Multi Platform Diablo III

Diablo-3-box-art-thumb-550xauto-86309.jpg

و بهشت ها دوباره به لرزه در خواهند آمد...
دو دهه از پا گذاشتن لرد های جهنمی DIABLO ، Ba'al و Mephisto به Sancatury میگذرد ،
بیست سال از حمله ی وحشیانه ی سپاه اهریمنان به انسان ها و کشتاری که هیچ کس وسعت آن را نمیداند ،
اما برای آنان که سال ها با سرکردگان شیاطین جنگیده اند خاطرات خیلی دیر محو می شوند ...

هنگامی که Deckard Cain به کلیسای مخوف Tristam پای نهاد تا اسراری را برای مبارزه با شیاطین بیاموزد ناگهان گلوله ای عظیم و آتشین از آسمان به زمین برخورد کرد و این ورود دوباره ی پادشاه تاریکی و وحشت Lord Diablo به Sancatury بود ، با بازگشت او شایطین باستانی از نیستی برخواستند و قهرمانان Sancatury آماده شدند تا بار دیگر از دنیای فانیشان در برابر Burning Hells دفاع کنند ...

شروعی دوباره بر ترس ، کشتار و البته شجاعت و ایثار ...

پس از سال ها انتظار 15 May سال جاری برابر با 26 اردیبهشت زمان شروع حماسه ی سوم بلیزارد خواهد بود ، به طور جد به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم بازی رو پیش خرید کنند و این اتفاق نادر رو از دست ندهند.
در ضمن هر کس دستش به نسخه ی CE رسید جای ما رو هم خالی کنه:دی

[

dotclear.gif

1. Battle Tag کسانی که بازی رو تهیه کرده اند :

Kourosh : Archangel#2222

GlaDOS : Pain#2810

Quantic Dream : XtraMedical#2362

saeid64 : Lync#2992

Jim_raynor : Conan#2978

douchebag : zigorat#2876

slipkboy : Slipkboy#2598

Hellgate:london : Mashmammad#2523

Sweet Jesus : Dagnir#2171

AghaReza : Reza#2935

DEVIL_Hamit : hamit#2921

RezaRazeR : Akami#2922

Maniac Gamer : FallenAngel#2696

Isildur : ISILDUR#2930

RattleSnake : sawanti#2317

bardi ya : Bardia#2766

The Phenom : ragnarok#2690

POUYA KHAN : POUYAKHAN#2141

Emo_boy : Salar#1568

nimah32 : Nima#1429

Death King : DevilKing#2782

T.M.D.B.B : thefury2009#2405

Amirmahdi_92 : Amirmahdi#2347

Herduss: Herduss#1739
    FPS Doug : amir#2974

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
من با بربرم که با skill هام dpsـش به 500k میرسه میام mp1 فارم میکنم
اگه میخواین xp زیاد بگیرید رو کلتون سنگ قرمز بزارید یکی از انگشتراتون هم hellfire باشه

امروز بخاطر اینکه در طول روز پینگم سبز بود از کار و زندگی زدم و چند ساعت بازی کردم به امید پیدا کردن ایتم. نتیجه این فعالیت چند ساعته غیر از 3 تا ایتم بدرد نخور خستگی و بیحالی و از اون مهمتر درد شدید بین دو کتف و مچ دست چپم بوده. این هم از ایتم هانتینگ امروز.

امروز بخاطر اینکه در طول روز پینگم سبز بود از کار و زندگی زدم و چند ساعت بازی کردم به امید پیدا کردن ایتم. نتیجه این فعالیت چند ساعته غیر از 3 تا ایتم بدرد نخور خستگی و بیحالی و از اون مهمتر درد شدید بین دو کتف و مچ دست چپم بوده. این هم از ایتم هانتینگ امروز.

