Multi Platform Diablo III

Diablo-3-box-art-thumb-550xauto-86309.jpg

و بهشت ها دوباره به لرزه در خواهند آمد...
دو دهه از پا گذاشتن لرد های جهنمی DIABLO ، Ba'al و Mephisto به Sancatury میگذرد ،
بیست سال از حمله ی وحشیانه ی سپاه اهریمنان به انسان ها و کشتاری که هیچ کس وسعت آن را نمیداند ،
اما برای آنان که سال ها با سرکردگان شیاطین جنگیده اند خاطرات خیلی دیر محو می شوند ...

هنگامی که Deckard Cain به کلیسای مخوف Tristam پای نهاد تا اسراری را برای مبارزه با شیاطین بیاموزد ناگهان گلوله ای عظیم و آتشین از آسمان به زمین برخورد کرد و این ورود دوباره ی پادشاه تاریکی و وحشت Lord Diablo به Sancatury بود ، با بازگشت او شایطین باستانی از نیستی برخواستند و قهرمانان Sancatury آماده شدند تا بار دیگر از دنیای فانیشان در برابر Burning Hells دفاع کنند ...

شروعی دوباره بر ترس ، کشتار و البته شجاعت و ایثار ...

پس از سال ها انتظار 15 May سال جاری برابر با 26 اردیبهشت زمان شروع حماسه ی سوم بلیزارد خواهد بود ، به طور جد به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم بازی رو پیش خرید کنند و این اتفاق نادر رو از دست ندهند.
در ضمن هر کس دستش به نسخه ی CE رسید جای ما رو هم خالی کنه:دی

[

dotclear.gif

1. Battle Tag کسانی که بازی رو تهیه کرده اند :

Kourosh : Archangel#2222

GlaDOS : Pain#2810

Quantic Dream : XtraMedical#2362

saeid64 : Lync#2992

Jim_raynor : Conan#2978

douchebag : zigorat#2876

slipkboy : Slipkboy#2598

Hellgate:london : Mashmammad#2523

Sweet Jesus : Dagnir#2171

AghaReza : Reza#2935

DEVIL_Hamit : hamit#2921

RezaRazeR : Akami#2922

Maniac Gamer : FallenAngel#2696

Isildur : ISILDUR#2930

RattleSnake : sawanti#2317

bardi ya : Bardia#2766

The Phenom : ragnarok#2690

POUYA KHAN : POUYAKHAN#2141

Emo_boy : Salar#1568

nimah32 : Nima#1429

Death King : DevilKing#2782

T.M.D.B.B : thefury2009#2405

Amirmahdi_92 : Amirmahdi#2347

Herduss: Herduss#1739
    FPS Doug : amir#2974

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
اگه اینا نمی بود. بازی کردن wow و diablo با تموم این مشکلات و قندشکن و هزار کوفت و زهرمار دیگه بازم ارزش داشت (البته نه برا من ـه پیرمرد ـه یه پا لب گور :) )

سلام،

اگه تو یه پات لبه گوره پس من چی !!!

من پس الان باید پست از دیار باقی باشم

یاعلی...

ببین
هیچ اشکالی در اینکه پولی باشه نیست. تازه پولی بودن اشکال که نیست هیچ، یک مریته... پولی بودن و داشتن شارژ ماهیانه خودش روشیه که باعث میشه اینجور بازیها پیشرفت کنن، همیشه تازگی داشته باشن و کیفیت خدمات رسانی بالایی داشته باشن
اینکه آنلاینه هم اصلاً بد نیست. چون به بازی پویائی میده. اونو بروز نگه می داره و تجربه ی بازی گروهی رو فراهم می کنه
چیزی که بده nerf ـه. ساده کردنه. ساده کردن برای رسیدن به تعداد مشتری بیشتر. اینه که سمیه

نتیجه ش شده اینکه دیگه ما الان چیزی بنام یک بازی MMORPG و یا RPG ـه تخصصی از بلیزارد رو نداریم. برداشته nerf کرده همه چی رو.

