Multi Platform Diablo III

Diablo-3-box-art-thumb-550xauto-86309.jpg

و بهشت ها دوباره به لرزه در خواهند آمد...
دو دهه از پا گذاشتن لرد های جهنمی DIABLO ، Ba'al و Mephisto به Sancatury میگذرد ،
بیست سال از حمله ی وحشیانه ی سپاه اهریمنان به انسان ها و کشتاری که هیچ کس وسعت آن را نمیداند ،
اما برای آنان که سال ها با سرکردگان شیاطین جنگیده اند خاطرات خیلی دیر محو می شوند ...

هنگامی که Deckard Cain به کلیسای مخوف Tristam پای نهاد تا اسراری را برای مبارزه با شیاطین بیاموزد ناگهان گلوله ای عظیم و آتشین از آسمان به زمین برخورد کرد و این ورود دوباره ی پادشاه تاریکی و وحشت Lord Diablo به Sancatury بود ، با بازگشت او شایطین باستانی از نیستی برخواستند و قهرمانان Sancatury آماده شدند تا بار دیگر از دنیای فانیشان در برابر Burning Hells دفاع کنند ...

شروعی دوباره بر ترس ، کشتار و البته شجاعت و ایثار ...

پس از سال ها انتظار 15 May سال جاری برابر با 26 اردیبهشت زمان شروع حماسه ی سوم بلیزارد خواهد بود ، به طور جد به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم بازی رو پیش خرید کنند و این اتفاق نادر رو از دست ندهند.
در ضمن هر کس دستش به نسخه ی CE رسید جای ما رو هم خالی کنه:دی

[

dotclear.gif

1. Battle Tag کسانی که بازی رو تهیه کرده اند :

Kourosh : Archangel#2222

GlaDOS : Pain#2810

Quantic Dream : XtraMedical#2362

saeid64 : Lync#2992

Jim_raynor : Conan#2978

douchebag : zigorat#2876

slipkboy : Slipkboy#2598

Hellgate:london : Mashmammad#2523

Sweet Jesus : Dagnir#2171

AghaReza : Reza#2935

DEVIL_Hamit : hamit#2921

RezaRazeR : Akami#2922

Maniac Gamer : FallenAngel#2696

Isildur : ISILDUR#2930

RattleSnake : sawanti#2317

bardi ya : Bardia#2766

The Phenom : ragnarok#2690

POUYA KHAN : POUYAKHAN#2141

Emo_boy : Salar#1568

nimah32 : Nima#1429

Death King : DevilKing#2782

T.M.D.B.B : thefury2009#2405

Amirmahdi_92 : Amirmahdi#2347

Herduss: Herduss#1739
    FPS Doug : amir#2974

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
این همه سال رو صرف انتظار برای ریلیز چی کردیم؟ یه dungeon دیابلو2 میرزه به کله این آشغالی که ساختن... اگه بخوانم میتونن درستش کنن اما اینو نمیخوان.. میخوان نم نمک از همه بچاپن.. خیلی بهم برخورده بلیزارد به مشتریاش فحش داده با اینی که ساخته... البته من هنوز بازی میکنم اما حسرت میخورم چرا بازیی که میتونست بهترین بازی دهه بشه هالا همه رو نا امید کرده...
حالا چرا انقدر بدت اومده :دی ؟ از چیش خوشت نمیاد برادر :دی ؟

بچه ها من میخوام با چیز کانکت بشم ولی با این چیزی که من دارم کانکت نمیشه. میشه ادرس جایی که ازش چیز میگیرید رو برام پ.خ کنید؟ مرسی

حالا چرا انقدر بدت اومده :دی ؟ از چیش خوشت نمیاد برادر :دی ؟

-نبود skill point و stat point که ساده ترین چیزیه که یه بازی rpg باید داشته باشه
-نبود runeword ها و jewel ها.
-مزخرف بودن سیستم لوت
-تمرکز کل کارکتر روی dps ه weapon و primary attribute مثل dextrity و اینها...
-نبود اتمسفر دیابلو
-بعد از گزشت یکسال در مرحله ی بتا بودن که هنوز یه پچ درست درمون ندادن
-ضعیف بودن سرور
-عدم توانایی jay wilson برای مدیریت یکی از بازی های کمپانی بلیزارد که اونام چند سال چشم همه بهش بوده..
-توجه نکردن به توقعات پلیر ها
-و.....

-نبود skill point و stat point که ساده ترین چیزیه که یه بازی rpg باید داشته باشه
-نبود runeword ها و jewel ها.
-مزخرف بودن سیستم لوت
-تمرکز کل کارکتر روی dps ه weapon و primary attribute مثل dextrity و اینها...
-نبود اتمسفر دیابلو
-بعد از گزشت یکسال در مرحله ی بتا بودن که هنوز یه پچ درست درمون ندادن
-ضعیف بودن سرور
-عدم توانایی jay wilson برای مدیریت یکی از بازی های کمپانی بلیزارد که اونام چند سال چشم همه بهش بوده..
-توجه نکردن به توقعات پلیر ها
-و.....
اوه اوه :| خیلی افتضاحه :| ولی به نظر من بازی خوبیه!شاید چون شما داری با شاهکار 12 سال پیش مقایسه میکنی خوشت نمیاد :دی باو دیابلو 2 شاهکار قرنه :دی (گرچه خودم بازی نکردم :| )

