Multi Platform Diablo III

Diablo-3-box-art-thumb-550xauto-86309.jpg

و بهشت ها دوباره به لرزه در خواهند آمد...
دو دهه از پا گذاشتن لرد های جهنمی DIABLO ، Ba'al و Mephisto به Sancatury میگذرد ،
بیست سال از حمله ی وحشیانه ی سپاه اهریمنان به انسان ها و کشتاری که هیچ کس وسعت آن را نمیداند ،
اما برای آنان که سال ها با سرکردگان شیاطین جنگیده اند خاطرات خیلی دیر محو می شوند ...

هنگامی که Deckard Cain به کلیسای مخوف Tristam پای نهاد تا اسراری را برای مبارزه با شیاطین بیاموزد ناگهان گلوله ای عظیم و آتشین از آسمان به زمین برخورد کرد و این ورود دوباره ی پادشاه تاریکی و وحشت Lord Diablo به Sancatury بود ، با بازگشت او شایطین باستانی از نیستی برخواستند و قهرمانان Sancatury آماده شدند تا بار دیگر از دنیای فانیشان در برابر Burning Hells دفاع کنند ...

شروعی دوباره بر ترس ، کشتار و البته شجاعت و ایثار ...

پس از سال ها انتظار 15 May سال جاری برابر با 26 اردیبهشت زمان شروع حماسه ی سوم بلیزارد خواهد بود ، به طور جد به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم بازی رو پیش خرید کنند و این اتفاق نادر رو از دست ندهند.
در ضمن هر کس دستش به نسخه ی CE رسید جای ما رو هم خالی کنه:دی

[

dotclear.gif

1. Battle Tag کسانی که بازی رو تهیه کرده اند :

Kourosh : Archangel#2222

GlaDOS : Pain#2810

Quantic Dream : XtraMedical#2362

saeid64 : Lync#2992

Jim_raynor : Conan#2978

douchebag : zigorat#2876

slipkboy : Slipkboy#2598

Hellgate:london : Mashmammad#2523

Sweet Jesus : Dagnir#2171

AghaReza : Reza#2935

DEVIL_Hamit : hamit#2921

RezaRazeR : Akami#2922

Maniac Gamer : FallenAngel#2696

Isildur : ISILDUR#2930

RattleSnake : sawanti#2317

bardi ya : Bardia#2766

The Phenom : ragnarok#2690

POUYA KHAN : POUYAKHAN#2141

Emo_boy : Salar#1568

nimah32 : Nima#1429

Death King : DevilKing#2782

T.M.D.B.B : thefury2009#2405

Amirmahdi_92 : Amirmahdi#2347

Herduss: Herduss#1739
    FPS Doug : amir#2974

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
DH باز نیستم و بازی هم نمیکنم کلا :d . فقط بگید قیمت خوب چقدر بزارم برای فروش ؟

قیمت فعلی : 90 M !
حالا یه چکیم تو AH بکن زیاد نزده باشی هیچکس نخره :| :دی

---------- نوشته در 01:31 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:56 AM ارسال شده بود ----------

دوستان این پچ یه جم جدید انگار اومده :| بهتره جم radiant :دی حالا نمیدونم چه جوری باید ساخت چون تو AH هم نیست ولی احتمالا به Demonic Essence نیاز داره :| هیرو ایشونو ببینید. جم های روی Manticore ش رو نگاه کنیدhttp://eu.battle.net/d3/en/profile/Impreza-2701/hero/18930023
با تشکر...

آخرین ویرایش:
Marquese Emerland ! رو دارم , هر کس خواست براش بسازم گلد و 3 تا جم رو بیاره تا درست کنم براش :d .
پ.ن : Gem ها Account Bound هستن پس بی خیال :d پس برید دنبال Design !