به همین گندی که توی WOTLK و CATA ـه wow دیده می شد. Panda رو هم که من اصلاً حاضر نشدم ببینم
خیلی مسخره ست، توی یک release، یه patch ـه جدید که میاد ملت content ـه قبلی رو راحت بی خیال میشن و میرن سراغ جدیده. در حالی که تا قبل از wrath اصلاً این صادق نبود
گیلدی که BT می زد. کنارش همیشه حتی kara هم میرفتن برا fun ـشم که شده. هیچ کسی بیخیال TK و SSC نمی شد.
ولی تو wrath زمانی که ulduar اومد آیا اصلاً کسی پاشو توی naxx می گذاشت؟ یا زمانی که حتی اون ToC ـه مسخره و آبروبر اومد کسی ulduar می رفت؟ با اینکه ulduar یکی از imba ترین content های کل wow ـه؟
برا ICC و در ادامه کل cata هم همینو در نظر بگیر
مشکل از اون gear score کوفتی شروع شد. از اون achievment های خانمان براندازی که راه احمقانه ی مایکروسافت و xbox ـش رو ادامه می داد...
مشکل از اونجا شروع شد که هر کسی تا لولش تاپ می شد، 2 ساعته سر و کلش توی raid پیدا می شد. مشکل از اینجاهاست
مشکل یعنی اینکه وقتی توی orgrimmar راه میرفتی، صد نفرو می دیدی که Dragonwrath بستن به پشتشون. کسانی که فقط ROFLـن.
مگه Atiesh یا Warglaives of Azzinoth به همین کشکی بودن که هر گوزن شاخداری یکی ازشون داشته باشه؟
باید یادت باشه توی TBC همه ی گیلد های خفن، برای کلاس های اصلی شون Class Leader داشتن. من خودم Warlock CL بودم. هنوزم که هنوزه بعد از این سالها با این همه nerf می تونم با lock کارایی بکنم که از دست هر کسی بر نیاد. ولی چه فایده؟ وقتی اصلاً تکنیک مهم نیست. وقتی فقط باید یه جا وایسی spam کنی یه کلید رو به چه دردی می خوره اصلاً بخوای کلاست رو بشناسی؟
نتیجه ش میشه اینکه وقتی پاتو میزاری توی یه جا سه سوته خسته میشی، چون همش تکراره. حالا یه باس باید برا اسپم سمت راست باشی و نزدیک، اون یکی رو باید چپ باشی و دور، در همین حد...
اگه اینا نمی بود. بازی کردن wow و diablo با تموم این مشکلات و قندشکن و هزار کوفت و زهرمار دیگه بازم ارزش داشت (البته نه برا من ـه پیرمرد ـه یه پا لب گور :) )
متاسفانه رویه بیلیزارد برای پیشرفت توی بازی این چند سال اخیر واقعا افتضاح بوده. حالا باز زمان cata یا Wotlk تایر به تایر بود، توی MoP سه عدد Raid در نظر گرفته شده بود برای tier 14 که هر کدومشون ilvl مجزا و بالاتر از هم دیگه دارن. MSV رو وقتی یه گلید clear کنه دیگه اصلا سمت raid قبلی نمیره با اینکه جفتشون روی یک tier هستند. سیستم daily های مضخرف و Valor و اینارو هم اصلا در نظر نمی گیرم که بازی رو نابود کرد. legendary هم که دیگه quest based کردن رسما شده بچه بازی. هیچ effort خاصی نمی خواد.
من خودمم خیلی دلم از تصمیم های نا به جای بیلیزارد پره حالا تحریم که جای خود اصلا.

