Multi Platform Diablo III

Diablo-3-box-art-thumb-550xauto-86309.jpg

و بهشت ها دوباره به لرزه در خواهند آمد...
دو دهه از پا گذاشتن لرد های جهنمی DIABLO ، Ba'al و Mephisto به Sancatury میگذرد ،
بیست سال از حمله ی وحشیانه ی سپاه اهریمنان به انسان ها و کشتاری که هیچ کس وسعت آن را نمیداند ،
اما برای آنان که سال ها با سرکردگان شیاطین جنگیده اند خاطرات خیلی دیر محو می شوند ...

هنگامی که Deckard Cain به کلیسای مخوف Tristam پای نهاد تا اسراری را برای مبارزه با شیاطین بیاموزد ناگهان گلوله ای عظیم و آتشین از آسمان به زمین برخورد کرد و این ورود دوباره ی پادشاه تاریکی و وحشت Lord Diablo به Sancatury بود ، با بازگشت او شایطین باستانی از نیستی برخواستند و قهرمانان Sancatury آماده شدند تا بار دیگر از دنیای فانیشان در برابر Burning Hells دفاع کنند ...

شروعی دوباره بر ترس ، کشتار و البته شجاعت و ایثار ...

پس از سال ها انتظار 15 May سال جاری برابر با 26 اردیبهشت زمان شروع حماسه ی سوم بلیزارد خواهد بود ، به طور جد به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم بازی رو پیش خرید کنند و این اتفاق نادر رو از دست ندهند.
در ضمن هر کس دستش به نسخه ی CE رسید جای ما رو هم خالی کنه:دی

[

dotclear.gif

1. Battle Tag کسانی که بازی رو تهیه کرده اند :

Kourosh : Archangel#2222

GlaDOS : Pain#2810

Quantic Dream : XtraMedical#2362

saeid64 : Lync#2992

Jim_raynor : Conan#2978

douchebag : zigorat#2876

slipkboy : Slipkboy#2598

Hellgate:london : Mashmammad#2523

Sweet Jesus : Dagnir#2171

AghaReza : Reza#2935

DEVIL_Hamit : hamit#2921

RezaRazeR : Akami#2922

Maniac Gamer : FallenAngel#2696

Isildur : ISILDUR#2930

RattleSnake : sawanti#2317

bardi ya : Bardia#2766

The Phenom : ragnarok#2690

POUYA KHAN : POUYAKHAN#2141

Emo_boy : Salar#1568

nimah32 : Nima#1429

Death King : DevilKing#2782

T.M.D.B.B : thefury2009#2405

Amirmahdi_92 : Amirmahdi#2347

Herduss: Herduss#1739
    FPS Doug : amir#2974

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
حالا مانک و بربر یه خاکی به سرشون میکنند . من بدبخت که هیرو تخصصیم ویزارده چه کنم !!! اصلا در مقابل اینا مثل سوسک میمونه ! من فقط میتونم برم توی Archon خرکی دمیج بزنم . تازه چون توی محیط چیز میز اضافه نیست که با کشتنش این نیروم تمدید بشه , اینم زود تموم میشه و ... .
البته دیروز یه بلید جدید ابدا کردم که تا وقتی نرم توی دوئل نمیفهمم چه قدر تاثیر داره .
ولی فکر کنم با چسبیدن به تلپورت و آرکین میسل و آرکین اورب شانسم بیشتر بشه .
تو این بچ هم ویزارد دمیجش بهتر میشه و این خودش نشون از این داره که وضعیت این هیرو توی دوئل خیلی خرابه .