اوه اوه :| خیلی افتضاحه :| ولی به نظر من بازی خوبیه!شاید چون شما داری با شاهکار 12 سال پیش مقایسه میکنی خوشت نمیاد :دی باو دیابلو 2 شاهکار قرنه :دی (گرچه خودم بازی نکردم :| )
چرا یه بازی که 12 سال بعدش ساخته شده باید از نسخه ی قبلیش 100 پله عقب باشه ؟! من که نگفتم بده هنوز بازی میکنم اما خوب من دلسرد شدم.. خیلییی بهش چشم امید داشتم.. . . . . . راستی دوستان auction house هم botter داره. یک itemی رو bid میدین بعد 1 میلی ثانیه یکی دیگه میاد بید میده. :|... هی هرچه قدم بید بدی هنوز بید تو ثبت نشده میاد روش... واقعا botter ها عجب آدمای ... هستن

دوستان بالاترین قیمتی که یک ایتم رو خریدین یا فروختین چقدر بوده؟ میخوام بدونم تا چه حدی ممکنه ایتمی فروخته بشه چون بعضی ایتمها قیمتهای افسانه دارن مثلا یک میلیارد. میخوام بدونم کسی همچین چیزی خریده یا فروخته؟
خودم یک کلاهخود رو که 75 هزار تا خریده بودم 5 میلیون فروختم و گرونترین چیزی هم که تابحال خریدم ice climber بوده که 9 میلیون خریدم.
لطف کنید اماری از خریدو فروشتون رو بنویسید ببینیم شرایط چطوره.

من یه amulet پیدا کردم که ازرو ندونستن 20mil دادمش رفت ولی بعدا دنبال مشابهش گشتم دیدم 1800 میلیون خریداری شده بود از طرف :((
ولس آیتم بخوای حساب کنی یه انگشتر پیدا کردم RARE بود 25 میلیون فروش رفت
گرونترین آیتمی که خریدم کمربند witching hour بود 48 میلیون پولشو دادم

دوستان بالاترین قیمتی که یک ایتم رو خریدین یا فروختین چقدر بوده؟ میخوام بدونم تا چه حدی ممکنه ایتمی فروخته بشه چون بعضی ایتمها قیمتهای افسانه دارن مثلا یک میلیارد. میخوام بدونم کسی همچین چیزی خریده یا فروخته؟
خودم یک کلاهخود رو که 75 هزار تا خریده بودم 5 میلیون فروختم و گرونترین چیزی هم که تابحال خریدم ice climber بوده که 9 میلیون خریدم.
گرونترین چیزی که خریدم 25میل .گرونترین چیزی که فروختم فکر میکنم 7 میل بوده :دی .و آیتم هایی رو که با قیمتای افسانه ای میبینید اگه واقعا ایتم به درد بخوری باشند بعضی ها میخرند :دی!این خارجی ها انقد پول گلد میدن!

کسی اکانت اضافه ای چیزی نداره به ما غرض بده ؟
4chsmu1.gif

از نیما بپرسین تایید میکنه من چقد آدم خوش قولی ـم
loveshower.gif

فرهاد :| اولا به احتمال 98 درصد هیچکس نداره :دی بعدشم اگه داشته باشند و به تو بدن به احتمال زیاد اکانت بن میشه :| (ولی انصافا راست میگه آدم خوش قولیه :دی )

+

480 فروش
149 خرید

البته برای ایتم های خاص گاهی تا چند بیلیون هم ممکن بره ...

بچه ها یک هیرو دیدیم دقیقا یادم نیست کلاس هیروش چی بود!یا دیمن هانتر بود یا ویزارد!:| بیشترین DPS رو تو کل دیابلو داشت:| حدود 1.100.000 تا DPS داشت :| من خودم دیدم از تعجب چشمام داشت در میومد :| یه چیز وحشتناکی بود حالا نمیدونم چیکار کرده بود که همچین DPS داشت!ای کاش لینکشو سیو میکردم اینجا میذاشتم باورتون میشد :دی .

من تا الا چیز خاصی نفروختم فقط یه Talrasha Relentless Suite بود که 150 Intl و 280 Vit داشت هر چی خواستم به قیمت واقعی بفروشمش فروش نرفت (35 میلیون) آخرش به مزایده گذاشتم 20 بردنش :d از اون موقع تا حالا هم هیچ بشر چیز خوبی برام دراپ نکرده و هر چی دارم خریدم گرونترینش هم Mempo بود 20 M بید زدم :d PVP که اومد اگر مشکل تایم اوت اینترنت من هم درست شد یه سر دوباره برمیگردم وگرنه بازی Lootش به درد خودشون میخوره . دیگه چیزی مثل دیابلو میسازن یعنی ؟ :(

راستی : Echoing Fury : Socket - .25 attack per second - 10% Attack speed اگر برام بشه میلیاردر میشم ؟ آخه یکیشو تا AH دیدم فقط بید خالیش 1 میلیار و 800 میلیون و خورده ای بود :whistling:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or