@zxc0012004 بیا تاپیک wow اونجا بحث کنیم
من Cata رو بازی نکردم اما همه چی از زمان toc که در Wotlk اومد شروع شد ... قبلا یک dungeon ساده میخواستیم بریم 2 ساعت باید میگشتیم تا ادم جمع کنیم بریم Dungeon بعد کم کم point جمع کنیم بتونیم ایتم بخریم ... اما بعد از اون پچ اومدن Dungeon Finder خیلی راحت همه T9 داشتن !
حالا باز DF خوب بود این Raid Finder کجای دلمون بزاریم ... خداییش رفتم MSV با RF ( توی MOP ) باس اول میبینم یک کجیک زده یک نوار قرمز به من یک نفر دیگه متصل هست از هم دور میشیم از بین نمیره، هیچ کاریم نمی کنه .. چیه اصلا ؟! ولش کن ! تا اینکه ایتم جمع کردیم و رفتیم MSV normal حال باس داره مجیک میزنه چی کار باید بکنم نمیدونم ! هر کاری هم میکنم اون نوار از بین نمیره و خرکی دارم دمیج میخورم
این شرح حال من و خیلی های دیگست چه ایرانی و چه خارجی چون سیستم RF کاری میکنه ایتم گیرت بیاد اما اصلا تاکتیک نمیدونی !
بهم نخندین که چقدر نوب هستما :دی اون مال اولش بود که تازه رفتم MSV بعد کل باس ها رو صاف کردم
البته خوبی هایی داشته سیستم ایتم دهی تغییر کرده .. قبلا میزاشتی Master loot دیگه همه چی دست leader بود ممکن بود نینجا کنه اما الان دیگه شانسی هست یا بهت ایتم میده و یا Gold .... البته یک توکنی هم داری که باید daily انجام بدی ( فکر کنم هفتگی باشه ) که با اون توکن یک شانس مجدد بهت میده که دوباره درخواست بدی برای شانس مجدد دراپ ایتم .. که اونم شانسی هست یا ایتم بهت میده یا Gold .. مثل این میمونه که یک بار باس بزنی 2 بار امکان ایتم داشتن گیرت بیاد.
بعد یک چیزی نغییر کرده که عالی شده و کار سخت می کنه و هر کی 90 میشه درجا ایتم نمی خره اینه که اگر بخوای ایتم خوب بخری باید Daily بری و Rep جمع کنی و بعد که Rep جمع کردی این به شرطی هست که valor point داشته باشی بتونی باهاش ایتم مورد نظرت رو بخری ... vp هم کلا میتونی 3000 تا داشته باشی و هر هفته هم فقط 1000 تا جمع کنی .. حالا یک ایتم هم 1800 تا VP میخواد
در کل بنظرم wow با MOP تونست بهتر از قبل بشه

خو اشتباهت همين جاست ديگه حاجي
ممد مي مونه و حوضش، نه علي !

حالا جداي از شوخي. من موندم تو الان تو اون هواي مشتي كه ميشه رفت يه فورد موستانگ خريد، گازشو داد و حالشـو برد چه گيريه كه دادي به بليزارد كه برداري 100 تومنم بدي به gc ـش ...
ممد، فاتحه ـش خونده شده بليزارد. خودتم بهتر از من مي دوني
نه wow ـش اون wow ـه سابقه، نه ام diablo ـش مث D2 ـه
برداشته برا اينكه هرچي كژوآله بكشه سمت خودش، nerf ـو بسته به اسكلت بازي
اون از wow كه بعد از اون همه nerf و باف و raid finder و هزار كوفت و زهرمار و gear epic ـي كه بزور تو پاچه ي هر noob ـي ميكرد تا شايد بمونن و بازي كنن (و در همين راستا هرچي player قديمي داشت رو از دست داد) برداشت سيستم talent رو هم ناكار كرد كه ديگه كاملاً و قطعاً فاتحه رو خونده باشه
كجا يادت مياد كه با pug توي BC تونسته باشن حتي Gruul رو بزنن، ديگه BT كه باشه پيشكش
كجا هر جوجه تيغي تازه 70 شده اي واسه من تا خرخره epic مي بست ؟ چه وضعشه درست كرده واسه خودش
يادم نمي ره. ما گيلد حرفه اي بوديم با 5 روز پراگرس در هفته. بعد از اينكه SSC و TK رو پاك كرديم رفتيم BT و تا Gurtogg bloodboil هم رفتيم جلو. بعد از 3 شب wipe ـه خالص تازه فهميديم gear lvl ـه كلي پايينه، بايد بريم كل SSC و TK و 4 تا باس اول BT رو براي همه خالي كنيم، بعد بيايم سراغ gurtogg. تازه Gear هم كه رسيد يادمه يه شب 6 ساعت فقط تمرين Positioning و Turn Group داشتيم كه چه كساني و چه زماني blood boil رو بخورن. تازه همينجوري هم بازم يه شب سرش گير بوديم. بعد الان ...
Diablo هم كه ديگه بدتر. اصلاً فكر مي كني با يه بازي ديگه از يه شركت ديگه طرفي.
اينا كه خجالت نمي كشن، بر مي دارن 4 روز ديگه يه پچ مي دن، يه دفعه مي بيني diablo شده FP-Shooter كه اين بچه مچه ها هم بزنن حالشو ببرن...
اخه RPG بدون Talent و Skill Tree يعني چه؟ كل حاله RPG به اينه كه هي Build عوض كني، هي از خودت Build ـه جديد در بياري حالشو ببري.

