Multi Platform Diablo III

Diablo-3-box-art-thumb-550xauto-86309.jpg

و بهشت ها دوباره به لرزه در خواهند آمد...
دو دهه از پا گذاشتن لرد های جهنمی DIABLO ، Ba'al و Mephisto به Sancatury میگذرد ،
بیست سال از حمله ی وحشیانه ی سپاه اهریمنان به انسان ها و کشتاری که هیچ کس وسعت آن را نمیداند ،
اما برای آنان که سال ها با سرکردگان شیاطین جنگیده اند خاطرات خیلی دیر محو می شوند ...

هنگامی که Deckard Cain به کلیسای مخوف Tristam پای نهاد تا اسراری را برای مبارزه با شیاطین بیاموزد ناگهان گلوله ای عظیم و آتشین از آسمان به زمین برخورد کرد و این ورود دوباره ی پادشاه تاریکی و وحشت Lord Diablo به Sancatury بود ، با بازگشت او شایطین باستانی از نیستی برخواستند و قهرمانان Sancatury آماده شدند تا بار دیگر از دنیای فانیشان در برابر Burning Hells دفاع کنند ...

شروعی دوباره بر ترس ، کشتار و البته شجاعت و ایثار ...

پس از سال ها انتظار 15 May سال جاری برابر با 26 اردیبهشت زمان شروع حماسه ی سوم بلیزارد خواهد بود ، به طور جد به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم بازی رو پیش خرید کنند و این اتفاق نادر رو از دست ندهند.
در ضمن هر کس دستش به نسخه ی CE رسید جای ما رو هم خالی کنه:دی

[

dotclear.gif

1. Battle Tag کسانی که بازی رو تهیه کرده اند :

Kourosh : Archangel#2222

GlaDOS : Pain#2810

Quantic Dream : XtraMedical#2362

saeid64 : Lync#2992

Jim_raynor : Conan#2978

douchebag : zigorat#2876

slipkboy : Slipkboy#2598

Hellgate:london : Mashmammad#2523

Sweet Jesus : Dagnir#2171

AghaReza : Reza#2935

DEVIL_Hamit : hamit#2921

RezaRazeR : Akami#2922

Maniac Gamer : FallenAngel#2696

Isildur : ISILDUR#2930

RattleSnake : sawanti#2317

bardi ya : Bardia#2766

The Phenom : ragnarok#2690

POUYA KHAN : POUYAKHAN#2141

Emo_boy : Salar#1568

nimah32 : Nima#1429

Death King : DevilKing#2782

T.M.D.B.B : thefury2009#2405

Amirmahdi_92 : Amirmahdi#2347

Herduss: Herduss#1739
    FPS Doug : amir#2974

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
shift رو میگیره هر جای صفحه خواست dash میکنه
حتی میتونه اون اسکیل ناقوس رو بزاره رو stun طرفشو Stun کنه و حتی میتونه جوری وسایلشو ببنده که life per sprit بگیره من کسایی رو میشناسم که با مصرف کردن 50 تا اسپیریت نزدیک 6000 تا life میگیرن
dash بدون هدف فقط باعث میشه 2 یارد بری جلو که هیچ فایده نداره
بحث بر سر اینکه مانک نمی تونه برخلاف بقیه یکدفعه تغییر جابده ناقوس یا seven side تاثیری روی این قضیه ندارن یکی از دلایل اپ شدن اسکایل مانک تو این پچ هم همین قضیه هست...

پس منتظر بمونین خودش بیاد بگه :D داستان جالبیه :)):D

ما (من و خودم ) یه amulet پیدا کردیم با این مشخصات
maximum damage 33
magic find 30%
critical hit chance 10%
critical hit damage 98%
من بدبخت بدون مشورت با خودم اینو دم صبح تو AH گزاشتم 20 میلیون و از آنجایی که خودم آدم عجولیم نسبت به من ، ورداشتم یه buyout 20 میلیونی هم تنگش گزاشتم
روز گذشت و شب باز آنلاین شدم دیدم آیتم رفته و خودم به من گفت یه سرچی بزن ببین این آیتم چند میارزه! :(( خلاصه ما سرچیدیم و دیدیم 1 آیتم مشابهش که نه، نزدیک بهش هست که 1 میلیارد و 200 میلیون، فروش رفته و جلوش sold نوشته شده
در آن زمان خودم نال و نفرین بر سر من آورده و فحش بود که سرازیر من آوردم
بعد تازه این قضایا شدیدا به ورطه نابود کردن ما افتاد چون ما RMAH رو فعال کردیم رفتم آنجا دیدم هر 1 میلیون گلد معادل 0.45 یورو ارزش دارد و اگه من 1 میلیارد و 200 میلیون بدست آورده بودم و به ازای هر 1 میلیون 0.45 یورو نصیبم میشد (با یک حساب ساده) 540 یورو به دستم میامد که در آن موقع هر یورو 4 هزار تومان بود که باز با یک حساب ساده بنده صاحب 2160000 تومان می شدم
این بود داستان اون AMULET

آخرین ویرایش:
من اصلا ست ندارم !!! همش آیتم Rare !

