Multi Platform Diablo III

Diablo-3-box-art-thumb-550xauto-86309.jpg

و بهشت ها دوباره به لرزه در خواهند آمد...
دو دهه از پا گذاشتن لرد های جهنمی DIABLO ، Ba'al و Mephisto به Sancatury میگذرد ،
بیست سال از حمله ی وحشیانه ی سپاه اهریمنان به انسان ها و کشتاری که هیچ کس وسعت آن را نمیداند ،
اما برای آنان که سال ها با سرکردگان شیاطین جنگیده اند خاطرات خیلی دیر محو می شوند ...

هنگامی که Deckard Cain به کلیسای مخوف Tristam پای نهاد تا اسراری را برای مبارزه با شیاطین بیاموزد ناگهان گلوله ای عظیم و آتشین از آسمان به زمین برخورد کرد و این ورود دوباره ی پادشاه تاریکی و وحشت Lord Diablo به Sancatury بود ، با بازگشت او شایطین باستانی از نیستی برخواستند و قهرمانان Sancatury آماده شدند تا بار دیگر از دنیای فانیشان در برابر Burning Hells دفاع کنند ...

شروعی دوباره بر ترس ، کشتار و البته شجاعت و ایثار ...

پس از سال ها انتظار 15 May سال جاری برابر با 26 اردیبهشت زمان شروع حماسه ی سوم بلیزارد خواهد بود ، به طور جد به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم بازی رو پیش خرید کنند و این اتفاق نادر رو از دست ندهند.
در ضمن هر کس دستش به نسخه ی CE رسید جای ما رو هم خالی کنه:دی

[

dotclear.gif

1. Battle Tag کسانی که بازی رو تهیه کرده اند :

Kourosh : Archangel#2222

GlaDOS : Pain#2810

Quantic Dream : XtraMedical#2362

saeid64 : Lync#2992

Jim_raynor : Conan#2978

douchebag : zigorat#2876

slipkboy : Slipkboy#2598

Hellgate:london : Mashmammad#2523

Sweet Jesus : Dagnir#2171

AghaReza : Reza#2935

DEVIL_Hamit : hamit#2921

RezaRazeR : Akami#2922

Maniac Gamer : FallenAngel#2696

Isildur : ISILDUR#2930

RattleSnake : sawanti#2317

bardi ya : Bardia#2766

The Phenom : ragnarok#2690

POUYA KHAN : POUYAKHAN#2141

Emo_boy : Salar#1568

nimah32 : Nima#1429

Death King : DevilKing#2782

T.M.D.B.B : thefury2009#2405

Amirmahdi_92 : Amirmahdi#2347

Herduss: Herduss#1739
    FPS Doug : amir#2974

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
دوستان انگار Jay wilson هم از دیابلو رفت . من موندم این تیم با داشتن کاگردان اینطوری بود حالا بدون کارگردان چه طوری میشه !!
با رفتن این آقا یا تیم بدون کارگردان دیابلو 3 دستشون باز میشه و پچ ها و محتویات بهتری میدن بیرون یا برعکس خلاقیتشون میخوابه و اگر شانس بیاریم بالانس بازی رو نریزن به هم !

اینا هر دو PVE هستند و RPG به نوعی . ولی بازی Witcher یه Action RPG محسوب میشه . من که کلا سبک RPG رو با بازی Mass Effect کلیدشو زدم اما قید Mass Effect رو زدم و با Dragon Age Origins به طور کامل شروع کردم :d الانم هر بازی که درون مایه RPG داشته باشه با کله میرم بازیش میکنم >:d< . اگر سبک بازی ارزش بازی کردن و تکرار و وقت طلف کردن داشته باشه همین RPG هست . البته من بیشتر عمرم رو با بازی های استراتژی گذروندم مخصوصا C&C : Generals :p یه چیزی هم این وسط اضافه کنم : این پچ جدید چیز خاصی اضافه نمیکنه . همش یه مشت قابلیت های جدید الکی و به درد نخور هست بخش PVP هم فاجعه بار میشه اما امیدوارم که نشه .
منم کلید سبک RPG رو با DA:O زدم . و بیشتر عمرم رو گذاشتم پای بازیهای استراژیک و RPG .
در مورد 1.07 هم باید بگم که بخش PvP احتمالا خوب نمیشه ولی باقی تغییراتش عالیه .