---------- نوشته در 10:14 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:09 PM ارسال شده بود ----------

دوستان 2 تا سوال دارم (میدونین که، تازه کارم:d ):

1- وقتی صلاح تو دست Witch Doctor هست، هر چه قدر هم قوی باشه تاثیری رو دمیج نداره؟ آخه از صلاح که استفاده نمیکنه که! فقط با Skill کار میکنه!:|
2- این Patch 1.0.7 قراره چه جزئیاتی به بازی اضافه کنه؟ رو چیا تاثیر داره؟؟ اصلا پچ هایی که واسه بازی میان چیکار میکنن؟!
درسته . در اصل Stat هایی که سلاحهایی که به دست ویچ داکترت میدی مهم هستن . یعنی وقتی چاقویی که دست ویچت هست اینتلجنس (INT) بده خود به خود اسپلهایی که میزنی هم قویتر میشن .
پچهایی که برای دیابلو میاد معمولا تعییرات ایجاد میکنه و بازی رو بالانس تر میکنه . توی این پچ هم بخش جدید اضافه میشه که توش میشه با دوستان بجنگی و کیف کنی !

بچه ها؟؟ یه سوال میپرسم، فقط نخندینا! خب نمیدونم دیگه:

معنی این کلمه ها تو بازی چیه؟ معنیشون تقریبا میدونما ولی مثلا هر کدوم رو چی تاثیر دارن، چیو قوی میکنن، واسه هر کاراکتر کدوم بیشتر مهمه؟؟؟ ( لطف کنین و یه توضیح کامل بدین، اخه اگه اینارو ندونم نمیتونم هیروم رو اون جوری که میخوام بالا ببرم!)

Strength
Dexterity
Intelligence
Vitality
Armor
Damage
Protection
Durability
Mana
Monster

مثلا مرتضی جان که الان گفتن:

درسته . در اصل Stat هایی که سلاحهایی که به دست ویچ داکترت میدی مهم هستن . یعنی وقتی چاقویی که دست ویچت هست اینتلجنس (INT) بده خود به خود اسپلهایی که میزنی هم قویتر میشن .

یعنی چی؟ Intelligence رو Skill تاثیر داره؟؟!
اگه میشه کامل توضیح بدین، چون میدونین که خیلی مهمه!!
مرسی...

آخرین ویرایش:
حالا مانک و بربر یه خاکی به سرشون میکنند

بزار درباره مانک خیالت راحت کنم! بهترین اسکایل توی pvp اینکه بتونی سریع بری یه جای دیگه ضربه بزنی دوباره یه جای دیگه ضربه! دمون که معلوم غیب میشه ضربه! دکتر روح میشه ضربه! بربر میپره ضربه ( در صورت خراب شدن اوضاع میپره و فرار میکنه) ویزارد تلپورت ضربه!
ولی مانک هیچ اسکایل برای تغییر موضع ناگهانی یا مخفیانه جهت ریکاوری و حمله مجدد نداره!نتیجه اینکه مثل چغندر همیشه وسط میدون در دسترس! و لحضه ای نمی تونه ار حملات حریفی که میتونه دائم تغییر جا بده فرار کنه!

بزار درباره مانک خیالت راحت کنم! بهترین اسکایل توی pvp اینکه بتونی سریع بری یه جای دیگه ضربه بزنی دوباره یه جای دیگه ضربه! دمون که معلوم غیب میشه ضربه! دکتر روح میشه ضربه! بربر میپره ضربه ( در صورت خراب شدن اوضاع میپره و فرار میکنه) ویزارد تلپورت ضربه!
ولی مانک هیچ اسکایل برای تغییر موضع ناگهانی یا مخفیانه جهت ریکاوری و حمله مجدد نداره!نتیجه اینکه مثل چغندر همیشه وسط میدون در دسترس! و لحضه ای نمی تونه ار حملات حریفی که میتونه دائم تغییر جا بده فرار کنه!

