Multi Platform Diablo III

Diablo-3-box-art-thumb-550xauto-86309.jpg

و بهشت ها دوباره به لرزه در خواهند آمد...
دو دهه از پا گذاشتن لرد های جهنمی DIABLO ، Ba'al و Mephisto به Sancatury میگذرد ،
بیست سال از حمله ی وحشیانه ی سپاه اهریمنان به انسان ها و کشتاری که هیچ کس وسعت آن را نمیداند ،
اما برای آنان که سال ها با سرکردگان شیاطین جنگیده اند خاطرات خیلی دیر محو می شوند ...

هنگامی که Deckard Cain به کلیسای مخوف Tristam پای نهاد تا اسراری را برای مبارزه با شیاطین بیاموزد ناگهان گلوله ای عظیم و آتشین از آسمان به زمین برخورد کرد و این ورود دوباره ی پادشاه تاریکی و وحشت Lord Diablo به Sancatury بود ، با بازگشت او شایطین باستانی از نیستی برخواستند و قهرمانان Sancatury آماده شدند تا بار دیگر از دنیای فانیشان در برابر Burning Hells دفاع کنند ...

شروعی دوباره بر ترس ، کشتار و البته شجاعت و ایثار ...

پس از سال ها انتظار 15 May سال جاری برابر با 26 اردیبهشت زمان شروع حماسه ی سوم بلیزارد خواهد بود ، به طور جد به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم بازی رو پیش خرید کنند و این اتفاق نادر رو از دست ندهند.
در ضمن هر کس دستش به نسخه ی CE رسید جای ما رو هم خالی کنه:دی

[

dotclear.gif

1. Battle Tag کسانی که بازی رو تهیه کرده اند :

Kourosh : Archangel#2222

GlaDOS : Pain#2810

Quantic Dream : XtraMedical#2362

saeid64 : Lync#2992

Jim_raynor : Conan#2978

douchebag : zigorat#2876

slipkboy : Slipkboy#2598

Hellgate:london : Mashmammad#2523

Sweet Jesus : Dagnir#2171

AghaReza : Reza#2935

DEVIL_Hamit : hamit#2921

RezaRazeR : Akami#2922

Maniac Gamer : FallenAngel#2696

Isildur : ISILDUR#2930

RattleSnake : sawanti#2317

bardi ya : Bardia#2766

The Phenom : ragnarok#2690

POUYA KHAN : POUYAKHAN#2141

Emo_boy : Salar#1568

nimah32 : Nima#1429

Death King : DevilKing#2782

T.M.D.B.B : thefury2009#2405

Amirmahdi_92 : Amirmahdi#2347

Herduss: Herduss#1739
    FPS Doug : amir#2974

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
در ادامه حرف های کوروش عزیز باید عرض کنم که ساعتی که جنستونو تو AH هم میزارید مهمه اگه معمولا شب (به وقت خودمون) بزارید دیرتر فروش میره ولی اگه ساعت 11-12 ظهر (به وقت خودمون) بزارید بهتر فروش میره، خود من خیلی اکشن هاوس رو بالا پایین کردم برای فروش آیتم هام و این نتیجه بهترین نتیجشه
یه پیشنهاد دیگه هم دارم که اونم قرار دادن جنس فقط رو bid هستش مثلا الان این آیتم شما 20 میلیون ارزش داره شما 18 میلیون bid بزار سر اون ساعت ها هم که گفتم بزارش احتمالا بیشتر از 20 میلیون بره
در ضمن هر قیمتی خواستید بزارید حواستون به اون 15% هم باشه چون تو رقم های میلیونی تاثیرش کم نیست

