Multi Platform Diablo III

Diablo-3-box-art-thumb-550xauto-86309.jpg

و بهشت ها دوباره به لرزه در خواهند آمد...
دو دهه از پا گذاشتن لرد های جهنمی DIABLO ، Ba'al و Mephisto به Sancatury میگذرد ،
بیست سال از حمله ی وحشیانه ی سپاه اهریمنان به انسان ها و کشتاری که هیچ کس وسعت آن را نمیداند ،
اما برای آنان که سال ها با سرکردگان شیاطین جنگیده اند خاطرات خیلی دیر محو می شوند ...

هنگامی که Deckard Cain به کلیسای مخوف Tristam پای نهاد تا اسراری را برای مبارزه با شیاطین بیاموزد ناگهان گلوله ای عظیم و آتشین از آسمان به زمین برخورد کرد و این ورود دوباره ی پادشاه تاریکی و وحشت Lord Diablo به Sancatury بود ، با بازگشت او شایطین باستانی از نیستی برخواستند و قهرمانان Sancatury آماده شدند تا بار دیگر از دنیای فانیشان در برابر Burning Hells دفاع کنند ...

شروعی دوباره بر ترس ، کشتار و البته شجاعت و ایثار ...

پس از سال ها انتظار 15 May سال جاری برابر با 26 اردیبهشت زمان شروع حماسه ی سوم بلیزارد خواهد بود ، به طور جد به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم بازی رو پیش خرید کنند و این اتفاق نادر رو از دست ندهند.
در ضمن هر کس دستش به نسخه ی CE رسید جای ما رو هم خالی کنه:دی

[

dotclear.gif

1. Battle Tag کسانی که بازی رو تهیه کرده اند :

Kourosh : Archangel#2222

GlaDOS : Pain#2810

Quantic Dream : XtraMedical#2362

saeid64 : Lync#2992

Jim_raynor : Conan#2978

douchebag : zigorat#2876

slipkboy : Slipkboy#2598

Hellgate:london : Mashmammad#2523

Sweet Jesus : Dagnir#2171

AghaReza : Reza#2935

DEVIL_Hamit : hamit#2921

RezaRazeR : Akami#2922

Maniac Gamer : FallenAngel#2696

Isildur : ISILDUR#2930

RattleSnake : sawanti#2317

bardi ya : Bardia#2766

The Phenom : ragnarok#2690

POUYA KHAN : POUYAKHAN#2141

Emo_boy : Salar#1568

nimah32 : Nima#1429

Death King : DevilKing#2782

T.M.D.B.B : thefury2009#2405

Amirmahdi_92 : Amirmahdi#2347

Herduss: Herduss#1739
    FPS Doug : amir#2974

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
دوستان کمک کنید یه مشکل خیلی بد برام پیش اومده !
من روی اکانتم Aut داشتم . الانم گوشیم خراب شده و Aut هم پریده ! البته من سریال و ایناش رو دارم ولی وقتی میرم توی سایت بلیزارد برای برداشتن Aut ازم به جای سریال و اینا مدرک شناسایی میخواد ! خواهشا کمکم کنید .

بچه ها یه مشکلی واسم پیش اومد همین الان!!!:(
وقتی میخوام برم تو بازی این ارور رو میاره:

There was an error downloading agreements. (Error 14404)

اولی (Connected to Battle.net Server) رو تیک میزنه ولی دیگه به دومی (Authenticating caredentials) نمیرسه و این ارور میاد!!

---------- نوشته در 09:02 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:36 PM ارسال شده بود ----------

ببخشید، حل شد! :d
یه بار با آسیا رفتم تو، بعد اومدم بیرون دوباره با اروپا رفتم درس شد! تو فروم خود دیابلو یکی نوشته بود اینکارو بکنید...

آخرین ویرایش:
دوستان کمک کنید یه مشکل خیلی بد برام پیش اومده !
من روی اکانتم Aut داشتم . الانم گوشیم خراب شده و Aut هم پریده ! البته من سریال و ایناش رو دارم ولی وقتی میرم توی سایت بلیزارد برای برداشتن Aut ازم به جای سریال و اینا مدرک شناسایی میخواد ! خواهشا کمکم کنید .

