Multi Platform Diablo III

Diablo-3-box-art-thumb-550xauto-86309.jpg

و بهشت ها دوباره به لرزه در خواهند آمد...
دو دهه از پا گذاشتن لرد های جهنمی DIABLO ، Ba'al و Mephisto به Sancatury میگذرد ،
بیست سال از حمله ی وحشیانه ی سپاه اهریمنان به انسان ها و کشتاری که هیچ کس وسعت آن را نمیداند ،
اما برای آنان که سال ها با سرکردگان شیاطین جنگیده اند خاطرات خیلی دیر محو می شوند ...

هنگامی که Deckard Cain به کلیسای مخوف Tristam پای نهاد تا اسراری را برای مبارزه با شیاطین بیاموزد ناگهان گلوله ای عظیم و آتشین از آسمان به زمین برخورد کرد و این ورود دوباره ی پادشاه تاریکی و وحشت Lord Diablo به Sancatury بود ، با بازگشت او شایطین باستانی از نیستی برخواستند و قهرمانان Sancatury آماده شدند تا بار دیگر از دنیای فانیشان در برابر Burning Hells دفاع کنند ...

شروعی دوباره بر ترس ، کشتار و البته شجاعت و ایثار ...

پس از سال ها انتظار 15 May سال جاری برابر با 26 اردیبهشت زمان شروع حماسه ی سوم بلیزارد خواهد بود ، به طور جد به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم بازی رو پیش خرید کنند و این اتفاق نادر رو از دست ندهند.
در ضمن هر کس دستش به نسخه ی CE رسید جای ما رو هم خالی کنه:دی

[

dotclear.gif

1. Battle Tag کسانی که بازی رو تهیه کرده اند :

Kourosh : Archangel#2222

GlaDOS : Pain#2810

Quantic Dream : XtraMedical#2362

saeid64 : Lync#2992

Jim_raynor : Conan#2978

douchebag : zigorat#2876

slipkboy : Slipkboy#2598

Hellgate:london : Mashmammad#2523

Sweet Jesus : Dagnir#2171

AghaReza : Reza#2935

DEVIL_Hamit : hamit#2921

RezaRazeR : Akami#2922

Maniac Gamer : FallenAngel#2696

Isildur : ISILDUR#2930

RattleSnake : sawanti#2317

bardi ya : Bardia#2766

The Phenom : ragnarok#2690

POUYA KHAN : POUYAKHAN#2141

Emo_boy : Salar#1568

nimah32 : Nima#1429

Death King : DevilKing#2782

T.M.D.B.B : thefury2009#2405

Amirmahdi_92 : Amirmahdi#2347

Herduss: Herduss#1739
    FPS Doug : amir#2974

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
یکی از ایتمهای مورد نیاز برای ساختن staff of hording که مرحله مخفی whimsyshire رو باز میکنه.

دیروز بالاخره یک ایتم گرون قیمت برام دراپ شد. تو AH قیمتش حدود 300 میلیونه. دیروز 2 تا ست ایتم و دو سه تا لجندری دراپ شد که یکیشون واقعا با ارزشه. MF رو واقعا جدی بگیرید و فقط هم اکت 3 رو فارم نکنید.

. میدونم جرا از این آیتم ها واسه من اصلا دراپ نشده تا حالا . همه شانس دارن جز من . :d مبارکت باشه کورش جان ;;)

یکی از ایتمهای مورد نیاز برای ساختن staff of hording که مرحله مخفی whimsyshire رو باز میکنه.

دیروز بالاخره یک ایتم گرون قیمت برام دراپ شد. تو AH قیمتش حدود 300 میلیونه. دیروز 2 تا ست ایتم و دو سه تا لجندری دراپ شد که یکیشون واقعا با ارزشه. MF رو واقعا جدی بگیرید و فقط هم اکت 3 رو فارم نکنید.

امکانش هست اسم ایتم با جزئیاتش اینجا بزارید؟

ببخشید شما از چیز استفاده میکنید ؟
برای من که هنوز بلاک هستم . با چیز و سوسک و... هم انقدر پینگم بده که اصلا نمیشه بازی کرد !

دیروز بالاخره یک ایتم گرون قیمت برام دراپ شد. تو AH قیمتش حدود 300 میلیونه. دیروز 2 تا ست ایتم و دو سه تا لجندری دراپ شد که یکیشون واقعا با ارزشه. MF رو واقعا جدی بگیرید و فقط هم اکت 3 رو فارم نکنید.​

روی چه Mp ی ؟

همیشه دور و بر 3750 - 450 هست . بیشتر اکت 3 هستم ولی اکت 1 و 2 هم میرم . آیتم دراپ میشه ولی ارزشی ندارن .