خب بالاخره همه در میرن یکی باید وایسه کتک بخوره دیگه :d
جدا از شوخی مانک اسکیل هایی هم برای در رفتن یا کتک نخوردن داره اونم serenity هستش که برای 3-4 ثانیه immortal میشه که خودش میتونه فرصت کافیو بهش بده یا میتونه از همین dashing strike استفاده کنه یا از fist of thunder برای یه دفعه ضربه زدن به حریفش
کلا همشون میتونن یه کارهایی بکنن ولی خب melee attacker ها کلا شانسشون در مقابل ranger یا caster ها کمتره

بچه ها؟؟ یه سوال میپرسم، فقط نخندینا! خب نمیدونم دیگه:

معنی این کلمه ها تو بازی چیه؟ معنیشون تقریبا میدونما ولی مثلا هر کدوم رو چی تاثیر دارن، چیو قوی میکنن، واسه هر کاراکتر کدوم بیشتر مهمه؟؟؟ ( لطف کنین و یه توضیح کامل بدین، اخه اگه اینارو ندونم نمیتونم هیروم رو اون جوری که میخوام بالا ببرم!)

Strength
Dexterity
Intelligence
Vitality
Armor
Damage
Protection
Durability
Mana
...

ندانستن عیب نیست نپرسیدن عیب هست :d خنده هم نداره که بخندیم عزیزم تاپیک رو زدن واسه همین موقع ها . Strength : استحکام که هر دونش 1 دونه بهت Armor یا زره میده , Dexterity : چابکی که هر دونش شانست رو به میزان معینی که نمیدونم برای جاخالی دادن خمل دشمن میبره بالا , Intelligence : هوش که قدرتت رو برابر عوامل مخرب میبره بالا , Vitality : انرژی و حیات در کل جونت تو بازی :d که هر دونش به مقدار معینی بهت HP یا آHealth یا همون جون و سلامتی میده , Armor : زره که با Strength و همچنین پوشیدن زره و لباس بالا میره و مقدار معینی از میزان خسارتی که دشمن به شما وارد میکنه رو کاهش میکنه . مثلا 10000 تا Amor داشته باشی تقریبا 73% خسارت کمتر بهت وارد میشه . هر زره یا لباسی که میپوشی مقدار معینی Armor داره و بعضی از لباس ها هم بین Stats هاشون Armor اضافه دارن و سپرها یا Shiled ها بیشترین Amor رو دارن و همچنین شانس بلاک کردن یا جلوگیری از وارد اومدن ردصدی از خسارت به کاراکتر شما رو دارن . , Damage : خسارت یا قدرت تخریب و صدمه کارکترت که بستگی به مقدار Stat اصلیت و همچنین اصلحه اصلی و Skill ها یا مهارت هایی که انتخاب کردی داره و همچنین چندتا معیار دیگه مثل Critical Hit Chane و Critical Hit Damage و Attack Speed و ... و اصطلاح DPS هم هست که میشه Damage Per Second یا خسارت بر ثانیه , Protection : حفاظت که هرچی Armor همچنین Resistance شما در مقابل عنصر ها (آتش , یخ , Arcane و سم و ...) بیشتر باشه Protection شما هم بالا میره . , Durability : دوام , که هر چیزی که شما به کاراکترتون مجهز کردید مقدار دوام معینی داره که در طول بازی ازش کاسته میشه و هر بار که بمیرید مقدار قابل توجی ازش کم میشه که باید برید پیش یه Merchant یا بازرکان یا آهنگر و زرهت رو تعمیر کنی که پول میخواد . , Mana : بهش میگن مانا , منبعی هست واسه Witch Doctor که ازش برای استفاده از مهارت ها و جادوهاش استفاده میکنه مثل Arcane Power در Wizard . بربر : آمار یا Stats اصلیش Strength هست که با هر دونه Str (مخفف Strength) یک دونه