Multi Platform Diablo III

Diablo-3-box-art-thumb-550xauto-86309.jpg

و بهشت ها دوباره به لرزه در خواهند آمد...
دو دهه از پا گذاشتن لرد های جهنمی DIABLO ، Ba'al و Mephisto به Sancatury میگذرد ،
بیست سال از حمله ی وحشیانه ی سپاه اهریمنان به انسان ها و کشتاری که هیچ کس وسعت آن را نمیداند ،
اما برای آنان که سال ها با سرکردگان شیاطین جنگیده اند خاطرات خیلی دیر محو می شوند ...

هنگامی که Deckard Cain به کلیسای مخوف Tristam پای نهاد تا اسراری را برای مبارزه با شیاطین بیاموزد ناگهان گلوله ای عظیم و آتشین از آسمان به زمین برخورد کرد و این ورود دوباره ی پادشاه تاریکی و وحشت Lord Diablo به Sancatury بود ، با بازگشت او شایطین باستانی از نیستی برخواستند و قهرمانان Sancatury آماده شدند تا بار دیگر از دنیای فانیشان در برابر Burning Hells دفاع کنند ...

شروعی دوباره بر ترس ، کشتار و البته شجاعت و ایثار ...

پس از سال ها انتظار 15 May سال جاری برابر با 26 اردیبهشت زمان شروع حماسه ی سوم بلیزارد خواهد بود ، به طور جد به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم بازی رو پیش خرید کنند و این اتفاق نادر رو از دست ندهند.
در ضمن هر کس دستش به نسخه ی CE رسید جای ما رو هم خالی کنه:دی

[

dotclear.gif

1. Battle Tag کسانی که بازی رو تهیه کرده اند :

Kourosh : Archangel#2222

GlaDOS : Pain#2810

Quantic Dream : XtraMedical#2362

saeid64 : Lync#2992

Jim_raynor : Conan#2978

douchebag : zigorat#2876

slipkboy : Slipkboy#2598

Hellgate:london : Mashmammad#2523

Sweet Jesus : Dagnir#2171

AghaReza : Reza#2935

DEVIL_Hamit : hamit#2921

RezaRazeR : Akami#2922

Maniac Gamer : FallenAngel#2696

Isildur : ISILDUR#2930

RattleSnake : sawanti#2317

bardi ya : Bardia#2766

The Phenom : ragnarok#2690

POUYA KHAN : POUYAKHAN#2141

Emo_boy : Salar#1568

nimah32 : Nima#1429

Death King : DevilKing#2782

T.M.D.B.B : thefury2009#2405

Amirmahdi_92 : Amirmahdi#2347

Herduss: Herduss#1739
    FPS Doug : amir#2974

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
شاتل تا اونجا که من اطلاع دارم از اولش هم مشکل نداشت :-/

اتفاقا اولین جایی بود که بسته شد همزمان با اون پیچی که اومد. بعدش بقیه ISP ها یکی یکی از کار افتادن ولی یکی دو تا بود که میگفتن مشکلی نداره. برای من ( شاتل) حتی باز کردن فروم بتلنت غیر ممکن بود ولی الان این مشکل رفع شده و وقتی پینگ خوبه میشه بازی کرد.

اتفاقا اولین جایی بود که بسته شد همزمان با اون پیچی که اومد. بعدش بقیه ISP ها یکی یکی از کار افتادن ولی یکی دو تا بود که میگفتن مشکلی نداره. برای من ( شاتل) حتی باز کردن فروم بتلنت غیر ممکن بود ولی الان این مشکل رفع شده و وقتی پینگ خوبه میشه بازی کرد.
من الان چک کردم اسم ایران هنوز بین اون چند کشور تحریم شده توسط بیلیزارد هست، پس فکر نمی کنم تحریم برداشته شده باشه.

من الان چک کردم اسم ایران هنوز بین اون چند کشور تحریم شده توسط بیلیزارد هست، پس فکر نمی کنم تحریم برداشته شده باشه.

شاید تحریم رو نه بر اساس ای پی بلکه بر اساس کشور ثبت نامی انجام داده باشن . البته قبلا که حتما ایپی بود شاید الان تغییر کرده یا شایدم شاتل کاری کرده.

سلام،

داداش من الان 4 سالی میشه دارم بازی های بیلیزارد انجام میدم کشور هم ایران هست کلی با ip ایران بازی کردم الان هم با چیز پی ان! دو تا بازی هم روی اکانت دارم هیچ مشکلی هم پیش نیومده!

