Multi Platform Diablo III

Diablo-3-box-art-thumb-550xauto-86309.jpg

و بهشت ها دوباره به لرزه در خواهند آمد...
دو دهه از پا گذاشتن لرد های جهنمی DIABLO ، Ba'al و Mephisto به Sancatury میگذرد ،
بیست سال از حمله ی وحشیانه ی سپاه اهریمنان به انسان ها و کشتاری که هیچ کس وسعت آن را نمیداند ،
اما برای آنان که سال ها با سرکردگان شیاطین جنگیده اند خاطرات خیلی دیر محو می شوند ...

هنگامی که Deckard Cain به کلیسای مخوف Tristam پای نهاد تا اسراری را برای مبارزه با شیاطین بیاموزد ناگهان گلوله ای عظیم و آتشین از آسمان به زمین برخورد کرد و این ورود دوباره ی پادشاه تاریکی و وحشت Lord Diablo به Sancatury بود ، با بازگشت او شایطین باستانی از نیستی برخواستند و قهرمانان Sancatury آماده شدند تا بار دیگر از دنیای فانیشان در برابر Burning Hells دفاع کنند ...

شروعی دوباره بر ترس ، کشتار و البته شجاعت و ایثار ...

پس از سال ها انتظار 15 May سال جاری برابر با 26 اردیبهشت زمان شروع حماسه ی سوم بلیزارد خواهد بود ، به طور جد به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم بازی رو پیش خرید کنند و این اتفاق نادر رو از دست ندهند.
در ضمن هر کس دستش به نسخه ی CE رسید جای ما رو هم خالی کنه:دی

[

dotclear.gif

1. Battle Tag کسانی که بازی رو تهیه کرده اند :

Kourosh : Archangel#2222

GlaDOS : Pain#2810

Quantic Dream : XtraMedical#2362

saeid64 : Lync#2992

Jim_raynor : Conan#2978

douchebag : zigorat#2876

slipkboy : Slipkboy#2598

Hellgate:london : Mashmammad#2523

Sweet Jesus : Dagnir#2171

AghaReza : Reza#2935

DEVIL_Hamit : hamit#2921

RezaRazeR : Akami#2922

Maniac Gamer : FallenAngel#2696

Isildur : ISILDUR#2930

RattleSnake : sawanti#2317

bardi ya : Bardia#2766

The Phenom : ragnarok#2690

POUYA KHAN : POUYAKHAN#2141

Emo_boy : Salar#1568

nimah32 : Nima#1429

Death King : DevilKing#2782

T.M.D.B.B : thefury2009#2405

Amirmahdi_92 : Amirmahdi#2347

Herduss: Herduss#1739
    FPS Doug : amir#2974

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
یک بازی انحصاری داشتیم که سر اون پز بدیم اونم ازمون گرفت بلیزارد. :|
لعنت!

انقد سطحی برخورد نکنین ، دلیل این که همه انقد ناراحتن این نیست ، دلیل اینه که بازی بخاطر کنسول ها محدودتر میشه و اصالتشو از دست میده ، بعضی سبک ها هستند نمی تونن رو کنسول پیاده شن مگر با ساده سازی ، متأسفم برای بیلیزارد که نکرد اقلا نسخه ی Spin Off بده برای کنسول و سری اصلی رو سالم و سرپا نگه داره .

یک بازی انحصاری داشتیم که سر اون پز بدیم اونم ازمون گرفت بلیزارد. :|
لعنت!
داشتن بازی انحصاری پز دادن داره:| گیمینگ خیلی وقته که از سرگرمی به صنعت تبدیل شده و صنعت یعنی پول سازی. خرده ای نمیشه گرفت که چرا به دنبال پول بیشترند

دوستان سایت علی گیم بسته شده از کجا میتونم سریال رو تهیه کنم ( معتبر ) خسته شدم از بس دیابلو 2 زدم :)
راستی هنوز مشکل ip ایران رو داره ؟
من بدون چیز پی ان میتونم وارد سایتش شم ...ایا تو بازیم میخواد چیز یا نه دیگه؟