به آرمور و همچنین درصد به دمیج کاراکتر اضافه میشه . مانک : آمار اصلیش Dexterity هست که هر دونه Dxtr شانس شما به میزان خاصی برای جاخالی دادن حمله دشمن بیشتر میکنه و همچنین 1 درصد به دمیج هیرو اضافه میکنه . Demon Hunter : آمار اصلیش مثل مانک Dxtr (مخفف Dexterity) هست و برای هر دونه Dxtr شانس جاخالی بیشتر و 1 درصد دمیج بیشتر . Wizard : آمار اصلیش Intelligence هست که هر دونه Intl مقارمت یا Resistance کاراکتر رو در مقال عنصر ها بیشتر میکنه و هر دونه Intl هم 1 درصد دمیج اضافه . Witch Doctor : مثل ویزارد هست . هر Intl مقاومتش رو به میزان خاصی در برابر عنصر ها بیشتر میکنه و هر دونه 1 درصد دمیج بیشتر .
یعنی چی؟ Intelligence رو Skill تاثیر داره؟؟!
اگه میشه کامل توضیح بدین، چون میدونین که خیلی مهمه!!
مرسی
اگر کاراکتر شما WD یا Wizard هست Intl مستقیما روی دیمیج شما تاثیر داره . سیستم بازی طوری طراحی شده که دمیج شما سرچشمش اصلحه شماست که هر چی DPS یا دیمیج اصلحه بالاتر باشه بهتر هست . بعد از اون میزان آمار یا Stat اصلی شما هست که دیمیج رو میبره بالا و بعد از اون میرسیم به این چند تا نکته مهم : Attack Speed یا سرعت حمله شما بر ثانیه محاسبه میشه و بنا به Skill ها و آیتم هایی که دارید میتونید بهش اضافه کنید . بعد از اون : Critical Hit Chance که شانس شما برای وارد کردن آسیب انتقادی یا بحرانی هستش . Critical Hit Damage میشه آسیب ضربه انتقادی یا بحرانی که درصدی هم اندازه گیری میشه تو بازی به همون مقدار درصدی که Skill (مهارت) و Item های شما بهتون میده آسیب ضربه رو بالا میبره . شما هر چی شانس و میزان آسیب رو ببرین بالا DPSتون هم بالا میره . Critical Damage ها تو بازی به مقدارشون به رنگ زرد نشون داده میشه و دمیج های عادی سفید . واسه دیدن مقدار دمیج و ها غیره برید تو Option بازی و قعالشون کنید . الان یادم نیست دقیقا کدوم گزینه هست شرمنده . شما Skill ها یا مهارت هاتون دمیجشون رو از اصلحه شما میگیرن . هر مهارتی توش مشخصاتش گفته شده که درصد معینی از میزان دمیجی اصلحه رو دارم میکنن مثلا مهارت Cleave بربر که یکی از مهارت های اصلیشم هست و بویسله این مهارت هست که شما حمله میکنید به دشمن و بهش حسارت وارد میکنید گفته که به میزان 140% درصد مقدار دمیج اصلحه اصلی دمیج وارد میکنه یه Skill rune هم داره که میکنتش 175 درصد :d . اگر میخوای تو بازی نمیری Armor و Resistance to all elementsت رو ببر بالا . این Resistance to all elements خیلی مهمه دست کم نگیرش . بیشتر آیتم ها Resistance to all elements دارن . سعی کنی این مقدار رو دور و بر 500 حداقل نگه داری که با یه زره آتیش یا سم یا ... سوکست نکن الیت ها :d سوال دیگه ای داشتی در خدمتم . >:d

---------- نوشته در 03:40 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:33 AM ارسال شده بود ----------

اگه پست قبلی من رو بخونید میبینید که نوشتم 500 تا کسی نمیده. من حتی به فروخته شدن اینی که شما دیدی هم شک دارم چون واقعا پول زیادیه.