چند وقت پیش سوال امنیتیم یادم رفت با مکاتبه با پشتیبانی بدون دادن هیچ چیز حتی عکس از پاسپورت گرفتمش! تازه خیلی تاکید داشتم من ایران هستم زیاد بهم گیر ندید!:d

در کل بازی ارزش نداره که حتی براش لغت ریسک بکارببری! و از واکنش بیلیزارد نگران بشی که حالا بنت که یا نه! بشین با خیال راحت بازی کنه هر چی بخاد بشه میشه ترس هم نداره!
اگر بن هم شدی گور بابای بیلیزارد از این بالاتر که نداریم!:)

جواد یادشه. اون موقع که با هم Raid می رفتیم. جواد + مسعود + مهدی و اسمشو نبر از چیز استفاده می کردن ولی من اصلا. شده بود با چیز بازی Stable تر می شد. ولی من هرگز استفاده نمی کردم. نمی دونم خودم هم چرا حساس هستم.

من که quit کردم :دی آره من 2 ماهی راحت MoP بازی کردم مشکلی هم نداشتم، قبل از اون 1 ماهی آخر cata رو بازی کردم وقتی تحریم شروع شد... همش هم با چیز بودم... کشور من هم توی اکانت ایران هست.
بحث بن شدن واسه من یکی اصلا مطرح نیست، چون تحریم با بن فرقی نداره در هر صورت نمی تونی از اکانتت استفاده کنی :دی
حالا یه سری مثل محمدرضا جان حساس هستن رو این چیزا :دی
شاتل تا اونجا که من اطلاع دارم از اولش هم مشکل نداشت :-/

جواد درست می گه. الان برای مثاال من اوضاع با بن شدن هیچ فرقی نمی کنه.

الان موندم چرا با مبین نتی که BN رو راحت برام باز می کرد به بازی وصل شدم توی دیابلو اکانت رو بلاک کرد و گفت Security Question بهم جواب بده.

به این زودیا جواد عمرا از تحریم در بیاد. نمیشه نامه ای نوشت و امضاء کنیم بدیم به بلیزارد مثل بچه ادم وصل شیم ؟؟

شاید تحریم رو نه بر اساس ای پی بلکه بر اساس کشور ثبت نامی انجام داده باشن . البته قبلا که حتما ایپی بود شاید الان تغییر کرده یا شایدم شاتل کاری کرده.

کوروش اخه باز شدن خود سایت رو که ما الان مشکل داریم، چجوری از روی کشور ثبت نام چک می کنه. هنوز وارد اکانت بتل نت نشدیم که بفهمه من وارد شدم یا نه.
کلا به نظرم روی یه Range IP های خاص بازی رو بسته پورت هاش رو. فقط و فقط با IP چک می کنه.

همون کاری که Bioware برای بازی SW کرد، شما فقط نمی تونی وارد سایت بشه از IP ایران وقتی با چیز به سرور وصل شدی می تونی مثل بچه ادم چیز رو قطع کنی و بازی کنی با IP ایران.

Bioware همون کار بلیزارد رو کرده در یه لول خیلی خیلی خیلی پایین.

حالا :

جواد نظرت چیه در مورد برگشت من به WoW ? به نظرت ارزش این همه پول رو داری که ادم بده. البته من دوست دارم Starcraft جدید رو برم. این یعنی رجوع مجدد به اکانت خودم.

یاعلی...

جواد نظرت چیه در مورد برگشت من به WoW ? به نظرت ارزش این همه پول رو داری که ادم بده. البته من دوست دارم Starcraft جدید رو برم. این یعنی رجوع مجدد به اکانت خودم.
WoW به من یکی تکنفره حال نمیده و مطمئن باش اگر بقیه بچه ها هم بودن هیچوقت quit نمی کردم ولی اون 2-3 ماه آخر تنها بازی کردن با اینکه خیلی چیزا توی MoP اضافه شده واقعا برای من یکی خسته کننده بود. با اینکه توی گیلد خارجی واقعا جام خوب بود و progress HC رو هم داشتم.
MoP کلا خوبه ولی به نظرم ارزش این همه هزینه رو نداره. اونم با این اوضاع قشنگ gc که تا بعد از عید فکر کنم به 120 تومن هم برسه :|