گیم پلیش که دیدم زیاد باهاش حال نکردم
torchlight 2 واقعا هم از نظر گرافیک هم از لحاظ آپدیت و هیجان یه سر و گردن بالا تره
توقع نداشتم بیزارد از این کارا بکنه

ممنون دوستان بابت پاسخ دهی
فکر کنم درست دقت نکردی ! گرافیک دیابلو ده برابر بهتره . گیم پلیش برای من که خیلی جذابتره . و اما اپدیت . به جرات میتونم بگم هیچ شرکتی آپدیتهاش به اندازه آپدیتهای بلیزارد برای بازیهاش کامل و پر محتوا نیست !

Jay Wilson نرفت فکر کنم بلیزارد با اردنگی پرتش کرد بیرون . وقتی ریشه بازی نابود کرد و بازی رو یه جورایی فقط برای فروش بیشتر ساختن که کژوال جماعت سریع بریزن داخلش یه حال 3 ماهه کنن بعدشم بای رو بزارن کنار . اصلا به فکر بازیکن های هاردکور خودشون نبودن اصلا فکر نکنم Jay Wilson خواسته باشه ادامه Diablo II رو بسازه . اگر تو این نسل یه بازی باشه که بخواد در حد Diablo II یا بهتر ظاهر بشه همین Path of Exile هست .

متاسفانه این کار خیلی دیر انجام شد. همون اول که ملت ناراضی بودند باید کنار میرفت. بازی الان دقیقا مثل بازیهای free to play شده یعنی اصلا مهم نیست که شما بازی رو خریدید باید مثل بازیهای FTP پول بدید تا بتونید ایتم های خوب رو بخرید. الان کسی که پول داره میتونه نیم ساعته کاراکتری رو بسازه که از اونی که بالای 100 ساعت بازی کرده ولی پول نداره خیلی قویتره. فارمینگ ایتم دقیقا مثل کار اجباری بجای اینکه فان و لذت بخش شده تبدیل به عذاب شده. چند ساعت پشت سر هم زحمت میکشی و چشم درد و سر درد و کمر درد بخاطر یکجا نشستن و در اخر ایتمی که دراپ میشه اشغال تر از ایتمهای زرده. افتضاح اتوماتیک بودن لول اپ هیرو ها هم که دیگه نیازی به بحث نداره.
واکنش ملت و خوشحالیشون در فرومهای بلیزارد هم تاییدیه بر ناموفق بودن جی ویلسون.

متاسفانه این کار خیلی دیر انجام شد. همون اول که ملت ناراضی بودند باید کنار میرفت. بازی الان دقیقا مثل بازیهای free to play شده یعنی اصلا مهم نیست که شما بازی رو خریدید باید مثل بازیهای FTP پول بدید تا بتونید ایتم های خوب رو بخرید. الان کسی که پول داره میتونه نیم ساعته کاراکتری رو بسازه که از اونی که بالای 100 ساعت بازی کرده ولی پول نداره خیلی قویتره. فارمینگ ایتم دقیقا مثل کار اجباری بجای اینکه فان و لذت بخش شده تبدیل به عذاب شده. چند ساعت پشت سر هم زحمت میکشی و چشم درد و سر درد و کمر درد بخاطر یکجا نشستن و در اخر ایتمی که دراپ میشه اشغال تر از ایتمهای زرده. افتضاح اتوماتیک بودن لول اپ هیرو ها هم که دیگه نیازی به بحث نداره.
بله این آقای Jay Wilson هم رفت که خبر خوشحال کننده ای بود :دی فکر کنم دیشب رفت چون دیشب 8تا آیتم لجندری و 1 ست برام دراپ شد :دی راستی کوروش جان بتل تگ شما چیه؟اگه میشه بگید من ندارم بتل تگتون رو :دی تشکر!

