Digital Foundry و آنالیز گرافیک Gears of War 3

Gartall

کاربر سایت
بله بالاخره حرفه ای ترین مرجع انالیز گرافیکی بازی را زیر ذره بین گذاشت و نظرشون به شدت مثبت ! کف کردم خدایی !

این مقاله در مورد گرافیک بازی هست پس لطفا بحث دیگه را توش دخالت ندید !

Gears of War 3 begs to differ. Developed in parallel with the hugely popular Unreal Engine 3 technology, the game looks absolutely remarkable: put it side-by-side with the last game, or even up against Epic's own Bulletstorm, and it's clear that the current gen is still capable of some genuine surprises.

It's safe to say that Gears of War 3 is one of the most advanced video games of this generation, and a ringing endorsement of what the Xbox 360 is capable of handling when the right people, the right tech, a lengthy development cycle and an inordinately large budget are in play. From a technological perspective, with just a few caveats that we've touched upon, the overall presentation is first class. However, there is a clear area where Epic has had issues in improving upon past performance: the video-driven cinematics.
On top of this, the new Gears is clearly the most technologically advanced Unreal Engine 3 game to date, pushing the technology in exciting new directions. As our videos have hopefully demonstrated, the lighting and VFX work is nothing short of phenomenal,

this feature we'll be showcasing the technical make-up of the new Gears, using screenshots and video to demonstrate why we think this is a landmark achievement for the Xbox 360 platform In the run-up to the game's launch, Microsoft issued a range of eminently sensible guidelines on what we can and can't show, mostly related to story elements. While we have adhered to these guidelines and omitted all cut-scenes and as much plot-related dialogue as we could, those who wish to remain spoiler-free may wish to duck out of this article until they've played the game.

And what a game it is. What the new release may lack in terms of surprises or innovation, it more than delivers in terms of handing in the most refined, polished Gears experience yet. Almost three years in production, Gears of War 3 has enjoyed a development cycle considerably longer than that of its predecessor: beyond the technical achievement, what really stands out here is the level of polish - the care and attention - that has gone into the final product

If the lack of revolution is palpable, it's important to point out that players aren't being short-changed here - far from it. Gears of Wars 3 remains a remarkable product: the ultimate iteration of the formula backed up by state-of the-art console visuals, and a range of gameplay options that offers a superb amount of value. It's the best Xbox 360 exclusive we've seen for a long time, and is undeniably well worth your money.

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-vs-gears-of-war-3
یعنی دیگه ختم کلام یعنی اینطور که اینا میگن از کرایسیس 2 هم بهتره !

حالا بریم سر امتیاز IGN فوق خوشحال که ببینید چی به گرافیک بازی گفته بود ! من خودم هیچ وقت با نظرات IGN مشکل نداشتم ولی اینبار را یعنی میتونم بگم یه فنبوی درجه 1 گذاشتند بازی را نقد کرده !

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: {ehsan}
عزیزان اشتباه نکنید این مقاله در مورد گرافیک بازی هست نه چیزه دیگه پس صحبت از امتیازات بازی نکنید .

این برای بار دوم !:دی اینومیگم که دیگه دوباره نیاید بگید چرا فلان سایت این امتیاز را داد و این ایراد را گرفت !

wow
واقعا فوق العادست.
یعنی دیگه ختم کلام یعنی اینطور که اینا میگن از کرایسیس 2 هم بهتره !
والا سره Crysis 2 رسما 90% از لفظ Best استفاده کردن،ولی اینجا اکثرا گفتن One of the best :دی در فوق العاده بودن گرافیک GeOW 3 شکی نیست ولی فکر نکنم تو جمع بندی از Crysis 2 بهتر باشه.
حالا من خودم هنوز Gears 3 رو بازی نکردم،بازی کنم بهتر میتونم نظر بدم.

wow
واقعا فوق العادست.

والا سره Crysis 2 رسما 90% از لفظ Best استفاده کردن،ولی اینجا اکثرا گفتن One of the best :دی در فوق العاده بودن گرافیک GeOW 3 شکی نیست ولی فکر نکنم تو جمع بندی از Crysis 2 بهتر باشه.
حالا من خودم هنوز Gears 3 رو بازی نکردم،بازی کنم بهتر میتونم نظر بدم.

از نظر DF که حرفه ای تره بهتر از C2 هست !:دی این کلمه را نگفته ولی از جملاتی که گفته در مقایسه با انالیز C2 کاملا مشخصه ! جالب اینکه مثلا C2 که نورپردازی خیلی عالی داشت DF زیاد اهمیتی نداده بود بهش :دی ولی تو ماله گیرز 3 گفته خارق العاده و تو نقد خود eurogamer میگه مثل یه جادو میمونه !:دی
حالا اینا را ولش این دوتا جمله خودش دیگه گویای همه چیز هست :