الان موندم چرا با مبین نتی که BN رو راحت برام باز می کرد به بازی وصل شدم توی دیابلو اکانت رو بلاک کرد و گفت Security Question بهم جواب بده.
من دیابلو 3 که رو سیستمم نصب بود بعد از این که تحریم ها شروع شد هر موقع می خواستم لاگین کنم از من سوال امنیتی می پرسید و هر بار جواب میدادم و بدون مشکل بازی میکردم...چیزه خاصی نیست نترس و راحت بازی کن
البته بگم من یک بار با چیز پی ان وصل بودم خواستم از طریق سایت وارد اکونتم بشم و چون IP تغییر کرده بود اکونتم قفل شد.
ISP هم قبلا بارها گفتم اسیا تک فارس .. بدون مشکل بازی میکنم

چون اگه بفهمه، فاتحه الصلواته. علی می مونه و حوضش.

خو اشتباهت همين جاست ديگه حاجي
ممد مي مونه و حوضش، نه علي !

حالا جداي از شوخي. من موندم تو الان تو اون هواي مشتي كه ميشه رفت يه فورد موستانگ خريد، گازشو داد و حالشـو برد چه گيريه كه دادي به بليزارد كه برداري 100 تومنم بدي به gc ـش ...
ممد، فاتحه ـش خونده شده بليزارد. خودتم بهتر از من مي دوني
نه wow ـش اون wow ـه سابقه، نه ام diablo ـش مث D2 ـه
برداشته برا اينكه هرچي كژوآله بكشه سمت خودش، nerf ـو بسته به اسكلت بازي
اون از wow كه بعد از اون همه nerf و باف و raid finder و هزار كوفت و زهرمار و gear epic ـي كه بزور تو پاچه ي هر noob ـي ميكرد تا شايد بمونن و بازي كنن (و در همين راستا هرچي player قديمي داشت رو از دست داد) برداشت سيستم talent رو هم ناكار كرد كه ديگه كاملاً و قطعاً فاتحه رو خونده باشه
كجا يادت مياد كه با pug توي BC تونسته باشن حتي Gruul رو بزنن، ديگه BT كه باشه پيشكش
كجا هر جوجه تيغي تازه 70 شده اي واسه من تا خرخره epic مي بست ؟ چه وضعشه درست كرده واسه خودش
يادم نمي ره. ما گيلد حرفه اي بوديم با 5 روز پراگرس در هفته. بعد از اينكه SSC و TK رو پاك كرديم رفتيم BT و تا Gurtogg bloodboil هم رفتيم جلو. بعد از 3 شب wipe ـه خالص تازه فهميديم gear lvl ـه كلي پايينه، بايد بريم كل SSC و TK و 4 تا باس اول BT رو براي همه خالي كنيم، بعد بيايم سراغ gurtogg. تازه Gear هم كه رسيد يادمه يه شب 6 ساعت فقط تمرين Positioning و Turn Group داشتيم كه چه كساني و چه زماني blood boil رو بخورن. تازه همينجوري هم بازم يه شب سرش گير بوديم. بعد الان ...
Diablo هم كه ديگه بدتر. اصلاً فكر مي كني با يه بازي ديگه از يه شركت ديگه طرفي.
اينا كه خجالت نمي كشن، بر مي دارن 4 روز ديگه يه پچ مي دن، يه دفعه مي بيني diablo شده FP-Shooter كه اين بچه مچه ها هم بزنن حالشو ببرن...
اخه RPG بدون Talent و Skill Tree يعني چه؟ كل حاله RPG به اينه كه هي Build عوض كني، هي از خودت Build ـه جديد در بياري حالشو ببري.

حالا تموم اينا به كنار، برداشته با اين مسخره بازي ـه بلاك كردن ديگه گندشو در آورده. يكي به اينا نيست بگه خيلي ديگه imba ـيين با اين همه nerf، كه واسه من اين ننر بازي ها رو هم در ميارين از خودتون. يكي نيست بره به اينا بگه جمع كن بابا... مسخره شو در آوردي...

خو اشتباهت همين جاست ديگه حاجي
ممد مي مونه و حوضش، نه علي !

