Multi Platform Diablo III

Diablo-3-box-art-thumb-550xauto-86309.jpg

و بهشت ها دوباره به لرزه در خواهند آمد...
دو دهه از پا گذاشتن لرد های جهنمی DIABLO ، Ba'al و Mephisto به Sancatury میگذرد ،
بیست سال از حمله ی وحشیانه ی سپاه اهریمنان به انسان ها و کشتاری که هیچ کس وسعت آن را نمیداند ،
اما برای آنان که سال ها با سرکردگان شیاطین جنگیده اند خاطرات خیلی دیر محو می شوند ...

هنگامی که Deckard Cain به کلیسای مخوف Tristam پای نهاد تا اسراری را برای مبارزه با شیاطین بیاموزد ناگهان گلوله ای عظیم و آتشین از آسمان به زمین برخورد کرد و این ورود دوباره ی پادشاه تاریکی و وحشت Lord Diablo به Sancatury بود ، با بازگشت او شایطین باستانی از نیستی برخواستند و قهرمانان Sancatury آماده شدند تا بار دیگر از دنیای فانیشان در برابر Burning Hells دفاع کنند ...

شروعی دوباره بر ترس ، کشتار و البته شجاعت و ایثار ...

پس از سال ها انتظار 15 May سال جاری برابر با 26 اردیبهشت زمان شروع حماسه ی سوم بلیزارد خواهد بود ، به طور جد به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم بازی رو پیش خرید کنند و این اتفاق نادر رو از دست ندهند.
در ضمن هر کس دستش به نسخه ی CE رسید جای ما رو هم خالی کنه:دی

[

dotclear.gif

1. Battle Tag کسانی که بازی رو تهیه کرده اند :

Kourosh : Archangel#2222

GlaDOS : Pain#2810

Quantic Dream : XtraMedical#2362

saeid64 : Lync#2992

Jim_raynor : Conan#2978

douchebag : zigorat#2876

slipkboy : Slipkboy#2598

Hellgate:london : Mashmammad#2523

Sweet Jesus : Dagnir#2171

AghaReza : Reza#2935

DEVIL_Hamit : hamit#2921

RezaRazeR : Akami#2922

Maniac Gamer : FallenAngel#2696

Isildur : ISILDUR#2930

RattleSnake : sawanti#2317

bardi ya : Bardia#2766

The Phenom : ragnarok#2690

POUYA KHAN : POUYAKHAN#2141

Emo_boy : Salar#1568

nimah32 : Nima#1429

Death King : DevilKing#2782

T.M.D.B.B : thefury2009#2405

Amirmahdi_92 : Amirmahdi#2347

Herduss: Herduss#1739
    FPS Doug : amir#2974

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
دوستان ادمین سرور TS به دلیل اینکه چنلمون (که با 1000 تا دردسر راه اندازی کردم) سوت و کور شده تصمیم داره ببندش و حذفش کنه برید اونجا شلوغش کنید و به قول معروف هم حال ببرید و بازی کنید هم به صحبت بپردازید (کلا حال میده نمیدونم چرا به جز تعداد محدودی نمیان؟) برید نزارید بسته بشه
تیم اسپیک رو باز کنید
تو قسمت connection گزینه connect رو بزنید و تو قسمت سرور آدرس این آدرس رو بزنید ahurapc.com بعدش یه nickname هم انتخاب کنید connect رو بزنید
تمام شما به سرور وصل شدید
اونجا بیایید پایین Diablo 3 Kings هستش 2 تا چنل داریم هر کدوم رو خواستید برید و دوستتون هم بگید بیاد اونجا و به صحبت بپردازید
کلا از پهنای باندتون 1 کیلوبایت تو سنگینترین شرایط میگیره (تاثیری رو پینگتون هم نمیزاره)
بیایید خوش میگذره

---------- نوشته در 11:24 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:20 PM ارسال شده بود ----------

پست های قدیممو که در رابطه با TS رو نقل قول کردم که مشکلی نداشته باشید

دوستان بالاخره با پیگیری های من و تو زحمت افتادن دوست عزیزی به نام سیاوش که سرور تیم اسپیک دارن، تونستیم چنل Diablo 3 Kings رو راه بندازیم برای اون دسته از عزیزانی که مایل باشن در حین بازی به مکالمه بپردازن.
برای اینستال برنامه team speak به این لینک مراجعه کنید
در راستای این کار عزیزانی که میخوان بیان چنل لطفا روی Here کلیک کنند و بعد دنبال چنل Diablo 3 Kings بگردید و با دبل کلیک وارد چنل بشید
در حال حاضر چون تعداد ممکنه کم باشه چنل اصلی به 1 sub channel تقسیم شده ولی در آینده اگه زیاد بشیم هر گروهی که فعال باشن و نیاز به داشتن sub channel جداگونه برای گروهشون و پسورد گزاشتن روش داشته باشن میتونن درخواستشونو به من بگن تا براشون ok کنم