یه برنامه هست به اسم blue stack مبدل آندروید تو pc هستش اونو تو گوگل سرچ کن دانلود کن برنامه Aut رو بنصب بعد ببین میتونی با اون وارد بشی یا نه

بچه ها یه مشکلی واسم پیش اومد همین الان!!!:(
وقتی میخوام برم تو بازی این ارور رو میاره:

There was an error downloading agreements. (Error 14404)

اولی (Connected to Battle.net Server) رو تیک میزنه ولی دیگه به دومی (Authenticating caredentials) نمیرسه و این ارور میاد!!

---------- نوشته در 09:02 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:36 PM ارسال شده بود ----------

ببخشید، حل شد! :d
یه بار با آسیا رفتم تو، بعد اومدم بیرون دوباره با اروپا رفتم درس شد! تو فروم خود دیابلو یکی نوشته بود اینکارو بکنید...
منم امروز این مشکل رو داشتم با این کار حل شد :دی نمیدونم چرا اینجوری شد!

یه برنامه هست به اسم blue stack مبدل آندروید تو pc هستش اونو تو گوگل سرچ کن دانلود کن برنامه Aut رو بنصب بعد ببین میتونی با اون وارد بشی یا نه
یکی نصب کردم روی گوشی یکی از رفقام و سریال خودم بازگردانی کردم و بعد کلا از روی اکانتم ورش داشتم.

برای حامد، Quest: Kill Azmodan

به ترتیب

- The Core of Arreat - دو تا سه تا NV

- Tower of the Damned Level 1 - دو تا سه تا NV

* - اگر 5 تا NV نشد برو Arreat Creater Level 2 برعکس بیا طبقه قبلی همون دم در احتمال زیاد Elite داره
* - اگر بازم نشد برو Tower of the Cursed Level 1 همون نزدیک پورتال خیلی وقتا Elite داره

- Rakkis Crossing - بر عکس تا پورتال Bridge

- Stone Fort برعکس تا اولش
- Stone Fort به جلو تا آخرش

- Keep Depths Level 1 همون پایین رو چک کن Elite نبود برو طبقه دوم دوباره بلافاصله طبقه اول (فقط برا این بود که ورودی طبقه دوم رو نقشش بیاد ) پورتال کن به طبقه سوم بر عکس بیا تا دوم ادامه تا اول دیگه اول رو نمیخواد بری
*خلاصه این بالایی : Keep Depths Level 3 & 2

هر جا غیر از اینجا ها بری نسبت به زمانی که طول میکشه اون جا رو بری حجم جونور و XP کمتری نسبت به این جا ها داره در مجموع (به جز Areat Crater Level 1 و 2 که مثل همین جاهان ولی چون میتونه پیچ در پیچ و وقت تلف کن باشه برای بربر توصیه نمیشن ( برا آرکان ویزارد خوبن ) )

در نتیجه اصولا دوستان وقتی Act 3 بازی که میکنین این جا ها رو حتما بزنین بقیش دیگه هر جور دوست داشتین - نرفتین هم نرفتین - همین رو تکرار کنید بهتره

بچه ها ببینید چی شده!! :d
تو بازی بودم گفتم این Monk رو هم بازی کنم ببینم چجوریه (اولا که خیییلی عالی بود، خیلی خوشم اومد)، تو لول 4 بودم رفتم تو یه اتاق دیدم یه چنتا قارچِ سفید هس، زدم این دراپ شد واسم: :d

bvr4mtt5yf88oqxmycrl.jpg

واسم این عجیبه که تو لول 4 دراپ شد... :-o
حالا این چی هس؟!

برای حامد، Quest: Kill Azmodan

به ترتیب

- The Core of Arreat - دو تا سه تا NV

- Tower of the Damned Level 1 - دو تا سه تا NV

* - اگر 5 تا NV نشد برو Arreat Creater Level 2 برعکس بیا طبقه قبلی همون دم در احتمال زیاد Elite داره
* - اگر بازم نشد برو Tower of the Cursed Level 1 همون نزدیک پورتال خیلی وقتا Elite داره

- Rakkis Crossing - بر عکس تا پورتال Bridge

- Stone Fort برعکس تا اولش
- Stone Fort به جلو تا آخرش

- Keep Depths Level 1 همون پایین رو چک کن Elite نبود برو طبقه دوم دوباره بلافاصله طبقه اول (فقط برا این بود که ورودی طبقه دوم رو نقشش بیاد ) پورتال کن به طبقه سوم بر عکس بیا تا دوم ادامه تا اول دیگه اول رو نمیخواد بری
*خلاصه این بالایی : Keep Depths Level 3 & 2

