Multi Platform Diablo III

Diablo-3-box-art-thumb-550xauto-86309.jpg

و بهشت ها دوباره به لرزه در خواهند آمد...
دو دهه از پا گذاشتن لرد های جهنمی DIABLO ، Ba'al و Mephisto به Sancatury میگذرد ،
بیست سال از حمله ی وحشیانه ی سپاه اهریمنان به انسان ها و کشتاری که هیچ کس وسعت آن را نمیداند ،
اما برای آنان که سال ها با سرکردگان شیاطین جنگیده اند خاطرات خیلی دیر محو می شوند ...

هنگامی که Deckard Cain به کلیسای مخوف Tristam پای نهاد تا اسراری را برای مبارزه با شیاطین بیاموزد ناگهان گلوله ای عظیم و آتشین از آسمان به زمین برخورد کرد و این ورود دوباره ی پادشاه تاریکی و وحشت Lord Diablo به Sancatury بود ، با بازگشت او شایطین باستانی از نیستی برخواستند و قهرمانان Sancatury آماده شدند تا بار دیگر از دنیای فانیشان در برابر Burning Hells دفاع کنند ...

شروعی دوباره بر ترس ، کشتار و البته شجاعت و ایثار ...

پس از سال ها انتظار 15 May سال جاری برابر با 26 اردیبهشت زمان شروع حماسه ی سوم بلیزارد خواهد بود ، به طور جد به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم بازی رو پیش خرید کنند و این اتفاق نادر رو از دست ندهند.
در ضمن هر کس دستش به نسخه ی CE رسید جای ما رو هم خالی کنه:دی

[

dotclear.gif

1. Battle Tag کسانی که بازی رو تهیه کرده اند :

Kourosh : Archangel#2222

GlaDOS : Pain#2810

Quantic Dream : XtraMedical#2362

saeid64 : Lync#2992

Jim_raynor : Conan#2978

douchebag : zigorat#2876

slipkboy : Slipkboy#2598

Hellgate:london : Mashmammad#2523

Sweet Jesus : Dagnir#2171

AghaReza : Reza#2935

DEVIL_Hamit : hamit#2921

RezaRazeR : Akami#2922

Maniac Gamer : FallenAngel#2696

Isildur : ISILDUR#2930

RattleSnake : sawanti#2317

bardi ya : Bardia#2766

The Phenom : ragnarok#2690

POUYA KHAN : POUYAKHAN#2141

Emo_boy : Salar#1568

nimah32 : Nima#1429

Death King : DevilKing#2782

T.M.D.B.B : thefury2009#2405

Amirmahdi_92 : Amirmahdi#2347

Herduss: Herduss#1739
    FPS Doug : amir#2974

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
دوستان چرا انقدر نا امید هستید؟فقط کافیه یه مقدار حوصله به خرج بدین و بدونین چطوری اینفرنو رو فارم کنید.البته دوستان همه استادن ولی ذکر چنتا نکته رو خالی از لطف نمیبینم:
1.بر خلاف نظر اکثر دوستان بهترین mp برای فارم کردن mp2 هست به این دلیل که خیلی سخت نیست و زود تموم میشه پس وقتی که شما برای 1بار فارم کردن mp5 یا بالا تر صرف میکنین میشه 2تا فارم mp2 رفت.
2.هیچ نسبتی بین کیفیت آیتمهای mp10 با mp0 نیست یا به عبارتی ایتمهای خدا در mp0 هم دراپ میشن.
3.با خرید ایتمهای ارزان که هم magic find و هم gold find دارن میشه راحت در mpهای پایین هم گلد خوب و هم item خوب فارم کرد.بهترین گزینه amuletها هستن.
4.چنتا فرند خارجی خیلی قوی پیدا کنین برای uber boss ها(منظورم همون پرتالها هستن) حد اقل mp باید 7باشه تا یه امیدی به hellfire ring داشته باشین.
5.البته این مورد تجربیه:به نظر من توی public یا multiplayer لجندری های بیشتری دراپ میشه.
من خودم با همین موارد 6تا hellfire ring ساختم وبیش از 120تا لجندری گرفتم به علاوه mempo وiceclimbersوwitching hour در طول 340 ساعت بازی.

---------- نوشته در 09:17 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:05 PM ارسال شده بود ----------

راستی یادم رفت یه توضیحی راجب ست ایتمهای cain بدم:
hamidxfx - Community - Diablo III این پروفایل منه
ایتمهای headوpants وboots ست cain هستن که کلشو میشه با 500k خرید.من باhellfire ring و این ست %160 بوناس اکس پی در mp0 دارم که برای leveling خیلی عالیه حتما تست کنید.
سلام
mempoچند فروختی؟
در mp بالاتر یه چیزی به نام دراپ هدیه وجود داره که شانس دراپ بیشتر می کنه در کل هرچی شانس دراپ بیشتر بشه شانس چیز بهتر پیدا کردن بیشتر میشه!