1 برنامه رو نصب میکنید نشخه client
2 روی Here کلیک می کنید
3 یه صفحه کوچیک میاد که ok میکنید برنامه باز میشه و صفحه مربوط به سرور Iranian Gamers میاد
4 اون بالا یه گزینه هست به اسم bookmark اونو کلیک کنید و Add to bookmarks رو بزنید و تو صفحه باز شده ok کنید
5 تو لیست درختی سمت چپ برنامه تا ته بیایید پایین و چنل diablo 3 kings رو دبل کلیک کنید و وارد چنل بشید و صحبت کنید
اینا تنظیمات ساده هستش برای ورود به چنل
ولی یه سری تنظیمات هست برای تنظیم کردن میکروفونتون و...
برنامه اگه بعد از نصب برای اولین بار باز میشه یه صفحه wizard میاد که چند صفحه به صورت next next هستش
اولین صفحه رو next کنید
دومین صفحه برای استمون هست که تو TS به اون اسم شناخته میشید
سومین صفحه یه گزینه داره به اسم Voice Activation Detection اونو انتخاب کنید
چهارمین صفحه یه نوار هست برای تنظیم میکروفونتون که حساسیتشو بالا ببره یا پایین بیاره گزینه begin test رو بزنید و شروع کنید به صحبت کردن و تور هرجا دوست داشتید حساسیتشو تنطیم کنید من خودم رو 20- تنظیم کردم برای شبها خوبه با صدای کم بازی میکنم
پنجمین صفحه برای تنظیم Hot key هستش اگه نیاز داشتین استفاده کنید که من استفاده نکردم
ششمین صفحه تنظیم صدای کاراکتر مجازی خود برنامه هستش که میتونید زن یا مرد بودنشو انتخاب کنید سلیقه ای هستش
هفتمین صفحه رو بدون تیک بزنید بره صفحه بعد
هشتمین صفحه یا آخرین صفحه 23 تا گزینه داره بدون تیک بزاریدش و finish رو بزنید

دوستانی که میخواهند سریع تر lvl up بشوند به چند تا چیز خیلی باید توجه کنند (میدونم بیشترتون بهتر از من میدونید اساتید :دی )

DPS.1:مهم ترین نکته در فارم Damage per second هستش که در هیرو های مختلف به نسبت های متفاوت فرق میکنه.

در مانک:اگر میخواهید mp2-3 بازی کنید دمیج 60K برای هیروی شما کافی میباشد ولی اگر میخواهید در MP های بالا بازی کنید حداقل دمیج شما باید 100K باشد.

بربر:در MP های کم دمیج 50K کافی هستش ولی در MP های بالاتر حداقل دمیج باید 90K باشد.

ویزارد:در MP های پایین حداقل دمیج باید 80K و در MP های بالا حداقل دمیج باید 150K باشد.

ویچ داکتر:در MP های پایین حداقل دمیج 70K و در MP های بالا حداقل دمیج باید 130K باشد.

دیمن هانتر:در MP های پایین حداقل دمیج باید 100K و در MP های بالاتر حداقل دمیج باید 180K باشد.

2.Attack Speed

اتک اسپید در فارمینگ نیز بسیار مهم میباشد.البته در کلاس ها متفاوت هست.مثلا در بین کلاس ها Barbarian کمترین اتک اسپید و دیمن هانتر بیشترین اتک اسپید را دارد.سعی کنید تا میتوانید اتک اسپید را بالا ببرید و

استفاده از اسلحه های یک دستی(One Hand) موثر میباشد.

3.موومنت اسپید

یکی از موثر ترین عوامل در فارمینگ سریعتر و بهتر و lvl up کردن سریع تر Movement Speed میباشد.سعی کنید تا حد امکان موومنت اسپید خودرا بالا ببرید تا بتوانید زمان کمتری صرف فارمینگ کنید و زودتر لول آپ شوید.