pushing the technology in exciting new directions

beyond the technical achievement

نیاز نمبینم زیاد دیگه توضیح بدم :دی برو بگرد ببین کجای انالیز C2 یه همچین کلماتی گفته ؟:دی همینکه بعد کرایسیس 2 یه همچین جملاتی گفتن خودش یعنی دیگه تموم :دی
در ضمن امسال بازی خر گرافیک زیاد داریم انتظار نداشته باش سایت ها هر روز بیان از کلمه BEST استفاده کنند! چون هر 3 هفته مجبور میشن هی حرفشون را عوض کنن :دی پس بهتره با کلمات دیگه بازیها را تعریف کنن :دی
زمان کرایسیس 2 هم که اومد تا مدتی بازی دیگه دورورش نبود ولی مثلا الان که گیرز 3 اومده دو هفته بعدش RAGE داره میاد :دی جالبتر دو هفته بعد اون کرایسیس 1 میاد ! و چند هفته بعدش BF3 میاد :دی یعنی تو عرض 2 ماه 4 تا بازی خر گرافیک میاد پس سایت باید هم از کلمه BEST زیاد استفاده نکنند چون یکم مسخره میشه :دی
حالا سایت های دیگه بیایند هر حرفی بزنند خیلی زیاد مهم نیست! DF مهمتره به نظر من . تو فروم فوق حرفه ای مثل beyond3d تخصص تو زمینه گرافیکی دارند مقاله های DF همیشه تو سایتشون قرار گرفته میشه ! و روش بحث میکنند یعنی یه تاپیک جدا فقط برای DF دارند :دی
اگه یادت بیاد چندتا سایت اومد گفت 3D تو کرایسیس 2 بهتر از KZ3 هست :دی همه هم به به و چه چه :دی ولی DF اومد گفت بهتر نیست همه قبول کردند :دی

حالا نمگیم DF وحی الهی هست ! ولی کارش درست تره :دی

آخرین ویرایش:
از نظر DF که حرفه ای تره بهتر از C2 هست !:دی این کلمه را نگفته ولی از جملاتی که گفته در مقایسه با انالیز C2 کاملا مشخصه ! جالب اینکه مثلا C2 که نورپردازی خیلی عالی داشت DF زیاد اهمیتی نداده بود بهش :دی ولی تو ماله گیرز 3 گفته خارق العاده و تو نقد خود eurogamer میگه مثل یه جادو میمونه !:دی
حالا اینا را ولش این دوتا جمله خودش دیگه گویای همه چیز هست :

pushing the technology in exciting new directions

beyond the technical achievement

نیاز نمبینم زیاد دیگه توضیح بدم :دی برو بگرد ببین کجای انالیز C2 یه همچین کلماتی گفته ؟:دی همینکه بعد کرایسیس 2 یه همچین جملاتی گفتن خودش یعنی دیگه تموم :دی
در ضمن امسال بازی خر گرافیک زیاد داریم انتظار نداشته باش سایت ها هر روز بیان از کلمه BEST استفاده کنند! چون هر 3 هفته مجبور میشن هی حرفشون را عوض کنن :دی پس بهتره با کلمات دیگه بازیها را تعریف کنن :دی
زمان کرایسیس 2 هم که اومد تا مدتی بازی دیگه دورورش نبود ولی مثلا الان که گیرز 3 اومده دو هفته بعدش RAGE داره میاد :دی جالبتر دو هفته بعد اون کرایسیس 1 میاد ! و چند هفته بعدش BF3 میاد :دی یعنی تو عرض 2 ماه 4 تا بازی خر گرافیک میاد پس سایت باید هم از کلمه BEST زیاد استفاده نکنند چون یکم مسخره میشه :دی
حالا سایت های دیگه بیایند هر حرفی بزنند خیلی زیاد مهم نیست! DF مهمتره به نظر من . تو فروم فوق حرفه ای مثل beyond3d تخصص تو زمینه گرافیکی دارند مقاله های DF همیشه تو سایتشون قرار گرفته میشه ! و روش بحث میکنند یعنی یه تاپیک جدا فقط برای DF دارند :دی
اگه یادت بیاد چندتا سایت اومد گفت 3D تو کرایسیس 2 بهتر از KZ3 هست :دی همه هم به به و چه چه :دی ولی DF اومد گفت بهتر نیست همه قبول کردند :دی

حالا نمگیم DF وحی الهی هست ! ولی کارش درست تره :دی

ناراحت نشیا، ولی به این میگن منطق بند تمبونی

با قسمت دوم حرفهاش کاری ندارم ( The Best و ... ) ولی قسمتی که قرمز کردم داره میگه این بازی تونسته نشون بده 360 واقعاً چقدر توانایی و ظرفیت داره و اگر وقت صرفش بشه چه کارهایی میشه باهاش کرد ! این جملات رو در باره Crysis 2 هم که چند ماه پیش اومده گفته ؟ جوابش یک کلمه هست : " نه "

It's safe to say that Gears of War 3 is one of the most advanced video games of this generation, and a ringing endorsement of what the Xbox 360 is capable of handling when the right people, the right tech, a lengthy development cycle and an inordinately large budget are in play.

در این قسمت هم میگه " این بازی یک دست آورد تاریخی برای کنسول 360 هست " این یعنی سابقه نداشته چنین چیزی با این وسعت و کیفیت ! علی رغم کمبود هایی که داشته ولی باز هم بهترین عنوانی هست که تا حالا روی 360 اومده حتی از Crysis 2 هم بهتر ! Crysis 2 تا قبل از این دست آورد تاریخی 360 و کنسولهای خانگی این نسل بود ( به نظر خیلی از سایتها ) الان DF داره میگه گیرز 3 دست آورد تاریخی 360 هست ! قبل از اینها هم گفته بود Halo:Reach بهترین و پیشرو ترین عنوان 360 در زمینه فنی و گرافیکی هست ( تو بررسی بازی ) و ...

this feature we'll be showcasing the technical make-up of the new Gears, using screenshots and video to demonstrate why we think this is a landmark achievement for the Xbox 360 platform In the run-up to the game's launch, Microsoft issued a range of eminently sensible guidelines on what we can and can't show, mostly related to story elements.

حالا کجاش به بند تمبان ربط داره من نفهمیدم ! :-/

مونده به شخصی که منطق را چی معنی کنه؟:lol:
معانیه چیزهایی که گفته را میدونی که ؟! قشنگ درشت کردم ! که زیاد دنباله نکات مهمش نباشید !
مسکلی بود بگو جوابش را بدم ؟!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or