آخرین ویرایش:
خب اینهم از هیرو من. Savage - Community - Diablo III
البته فعلا اول کاره و PL 3 هستم. حس میکنم resistance ام خیلی کمه و هرطوری شده باید اون رو بالا ببرم.
دوستان life steal مهمتره یا life on hit ؟ و ضمنا میزان magic find سقف داره یا محدودیتی نداره؟

اگر کمتر از 100k dps داشته باشی loh بهتر ولی وقتی dps بالاتر رفت ls بهتر جواب میده
mf هم سقفی نداره

خب اینهم از هیرو من. Savage - Community - Diablo III
البته فعلا اول کاره و PL 3 هستم. حس میکنم resistance ام خیلی کمه و هرطوری شده باید اون رو بالا ببرم.
دوستان life steal مهمتره یا life on hit ؟ و ضمنا میزان magic find سقف داره یا محدودیتی نداره؟

MF رو Gear با MF پاراگون با هم تا 300 بیشتر نمیشه و به بعدشو باید با MP بالاتر و NV بگیری. اگر پاراگون 100 بشی دیگه MF رو Gear هیچ میشه. البته دوستان میگن که هرچی MF داشته باشی وقتی که Itemها رو Identify میکنی Property بهتری میده و من اینطور فکر نمیکنم که البته شایدم اشتباه باشه:دی من وقتی MF بالا میبندم فقط تعداد Itemهای Rare بیشتر میشه

فقظ اول و آخرش سخته ! باقیش جهنمه ... :d

حقیقتش اینه که خر ما ایرانی ها از بچگی دم نداشته ! هر چی آیتم خوبه واسه اونوری هاست !
منم حدود 130 ساعت بازی کردم با ویزارد سر جمع 10 تایی لجندری دراپ شده که فقط یکیش بدک نبود که اونم برای DH بودش 4میلیون فروختم! باقیش سر جمع 1 میلیون واسم در آمد داشتن .
یکی نیست به این بلیزارد بفهمونه بابا Free to play که نیست که پول در اوردن و دراپ شدن رسما غیر ممکنه باشه ! 69 یورور پول دادم . حالا باید 69 یورور دیگه گلد بخرم خرج هیروم بکنم !!

خب باید خوش شانس باشی
برا من که تا الان حدود 150 تا leg و set leg دراپ شده که فقط 7 تاش خوب بودن. هر کدوم رو نزدیک 70 میلیون فروختم . یه belt خوب "the witching hour" با str و all res و chd , as دراپ شد که قیمتش 400 میلیون بود و حسابی خوش به حالم شد. ولی بغیر از 7 تاش بقیه چرت بودن. اولیش که set leg chest armor immortal king عالی بود که قبل از patch پاراگون لول بهم داد و اونوقت قیمتش 120 میلیون بود.
باید MF بالایی داشته باشی من فقط رو dps تمرکز نمیکنم . همیشه MF فول دارم. . وقتی MF کمی داشته باشی - هر چی leg هم برات drop بشه آشغال از آب در میاد.

---------- نوشته در 10:20 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:11 PM ارسال شده بود ----------

MF رو Gear با MF پاراگون با هم تا 300 بیشتر نمیشه و به بعدشو باید با MP بالاتر و NV بگیری. اگر پاراگون 100 بشی دیگه MF رو Gear هیچ میشه. البته دوستان میگن که هرچی MF داشته باشی وقتی که Itemها رو Identify میکنی Property بهتری میده و من اینطور فکر نمیکنم که البته شایدم اشتباه باشه:دی من وقتی MF بالا میبندم فقط تعداد Itemهای Rare بیشتر میشه

دوستان یه چیز رو توجه کنند . هر چی MF بالاتر باشه تعداد Rare هم زیاد تر نمیشه بلکه کیفیت آیتم ها بالا میره . حالا چه Leg باشه چه magic چه Rare
کیفیت هم تو همون لحظه که آیتم دراپ میشه تو آیتم ست میشه نه وقتی که Identify میکنید.
اگه اونطور بود همه ملت آیتم هاشون رو تو Town با یه ست Gear فول magic find می آوردند و Identify میکردن دیگه میلیونها صرف خرید آیتمهایی با قدرت و res و life و MF بالا نمیکردند !!