کوروش جان رو AH اصلا نمیشه حساب کرد که چی فروش میره یا نه یا چقدر فروش میره یا کی . من یه Gloves گذاشتم قبلا واسه فروش 2 میلیون فروش نرفت . فردا گذاشتم 500 هزار فروش نرفت . بیخیال شدم هفته بعدش بید گذاشتم شروعش از 100 هزار تا فردا شب دیدم 5 میلیون فروخته شده
38080605093061157934.jpg
. شما قیمت دقیق یا احتمالی رو پیدا کن بعد مثلا 10 یا 15 درصد زیر قیمت بزار اگر کسی دنبال اینطور آیتمی بگرده که حتما میگرده تو هوا میبرتش .

---------- نوشته در 03:45 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:40 AM ارسال شده بود ----------

خب بالاخره همه در میرن یکی باید وایسه کتک بخوره دیگه :d
جدا از شوخی مانک اسکیل هایی هم برای در رفتن یا کتک نخوردن داره اونم serenity هستش که برای 3-4 ثانیه immortal میشه که خودش میتونه فرصت کافیو بهش بده یا میتونه از همین dashing strike استفاده کنه یا از fist of thunder برای یه دفعه ضربه زدن به حریفش
کلا همشون میتونن یه کارهایی بکنن ولی خب melee attacker ها کلا شانسشون در مقابل ranger یا caster ها کمتره
فکرشو کن یه مان با 250K DPS یه دش بزنه رو هیروی حریف همونجا 3 تا Critical خفن تا دسته فرو کنه توش و بعدشم Serenity رو بزنه و اونجا هم 4 یا 5 تا خفن دیگه بهش بچپونه خب هیروی دشمن گیریم فرار هم کرد دوباره تا بیاد یه دش دیگه و اینجاست که هیرویی ها مثل WD یا DH یا Wiz باید قاز خود رو آماده چروندن کنن :d . ولی بربر رو هر کاریش کنید تانک هست به این راحتی ها از پا در نمیاد :d .

نه دیگه همتون اشتباه میکنید!:d
در واقع serenity یک اسکایل هست که به sprit مانک ربطی نداره یعنی بعد استفاده تا مدت زیادی غیر فعال میشه و نمیشه با اتیم های مختلف مدتش کم کرد ولی مثلا دمون غیب شدنش وصل به پاور مخصوصش هست یا دکتر یعنی اگر ایتم های داشته باشه (حالا بحث دکتر جداست اون حتی چنتا نیرو داره کی میتونه دشمن سر گرم کنه!)که مثلا سرعت بازیابی مانا زیاد کنه دائم می تونن از اون اسکیل استفاده کنن! حتما دمون های زیادی دید که تند تند غیب میشن و سریع میرن یه جای دیگه!

dashing strike وfist of thunder بر خلاف جمپ بربر که به همه جا می تونه باشه فقط باید در اتک به یک چیزی باشه یعنی فقط میتونه حمله کنه ولی موقع فرار چون هدفی برای حمله نیست کاربرد نداره!حالا مانکی تصور کنید که serenity اماده نیست و می خاد فرار کنه چیکار میتونه بکنه!؟