حالا تموم اينا به كنار، برداشته با اين مسخره بازي ـه بلاك كردن ديگه گندشو در آورده. يكي به اينا نيست بگه خيلي ديگه imba ـيين با اين همه nerf، كه واسه من اين ننر بازي ها رو هم در ميارين از خودتون. يكي نيست بره به اينا بگه جمع كن بابا... مسخره شو در آوردي...
با اینکه من نه اصلا WOW بازی هستم و یه RPG بازی Casual هستم ولی خیلی قشنگ منظورتو فهمیدم . حتی تا همین چند وقت پیش نمیدونستم بلیزارد چه گندی به D3 زده تا اینکه رفتم تو اینترنت یه سرچ دقیق درباره سیستم بازی Diablo II کردم و هم اینکه بازی Path of Exile رو بازی کردم دیدم بله : اصلا اسم این بازی رو به زور میشه گذاشت RPG . مشکلات WOW هم بعد از TBC شروع شد . آخه دور و بر خودم توی گیم نت خیلی WOW باز بودن ولی اکثرا بعد از WOTLK داد و بیدادشون در اومد و تا الانم مینالن . من خودم خیلی دوست داشتم WOW رو به صورت حرفه ای بازی کنم ولی از یه طرف سبک FPS رو دوست دارم (فقط کانتر و بتل) و از یه طرف نمیتونم RPG رو ول کنم یه خوره ای داره که اگر به جون هر کس افتاد دیگه ولش نمیکنه :d . از یه طرف هم بازی های Strategy ولم نمیکنن . یه چیزی مثل C&C Generals و COH از خواب و خوراک و همه چیز انداختنم . ممنون بابت اطلاعات مفیدت . در کل : http://upload.tehran98.com/img1/7trzzwldcdg0xx86qkw0.png