مجیک فایندت خوبه ولی مهمترین سوال رو شما جواب ندادی یعنی MP رو. چیزی که من تجربه کردم اینه که مهمترین فاکتور برای پیدا کردن ایتم تعداد موجوداتیه که کشته میشن. یعنی هرقدر تعداد بیشتری رو در واحد زمان مثلا نیم ساعت از بین ببرید شانس بیشتری دارید. برای اینکه سرعت عمل بالا بره باید در MP 1 فارم کنید.
ضمنا من برای اینکه سرعت عملم بالا بره هیچ ایتمی غیر از ring و amulet و gloves رو برنمیدارم و برای گلد کمتر از 1000 تا مسیرم رو تغییر نمیدم.
من بیشترین تعداد ایتم لجندری و ست رو در اکت 3 پیدا کردم ولی با ارزشترینهام رو در اکت 1 پیدا کردم.
فعلا میخوام whimsyshire رو فارم کنم ببینم اونجا هم چیزی پیدا میشه.

امکانش هست اسم ایتم با جزئیاتش اینجا بزارید؟

چنتودوز ویل socket دار
dpsش 1120
aps 1.65
damage 49%
int 172
0.25 AS
اینها فعلا یادمه
ببخشید شما از چیز استفاده میکنید ؟
برای من که هنوز بلاک هستم . با چیز و سوسک و... هم انقدر پینگم بده که اصلا نمیشه بازی کرد !
نه از هیچ نرم افزاری استفاده نمیکنم.
روی چه Mp ی ؟
1

آخرین ویرایش:
همیشه دور و بر 3750 - 450 هست . بیشتر اکت 3 هستم ولی اکت 1 و 2 هم میرم . آیتم دراپ میشه ولی ارزشی ندارن .
آره میتونم تایید کنم که بدشانسی از خودته !

---------- نوشته در 02:51 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:45 PM ارسال شده بود ----------

مال منم اضافه کنین :d
Salar#1568

------------------------------------------

بچه ها این چیه؟!!

gh8lk3kjiknf91s60n.jpg

نه میشه فروخت، نه میشه تو AH گذاشت!!!
من بعده 180 ساعت بازی هنوز این برام دراپ نشده ! چه قدر دنبالش گشتم ... ! باقی چیزهاشو همشو دارم فقط مونده این !

آره میتونم تایید کنم که بدشانسی از خودته !

---------- نوشته در 02:51 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:45 PM ارسال شده بود ----------

من بعده 180 ساعت بازی هنوز این برام دراپ نشده ! چه قدر دنبالش گشتم ... ! باقی چیزهاشو همشو دارم فقط مونده این !

بیکاری ؟ من خودم Staff of Herding دارم فقط اگر میخواین برین Wimsyshire بگین تا آپگریدش کنم واسه Inferno اونم 1M پول میخواد :| . اگر کسی خواست بگه تا پارتی بگیریم بعد بریم :d

---------- نوشته در 05:01 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:00 PM ارسال شده بود ----------

مجیک فایندت خوبه ولی مهمترین سوال رو شما جواب ندادی یعنی MP رو.

1

معمولا MP3 . اسمم تو بازی MaxKill هست هیرو رو چک کنی همه چیزش خوبه راحت فارم میکنم MP3 . ولی آشغال دراپ میشه همش :d

بیکاری ؟ من خودم Staff of Herding دارم فقط اگر میخواین برین Wimsyshire بگین تا آپگریدش کنم واسه Inferno اونم 1M پول میخواد :| . اگر کسی خواست بگه تا پارتی بگیریم بعد بریم :d

---------- نوشته در 05:01 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:00 PM ارسال شده بود ----------

معمولا MP3 . اسمم تو بازی MaxKill هست هیرو رو چک کنی همه چیزش خوبه راحت فارم میکنم MP3 . ولی آشغال دراپ میشه همش :d

من هم میتونم mp3 رو فارم کنم ولی به صرفه نیست حتی اگه به ازای هر مانستر 1 ثانیه به مدت زمانتون اضافه بشه تعداد ایتم ها کمتر میشه الان کاراکترهای خیلی قوی هم اگه دنبال کلید نباشند فقط mp 1 رو فارم میکنن. من بعد از اینکه از 2 به 1 برگشتم و جمع کردن ایتم های rare رو بیخیال شدم تعداد دراپ ها برام بالا رفت چون خیلی سریع تر فارم میکنم. در واقع روزی حداقل دو بار قسمتهای خاص هر 4 اکت رو فارم میکنم البته مواقعی که پینگ اجازه میده.

دور اول فارم whimsyshire چیز بدرد بخوری دراپ نشد.

من حکایت ستی که با آیتم های ریر برابری میکنه نمیفهمم .
یعنی ست بدتر از ست های WD هم داریم :|
تمام Mojo های legendary روشون hit chance داره بغیر از 2 ست wd ، رو هیچکدوم از 4 تیکه دیگه zunimassa هم نیست :| crit damage هم یُخ :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or