Multi Platform Diablo III

Diablo-3-box-art-thumb-550xauto-86309.jpg

و بهشت ها دوباره به لرزه در خواهند آمد...
دو دهه از پا گذاشتن لرد های جهنمی DIABLO ، Ba'al و Mephisto به Sancatury میگذرد ،
بیست سال از حمله ی وحشیانه ی سپاه اهریمنان به انسان ها و کشتاری که هیچ کس وسعت آن را نمیداند ،
اما برای آنان که سال ها با سرکردگان شیاطین جنگیده اند خاطرات خیلی دیر محو می شوند ...

هنگامی که Deckard Cain به کلیسای مخوف Tristam پای نهاد تا اسراری را برای مبارزه با شیاطین بیاموزد ناگهان گلوله ای عظیم و آتشین از آسمان به زمین برخورد کرد و این ورود دوباره ی پادشاه تاریکی و وحشت Lord Diablo به Sancatury بود ، با بازگشت او شایطین باستانی از نیستی برخواستند و قهرمانان Sancatury آماده شدند تا بار دیگر از دنیای فانیشان در برابر Burning Hells دفاع کنند ...

شروعی دوباره بر ترس ، کشتار و البته شجاعت و ایثار ...

پس از سال ها انتظار 15 May سال جاری برابر با 26 اردیبهشت زمان شروع حماسه ی سوم بلیزارد خواهد بود ، به طور جد به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم بازی رو پیش خرید کنند و این اتفاق نادر رو از دست ندهند.
در ضمن هر کس دستش به نسخه ی CE رسید جای ما رو هم خالی کنه:دی

[

dotclear.gif

1. Battle Tag کسانی که بازی رو تهیه کرده اند :

Kourosh : Archangel#2222

GlaDOS : Pain#2810

Quantic Dream : XtraMedical#2362

saeid64 : Lync#2992

Jim_raynor : Conan#2978

douchebag : zigorat#2876

slipkboy : Slipkboy#2598

Hellgate:london : Mashmammad#2523

Sweet Jesus : Dagnir#2171

AghaReza : Reza#2935

DEVIL_Hamit : hamit#2921

RezaRazeR : Akami#2922

Maniac Gamer : FallenAngel#2696

Isildur : ISILDUR#2930

RattleSnake : sawanti#2317

bardi ya : Bardia#2766

The Phenom : ragnarok#2690

POUYA KHAN : POUYAKHAN#2141

Emo_boy : Salar#1568

nimah32 : Nima#1429

Death King : DevilKing#2782

T.M.D.B.B : thefury2009#2405

Amirmahdi_92 : Amirmahdi#2347

Herduss: Herduss#1739
    FPS Doug : amir#2974

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
بربر وضعیتش فرق میکنه میتونه دشمن به طور مدام گیج کنه و بعد تبدیل به هیولا بشه و عجیب دمیج بزنه از اون بد تر میتونه بپره رو سر طرف گیجش کنه زیرش اتیش درست کنه بعد تبدیل بشه به هیولا از نوع دو برابر دمیج که طرف مقابل کارش تقریبا تموم تازه حالا چنتا شدنشون بماند!:-s
در کل تو تست ها مشکلی نداشته که اپی براش نیومده... ولی مانک رسما مشکل پیدا میکنه حداقل روی کاغذ...

دوستان 2 تا سوال دارم (میدونین که، تازه کارم:d ):

1- وقتی صلاح تو دست Witch Doctor هست، هر چه قدر هم قوی باشه تاثیری رو دمیج نداره؟ آخه از صلاح که استفاده نمیکنه که! فقط با Skill کار میکنه!:|
2- این Patch 1.0.7 قراره چه جزئیاتی به بازی اضافه کنه؟ رو چیا تاثیر داره؟؟ اصلا پچ هایی که واسه بازی میان چیکار میکنن؟!
1 مسلمه تاثیر داره مگه میشه نداشته باشه درسته شما جادو میزنی ولی همون اسلحه کمک میکنه دمیج اون جادوت بیشتر بشه
2 پچ ها یه سری قابلیت هایی به بازی اضافه میکنن تا از یکنواختی در بیاد بازی و برای بازیکن جذابیت داشته باشه