ندانستن عیب نیست نپرسیدن عیب هست
yahoo_4.gif
خنده هم نداره که بخندیم عزیزم تاپیک رو زدن واسه همین موقع ها . Strength : استحکام که هر دونش 1 دونه بهت Armor یا زره میده , Dexterity : چابکی که هر دونش شانست رو به میزان معینی که نمیدونم برای جاخالی دادن خمل دشمن میبره بالا , Intelligence : هوش که قدرتت رو برابر عوامل مخرب میبره بالا , Vitality : انرژی و حیات در کل جونت تو بازی
yahoo_4.gif
که هر دونش به مقدار معینی بهت HP یا آHealth یا همون جون و سلامتی میده , Armor : زره که با Strength و همچنین پوشیدن زره و لباس بالا میره و مقدار معینی از میزان خسارتی که دشمن به شما وارد میکنه رو کاهش میکنه . مثلا 10000 تا Amor داشته باشی تقریبا 73% خسارت کمتر بهت وارد میشه . هر زره یا لباسی که میپوشی مقدار معینی Armor داره و بعضی از لباس ها هم بین Stats هاشون Armor اضافه دارن و سپرها یا Shiled ها بیشترین Amor رو دارن و همچنین شانس بلاک کردن یا جلوگیری از وارد اومدن ردصدی از خسارت به کاراکتر شما رو دارن . , Damage : خسارت یا قدرت تخریب و صدمه کارکترت که بستگی به مقدار Stat اصلیت و همچنین اصلحه اصلی و Skill ها یا مهارت هایی که انتخاب کردی داره و همچنین چندتا معیار دیگه مثل Critical Hit Chane و Critical Hit Damage و Attack Speed و ... و اصطلاح DPS هم هست که میشه Damage Per Second یا خسارت بر ثانیه , Protection : حفاظت که هرچی Armor همچنین Resistance شما در مقابل عنصر ها (آتش , یخ , Arcane و سم و ...) بیشتر باشه Protection شما هم بالا میره . , Durability : دوام , که هر چیزی که شما به کاراکترتون مجهز کردید مقدار دوام معینی داره که در طول بازی ازش کاسته میشه و هر بار که بمیرید مقدار قابل توجی ازش کم میشه که باید برید پیش یه Merchant یا بازرکان یا آهنگر و زرهت رو تعمیر کنی که پول میخواد . , Mana : بهش میگن مانا , منبعی هست واسه Witch Doctor که ازش برای استفاده از مهارت ها و جادوهاش استفاده میکنه مثل Arcane Power در Wizard . بربر : آمار یا Stats اصلیش Strength هست که با هر دونه Str (مخفف Strength) یک دونه به آرمور و همچنین درصد به دمیج کاراکتر اضافه میشه . مانک : آمار اصلیش Dexterity هست که هر دونه Dxtr شانس شما به میزان خاصی برای جاخالی دادن حمله دشمن بیشتر میکنه و همچنین 1 درصد به دمیج هیرو اضافه میکنه . Demon Hunter : آمار اصلیش مثل مانک Dxtr (مخفف Dexterity) هست و برای هر دونه Dxtr شانس جاخالی بیشتر و 1 درصد دمیج بیشتر . Wizard : آمار اصلیش Intelligence هست که هر دونه Intl مقارمت یا Resistance کاراکتر رو در مقال عنصر ها بیشتر میکنه و هر دونه Intl هم 1 درصد دمیج اضافه . Witch Doctor : مثل ویزارد هست . هر Intl مقاومتش رو به میزان خاصی در برابر عنصر ها بیشتر میکنه و هر دونه 1 درصد دمیج بیشتر .
اگر کاراکتر شما WD یا Wizard هست Intl مستقیما روی دیمیج شما تاثیر داره . سیستم بازی طوری طراحی شده که دمیج شما سرچشمش اصلحه شماست که هر چی DPS یا دیمیج اصلحه بالاتر باشه بهتر هست . بعد از اون میزان آمار یا Stat اصلی شما هست که دیمیج رو میبره بالا و بعد از اون میرسیم به این چند تا نکته مهم : Attack Speed یا سرعت حمله شما بر ثانیه محاسبه میشه و بنا به Skill ها و آیتم هایی که دارید میتونید بهش اضافه کنید . بعد از اون : Critical Hit Chance که شانس شما برای وارد کردن آسیب انتقادی یا بحرانی هستش . Critical Hit Damage میشه آسیب ضربه انتقادی یا بحرانی که درصدی هم اندازه گیری میشه تو بازی به همون مقدار درصدی که Skill (مهارت) و Item های شما بهتون میده آسیب ضربه رو بالا میبره . شما هر چی شانس و میزان آسیب رو ببرین بالا DPSتون هم بالا میره . Critical Damage ها تو بازی به مقدارشون به رنگ زرد نشون داده میشه و دمیج های عادی سفید . واسه دیدن مقدار دمیج و ها غیره برید تو Option بازی و قعالشون کنید . الان یادم نیست دقیقا کدوم گزینه هست شرمنده . شما Skill ها یا مهارت هاتون دمیجشون رو از اصلحه شما میگیرن . هر مهارتی توش مشخصاتش گفته شده که درصد معینی از میزان دمیجی اصلحه رو دارم میکنن مثلا مهارت Cleave بربر که یکی از مهارت های اصلیشم هست و بویسله این مهارت هست که شما حمله میکنید به دشمن و بهش حسارت وارد میکنید گفته که به میزان 140% درصد مقدار دمیج اصلحه اصلی دمیج وارد میکنه یه Skill rune هم داره که میکنتش 175 درصد
yahoo_4.gif
. اگر میخوای تو بازی نمیری Armor و Resistance to all elementsت رو ببر بالا . این Resistance to all elements خیلی مهمه دست کم نگیرش . بیشتر آیتم ها Resistance to all elements دارن . سعی کنی این مقدار رو دور و بر 500 حداقل نگه داری که با یه زره آتیش یا سم یا ... سوکست نکن الیت ها
yahoo_4.gif
سوال دیگه ای داشتی در خدمتم .
yahoo_6.gif