Random drop is random :> حالا میگم همش شانیسیه نگین نه . اصلا برای من چیزی دراپ میشه که بخوام اصلا تو فکر فروختنش برم :d

آقا کوروش شما که مدیر هستین پست اولو بی زحمت ویرایش کنید و بتل تگ این چند صفحه آخر رو واردش کنید
ممنون:x

Random drop is random :> حالا میگم همش شانیسیه نگین نه . اصلا برای من چیزی دراپ میشه که بخوام اصلا تو فکر فروختنش برم :d

اینکه شانسیه شاید ولی اینکه رندومه رو اصلا قبول ندارم. مطمئن نیستم ولی حس میکنم میزان دراپ ایتمهای مهم رو خودشون کنترل میکنن تا قیمتشون پایین نیاد. نمیشه که 6 تا کمربند اشغال و در مجموع 8 تا کمربند تابحال برام دراپ بشه ولی یکیش ویچینگ اور نباشه یا مثلا من تا این لحظه ندیدم کسی تو چت یه اسکورن یا اینناز تمپرنس unidentified بزاره و بگه همین الان دراپ شد. اگر هم تابحال دراپ شده خیلی کم و در حدی که باعث کاهش قیمت نشه.
آقا کوروش شما که مدیر هستین پست اولو بی زحمت ویرایش کنید و بتل تگ این چند صفحه آخر رو واردش کنید
ممنون
yahoo_8.gif

دوست عزیز چند بار باید این کار رو بکنم؟ :d هر تگی اعلام شده بلافاصله اضافه کردم. ظاهرا دوستان تگ رو اینجا اعلام میکنن ولی اصلا چک نمیکنن ببینن اضافه شده یا نه.

اینکه شانسیه شاید ولی اینکه رندومه رو اصلا قبول ندارم. مطمئن نیستم ولی حس میکنم میزان دراپ ایتمهای مهم رو خودشون کنترل میکنن تا قیمتشون پایین نیاد. نمیشه که 6 تا کمربند اشغال و در مجموع 8 تا کمربند تابحال برام دراپ بشه ولی یکیش ویچینگ اور نباشه یا مثلا من تا این لحظه ندیدم کسی تو چت یه اسکورن یا اینناز تمپرنس unidentified بزاره و بگه همین الان دراپ شد. اگر هم تابحال دراپ شده خیلی کم و در حدی که باعث کاهش قیمت نشه.

دوست عزیز چند بار باید این کار رو بکنم؟ :d هر تگی اعلام شده بلافاصله اضافه کردم. ظاهرا دوستان تگ رو اینجا اعلام میکنن ولی اصلا چک نمیکنن ببینن اضافه شده یا نه.

اگه اضافه فرمودین من معذرت میخوام این توش نیست اگه میشه این رو هم اضافه کنید :d
thefury2009#2405 این بتل تگ برای این دوستمه

:d

این بازی رو تازه دیروز خریدم میشه بگید این ترژر هانتیگ و اینها چطوریه؟ توی انلاینشه ؟ یه توضیح چند خطی اگر زخمتی نیست بدید ممنون میشم.

با تموم اين تفاسير خوشم مياد از بليزارد
با اين همه nerf و خراب كاري، بازم اينقدر بازي هاش كِرم دارن كه ملت رو براحتي تبديل به item wh*re هايي مي كنن كه صبح تا شب نشستن و grind مي كنن

حالا يه سوال از روي كنجكاوي (حوصله ش نيست برم زير و رو كنم و blue post بخونم وقتي اصلاً فرقي به حالم نداره :shrewd:)
ببينم اينا مي خوان PvP اضافه كنن، براش آيتم resilience دار ارائه ميدن يا نه، قراره با همين gear ـه PvE رو كله ي همديگه خروار خروار crit بزنين؟ يا مي خوان كلاس ها رو يكي buff كنن و يكي رو debuff؟
برام جالبه چطوري مي خوان بالانس كنن كلاس ها رو
آخه يادمه يه جا ديدم گفته بود كه خبري از gear نيست و همه چي بسته به build ـه. آخه build ـه چندان جالبي هم نداره كه...

پ.ن: chmdnm

دیروز دور اخر 4 تا برام دراپ شد که در مجموع شد 7 ایتم و یکیش اکوینگ فیوری بود نکته جالب اینکه چک کردم دیدم از ضعیفترین ایتم در AH ضعیفتره :d

این بازی رو تازه دیروز خریدم میشه بگید این ترژر هانتیگ و اینها چطوریه؟ توی انلاینشه ؟ یه توضیح چند خطی اگر زخمتی نیست بدید ممنون میشم.

سوالتون مفهوم نیست. یعنی چی توی انلاینشه؟ بازی غیر از انلاین چیز دیگه ای نداره. باید اول به level 60 برسید بعد سعی کنید 100 level دیگه به اسم پاراگون لول بگیرید در همین حین هم حواستون به ایتمهای دراپ شده باشه.