حالا جداي از شوخي. من موندم تو الان تو اون هواي مشتي كه ميشه رفت يه فورد موستانگ خريد، گازشو داد و حالشـو برد چه گيريه كه دادي به بليزارد كه برداري 100 تومنم بدي به gc ـش ...
ممد، فاتحه ـش خونده شده بليزارد. خودتم بهتر از من مي دوني
نه wow ـش اون wow ـه سابقه، نه ام diablo ـش مث D2 ـه
برداشته برا اينكه هرچي كژوآله بكشه سمت خودش، nerf ـو بسته به اسكلت بازي
اون از wow كه بعد از اون همه nerf و باف و raid finder و هزار كوفت و زهرمار و gear epic ـي كه بزور تو پاچه ي هر noob ـي ميكرد تا شايد بمونن و بازي كنن (و در همين راستا هرچي player قديمي داشت رو از دست داد) برداشت سيستم talent رو هم ناكار كرد كه ديگه كاملاً و قطعاً فاتحه رو خونده باشه
كجا يادت مياد كه با pug توي BC تونسته باشن حتي Gruul رو بزنن، ديگه BT كه باشه پيشكش
كجا هر جوجه تيغي تازه 70 شده اي واسه من تا خرخره epic مي بست ؟ چه وضعشه درست كرده واسه خودش
يادم نمي ره. ما گيلد حرفه اي بوديم با 5 روز پراگرس در هفته. بعد از اينكه SSC و TK رو پاك كرديم رفتيم BT و تا Gurtogg bloodboil هم رفتيم جلو. بعد از 3 شب wipe ـه خالص تازه فهميديم gear lvl ـه كلي پايينه، بايد بريم كل SSC و TK و 4 تا باس اول BT رو براي همه خالي كنيم، بعد بيايم سراغ gurtogg. تازه Gear هم كه رسيد يادمه يه شب 6 ساعت فقط تمرين Positioning و Turn Group داشتيم كه چه كساني و چه زماني blood boil رو بخورن. تازه همينجوري هم بازم يه شب سرش گير بوديم. بعد الان ...
Diablo هم كه ديگه بدتر. اصلاً فكر مي كني با يه بازي ديگه از يه شركت ديگه طرفي.
اينا كه خجالت نمي كشن، بر مي دارن 4 روز ديگه يه پچ مي دن، يه دفعه مي بيني diablo شده FP-Shooter كه اين بچه مچه ها هم بزنن حالشو ببرن...
اخه RPG بدون Talent و Skill Tree يعني چه؟ كل حاله RPG به اينه كه هي Build عوض كني، هي از خودت Build ـه جديد در بياري حالشو ببري.

حالا تموم اينا به كنار، برداشته با اين مسخره بازي ـه بلاك كردن ديگه گندشو در آورده. يكي به اينا نيست بگه خيلي ديگه imba ـيين با اين همه nerf، كه واسه من اين ننر بازي ها رو هم در ميارين از خودتون. يكي نيست بره به اينا بگه جمع كن بابا... مسخره شو در آوردي...

سلام،

خوبی دکتر ؟

فورد موستانگ که الان Rent می خوای کنی تو کیش شبی 200 فکر کنما باید بدم.

راستشو بخوای احمد، این WoW و دیابلو شده مثل یه خوره. خودم هم نمی دونم چرا گیر دادم بهش که می خوام بازی کنم. در صورتی که مطمئنم اگه بخوام بازی کنم روزی بیشتر از 1.5 ساعت نمی تونم بازی کنم.

در این مورد که بلیزارد رسیده به ته خط. کاملا موافقم باهات.

خوشحال شدم که دیدمت اینجا احمد.

موفق باشی هر جا که هستی.

یاعلی...

راست میگه بابا BLIZZARDدیگه اون بلیزارد قدیم نیست شده خوره پول
همه بازیاش انلاین شده
همه بازی هاش هم پولیه اکانتشون
کمکم بازی هارو به جای این که بفروشه اجاره میده

عزیزانی که به من لطف دارن و وسط بازی وارد بازی میشن لطفا دقت کنند در مسیر اسکای های ( برای لول اپ سریع پاراگون) مرحله رکیس کراسینگ ( پل اکت 3 ) بصورت برعکس و از اخر به اول بازی میشه. امروز یکی از دوستان در این جا وارد بازی من شد و رفت اخر مرحله ایستاد به امید اینکه من هم بیام و با هم بریم سراغ مینی باس در صورتی که این مرحله برعکس بازی میشه. نتیجه این کار هم این شد که هم مرحله سخت تر شد و من مجبور بودم تنهایی سختی رو تحمل کنم ( اضافف شدن سختی چیزی نیست ولی اسکای های رو باید حداکثر در MP1 با سرعت زیاد بازی کرد و بالای MP1 به صرفه نیست و این دوستمون بازی رو برد بالای MP1 ) و ثانیا امکان توقف بازی رو از من گرفت و من هم بخاطر NV نمیتونستم بازی رو ول کنم و برم سراغ یک بازی افرادی.