بله این آقای Jay Wilson هم رفت که خبر خوشحال کننده ای بود :دی فکر کنم دیشب رفت چون دیشب 8تا آیتم لجندری و 1 ست برام دراپ شد :دی راستی کوروش جان بتل تگ شما چیه؟اگه میشه بگید من ندارم بتل تگتون رو :دی تشکر!

تو پست اول تاپیک هست. Archangel#2222

حالا هر چی بود دیابلو هم عرضه شد و تموم شد رفت پی کارش .
من که میگم بلیزارد خودش به این جی ویلسون گفته اینطوری بسازه . 10 میلیون نسخه فروخته اندازه 10 میلیون نسخه دیگه از توی بازی کشیده بیرون . 20 میلیون توی یه سال ...

واقعا خیلی نامردی یعنی الان من هیچ انگیزه ای ندارم تا بازی را رو درجات سختی بالاتر برم کاشکی ابن سیستم تو بازی نبود:(

سلام
من هر شب سر نماز برای نابودی بیلیزارد دعا میکنم. ( الان دعاهای من داره برعکس جواب می ده که !!! نیروی نفوذی من از بلیزارد رفت که !!!! :) - همون بهتر بود که دعا نمی کرد. )

چون دوست ندارم با چ----ز وصل شم به بازی. با اینکه الان دارم GW2 رو بازی میکنم. ولی خاطرات من با دنیاهای بیلیزارد خیلی زیاده.

کوروش تو الان چه جوری بازی میکنی؟ ایران بودی ؟

هیچ امیدی هم به درست شدن اوضاع نیست مسلما.

با اینکه می تونم ریسک کنم و با مبین نت وصل شم. ولی IP ایران بودن خودش مشکل ساز میشه و می زنه خانه رو از پایه می ترکونه.

یاعلی...

آخرین ویرایش:
سلام
من هر شب سر نماز برای نابودی بیلیزارد دعا میکنم. ( الان دعاهای من داره برعکس جواب می ده که !!! نیروی نفوذی من از بلیزارد رفت که !!!! :) - همون بهتر بود که دعا نمی کرد. )

چون دوست ندارم با چ----ز وصل شم به بازی. با اینکه الان دارم GW2 رو بازی میکنم. ولی خاطرات من با دنیاهای بیلیزارد خیلی زیاده.

کوروش تو الان چه جوری بازی میکنی؟ ایران بودی ؟

هیچ امیدی هم به درست شدن اوضاع نیست مسلما.

با اینکه می تونم ریسک کنم و با مبین نت وصل شم. ولی IP ایران بودن خودش مشکل ساز میشه و می زنه خانه رو از پایه می ترکونه.

یاعلی...

من تو صفحات قبل هم نوشتم ولی کسی جواب نداد. فکر میکنم تحریم برداشته شده چون من بدون هیچ نرم افزاری مستقیما وصل میشم و بازی میکنم. برای تست میتونید ببینید فروم بتل نت اروپا براتون باز میشه یا نه. نیازی هم به لاگین نیست که بلاک بشید فقط بتل نت رو باز کنید.

الان یک کمر بند خوب برام دراپ شد و یه ایتم دیگه برای ویچ داکتر که هنوز نمیدونم چیه.

من تو صفحات قبل هم نوشتم ولی کسی جواب نداد. فکر میکنم تحریم برداشته شده چون من بدون هیچ نرم افزاری مستقیما وصل میشم و بازی میکنم. برای تست میتونید ببینید فروم بتل نت اروپا براتون باز میشه یا نه. نیازی هم به لاگین نیست که بلاک بشید فقط بتل نت رو باز کنید.
نه کوروش جان، برای من که همچنان همونطوری هست.
از کدوم isp سرویس میگیری؟

سلام،

الان یک کمر بند خوب برام دراپ شد و یه ایتم دیگه برای ویچ داکتر که هنوز نمیدونم چیه.