امیدوارم موثر واقع شده باشد:دی با تشکر از اساتید محترم :دی

سلام آقا نیما.ممنون و خیلی استفاده بردم. میخواستم لطف کنید یه توضیح راجعبه آیتمهای ست بدید. ممنون

سلام آقا نیما.ممنون و خیلی استفاده بردم. میخواستم لطف کنید یه توضیح راجعبه آیتمهای ست بدید. ممنون
خواهش میکنم.....
آیتم های ست یه سری ایتم ها هستن که زیرشون خصوصیاتی نوشته شده که به رنگ خاکستری هستند و اون خصوصیات اگر باز شوند خیلی موثر هستند.مثلا شما اگر 4تا ست Immortal King رو ببندی 4تا ست پایین آیتم باز میشن و به رنگ سبز در می آیند و خیلی تاثیر دارند.مثلا شما ایتمی که M4JiD گذاشته رو ببینید پایینش 4تا ست هست که خاکستری هستند اگر شما 3 ست Immortal King دیگه مثل این ببندی همه ی 4تا ست باز میشند :دی امیدوارم منظور رو رسونده باشم ...

حجم بازي الان چقدر هست ؟،ميشه به صورت كپي از كسي بگيرم؟هنوز بايد با چيز پي ان بازي كرد ؟؟،سيستم مورد نياز در حالت مينيموم چقدر هست؟؟ ،اوضاع پينگ چطوره هنوز مثل اوايل سخت ميشه پلي كرد ؟؟
لطفا يكي جواب بده ،ممنون ميشم.

بچه ها اکانت battle.net من توسط blizzard کلا ban شد.
اول یه بهانه ی چرت و پرت دراورد و اکانت wow من رو Abuse of the Economy رو بستن !
وقتی ticket دادم که من در ایران زندگی میکنم و دسترسی به کردیت کارت ندارم و خلاف قوانین wow کاری انجام ندادم ! کلا اکانتم battle net با 8 تا هیروی 85 و اکانت diablo دود شد رفت هوااااااااااااااااااااااا

مراقب باشید

دوستان یه کمربند ست ایننا امروز برام دراپ شد با این مشخصات
dex 200
vit 63
+ armor 241
و بقیه مشخصات عمومی
چه قیمتی رو براش مناسب میدونید؟ مساله اینجاست که این بالاترین dex ممکن این ست رو داره و هیچ کمربند مشابهی dex حداکثر یعنی 200 رو نداره که بشه قیمت دقیقش رو مشخص کرد این از حسن قضیه و عیب کار اینجاست که monk های قوی ویچینگ اور میبندن بنابر این باعث میشه این تو اولویت اصلی نباشه.

مشخصات دراپ mp4 و mf 403. البته شک دارم رو 403 بود یا 406 ولی این حدود بود.

دوستان یه کمربند ست ایننا امروز برام دراپ شد با این مشخصات
dex 200
vit 63
+ armor 241
و بقیه مشخصات عمومی
چه قیمتی رو براش مناسب میدونید؟ مساله اینجاست که این بالاترین dex ممکن این ست رو داره و هیچ کمربند مشابهی dex حداکثر یعنی 200 رو نداره که بشه قیمت دقیقش رو مشخص کرد این از حسن قضیه و عیب کار اینجاست که monk های قوی ویچینگ اور میبندن بنابر این باعث میشه این تو اولویت اصلی نباشه.

مشخصات دراپ mp4 و mf 403. البته شک دارم رو 403 بود یا 406 ولی این حدود بود.
خدا بده شانس :دی
کوروش جان اینجور آیتم ها رو باید بید بزاری.از 1میلیون بید بزار.

خدا بده شانس :دی
کوروش جان اینجور آیتم ها رو باید بید بزاری.از 1میلیون بید بزار.

تقریبا غیر ممکنه با 1 میلون بید بزارم:d موقعی که تو چت عمومی به بازیکن ها نشون دادم داشتن خفه ام میکردن و همون اول تو یکی دو دقیقه تا 20 ملیلون بالا رفت که من دیگه نموندم و اومدم بیرون ولی بهرحال وجود چیزی بنام ویچینگ اور کار رو خراب میکنه.

در مورد " خدا بده شانس" باید بگم که حتما برای بقیه دوستان چیزای بهتری دراپ میشه فقط ظاهرا اکثر دوستان دوست ندارن اینجا بگن تا بقیه هم خوشحال بشن :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or