@zxc0012004 بیا تاپیک wow اونجا بحث کنیم
من Cata رو بازی نکردم اما همه چی از زمان toc که در Wotlk اومد شروع شد ... قبلا یک dungeon ساده میخواستیم بریم 2 ساعت باید میگشتیم تا ادم جمع کنیم بریم Dungeon بعد کم کم point جمع کنیم بتونیم ایتم بخریم ... اما بعد از اون پچ اومدن Dungeon Finder خیلی راحت همه T9 داشتن !
حالا باز DF خوب بود این Raid Finder کجای دلمون بزاریم ... خداییش رفتم MSV با RF ( توی MOP ) باس اول میبینم یک کجیک زده یک نوار قرمز به من یک نفر دیگه متصل هست از هم دور میشیم از بین نمیره، هیچ کاریم نمی کنه .. چیه اصلا ؟! ولش کن ! تا اینکه ایتم جمع کردیم و رفتیم MSV normal حال باس داره مجیک میزنه چی کار باید بکنم نمیدونم ! هر کاری هم میکنم اون نوار از بین نمیره و خرکی دارم دمیج میخورم
این شرح حال من و خیلی های دیگست چه ایرانی و چه خارجی چون سیستم RF کاری میکنه ایتم گیرت بیاد اما اصلا تاکتیک نمیدونی !
بهم نخندین که چقدر نوب هستما :دی اون مال اولش بود که تازه رفتم MSV بعد کل باس ها رو صاف کردم
البته خوبی هایی داشته سیستم ایتم دهی تغییر کرده .. قبلا میزاشتی Master loot دیگه همه چی دست leader بود ممکن بود نینجا کنه اما الان دیگه شانسی هست یا بهت ایتم میده و یا Gold .... البته یک توکنی هم داری که باید daily انجام بدی ( فکر کنم هفتگی باشه ) که با اون توکن یک شانس مجدد بهت میده که دوباره درخواست بدی برای شانس مجدد دراپ ایتم .. که اونم شانسی هست یا ایتم بهت میده یا Gold .. مثل این میمونه که یک بار باس بزنی 2 بار امکان ایتم داشتن گیرت بیاد.
بعد یک چیزی نغییر کرده که عالی شده و کار سخت می کنه و هر کی 90 میشه درجا ایتم نمی خره اینه که اگر بخوای ایتم خوب بخری باید Daily بری و Rep جمع کنی و بعد که Rep جمع کردی این به شرطی هست که valor point داشته باشی بتونی باهاش ایتم مورد نظرت رو بخری ... vp هم کلا میتونی 3000 تا داشته باشی و هر هفته هم فقط 1000 تا جمع کنی .. حالا یک ایتم هم 1800 تا VP میخواد
در کل بنظرم wow با MOP تونست بهتر از قبل بشه
یه سری از تغییرات واسه بازی مهم بود. هیچ وقت نمی تونی بگی DF ویژگی خوبی نیست و بازی رو آسون کرده. چیزی که بازی رو آسون کرده Epic مفته که توی دانجن دراپ میشه. Epic اسمش روشه باید واسش زحمت بکشی نه اینکه یه دانجن رو 500 بار que کنی تا epic بگیری. RF هم به نظر من فقط باید برای کسایی استفاده می شد که دنبال PVE جدی نیستن و فقط دوست دارن content رو ببینن. gear دادن توی RF یکی از بزرگترین اشتباهات بود و هست. اون سیستم valor همراه با Daily به قولی اسکی از روی سیستم TBC هست که پلیر مجبور شه Daily بره با این تفاوت که زمان Wotlk این چیزا فان بود الان شده Grind خالص و بی معنی. کلا خرید آیتم با Valor یه کم مسخرس چون فارم کردنش نسبتا راحته. T11 که تهش بود با valor می شد tier بخری :)) الانم که فهمیدن چه گندی زندن توی سیستم gear می خوان valor رو فقط برای آپگرید بگذارن که فکر کنم بدتر بشه به جای بهتر شدن.

یه چیز دیگه هم هست طراحی مضخرف Raid ها بعد از T12 هست. DS که واقعا نابود بود. T14 هم فقط و فقط تکرار بود دریغ از نوآوری. 3 تا باس اول MSV رو بدون دیدن تاکتیک یا حتی خوندن Journal توی 2 ساعت زدیم. دانجن زمان TBC از این سخت تر بود. الانم که می گن داریم raid میسازیم در حد ulduar ما هم میگیم بیلیزارد می تواند :دی
بعد از ulduar کلا تعداد boss fight با نوآوری به تعداد انگشت های دو دست رسیده. Lich king - Sinestra - Cho'gall - Ragnaros و یکی دو تا دیگه کلا نوآوری داشتن فقط.
MoP تنها ویژگی مثبتی که داشت lvling ـه فان بود، همین. به Tier آخرش هم از همون قبل ریلیز امیدی نبود الان دیگه هیچی :دی
به نظرم بحث رو توی تاپیک wow ادامه بدیم بهتر باشه.

راست میگه بابا BLIZZARDدیگه اون بلیزارد قدیم نیست شده خوره پول
همه بازیاش انلاین شده
همه بازی هاش هم پولیه اکانتشون
کمکم بازی هارو به جای این که بفروشه اجاره میده
بلیزار هنوز بازیهاش همون قیمت قدیمه !
به جز WoW باقی بازیهاش رو یه بار میخری و تمام .
همه شرکتها همینطور هستن .
اجاره چیه باو . به جز WoW باقیشون یه بار برای همیشه است !

بلیزار هنوز بازیهاش همون قیمت قدیمه !
به جز WoW باقی بازیهاش رو یه بار میخری و تمام .
همه شرکتها همینطور هستن .
اجاره چیه باو . به جز WoW باقیشون یه بار برای همیشه است !