با تموم اين تفاسير خوشم مياد از بليزارد
با اين همه nerf و خراب كاري، بازم اينقدر بازي هاش كِرم دارن كه ملت رو براحتي تبديل به item wh*re هايي مي كنن كه صبح تا شب نشستن و grind مي كنن

حالا يه سوال از روي كنجكاوي (حوصله ش نيست برم زير و رو كنم و blue post بخونم وقتي اصلاً فرقي به حالم نداره :shrewd:)
ببينم اينا مي خوان PvP اضافه كنن، براش آيتم resilience دار ارائه ميدن يا نه، قراره با همين gear ـه PvE رو كله ي همديگه خروار خروار crit بزنين؟ يا مي خوان كلاس ها رو يكي buff كنن و يكي رو debuff؟
برام جالبه چطوري مي خوان بالانس كنن كلاس ها رو
آخه يادمه يه جا ديدم گفته بود كه خبري از gear نيست و همه چي بسته به build ـه. آخه build ـه چندان جالبي هم نداره كه...

پ.ن: chmdnm

اینکه شما میگی خوشت میاد خب این رو در نظر بگیر که اصل بازی به همین ایتم پیدا کردنه و کسی مشکلی با این قضیه نداره. مشکل اصلی اونجاست که بلیزارد داره میگه اگه ایتم میخوای بیا بخر و این یکی از چیزهاییه که گند زده به بازی. من الان اگه پولهایی رو که بدست اوردم خرج نکرده بودم چیزی حدود 20-30 میلیون پول داشتم در صورتی که ایتم خوب بالای 500 میلیونه . بلیزارد هم الان داره پول داخل بازی رو بطور رسمی میفروشه. تو بازی چک میکنی میبینی طرف با تعداد ساعت بازی کمتر بالای 10 ملیارد ایتم بسته و تازه میگه اگه ایتم بهتری داری خریدارم. این یعنی گند زدن به کل بازی.

در مورد PVP اطلاع دقیق ندارم چون PTR رو تست نکردم ولی فکر میکنم با همین هیرو و ایتمها باید بزنیم تو سرو کله هم و چون بازی دقیقا وابسته به ایتم هست اونی که میبینه ضعیفتره باید بره پول بده به بلیزارد و ایتم بخره.
رک بگم بلیزارد رسما کلاه برداری کرد. قرار نبود بازیی بخریم که فقط پوسته یک بازی باشه و مهمترین قسمت بازی یعنی ایتم ها رو دوباره پول بدیم بخریم. خود بلیزارد رسما اعلام کرده بود که ایتمی برای فروش نمیزاره ولی الان کاملا مطمئنم که دروغ بوده هرچند حتی اگه این کار رو هم نکرده باشه فروش پول داخل بازی در نهایت همین نتیجه رو میده چون از یک طرف سر معامله ها 15 درصد از پول بازی رو کم میکنه و از طرف دیگه خودش پول رو میفروشه بنابر این عملا داره ایتم میفروشه.
ضمنا اینکه بیلد چندان جالبی نداره باید بگم اصلا بیلد نداره. اسکیلها رو هر لحظه هر طوری که خواستید میتونید بچینید و همشون بدون استثنا انلاک هستند و stat point هم برای ساختن بلید وجود نداره. کلا ملت برای دلخوشی خودشون به ترتیب چینش اسکیلها میگن بیلد در صورتی که هر کسی که 2 تا RPG دیگه بازی کرده باشه میدونه بیلد چیز دیگه ایه.

اینکه شما میگی خوشت میاد خب این رو در نظر بگیر که اصل بازی به همین ایتم پیدا کردنه و کسی مشکلی با این قضیه نداره. مشکل اصلی اونجاست که بلیزارد داره میگه اگه ایتم میخوای بیا بخر و این یکی از چیزهاییه که گند زده به بازی. من الان اگه پولهایی رو که بدست اوردم خرج نکرده بودم چیزی حدود 20-30 میلیون پول داشتم در صورتی که ایتم خوب بالای 500 میلیونه . بلیزارد هم الان داره پول داخل بازی رو بطور رسمی میفروشه. تو بازی چک میکنی میبینی طرف با تعداد ساعت بازی کمتر بالای 10 ملیارد ایتم بسته و تازه میگه اگه ایتم بهتری داری خریدارم. این یعنی گند زدن به کل بازی.