دوستان سایت علی گیم بسته شده از کجا میتونم سریال رو تهیه کنم ( معتبر ) خسته شدم از بس دیابلو 2 زدم :)
راستی هنوز مشکل ip ایران رو داره ؟
من بدون چیز پی ان میتونم وارد سایتش شم ...ایا تو بازیم میخواد چیز یا نه دیگه؟
احتمالا IP شما تو Block list بلیزارد نیستش.ولی باید باز هم چیز پی ان استفاده کنید چون ممکنه بن شی :دی

ای خاک بر سر این bliztard کنن

البته من یک نکته رو بگم، Activision به Blizzard هیچ ربطی نداره، این دوتا فقط برای یک سری مسایل مالی پشت پرده باهم یکی شدن وگرنه هر کدوم راه خوشونو می رن

اما مرتیکه خجالت نمی کشه اومده حرف از old school pc gamers می زنه بعد صاف می گه d3 واسه ps3,ps4 می دیم بیرون کلا می خوایم بزنیم توی خط کنسول با سونی همکاری خوبی داریم :|

بچه ها زیاد سخت نگیرین اینا همه سیاست کاری هستش که تو همه ارگانها وجود داره و همه به فکر جیب خودشون هستن به من و شما هم نیگا نمیکنن کار خودشون میکنن مگه Resident Evil و امثال اینها نبودند که از انحصاری بودن در اومدن اولش همه اعتراض کردن ولی آخرش چی شد کار خودشونو کردن
پس بیاین دور هم دیابلو بزنیم به امید پیدا کردن ایتم خفن ... انشاله !!!!:d
کمتر هم حرص بخورین واسه قلبتون خوب نیست :d

هر جا سخن از در اوردن گند یک چیز می شود نام اکتیویژن می درخشد!...

کاملا درسته!

کافیه یه نگاه به تاریخ بعضی‌ Call Of Duty بندازین و ببینین که چجوری دارن از آب کره میگیرن. ۱۰ سال گذشته و این بازی هنوز تغییر نکرده. من آرزو به دلم موند که یه‌روز این بازی رو بگیرم و یه جاش بگه:
Press E To Open The Door
نخیر!! همچنان باید منتظر بقیه تیم باشی‌ تا ذره ذره بیان جلو در حالی‌ که تمام دنیا دارن به تو شلیک می‌کنن، تا بتونه ادامه بعدی. بسیار خطّی و قابل پیش بینی‌ بازی درست می‌کنن!
در این مورد هم فقط یه سوالِ زمان مطرح بود. سوال این نبود که آیا برای Console میدن یا نه، سوال این بود که کی‌ میدن!
حالا ببین به خاطر مشکلاتی که دسته‌های Console در کنترل دارن، چه مسخره بازیها‌ی که در نخواهند آورد! یهو میبینی‌ یه patch میده، میگه ما به همه ۱۰ یارد pick up radius دادیم، چون بازیکنان console نمی‌تونن به راحتی بازیکنان PC حرکت کنن!!! یه تریپ هم میذارن که Panic skill خودش Activate می‌شه، چون نمیتونی‌ به اندازهٔ pc تیز باشی‌! همه هم از دم ۵۰ درصد damage reduction و ۱۲ درصد movment speed دارن!

بچه ها زیاد سخت نگیرین اینا همه سیاست کاری هستش که تو همه ارگانها وجود داره و همه به فکر جیب خودشون هستن به من و شما هم نیگا نمیکنن کار خودشون میکنن مگه Resident Evil و امثال اینها نبودند که از انحصاری بودن در اومدن اولش همه اعتراض کردن ولی آخرش چی شد کار خودشونو کردن
پس بیاین دور هم دیابلو بزنیم به امید پیدا کردن ایتم خفن ... انشاله !!!!:d
کمتر هم حرص بخورین واسه قلبتون خوب نیست :d
حامد جان درست میگه اینا میخوان درآمد بیشتری داشته باشن به خاطر همین دست به این کار ها میزنن خودتون ببینید چند میلیون گیمر تو دنیا هستش که اصلا pc خفن نداره یا اصلا pc نداره یه لپتاپ داره برای کاراش یه کنسولم داره برای بازی خب دوست داره رو کنسولشم بازی کنه
اینم در نظر داشته باشید خودتون اگه جای اون شرکت بودید بدیتون نمیومد چند میلیون سود بره تو جیب شرکتتون
پس بیخیال اینا بیایید آیتم خفن پیدا کنیم:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or