ممنون. الان کمی بیشتر از 500 تا دارم. از 238 قبلی کمی بیشتر از 100 تا مونده بود.
در مورد هیرو سعی میکنم dps رو بدون buff برسونم به بالای 200k. الان 157k بدون buff هست و یک مقدار سخته از این بالاتر رفتن. دلیلش هم اینه که روی amu 32% مجیک فایند دارم و واقعا حیفه این رو عوض کنم. از طرف دیگه روی کمر بند life steal دارم و اگه ویچینگ اور بگیرم dpsام خیلی بالا میره ولی نصف LS رو از دست میدم که کار رو سخت میکنه. بنابر این باید اسکورن LS دار بگیرم که خیلی گرونه. کلا همه چیز قاطی شده.
درکت میکنم :دی آیتم های هیرو رو عوض کردن به طوری که به هیچ قسمتی لطمه نزنه کار سختیه :دی ممکنه شما بعد از خرید آیتم DPSت بره بالا ولی فوتت کنند میمیری :دی درکل باید یه برنامه واسه آیتم خریدنت بچینی :|
موفق باشید...

DH باز ها و AH بازها بگن این آیتم چقدر میرزه ؟
70h11bjvv3rh88y5ivw.png
فعلا قیمت رو 35میلیون زدم .

به خودم تبریک میگم . این رو 25000 فروختم - 000 تا صفرو نمیدونم چطوری یادم رفت بزارم .

پ.ن : اصلا ناراحت نیستم و اعصابم خورد نیست ولی خیلی زورم گرفت این اشتباه رخ داد . آخه بعد از عمری خواستم یه آیتم خفن بفروشم لااقل یه دفعه یه درجه ارتقاع پیدا کنم که نشد .

پ.ن 2 : قبلا گفتم الان هم میگم , 2 چیز بینهایت هست : حماقت انسان و Drop های بازی - دفعه بعد .

آخرین ویرایش:
به خودم تبریک میگم . این رو 25000 فروختم - 000 تا صفرو نمیدونم چطوری یادم رفت بزارم .

پ.ن : اصلا ناراحت نیستم و اعصابم خورد نیست ولی خیلی زورم گرفت این اشتباه رخ داد . آخه بعد از عمری خواستم یه آیتم خفن بفروشم لااقل یه دفعه یه درجه ارتقاع پیدا کنم که نشد .

پ.ن 2 : قبلا گفتم الان هم میگم , 2 چیز بینهایت هست : حماقت انسان و Drop های بازی - دفعه بعد .

خاااااااااااااااک ! :d برو از رو اکانت من بیرون نوووووووووب ! :d :> یک آیتم بلد نیستی بفروشی !!! >:) :)) :|

بله برای PS3 و PS4 هم تایید شد و در ادامه من دیگه پامو توی سرورهای این بازی نمیزارم . بلیزارد هم میره توی لیست منفورترین شرکتهای من .
گند زدی به بازی حالا میخوی از انحصاری بودن هم درش بیاری ؟ آخه کم فروختی ؟ هیچ بازی PC بوده که 1/10 دیابلو هم فروخته باشه ؟؟
چشم تنگ دنیا دوست را یا قناعت پر کند یا خاک گور
از این به بعد برو برای PS3 . PS4 ّبازی بزن چون نصفه طرفداراتو از دست دادی (نه من تنها .)

تایید کردن این رو که برای کنسول هم میاد ؟ کسی لینک خبر رو داره ؟
تایید کردن دیگه چه سیقه ایه !! خودشون رفتن توی کنفرانس روی سن 10 دقیقه صحبت کردن .

اه گندشو در آوردن :| حالا همه اینا به کنار چه جوری میشه با دسته بازی کرد ؟ :|:|
دیگه انتظار این یکی رو نداشتم :|
آقا مطمئن باشید با اومدن دیابلو روی کنسول های شخصی به تاریخ دیابلو گند زده میشه :|(البته تا حدودی به این نسخه گند زده بودند ولی بدتر خواهد شد)
آخه چرا بازی به این پر طرفداری باید اینجوری به یک مسخره که فقط جنبه ی فان داره تبدیل بشه :((
دوستان بیاید باهم بریم Guild Wars 2 بخریم بازی کنیم سگش به این شرف داره :دی
یعنی الان میفهمم بیلزارد چه پول پرست بی شرفیه :| با این کاراشون دارن فحش میدن به بعضی طرفداراشون 8-|

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or