یه بربر دیدم تنها آیتم لجندری که داشت یه Echoing Fury بود بقیه همه Rare بود : DPS : 137K , Armor : 8K , HP : 40 K , Resistance to all : 750 :d بعد به خودم گفتم وبتی اینطوری میشه هیرو آورد بالا هلو چه کرمیه برم این آیتم هایی رو بخرم که فقط مرفهان بی درد :d ازش بهره مند میشن ؟ من فوقش 40 میلیون دیگه گیرم بیاد یه بربر با 120K DSP خواهم داشت و همچنین کاملا Immortal :d

---------- نوشته در 02:32 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:28 AM ارسال شده بود ----------

ما (من و خودم ) یه amulet پیدا کردیم با این مشخصات
maximum damage 33
magic find 30%
critical hit chance 10%
critical hit damage 98%
من بدبخت بدون مشورت با خودم اینو دم صبح تو AH گزاشتم 20 میلیون و از آنجایی که خودم آدم عجولیم نسبت به من ، ورداشتم یه buyout 20 میلیونی هم تنگش گزاشتم
روز گذشت و شب باز آنلاین شدم دیدم آیتم رفته و خودم به من گفت یه سرچی بزن ببین این آیتم چند میارزه! :(( خلاصه ما سرچیدیم و دیدیم 1 آیتم مشابهش که نه، نزدیک بهش هست که 1 میلیارد و 200 میلیون، فروش رفته و جلوش sold نوشته شده
در آن زمان خودم نال و نفرین بر سر من آورده و فحش بود که سرازیر من آوردم
بعد تازه این قضایا شدیدا به ورطه نابود کردن ما افتاد چون ما RMAH رو فعال کردیم رفتم آنجا دیدم هر 1 میلیون گلد معادل 0.45 یورو ارزش دارد و اگه من 1 میلیارد و 200 میلیون بدست آورده بودم و به ازای هر 1 میلیون 0.45 یورو نصیبم میشد (با یک حساب ساده) 540 یورو به دستم میامد که در آن موقع هر یورو 4 هزار تومان بود که باز با یک حساب ساده بنده صاحب 2160000 تومان می شدم
این بود داستان اون AMULET
Dexon جان هم یه ممپو رو زیر قیمت داد رفت . امشب هم بازی میکردیم یه Storm Crow برا یکی از بچه ها دراپ شد که stats خوبی داشت + 4.5 CC ! تا ران تموم شد پرید فروختش بعد که فروش رفت به من گفت 1 میلیون فروخته (Buy Out 1 M) من در اون لحظه : :| من دقیقا میدونستم یه دونش با 4.5 CC میشه 7 میلیون حالا مال این تا 15 میلیون هم پولش بود 8-| پرید زرتی فروختش . خودم : رینگ 20 میلیونی رو دادم 850 هزار . البته از روی عجله نبود چونکه رینگ خاصی بود و مثل اون اصلا نبود خودمم نفهمیدم دارم چیکار میکنم :d.

بنظر من همیشه باید نیمه پر لیوان دید!

من خودم یه دونه دستکش که هم vitality و res و asوcdوcc خوبی داشت که تو ah قیمتش از 60 م شروع میشد Buy Out خریدم در حالی که فقط چند دقیقه از گذاشتنش تو ah می گذشت! اگر بگم چند خریدم عمرا باور کنید!
کلا تو ah باید گرگ باشید!:d

آخرین ویرایش:
دیگه دیگه پینگ من واقعا خراب شده (دو روزه !). از ظهر به اینو که اصلا توی بازی نمیره . صبحها تو ظهر هم میره با پینگ 1000 به بالا . سره صبح هم با پینگ 600 به بالا . اصلا نمیتونم بازی کنم . نمیدونم باید چیکار کنم ... :((

یه بربر دیدم تنها آیتم لجندری که داشت یه Echoing Fury بود بقیه همه Rare بود : DPS : 137K , Armor : 8K , HP : 40 K , Resistance to all : 750 :d بعد به خودم گفتم وبتی اینطوری میشه هیرو آورد بالا هلو چه کرمیه برم این آیتم هایی رو بخرم که فقط مرفهان بی درد :d ازش بهره مند میشن ؟ من فوقش 40 میلیون دیگه گیرم بیاد یه بربر با 120K DSP خواهم داشت و همچنین کاملا Immortal :d

.
البته اون RARE هایی که پوشیده بوده کم از لجندری نداره ! قیمتشون هم خدا گلده !

بنظر من همیشه باید نیمه پر لیوان دید!

من خودم یه دونه دستکش که هم vitality و res و asوcdوcc خوبی داشت که تو ah قیمتش از 60 م شروع میشد Buy Out خریدم در حالی که فقط چند دقیقه از گذاشتنش تو ah می گذشت! اگر بگم چند خریدم عمرا باور کنید!
کلا تو ah باید گرگ باشید!:d
آره باید خیلی گشت . من خودم برای 1 شلدر بیشتر 4 روز پشت سره هم روزی دو تا نیم ساعت گشتم تا در نهایت یه چیز مناسب با قیمت عالی پیدا کردم .

wow مانک عجیب داره قوی میشه!Mystic Ally مانک دمیجش تا 60% پلیر افزایش پیدا کرد تازه هر 4 ثانیه میتونه اسکایل بزنه که 120% دمیچ پلیر باشه(قبلا 8 ثانیه بود) یعنی برای یک مانک dps بالا Mystic Ally خودش یک هیولاست!

Sweeping Wind دمیجش تا 26% افزایش پیدا کرد یعنی برای یک مانک بالای 46 cc دمیجش خرد کننده میشه!

Wave of Light دمیجش Weapon damage increased from 390% to 829% یک مانک قوی میتونه در عرض 2 ثانیه 5 تا wol از راه دور بزنه تا دوباره spirit پر بشه! یعنی تقریبا 5000% دمیج! برای مانک های dps بالا چیزی از طرف باقی نمی مونه!

lets fight!:d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or