---------- نوشته در 01:16 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:14 AM ارسال شده بود ----------

بربر وضعیتش فرق میکنه میتونه دشمن به طور مدام گیج کنه و بعد تبدیل به هیولا بشه و عجیب دمیج بزنه از اون بد تر میتونه بپره رو سر طرف گیجش کنه زیرش اتیش درست کنه بعد تبدیل بشه به هیولا از نوع دو برابر دمیج که طرف مقابل کارش تقریبا تموم تازه حالا چنتا شدنشون بماند!:-s
در کل تو تست ها مشکلی نداشته که اپی براش نیومده... ولی مانک رسما مشکل پیدا میکنه حداقل روی کاغذ...

بربردر مقابل هیرو های سرعتی کم میاره درسته میشه خیلی از skill های متنوعی براش استفاده کرد ولی فکرشو بکن DH بیاد یه vault بکشه از زیر دستش در بره بعد فقط کافیه 1 sentry هم اونور بکاره حالا بیا درستش کن :|

درسته در مقابل dh همه تو باقالی هستند ولی حالا فرض کن طرف مقابل بربر مانک باشه مانک فقط تو 4 ثانیه شانس داره یه کاری بکنه و گرنه له شده!:|

درسته در مقابل dh همه تو باقالی هستند ولی حالا فرض کن طرف مقابل بربر مانک باشه مانک فقط تو 4 ثانیه شانس داره یه کاری بکنه و گرنه له شده!:|

اینو قبول دارم غیراز DH بقیه وحشتناک جلو بربر کم میارن مگه اینکه WD یه حرفی برای گفتن داشته باشه اونم با sprit walkـش
راستی من تو لیست دوستام ندارمت بتل تگتو بدی add کنمت

این دوئل بخواد اعمال بشه قطعا مثه بقیه Pvp ها سیزن ستی چیزی دارن که بازی بالانس باشه ، همینطوری که نمیشه یارو چار تا آیتم از RMAH بخره ملت رو درو کنه تاپ رنک بشه :|

دوستان یه انگشتر پیدا کردم از ست ناتالیا که بنوعی میشه گفت یونیکه چون تو کل AH هیچ انگشتری حتی با مشخصات نزدیک به این هم وجود نداره
str 144
dex 165
attack speed 8%
reg 189
MF 12%
چند بار گشتم چیزی با این مشخصات یا حتی کمتر نیست الان موندم بفروشم یا نگهش دارم. نکته اینجاست که چون هیچ مشابهی نداره ( انگشتری که str و dex و as و mf رو همزمان داشته باشه) بنابر این نمیدونم چه قیمتی براش مناسبه.

دوستان یه انگشتر پیدا کردم از ست ناتالیا که بنوعی میشه گفت یونیکه چون تو کل AH هیچ انگشتری حتی با مشخصات نزدیک به این هم وجود نداره
str 144
dex 165
attack speed 8%
reg 189
MF 12%
چند بار گشتم چیزی با این مشخصات یا حتی کمتر نیست الان موندم بفروشم یا نگهش دارم. نکته اینجاست که چون هیچ مشابهی نداره ( انگشتری که str و dex و as و mf رو همزمان داشته باشه) بنابر این نمیدونم چه قیمتی براش مناسبه.
بزار 500 میلیون

str 144
dex 165
attack speed 8%
reg 189
MF 12%

عجب شانسی :دی !

پ.ن : شما هم به دسته خوش شانس های پیوستید :دی !

بزار 500 میلیون

فکر نمیکنم کسی این پول رو برای انگشتر بده.