هر جا غیر از اینجا ها بری نسبت به زمانی که طول میکشه اون جا رو بری حجم جونور و XP کمتری نسبت به این جا ها داره در مجموع (به جز Areat Crater Level 1 و 2 که مثل همین جاهان ولی چون میتونه پیچ در پیچ و وقت تلف کن باشه برای بربر توصیه نمیشن ( برا آرکان ویزارد خوبن ) )

در نتیجه اصولا دوستان وقتی Act 3 بازی که میکنین این جا ها رو حتما بزنین بقیش دیگه هر جور دوست داشتین - نرفتین هم نرفتین - همین رو تکرار کنید بهتره

این بدرد بقیه دوستان هم میخوره. من بخوام PL بگیرم همین کار رو میکنم( البته با یک تغییر جزئی ) ولی اگه دنبال ایتم باشم اکت 1 نتایجش حداقل برای من بهتر بوده.

تو بازی بودم گفتم این Monk رو هم بازی کنم ببینم چجوریه (اولا که خیییلی عالی بود، خیلی خوشم اومد)، تو لول 4 بودم رفتم تو یه اتاق دیدم یه چنتا قارچِ سفید هس، زدم این دراپ شد واسم: :d

bvr4mtt5yf88oqxmycrl.jpg

حالا این چی هس؟!

یکی از چند ایتم مورد نیاز برای ساختن staff of hording که مرحله مخفی whimsyshire رو باز میکنه.

bvr4mtt5yf88oqxmycrl.jpg

حالا این چی هس؟!
عجب چیزایی برای شما دراپ میشه من الان لول 50 هستم فقط یه بار یه سلاح خوب بعد از کشتن به دشمنا برام دراپ کرد که البته زیاد بهم کار نداد:|
..................
به این ایتما که یه نوری از اسمون میزنه بعد ظاهر میشه چی میگن؟:d فقط به بار برای من این اتفاق افتاد که همون سلاحه بود که گفتم

آخرین ویرایش:
این بدرد بقیه دوستان هم میخوره. من بخوام PL بگیرم همین کار رو میکنم( البته با یک تغییر جزئی ) ولی اگه دنبال ایتم باشم اکت 1 نتایجش حداقل برای من بهتر بوده.

درسته به درد همه میخوره و برای Level و آیتم گرفتن هست نه فقط برای Level.

کوروش جان در مورد آیتم تو این بازی هیچ ربطی به اکت نداره ، یه مقداری به Magic Find ربط داره ولی نه اونقدر که آدم بره سر تا پاش رو Magic Find ببنده، خلاصش اینه : شانس

مثلا در مورد اون پستی که راجع به Belt زده بودی که Belt خوب برات نمیاد، برا منم Skorn خوب نمیاد (!!!!) ولی تا حالا تو آیتم های Level 60 در کل 5 تا Belt داده که 3 تاش Witching Hour بوده..... یکیشم Hellcat بود که جزو خوباش بود. چندین آیتم Set بوده که بدون NV افتادن از اولین آشغال جونوری که بهش رسیدم همون اول کار بعدش که تا آخر رفتم با 5 تا NV کلا یکی دو تا آشغالی از این شمشیر ممشیرا داده! خیالت راحت - تا حالا ثابت نشده و قرار هم نیست ثابت بشه که اکت خاص یا محل خاصی برای آیتم پیدا کردن هست که شانسش فرقی داشته باشه، علت اینکه میگن اکت 3 اون جاها که نوشتیم رو بزنین فقط به خاطر حجم زیاد جونور هست و چون مکانیزم آیتم دادن توی این بازی این طور هست که هر جونوری که میکشی شانس آیتم دادن داره پس احتمال یافتن آیتم بیشتر و شاید بهتر توی تکرار اون قسمتهای بازی بیشتر هست صرفا به خاطر تعداد جونور. ممکنه گرون ترین Amulet تو اول اکت 1 بیوفته یا تو آخر اکت 4 ربطی به جاش نداره.