من یه اکانت ساختم با مبین نت. وارد BN هم خیلی راحت میشد. بعد که وارد بازی دیابلو شدم. گفت Suspicious Activity و بلاک کرد البته هنوز اکانت رو از بلاک در نیاوردم. ولی خیلی خطرناکه. من روی اکانت اصلیم کلی بازی دارم. دلم نمی یاد اکانت رو به فنا بدم. استفاده از چیز رو هم اصلا نمی پسندم. چون اگه بفهمه، فاتحه الصلواته. علی می مونه و حوضش.

نه کوروش جان، برای من که همچنان همونطوری هست.
از کدوم isp سرویس میگیری؟

جواد تو الان چه می کنی ؟ یادمه گفته بودی تا 90 رفته بودی رو MoP ؟ یعنی اکانتت مشکلی نداشت ؟ یا با چیز وصل می شدی ؟ یکم توضیح بده ببینم. من مشکلم اینه که کشورم توی اکانت ایران هست. البته ظاهرا با این موضوع کاری ندارن. احمد می گه یه کانکت شدن از کشور ایران کار دارن نه چیزه دیگه.

نمی دونم تو الان چی می کنی ؟

یاعلی...

سلام

یاعلی...
داداش من الان 4 سالی میشه دارم بازی های بیلیزارد انجام میدم کشور هم ایران هست کلی با ip ایران بازی کردم الان هم با چیز پی ان! دو تا بازی هم روی اکانت دارم هیچ مشکلی هم پیش نیومده!

چند وقت پیش سوال امنیتیم یادم رفت با مکاتبه با پشتیبانی بدون دادن هیچ چیز حتی عکس از پاسپورت گرفتمش! تازه خیلی تاکید داشتم من ایران هستم زیاد بهم گیر ندید!:d

در کل بازی ارزش نداره که حتی براش لغت ریسک بکارببری! و از واکنش بیلیزارد نگران بشی که حالا بنت که یا نه! بشین با خیال راحت بازی کنه هر چی بخاد بشه میشه ترس هم نداره!
اگر بن هم شدی گور بابای بیلیزارد از این بالاتر که نداریم!:)

آخرین ویرایش:
جواد تو الان چه می کنی ؟ یادمه گفته بودی تا 90 رفته بودی رو MoP ؟ یعنی اکانتت مشکلی نداشت ؟ یا با چیز وصل می شدی ؟ یکم توضیح بده ببینم. من مشکلم اینه که کشورم توی اکانت ایران هست. البته ظاهرا با این موضوع کاری ندارن. احمد می گه یه کانکت شدن از کشور ایران کار دارن نه چیزه دیگه.

نمی دونم تو الان چی می کنی ؟
من که quit کردم :دی آره من 2 ماهی راحت MoP بازی کردم مشکلی هم نداشتم، قبل از اون 1 ماهی آخر cata رو بازی کردم وقتی تحریم شروع شد... همش هم با چیز بودم... کشور من هم توی اکانت ایران هست.

داداش من الان 4 سالی میشه دارم بازی های بیلیزارد انجام میدم کشور هم ایران هست کلی با ip ایران بازی کردم الان هم با چیز پی ان! دو تا بازی هم روی اکانت دارم هیچ مشکلی هم پیش نیومده!

چند وقت پیش سوال امنیتیم یادم رفت با مکاتبه با پشتیبانی بدون دادن هیچ چیز حتی عکس از پاسپورت گرفتمش! تازه خیلی تاکید داشتم من ایران هستم زیاد به گیر ندید!
yahoo_4.gif

در کل بازی ارزش نداره که حتی براش لغت ریسک بکارببری! و از واکنش بیلیزارد نگران بشی که حالا بنت که یا نه! بشین با خیال راحت بازی کنه هر چی بخاد بشه میشه ترس هم نداره!
اگر بن هم شدی گور بابای بیلیزارد از این بالاتر که نداریم!
yahoo_1.gif
بحث بن شدن واسه من یکی اصلا مطرح نیست، چون تحریم با بن فرقی نداره در هر صورت نمی تونی از اکانتت استفاده کنی :دی
حالا یه سری مثل محمدرضا جان حساس هستن رو این چیزا :دی

از شاتل
شاتل تا اونجا که من اطلاع دارم از اولش هم مشکل نداشت :-/

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or