ظاهر قضیه ممکنه اینطور به نظر بیاد ولی باطنش نه. الان دیابلو غیر از پولی که بابت گیم میدی هیچ فرقی با بازیهای free to play نداره. تو اونها هم میتونی بری داخل بازی و ساعت ها بازی کنی ولی اگه ایتم خوب بخوای باید پول بدی. تو دیابلو هم یه عده مایه دار که چند هزار دلار براشون چیزی نیست پول دادن بهترین هیرو ها رو ساختن و بقیه الاف هستن. اگه نیازه میتونم لینک بدم پروفایل هاشون رو ببینید. جالب اینجاست که اکثرا در پروفایلهاشون تو سایت های رنکینگ نوشتن اگه کسی ایتم بهتری داره بابتش پول خوبی بهش میدم. با توجه به روند پول دراوردن در بازی کاملا معلومه اینها فقط مایه دار هایی هستند که در حالی که قیمت ایتمهای خودشون میلیاردها ارزش داره بازهم پول دارن برای ایتم های میلیاردی بهتر. وقتی هممون اون قیمت اولیه بازی رو دادیم و وقتی رسما بازی رو خریدیم نباید یکی بخاطر پولدار بودنش و نه مهارت و صبر و حوصله اش از بقیه جلو تر باشه.

ظاهر قضیه ممکنه اینطور به نظر بیاد ولی باطنش نه. الان دیابلو غیر از پولی که بابت گیم میدی هیچ فرقی با بازیهای free to play نداره. تو اونها هم میتونی بری داخل بازی و ساعت ها بازی کنی ولی اگه ایتم خوب بخوای باید پول بدی. تو دیابلو هم یه عده مایه دار که چند هزار دلار براشون چیزی نیست پول دادن بهترین هیرو ها رو ساختن و بقیه الاف هستن. اگه نیازه میتونم لینک بدم پروفایل هاشون رو ببینید. جالب اینجاست که اکثرا در پروفایلهاشون تو سایت های رنکینگ نوشتن اگه کسی ایتم بهتری داره بابتش پول خوبی بهش میدم. با توجه به روند پول دراوردن در بازی کاملا معلومه اینها فقط مایه دار هایی هستند که در حالی که قیمت ایتمهای خودشون میلیاردها ارزش داره بازهم پول دارن برای ایتم های میلیاردی بهتر. وقتی هممون اون قیمت اولیه بازی رو دادیم و وقتی رسما بازی رو خریدیم نباید یکی بخاطر پولدار بودنش و نه مهارت و صبر و حوصله اش از بقیه جلو تر باشه.

کوروش جان کاملا درست میگن!بازی جوری شده که هرکی پولدارتر باشه تو بازی قوی تر از بقیس :| معنی نداره آخه :| RPG باید جوری باشه که هرکس با مهارت و تجربه ای که داره هیروش رو بهتر از بقیه کنه :|

باید اعتراف کنم که حق با شماست !
ولی بیشتر دلیل این جواب نیمه تند من بازی استارکرفت بود !! دیگه کی اهمیت میده دیابلو چی بود ....
بلیزارد اعلام کرده که جی ویلسون از دیابلو به یه پروژه خیلی مهم به اسم Project black nokhod منتقل شده !!!:> من از این حرکت بلیزارد حمایت میکنم .

مال منم اضافه کنین :d
Salar#1568

------------------------------------------

بچه ها این چیه؟!!

gh8lk3kjiknf91s60n.jpg

نه میشه فروخت، نه میشه تو AH گذاشت!!!

یکی از ایتمهای مورد نیاز برای ساختن staff of hording که مرحله مخفی whimsyshire رو باز میکنه.

دیروز بالاخره یک ایتم گرون قیمت برام دراپ شد. تو AH قیمتش حدود 300 میلیونه. دیروز 2 تا ست ایتم و دو سه تا لجندری دراپ شد که یکیشون واقعا با ارزشه. MF رو واقعا جدی بگیرید و فقط هم اکت 3 رو فارم نکنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or