آخرین ویرایش:
بابا Designکه قیمتش ارزونه اصل ساختنش که 20 میل پول میخواد مگه بی کارم که این همه گلد رو که با بدبختی در اوردم بدم به یه جم ولش کن ارزش نداره :d

دوستان امروز INNA'S RADIANCE برام دراپ شد با increase spirit regeneration 2.5 per second فقط نمیدونم چطور اینجا باید عکس بزارم ... تو AH یکی گذاشته بود 280میل یکی دیگه 800 میل فکنم پولدار شدم !!! چطور میتونم عکس اینجا بزارم ؟ میگه از url من بلد نیستم !

دوستان امروز INNA'S RADIANCE برام دراپ شد با increase spirit regeneration 2.5 per second فقط نمیدونم چطور اینجا باید عکس بزارم ... تو AH یکی گذاشته بود 280میل یکی دیگه 800 میل فکنم پولدار شدم !!! چطور میتونم عکس اینجا بزارم ؟ میگه از url من بلد نیستم !

نزیازی به عکس نیست فقط مشخصاتشو تو AH درست وارد کن کمترین قیمت رو ببین مشخص میشه چقدر باید بفروشیش
-----------------
برای من AH قطعه بقیه هم همینجورن؟

دوستان لطفا اینجا رو چت روم نکنید ممنون.

خب من رکورد قبلیم رو زدم و کمربند ایننایی رو که مشخصاتش رو قبلا اینجا گذاشته بودم رو به قیمت 470 میلیون فروختم. بعد از کسر 15 درصد 399.5 میلیون باقی موند ولی نکته اینجا بود که AH امروز خراب بود و نمیشد پول رو به حسابم انتقال بدم . خلاصه بعد از چند باز کلیک کردن و باز و بسته کردن پول رفت تو حساب.
ببینم میتونم این رکوردم رو دوباره بشکونم.

این ایتم انواع مختلفی داره و قیمتش از 37000 شروع میشه مشخصات دقیقش رو اگه ممکنه اینجا بنویسید تا بشه قیمت تقریبیش رو پیدا کرد.

آخرین ویرایش:
با سلام خدمت آقا کوروش و دیگر دوستان ، مشخصات INNA'S RADIANCE که گفتم اینه : dex:178 , vit: 31 , cold resist:58 , Srpit regeneration :2.5 crit hit damage :6% من خودم یه سرچ کردم قیمتها خیلی نوسان داره البته من AH باز نیستم و خوب نمیتونم قیمت دربیارم . و رو sprit reg. 2.5 سرچ کردم و ایتمهای خیلی مشابه اونی که من دارم رو قیمتش و دیدم که قبلا نوشتم . لطفا راهنمایی کنید. با تشکر.

با سلام خدمت آقا کوروش و دیگر دوستان ، مشخصات INNA'S RADIANCE که گفتم اینه : dex:178 , vit: 31 , cold resist:58 , Srpit regeneration :2.5 crit hit damage :6% من خودم یه سرچ کردم قیمتها خیلی نوسان داره البته من AH باز نیستم و خوب نمیتونم قیمت دربیارم . و رو sprit reg. 2.5 سرچ کردم و ایتمهای خیلی مشابه اونی که من دارم رو قیمتش و دیدم که قبلا نوشتم . لطفا راهنمایی کنید. با تشکر.

من چون monk ندارم نمیدونم sr2.5 اهمیتش برای monk چقدره. براساس ایتم های مشابهی که در AH وجود داره قیمتش رو بین 20 تا 25 میلیون تخمین میزنم.
برای پیدا کردن قیمت از روی AH اول فاکتور های اصلی ایتم رو مشخص کنید . در اینجا dex و vit و spirit reg و CC . برای جستجو از رقم سمت راست هر عدد مربوط به این ایتم ها 1 الی 3 واحد کم کنید. مثلا الان dex ایتم شما 178 هستش من 175 رو جستجو کردم و برای SR عدد 2.4 و برای CC عدد 5 رو جستجو کردم. بعد نتایج جستجو رو به ترتیب از کوچک به بزرگ مرتب کنید ایتمی که دارید قیمتش از حداقل قیمتی که بدست اومده بیشتره . بعدش باید بشینید خودتون مقایسه کنید مثلا vit ایتم شما خیلی کمه اگه بیشتر بود قیمت بالا میرفت بنابر این با توجه به ایتمهایی که بدست اومده معلومه قیمتش زیر 20 میلیونه ولی CC ایتم شما زیاده و این فاکتور مهمیه بنابر این من حدود 5 مییلیون به قیمت پایه اضافه کردم.
کلا این روشها تقریبیه و باید حسابی AH رو بگردید تا عیار قیمت دستتون بیاد و ضمنا اینهایی که گفتم براساس قیمتهای لحظه ارسال این پست و امروز بود و بعدا ممکنه عوض بشه. من اگه جای شما بودم از 40-50 میلیون یا بیشتر شروع میکردم تا ببینم فروخته میشه یا نه و کم کم پایین می اومدم ولی در کل نمیشه گفت شاید یکی پیدا بشه 500 میلیون هم براش بده.