همه بازیاش انلاین شده
متاسفانه بیلیزارد از اون موقع که صابون Activision به تنش خورده دیگه اون بیلیزارد سابق نیست و این چیزی نیست که به راحتی بشه ازش گذشت.

همه بازیاش انلاین شده

ببین
هیچ اشکالی در اینکه پولی باشه نیست. تازه پولی بودن اشکال که نیست هیچ، یک مریته... پولی بودن و داشتن شارژ ماهیانه خودش روشیه که باعث میشه اینجور بازیها پیشرفت کنن، همیشه تازگی داشته باشن و کیفیت خدمات رسانی بالایی داشته باشن
اینکه آنلاینه هم اصلاً بد نیست. چون به بازی پویائی میده. اونو بروز نگه می داره و تجربه ی بازی گروهی رو فراهم می کنه
چیزی که بده nerf ـه. ساده کردنه. ساده کردن برای رسیدن به تعداد مشتری بیشتر. اینه که سمیه

متاسفانه بیلیزارد از اون موقع که صابون Activision به تنش خورده دیگه اون بیلیزارد سابق نیست و این چیزی نیست که به راحتی بشه ازش گذشت.

نتیجه ش شده اینکه دیگه ما الان چیزی بنام یک بازی MMORPG و یا RPG ـه تخصصی از بلیزارد رو نداریم. برداشته nerf کرده همه چی رو.

به همین گندی که توی WOTLK و CATA ـه wow دیده می شد. Panda رو هم که من اصلاً حاضر نشدم ببینم
خیلی مسخره ست، توی یک release، یه patch ـه جدید که میاد ملت content ـه قبلی رو راحت بی خیال میشن و میرن سراغ جدیده. در حالی که تا قبل از wrath اصلاً این صادق نبود
گیلدی که BT می زد. کنارش همیشه حتی kara هم میرفتن برا fun ـشم که شده. هیچ کسی بیخیال TK و SSC نمی شد.
ولی تو wrath زمانی که ulduar اومد آیا اصلاً کسی پاشو توی naxx می گذاشت؟ یا زمانی که حتی اون ToC ـه مسخره و آبروبر اومد کسی ulduar می رفت؟ با اینکه ulduar یکی از imba ترین content های کل wow ـه؟
برا ICC و در ادامه کل cata هم همینو در نظر بگیر
مشکل از اون gear score کوفتی شروع شد. از اون achievment های خانمان براندازی که راه احمقانه ی مایکروسافت و xbox ـش رو ادامه می داد...
مشکل از اونجا شروع شد که هر کسی تا لولش تاپ می شد، 2 ساعته سر و کلش توی raid پیدا می شد. مشکل از اینجاهاست
مشکل یعنی اینکه وقتی توی orgrimmar راه میرفتی، صد نفرو می دیدی که Dragonwrath بستن به پشتشون. کسانی که فقط ROFLـن.
مگه Atiesh یا Warglaives of Azzinoth به همین کشکی بودن که هر گوزن شاخداری یکی ازشون داشته باشه؟
باید یادت باشه توی TBC همه ی گیلد های خفن، برای کلاس های اصلی شون Class Leader داشتن. من خودم Warlock CL بودم. هنوزم که هنوزه بعد از این سالها با این همه nerf می تونم با lock کارایی بکنم که از دست هر کسی بر نیاد. ولی چه فایده؟ وقتی اصلاً تکنیک مهم نیست. وقتی فقط باید یه جا وایسی spam کنی یه کلید رو به چه دردی می خوره اصلاً بخوای کلاست رو بشناسی؟
نتیجه ش میشه اینکه وقتی پاتو میزاری توی یه جا سه سوته خسته میشی، چون همش تکراره. حالا یه باس باید برا اسپم سمت راست باشی و نزدیک، اون یکی رو باید چپ باشی و دور، در همین حد...
اگه اینا نمی بود. بازی کردن wow و diablo با تموم این مشکلات و قندشکن و هزار کوفت و زهرمار دیگه بازم ارزش داشت (البته نه برا من ـه پیرمرد ـه یه پا لب گور :) )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or