در مورد اون مکانیزم که میگم میتونی بهش مثل تاس بازی نگاه کنی: ( تو صفحه 211 یه پستی زده بودم راجع به Magic Find و لباس و اسلحه اینا که البته اون موقع 1.04 بودیم، خیلی از چیزا که اونجا نوشته بودم همچنان همونجوری کار میکنن )

یکی رو کشتیم:

- بازی تاس میریزه که این جسد، آیتم سبز بده - اگر تاس نبرد میره مرحله بعد (فکر کنم بخوایم بگیم باید چه تاسی بیاره، اون تاس یه چیزی تو مایه های 3 تا جفت 6 باید باشه :) )
- تاس میریزه که Legendary باشه، اگر تاس نبرد میره مرحله بعد
- تاس میریزه که زرد باشه با 6 تا خاصیت اگر تاس نبرد میره مرحله بعد

همینجور ادامه داره تا برسه به هیچی! حالا اگر یه جا تاس برد، حالا دوباره تاس میریزه که این حالا تو چه گروهی باشه؟ کلاه باشه، دستکش باشه، چی باشه!؟ بعد که معلوم شد چیه دوباره تاس میریزه که چه خاصیتی داشته باشه، بعد دوباره تاس میریزه که چقدر از اون خاصیت رو داشته باشه :-/......

حالا ریاضی اگر دوست داری بشین حساب کن شانس اینکه یه Mempho که کلا 3 تا متغیر داره ، بخواد با Crit Chance و Primary (Dex - Int - Sts و Vitality بده چقدره. این همه بازی کن داره بازی میکنه، چند تا شمشیر با Crit Damage و سوکت و LOH و Life Steal هست که DPS از 1100 بیشتر باشه؟ و ...

در ضمن شاید بعضی از دوستان خوششون نیاد ولی من اون جمله این بدرد بقیه دوستان هم میخوره رو Bold کردم چون احساس میکنم اینجا کم تر از اون چیزی که از یه Forum انتظار میره ملت به فکر این هستن که یه چیزی بگن که به درد همه یا حداقل 2 نفر بخوره! بیشتر از خوندن این فروم Diablo احساس میکنم ملت میان اینجا یه جورایی کل کل کنن یا هیرو به رخ هم بکشن و بگن من خیلی خفنم و از این چیزا.... :( منم بدم نمیاد بیام از خودم تعریف کنم یا هر کس هر چیز گفت زیرش یه چیز بنویسم در حد یک جمله که تنها برداشتی که میشه ازش کرد اینه که من انقدر خفن و خدام که نگو و نپرس و وای وای وای آخ آخ آخ ..... یه کمش خیلی خوبه ولی وقتی حجم این چرندیات زیاد میشه، "این بدرد بقیه دوستان هم میخوره" ها کم و کمتر میشن جاشونو به کل کل و همون دری وریا میدن......

کوروش جان در مورد آیتم تو این بازی هیچ ربطی به اکت نداره ، یه مقداری به Magic Find ربط داره ولی نه اونقدر که آدم بره سر تا پاش رو Magic Find ببنده، خلاصش اینه : شانس

مثلا در مورد اون پستی که راجع به Belt زده بودی که Belt خوب برات نمیاد، برا منم Skorn خوب نمیاد (!!!!) ولی تا حالا تو آیتم های Level 60 در کل 5 تا Belt داده که 3 تاش Witching Hour بوده..... یکیشم Hellcat بود که جزو خوباش بود. چندین آیتم Set بوده که بدون NV افتادن از اولین آشغال جونوری که بهش رسیدم همون اول کار بعدش که تا آخر رفتم با 5 تا NV کلا یکی دو تا آشغالی از این شمشیر ممشیرا داده! خیالت راحت - تا حالا ثابت نشده و قرار هم نیست ثابت بشه که اکت خاص یا محل خاصی برای آیتم پیدا کردن هست که شانسش فرقی داشته باشه، علت اینکه میگن اکت 3 اون جاها که نوشتیم رو بزنین فقط به خاطر حجم زیاد جونور هست و چون مکانیزم آیتم دادن توی این بازی این طور هست که هر جونوری که میکشی شانس آیتم دادن داره پس احتمال یافتن آیتم بیشتر و شاید بهتر توی تکرار اون قسمتهای بازی بیشتر هست صرفا به خاطر تعداد جونور. ممکنه گرون ترین Amulet تو اول اکت 1 بیوفته یا تو آخر اکت 4 ربطی به جاش نداره.