حمید جان واقعا عالی بود...
yahoo_8.gif
ممنونم ازت، خیلی کمکم کردی، به خدا توضیح از این کامل تر هیچ جا گیر نمیاد.
yahoo_4.gif

کوروش جان رو AH اصلا نمیشه حساب کرد که چی فروش میره یا نه یا چقدر فروش میره یا کی . من یه Gloves گذاشتم قبلا واسه فروش 2 میلیون فروش نرفت . فردا گذاشتم 500 هزار فروش نرفت . بیخیال شدم هفته بعدش بید گذاشتم شروعش از 100 هزار تا فردا شب دیدم 5 میلیون فروخته شده
38080605093061157934.jpg
. شما قیمت دقیق یا احتمالی رو پیدا کن بعد مثلا 10 یا 15 درصد زیر قیمت بزار اگر کسی دنبال اینطور آیتمی بگرده که حتما میگرده تو هوا میبرتش .

موافقم. البته بحث سر این بود که با قیمت افسانه ای 500 تا فروش نمیره وگرنه همونطور که شما گفتید اصلا حساب و کتاب درستی نداره . اون انگشتر اول که قیمت دقیق یا احتمالی نداره و یه چیزی باید از خودم بزارم ( البته فعلا قصد فروش ندارم) ولی دومی ابتدایی ترین قیمتش از 13 تا شروع میشه و نمونه مشابه ولی ضعیفترش قیمت بالای 70 تا خورده که البته ممکنه از اون قیمتهای الکی باشه و باید صبر کنم ببینم شرایط چطوریه.

نه دیگه همتون اشتباه میکنید!:d
در واقع serenity یک اسکایل هست که به sprit مانک ربطی نداره یعنی بعد استفاده تا مدت زیادی غیر فعال میشه و نمیشه با اتیم های مختلف مدتش کم کرد ولی مثلا دمون غیب شدنش وصل به پاور مخصوصش هست یا دکتر یعنی اگر ایتم های داشته باشه (حالا بحث دکتر جداست اون حتی چنتا نیرو داره کی میتونه دشمن سر گرم کنه!)که مثلا سرعت بازیابی مانا زیاد کنه دائم می تونن از اون اسکیل استفاده کنن! حتما دمون های زیادی دید که تند تند غیب میشن و سریع میرن یه جای دیگه!