---------- نوشته در 10:34 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:20 PM ارسال شده بود ----------

در مورد Paragon LVL up باید بگم
1-Helm سوکت دار با Gem قرمز رادیانت استار روبی بذارین exp=31%
2-یکی از انگشترهاتون Hellfire ring باشه با exp=35%
3- یه انگشتر Leoric's signet هم با Exp=30% بخرین (البته یکم گرونه فکر کنم 60 میلیون)
اگه پول نداشتن آیتم های Cain رو به جای ردیف 3 بخرین ولی اونوقت قدرت و Life تون خیلی میاد پایین . چون آیتمهای Cain فقط Exp=30% میدن و دیگه هیچی. خیلی ضعیفن. اگه پول دارین حتما انگشتر Leoric's signet رو بخرین
اینطوری میتونین بقیه Gear تون رو Dps بالا بارین و Farm کنید و Paragon Lvlup بشین

تورو خدا کمکم کنین!!!
من اون موقع که Diablo 3 اومد یه مشکلاتی داشتم که نتونستم بگیرم! ولی الان همش حل شده.
یکی از دوستان کااااامل واسم بگه که دقیق باید چیکار کنم... از کجا key بگیرم، فیزیکی بگیرم خوبه یا فقط key یا حتی Collector's Edition، قیمت تقریبا چنده، اصلا با وضعیت اینترنت ایران و با V*P*N میشه بازی کرد؟ و اصلا ارزش خرید داره؟ (که میدونم داره) و... خلاصه همه چی رو بگین! ببخشیدا ولی خواهش میکنم کمکم کنین... اصلا دیوونم کرده :(

آخرین ویرایش:
دوستان یه چیز رو توجه کنند . هر چی MF بالاتر باشه تعداد Rare هم زیاد تر نمیشه بلکه کیفیت آیتم ها بالا میره . حالا چه Leg باشه چه magic چه Rare
دقیقا برعکس با افزایش mf فقط تعداد دراپ ها بیشتر میشه روی کیفیت تاثیری نداره
در مورد کیفیت بر خلاف اون چیزی که گفته شده اصلا شانسی نیست عوامل زیادی روش تاثیر میزارن که یکی از مهمترین هاش حفظ بالانس ah هست شما هرگز بعد از پیدا کردن ایتم کلاس اَ نمی تونی سریع یک ایتم کلاس اَ دیگه پیدا کنی یک مدتی باید بگزره که حالا این مدت چغدر هست ثابت متغیر یا قابل تغییر مشخص نیست...
کلاس اَ ها هم به طور خودکار از طریق مبلغ فروخته شده در ah انتخاب میشن
. وقتی MF کمی داشته باشی - هر چی leg هم برات drop بشه آشغال از آب در میاد.

من با mp4 بدون mf یک عدد mempo پیدا کردم که بیش از 1b میرزید!...

بابا تورو خدا کمکم کنین :((

il76vqttfaf4mco1q3xn.jpg
من قبلا این اتفاق واسم افتاد ولی هر چی فکر میکنم یادم نمیاد چیکار کردم درست شد . اول چیز پی ان رو بزن لانچر بازی رو بنداز تو پوشه از اول بزار نصب کنه . فقط آپدیت ها رو زات میخواد . اینجا یه راه حل دیگه هم هست . برو C:ProgramData و پوره Battle.net و Blizzard Entertainment رو یه بک آپ ازشون بگیر و پاکشون کن دوباره لانچر رو اجزا کن ببنی کارت میشه . منم سر این یه دردسری کشیدم :|. اگرم باو اولته داره تازه مینصبی دیگه اون پوه ه ارو نمیخواد پاک کنی چونکه یا اصلا وجود ندارن یا تازه دسرت شدن :d . فقط اینجا مشکل سر لانچر و نصب دوباره بازی هست . باید یه جوری با ست آپش آدرس نصب و بدی و اینا .

*Facepalm*
آقای Jay Wilson بشین هیر تروفی جمع کن حالا :d .
پ.ن : بعد از خوندن یه پست بسیار طولانی از یه نفر خارجی تو فروم های دیابلو 3 خیلی حقایق برام روشن شد و به کل از بازی پشیمون شدم . فق اینو بگم فرق من که +300 ساعت بازی کردم با یه نوب که همش سر هم رفته 58 ساعت بازی کرده اینه که واسه من لجندری هایی که دراپ میشه از Legacy هم ارزششون کمتره ولی اون نوب کلاهخود Immortal king با 185 Str براش دراپ میشه . پاراگون لول هم این وسط بوق هست با اون 350 درصد MF من همچنین این همه وقتی که پای بازی گذاشتم . الان مدتی هست کشیدم بیرون . تنها هدفم خرین Mempo بود که یکیشو خریدم با این وضعیت علاقه ای به ندارم دیگه . هر کس هم زورش به بازی نرسید RMAH FTW !
Good Luck Warriors :d .
البته تا اینجا همش حقایق تلخی بوده و ناامیدی . پچ 1.7 یا بازی رو درست میکنه یا اینکه شما هم به نوبت میکشید بیرون . باید صبر کرد و دید .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or