در مورد اون مکانیزم که میگم میتونی بهش مثل تاس بازی نگاه کنی: ( تو صفحه 211 یه پستی زده بودم راجع به Magic Find و لباس و اسلحه اینا که البته اون موقع 1.04 بودیم، خیلی از چیزا که اونجا نوشته بودم همچنان همونجوری کار میکنن )

یکی رو کشتیم:

- بازی تاس میریزه که این جسد، آیتم سبز بده - اگر تاس نبرد میره مرحله بعد (فکر کنم بخوایم بگیم باید چه تاسی بیاره، اون تاس یه چیزی تو مایه های 3 تا جفت 6 باید باشه :) )

همینجور ادامه داره تا برسه به هیچی! حالا اگر یه جا تاس برد، حالا دوباره تاس میریزه که این حالا تو چه گروهی باشه؟ کلاه باشه، دستکش باشه، چی باشه!؟ بعد که معلوم شد چیه دوباره تاس میریزه که چه خاصیتی داشته باشه، بعد دوباره تاس میریزه که چقدر از اون خاصیت رو داشته باشه :-/......

حالا ریاضی اگر دوست داری بشین حساب کن شانس اینکه یه Mempho که کلا 3 تا متغیر داره ، بخواد با Crit Chance و Primary (Dex - Int - Sts و Vitality بده چقدره. این همه بازی کن داره بازی میکنه، چند تا شمشیر با Crit Damage و سوکت و LOH و Life Steal هست که DPS از 1100 بیشتر باشه؟ و ...

در ضمن شاید بعضی از دوستان خوششون نیاد ولی من اون جمله این بدرد بقیه دوستان هم میخوره رو Bold کردم چون احساس میکنم اینجا کم تر از اون چیزی که از یه Forum انتظار میره ملت به فکر این هستن که یه چیزی بگن که به درد همه یا حداقل 2 نفر بخوره! بیشتر از خوندن این فروم Diablo احساس میکنم ملت میان اینجا یه جورایی کل کل کنن یا هیرو به رخ هم بکشن و بگن من خیلی خفنم و از این چیزا.... :( منم بدم نمیاد بیام از خودم تعریف کنم یا هر کس هر چیز گفت زیرش یه چیز بنویسم در حد یک جمله که تنها برداشتی که میشه ازش کرد اینه که من انقدر خفن و خدام که نگو و نپرس و وای وای وای آخ آخ آخ ..... یه کمش خیلی خوبه ولی وقتی حجم این چرندیات زیاد میشه، "این بدرد بقیه دوستان هم میخوره" ها کم و کمتر میشن جاشونو به کل کل و همون دری وریا میدن......

عالی بود sooli جون درست زدی به هدف حرف حساب زدی
دوستان این مسیری رو که دوستمون سهیل گفت رو حتما امتحان کنید هم xp خوب میگیرید هم آیتم گیرتون میاد من خودم از این مسیر استفاده میکنم

یکی رو کشتیم:

شما اگه پست من رو یکبار دیگه بخونید میبینید که ننوشتم قطعا اینطوره نوشتم حداقل برای من اینطور بوده.
جدای از اینکه اکثرا معتقدند که کاملا رندومه با اجازتون من به این قضیه معتقد نیستم و تجربه من چیز دیگه ای به من نشون میده( نه اینکه رندوم نباشه ولی کاملا رندوم هم نیست). من اکت 3 رو بیشتر از هر جای دیگه ای فارم کردم ولی کیفیت ( نه تعداد) ایتمها قابل مقایسه با ایتمهای اکت یک نبوده. نمیدونم چرا برای من اینطوریه و این چطور شانسیه که هر دفعه همینطوره ولی خب چیزی رو که داره اتفاق میافته رو به ادعا های بلیزارد ترجیح میدم وگرنه من این چیزهایی که شما نوشتی رو میدونم ولی مساله اینه که در عمل چیز دیگه ای برام اتفاق میافته. یک مثال جالب از این قضیه هم اینه هرکسی که من تابحال دیدم بدنبال پیدا کردن leoric's signet بوده اکت 2 رو فارم میکرده حالا ممکنه شما بگی مثلا تو اکت 4 پیدا کردی ولی من اکثریتی که دیدم رو میگم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or