dashing strike وfist of thunder بر خلاف جمپ بربر که به همه جا می تونه باشه فقط باید در اتک به یک چیزی باشه یعنی فقط میتونه حمله کنه ولی موقع فرار چون هدفی برای حمله نیست کاربرد نداره!حالا مانکی تصور کنید که serenity اماده نیست و می خاد فرار کنه چیکار میتونه بکنه!؟

shift رو میگیره هر جای صفحه خواست dash میکنه
حتی میتونه اون اسکیل ناقوس رو بزاره رو stun طرفشو Stun کنه و حتی میتونه جوری وسایلشو ببنده که life per sprit بگیره من کسایی رو میشناسم که با مصرف کردن 50 تا اسپیریت نزدیک 6000 تا life میگیرن

موافقم. البته بحث سر این بود که با قیمت افسانه ای 500 تا فروش نمیره وگرنه همونطور که شما گفتید اصلا حساب و کتاب درستی نداره . اون انگشتر اول که قیمت دقیق یا احتمالی نداره و یه چیزی باید از خودم بزارم ( البته فعلا قصد فروش ندارم) ولی دومی ابتدایی ترین قیمتش از 13 تا شروع میشه و نمونه مشابه ولی ضعیفترش قیمت بالای 70 تا خورده که البته ممکنه از اون قیمتهای الکی باشه و باید صبر کنم ببینم شرایط چطوریه.

خب کورش فعلا که قصد فروش نداری ولی اگر داشتی بدون 500 هم فروش میره اگر شانس داشته باشی :d . یادم رفت بگم اینو : یه رینگ Zunnimassa پیدا کردم دادمش 850هزار رفت بعد چک کردم AH دیدم رینگ من تقریبا 9K Health Globe Bonus داشته که یه رینگ که همش 2K داشته قیمتش از 4 میلیون شروع میشده تازه رینگ من همینطوریش از اون بهتر بود . لامصب تا گذاشتمش AH فروش رفت :| آخه هیچ رینگی با اون مشخصات وجود نداشت قیمت بیاد دستم . مثلا رینگ من 20 میلیون کم کمش پولش بود ولی مفت دادم رفت 8-| گفتم که این اتفاق واسه شما پیش نیاد .

خب کورش فعلا که قصد فروش نداری ولی اگر داشتی بدون 500 هم فروش میره اگر شانس داشته باشی :d . یادم رفت بگم اینو : یه رینگ Zunnimassa پیدا کردم دادمش 850هزار رفت بعد چک کردم AH دیدم رینگ من تقریبا 9K Health Globe Bonus داشته که یه رینگ که همش 2K داشته قیمتش از 4 میلیون شروع میشده تازه رینگ من همینطوریش از اون بهتر بود . لامصب تا گذاشتمش AH فروش رفت :| آخه هیچ رینگی با اون مشخصات وجود نداشت قیمت بیاد دستم . مثلا رینگ من 20 میلیون کم کمش پولش بود ولی مفت دادم رفت 8-| گفتم که این اتفاق واسه شما پیش نیاد .
شما مثله اینکه داستان amulet حامدد رو نمی دونی :D

مسلما مفت از دست نمیدمش چون اصلا عادت به این ولخرجی ها ندارم. اگه بخوام بفروشمش یا به قیمت خوبی میفروشم یا اصلا نمیفروشم. اصولا کسی که ایتمی رو زیر صد هزار بخره و پنج میلیون بفروشه چیزی رو مفت از دست نمیده یا همین اسکورنی که دستمه فقط 200 هزار تا براش دادم :d ولی خب باز هم میگم 500 تا خیلی زیاده هرچند وقتی دوستمون میاد میگه بین 10 تا 50 تا یعنی قیمت مشخصی نداره یعنی ممکنه حتی زیر 10 تا بزور بره و یا ممکنه بالای 50 هم بشه ردش کرد. فعلا میخوام دومی رو فروشم چون نیاز مبرم به زره ایمورتال کینگ دارم. کمر بند ویچینگ اور هم احتمالا تو خواب بتونم ببینم.( نکته اسامی رو عمدا با حروف فارسی مینویسم).

شما مثله اینکه داستان amulet حامدد رو نمی دونی :D

قضیه اش رو من هم نمیدونم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or