در مورد PVP اطلاع دقیق ندارم چون PTR رو تست نکردم ولی فکر میکنم با همین هیرو و ایتمها باید بزنیم تو سرو کله هم و چون بازی دقیقا وابسته به ایتم هست اونی که میبینه ضعیفتره باید بره پول بده به بلیزارد و ایتم بخره.
رک بگم بلیزارد رسما کلاه برداری کرد. قرار نبود بازیی بخریم که فقط پوسته یک بازی باشه و مهمترین قسمت بازی یعنی ایتم ها رو دوباره پول بدیم بخریم. خود بلیزارد رسما اعلام کرده بود که ایتمی برای فروش نمیزاره ولی الان کاملا مطمئنم که دروغ بوده هرچند حتی اگه این کار رو هم نکرده باشه فروش پول داخل بازی در نهایت همین نتیجه رو میده چون از یک طرف سر معامله ها 15 درصد از پول بازی رو کم میکنه و از طرف دیگه خودش پول رو میفروشه بنابر این عملا داره ایتم میفروشه.
ضمنا اینکه بیلد چندان جالبی نداره باید بگم اصلا بیلد نداره. اسکیلها رو هر لحظه هر طوری که خواستید میتونید بچینید و همشون بدون استثنا انلاک هستند و stat point هم برای ساختن بلید وجود نداره. کلا ملت برای دلخوشی خودشون به ترتیب چینش اسکیلها میگن بیلد در صورتی که هر کسی که 2 تا RPG دیگه بازی کرده باشه میدونه بیلد چیز دیگه ایه.

ببين، منظور من بحث اعتياد آور بودنشه. اينكه با تموم اين كارها بازم ملت رو مسخ مي كنه. اين يه جور هنره... البته نصفشم بر ميگرده به تجربه ي بالايي كه تو اين ماجرا داره
بحث exchange كردن RLM با IGM هم چيزيه كه از زمان wow وجود داشته و همه ي عالم هم خبر دارن كه خود بليزه كه داره همزمان هم از توبره مي خوره، هم از آخور (هم game time ميفروشه و هم تو بازي پول مي فروشه). البته اونور يه خوبيي داشت اين بود كه تقريباً 99.9% آيتم هاي تاپ BoP بودن. بايد raid مي رفتي، time ميزاشتي تا آيتم رو بدست بياري. حتي اگه power lvl raiding هم مي خريدي، بايد 4 ساعت با اينا مي رفتي و دنبالشون ميكردي. تازه بازم با اين همه خرج شايد اون ايتمي كه مي خواستي دراپ نمي شد. ولي اينجا متاسفانه اينطور نيست. همينه كه trade رو تا اين حد فعال مي كنه. كه خوب اينم از همون ايده هاي كثيف بليزارد براي فروش آيتم هاش از طريق AH ـه (خودش آيتم ميريزه توي AH و قيمت بيليوني ميزاره روش از اونور هم پول مي فروشه) و اينجوريه كه عملاً نبود گيم تايم رو جبران مي كنه از اين طريق. خيلي هم راحته ها، فرض كن. توي يك فيلد يه دونه 1 ميزاري و دستت رو چند ثانيه ميزاري رو 0، و به همين راحتي مثلاً 1000 دلار كاسب ميشي... فرض كن فقط...
بعدم از نظر من اگه مي خواي بازي كني بايد اينا رو بي خيال شي و حرص بخوري و حالش رو ببري
اين آيتم و هزار چيز ديگه زماني ارزش داره كه بخواي اكت face to dace داشته باشي، مثل يه PvP ـه واقعي، يا اينكه جدي جدي بخواد توي group و Play style ـت تاثير بزاره. وگرنه هميشه آدم عادي مث خود ماها تو بازي پيدا ميشه كه راحت باهاش join شي و از زمانت لذت ببري
وگرنه اگه بخواي جوش بخوري، چيزاي دم دست تري هستن كه آدم براش جوش بخوره. فرض كن، چند ساعت پيش يه مريض داشتم كه نسخه اي داشت، يه قلم داروي آكلاستا داشت. قيمت دارو 706.000 تومان. تنها پسر مريض و نون آور خونه با چند سر عائله و يه پدر پير مريض، كارگره با درآمد ماهيانه 350.000 تومن. يعني از 2 ماه كل حقوقش هم بيشتر. بيمه هم بود ها، ولي بيمه خيلي راحت گفت دارو از ليست خارج شده. بيمار مبتلا به سرطان پروستات متاستاتيكه و end stage. يعني فوقش 2 ماه ديگه مهمون اين زمين باشه و بعدش ميره. يه عمر كارگري اين كشور رو كرده، اونوقت يه دونه آمپول ازش دريغ ميشه، امپولش برا خوشي نيست ها، برا بدبختي ـه، برا بدبختي يي كه خدا نصيب گرگ بيابون هم نكنه... پسرش گريه مي كرد كه 200.000 تومن پول كم داره... اونوقت چند قدم اونورتر يكي پيدا ميشه كه برا پسر الواتش مازاراتي كوادروپورته مي خره بالاي يك ميليارد...