چند دقیقه قبل یکی دیگه پیدا کردم از یک ست دیگه به اسم زونیماساز پکس که قیمت پایه اش از 13 میلیون شروع میشه( این یکی فعلا دست ویزاردمه) . مثل قبلی از لحاظ ویژگیها یونیک نیست ولی از لحاظ قدرت کاملا یونیکه و هیچ انگشتری نیست که str و int هر دو اینقدر بالا باشه نزدیک ترین چیزی که هست قیمتش از 77 میلیون شروع میشه که حتی جزو ست هم نیست و از اینی که پیدا کردم خیلی ضعیفتره(str 68).
str 123
int 170
fire res 47
all res 66
crt hit dmg 33
حیف که کمتر کسی پیدا میشه int و str رو همزمان بالا بخواد وگرنه به قیمت خوبی میشد فروختش.

str 144
dex 165
attack speed 8%
reg 189
MF 12%

str واسه ناتالیا زیاد مهم نیست . مگه اینکه بربر بخواد ازش استفاده کنه که str 100 تقریبا پره - attack speed رو هم که همه انگشتر ناتالیاها دارن - magic find و life reg زیاد تو ناتالیا مهم نیستن. چون یکی که ناتالیا رو میخره فقط بخاطره قدرت ست دومش هست که 7 تا ch chance میده. حالا چیزی که برای انگشتر ناتالیا خیلی مهمه
1- str و dex بالا هست
2-خود رینگ ch chance داشته باشه که قیمتش میره بالای 200 میلیون
3-خود رینگ ch damage داشته باشه
4- life% , vitality در رده بعدی مهم اند.
من خریدار نیستم که فکر کنی دارم رو سر جنس میزنم تا ارزون بخرمش.
خلاصه گفتم حدود 10 تا 50 تا میتونی بفروشی ولی رویای 500 میلیون رو از سرت بیرون کن. اگه با این مشخصات ch chance=6 داشت بله 500 می ارزید.
یه انگشتر ناتالیا دیدم ch chance=6 - attack speed 9 - ch damage 40 - dex=140 داشت . طرف گذاشته بود 950 میلیون. به نظرم تو چند ساعت یا حداکثر یک روز به فروش میرفت.

str واسه ناتالیا زیاد مهم نیست . مگه اینکه بربر بخواد ازش استفاده کنه که str 100 تقریبا پره - attack speed رو هم که همه انگشتر ناتالیاها دارن - magic find و life reg زیاد تو ناتالیا مهم نیستن. چون یکی که ناتالیا رو میخره فقط بخاطره قدرت ست دومش هست که 7 تا ch chance میده. حالا چیزی که برای انگشتر ناتالیا خیلی مهمه
1- str و dex بالا هست
2-خود رینگ ch chance داشته باشه که قیمتش میره بالای 200 میلیون
3-خود رینگ ch damage داشته باشه
4- life% , vitality در رده بعدی مهم اند.
من خریدار نیستم که فکر کنی دارم رو سر جنس میزنم تا ارزون بخرمش.
خلاصه گفتم حدود 10 تا 50 تا میتونی بفروشی ولی رویای 500 میلیون رو از سرت بیرون کن. اگه با این مشخصات ch chance=6 داشت بله 500 می ارزید.
یه انگشتر ناتالیا دیدم ch chance=6 - attack speed 9 - ch damage 40 - dex=140 داشت . طرف گذاشته بود 950 میلیون. به نظرم تو چند ساعت یا حداکثر یک روز به فروش میرفت.

اگه پست قبلی من رو بخونید میبینید که نوشتم 500 تا کسی نمیده. من حتی به فروخته شدن اینی که شما دیدی هم شک دارم چون واقعا پول زیادیه.

دیدم و باهات موافقم .
من خودم یه انگشتر ناتالیا داشتم با
attack speed=8
str=93
all res=55
کلا 8 میلیون بعد از 2 روز به فروش رفت
--------------------------------------------------------
اما در مورد آیتم های عالی با قیمت بالا باهات موافق نیستم.
خیلی دیدم انگشتر - گردنبند ، کلاه ممپو و ... 2 میلیاردی بید زدن که واقعا تک بودن.
خر شانس هایی که اینا رو پیدا میکنن و میفروشن سعی میکنن یه آیتم دیگه عالی رو با اون پول بخرن. با فارم کردن و گلد جمع کردن که 1 میلیارد رو به دست نمیارن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or