کوروش جان از اینکه وقت گذاشتی ممنون. من خودم هم مانک ندارم و تا حالا هم بازی نکردم! (بربر دارم) ولی فکر کنم spirit regeneration مهم باشه برای مانک چون اون پایین توضیحات ایتم ست بوناس وقتی که 3 ایتم inna رو ببندی بهت 0.33 SR میده و جزو affix های استاندارد این ایتم هم نیست و وقتی من SR 2.5 رو سرچ کردم فقط 3 مورد تو AH بود که SR2.5 داشت که البته اونها dex 135 , 150 بودن و از ایتم من پائین تر هستن ... خلاصه به قول شما باید خوب بررسی بشه چون برای من که زیاد بازی نمیکنم شانس برای دراپ ایتم گرون کم دارم و باید ازش خوب استفاده کنم ! میخوام یه بار رو 200mil بزارم ببینم میره .. اگه نرفت میام رو 100 و بعد 40-50 ... باز هم تشکر از وقت که گذاشتی دوست عزیز.

دوستان لطفا اینجا رو چت روم نکنید ممنون.

خب من رکورد قبلیم رو زدم و کمربند ایننایی رو که مشخصاتش رو قبلا اینجا گذاشته بودم رو به قیمت 470 میلیون فروختم. بعد از کسر 15 درصد 399.5 میلیون باقی موند ولی نکته اینجا بود که AH امروز خراب بود و نمیشد پول رو به حسابم انتقال بدم . خلاصه بعد از چند باز کلیک کردن و باز و بسته کردن پول رفت تو حساب.
ببینم میتونم این رکوردم رو دوباره بشکونم.

این ایتم انواع مختلفی داره و قیمتش از 37000 شروع میشه مشخصات دقیقش رو اگه ممکنه اینجا بنویسید تا بشه قیمت تقریبیش رو پیدا کرد.
کوروش جان تبریک میگم :دی دیگه الان فکر کنم 600میل یا بیشتر داشته باشی :| الان قشنگ با این پول یک هیروی شاخ میتونی بسازی :دی
در حسرت دراپ شدن یک آیتم خفن ... :|

کوروش جان تبریک میگم :دی دیگه الان فکر کنم 600میل یا بیشتر داشته باشی :| الان قشنگ با این پول یک هیروی شاخ میتونی بسازی :دی
در حسرت دراپ شدن یک آیتم خفن ... :|

ممنون. الان کمی بیشتر از 500 تا دارم. از 238 قبلی کمی بیشتر از 100 تا مونده بود.
در مورد هیرو سعی میکنم dps رو بدون buff برسونم به بالای 200k. الان 157k بدون buff هست و یک مقدار سخته از این بالاتر رفتن. دلیلش هم اینه که روی amu 32% مجیک فایند دارم و واقعا حیفه این رو عوض کنم. از طرف دیگه روی کمر بند life steal دارم و اگه ویچینگ اور بگیرم dpsام خیلی بالا میره ولی نصف LS رو از دست میدم که کار رو سخت میکنه. بنابر این باید اسکورن LS دار بگیرم که خیلی گرونه. کلا همه چیز قاطی شده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or