من تا یه مدت گلد میخریدم ولی بعدش هم پشیمون شدم هم خسته شدم هم حیفم اومد اون همه پول بدم برای چندرغاز گلد به خاطر همین بیخیالش شدم
الانم اصلا برام مهم نیست آیتم بیوفته یا نیوفته
اگه افتاد که بهتر اگه نیوفتاد بازم بهتر (ولی اگه بیوفته آشغال باشه حرص خواهم خورد :d )
الانم تمرکزمو گزاشتم رو lvl up کردن چون حداقلش اینه که این خرج نداره
من ته آیتم های بربر رو بستم یعنی بعد از اون باید برای یه chest armor نزدیک 100 تا 300 میلیون گلد بدم که این مقدار رو ندارم
به خاطر همین توصیه میکنم از همون مقداری که تو بازی در میارید استفاده کنید درسته دیر به اون چیزی که میخواید میرسید برای خرید ولی خب فعلا اینجوریه باید سوخت و ساخت
سرمایه گزاری کنید رو آیتم ها مثال کار خودمو میگم وقتی radiant star emerald به قیمت 5.5 میلیون بود من 9 تا خریدم (اونجا ارزش داشت گلد بخرم) بعد که رسید به 28 میلیون فروختم و فقط یکیشو نگه داشتم که هر وقت با هر هیرو رفتم بندازم رو اسلحش، با فروش اونا تونستم بربرمو بکشم بالا نکته اینه سعی کنید همیشه حواستون به AH باشه
از همه بدشانسترتون منم شانسم که در خونمو میزنه بهش میگم کسی خونه نیست :d

اينجوريه كه عملاً نبود گيم تايم رو جبران مي كنه از اين طريق

مساله همینه. من یک بازی که انلاین هزینه دار نخریدم. اگه قرار بود علاوه بر خرید باز هم پول بدم میرفتم سراغ WOW .این به اصطلاح زرنگیه بلیزارده که حالم رو بهم میزنه. اگه نمیتونست شرایط عادلانه رو فراهم کنه از همون او باید تکلیف رو روشن میکرد که یکی مثل من بازی رو نخره. الان دقیقا پولدار ها دارن چیت میزنن به همین سادگی.
بعدم از نظر من اگه مي خواي بازي كني بايد اينا رو بي خيال شي و حرص بخوري و حالش رو ببري

اینجاست که قضیه نیاز به یخورده توضیح داره. دیابلو wow نیست که بری بیخیال شی و حال کنی . من هیچ وقت اولین باری رو که تو سرزمینهای wow میگشتم رو فراموش نمیکنم. اونقدر وسیع و پر از جزئیات بود که هرقدر میرفتم تموم نمیشد. دیابلو اینطوری نیست دیابلو یعنی فقط ایتم. تو wow میشه با دوستان بری و بگردی و حرص نخوری ولی تو دیابلو کاری نمیتونی بکنی چون اصلا جایی وجود نداره کل نقشه دیابلو به اندازه یکی از مناطق wow نیست.
نکته جالبی که تو تاپیک خداحافظی جی ویلسون دیدیم چند نفر بطور جداگانه دیابلو رو به یه AH تشبیه کرده بودن که دورش چند تا مینی گیم ساخته شده.
تو این بازی تنها دلخوشی ادم گرفتن ایتم درست و حسابیه ( بر خلاف WOW که کلی سرگرمی داره) که اون رو هم بلیزارد ازمون گرفته. دروقع ما بازی رو خریدیدم ولی نخریدیدم چون ایتمهاش دست بلیزارده.
من دقیقا بعد از سر خوردگی از دیابلو میخواستم برم سراغ WOW که با توجه به قیمت گیم کارت ها بیخیال شدم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or