Multi Platform Diablo III

Diablo-3-box-art-thumb-550xauto-86309.jpg

و بهشت ها دوباره به لرزه در خواهند آمد...
دو دهه از پا گذاشتن لرد های جهنمی DIABLO ، Ba'al و Mephisto به Sancatury میگذرد ،
بیست سال از حمله ی وحشیانه ی سپاه اهریمنان به انسان ها و کشتاری که هیچ کس وسعت آن را نمیداند ،
اما برای آنان که سال ها با سرکردگان شیاطین جنگیده اند خاطرات خیلی دیر محو می شوند ...

هنگامی که Deckard Cain به کلیسای مخوف Tristam پای نهاد تا اسراری را برای مبارزه با شیاطین بیاموزد ناگهان گلوله ای عظیم و آتشین از آسمان به زمین برخورد کرد و این ورود دوباره ی پادشاه تاریکی و وحشت Lord Diablo به Sancatury بود ، با بازگشت او شایطین باستانی از نیستی برخواستند و قهرمانان Sancatury آماده شدند تا بار دیگر از دنیای فانیشان در برابر Burning Hells دفاع کنند ...

شروعی دوباره بر ترس ، کشتار و البته شجاعت و ایثار ...

پس از سال ها انتظار 15 May سال جاری برابر با 26 اردیبهشت زمان شروع حماسه ی سوم بلیزارد خواهد بود ، به طور جد به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم بازی رو پیش خرید کنند و این اتفاق نادر رو از دست ندهند.
در ضمن هر کس دستش به نسخه ی CE رسید جای ما رو هم خالی کنه:دی

[

dotclear.gif

1. Battle Tag کسانی که بازی رو تهیه کرده اند :

Kourosh : Archangel#2222

GlaDOS : Pain#2810

Quantic Dream : XtraMedical#2362

saeid64 : Lync#2992

Jim_raynor : Conan#2978

douchebag : zigorat#2876

slipkboy : Slipkboy#2598

Hellgate:london : Mashmammad#2523

Sweet Jesus : Dagnir#2171

AghaReza : Reza#2935

DEVIL_Hamit : hamit#2921

RezaRazeR : Akami#2922

Maniac Gamer : FallenAngel#2696

Isildur : ISILDUR#2930

RattleSnake : sawanti#2317

bardi ya : Bardia#2766

The Phenom : ragnarok#2690

POUYA KHAN : POUYAKHAN#2141

Emo_boy : Salar#1568

nimah32 : Nima#1429

Death King : DevilKing#2782

T.M.D.B.B : thefury2009#2405

Amirmahdi_92 : Amirmahdi#2347

Herduss: Herduss#1739
    FPS Doug : amir#2974

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
*Facepalm*
آقای Jay Wilson بشین هیر تروفی جمع کن حالا :d .
پ.ن : بعد از خوندن یه پست بسیار طولانی از یه نفر خارجی تو فروم های دیابلو 3 خیلی حقایق برام روشن شد و به کل از بازی پشیمون شدم . فق اینو بگم فرق من که +300 ساعت بازی کردم با یه نوب که همش سر هم رفته 58 ساعت بازی کرده اینه که واسه من لجندری هایی که دراپ میشه از Legacy هم ارزششون کمتره ولی اون نوب کلاهخود Immortal king با 185 Str براش دراپ میشه . پاراگون لول هم این وسط بوق هست با اون 350 درصد MF من همچنین این همه وقتی که پای بازی گذاشتم . الان مدتی هست کشیدم بیرون . تنها هدفم خرین Mempo بود که یکیشو خریدم با این وضعیت علاقه ای به ندارم دیگه . هر کس هم زورش به بازی نرسید RMAH FTW !
Good Luck Warriors :d .
البته تا اینجا همش حقایق تلخی بوده و ناامیدی . پچ 1.7 یا بازی رو درست میکنه یا اینکه شما هم به نوبت میکشید بیرون . باید صبر کرد و دید .
نویسنده این مطلب خیلی دلش از دیابلو پر بوده ! دیگه اندازه رزیدنت که بد نبوده !
داش حمید . خیلی ها همین الانم کشیدن بیرون . برگرد عقب ...... توی هر صفحه اسم ده نفرو میبینی که دارند باهم بحث و گفتگو میکنند ولی الان ببین . فقط هر از گاهی منم شمایید . نیما و سه چهار تا دیگه از دوستان هستش .
توی بازی هم برید میبینید بعضی ها بیشتر از 2 ماهه که دیگه لوگ این نکردن توی بازی .
اصلا نمیدونم چی بگم . . . بیشتر از 180 ساعت بازی ولی هنوز هیچی .دراپ گند . ^&^*& .^&^&6.^*^ !!!
بلیزارد واقعا با این بازیش همه رو نا امید کرد . خدا شاهده که هر 10 میلیون نسخه ای که فروخته کوفتشون بشه ! به جای THQ بدبخت این شرکت خون خار (اوه اوه ! ) باید ورشکست بشه .
اگر مارو بلاک نمیکردن من الان استارکرفت بعدی رو سفارش داده بودم و منتظر انتشار میموندم...

دوستان من تازگی میخوام لاگین شم ارور 3006 میده!بن شدیم به سلامتی؟:| چند بار امتحان کردم همش ارور 3006 میده!ولی تو سایت خودش میتونم لاگین شم!
..........................................................................................................................
در مورد دراپ شدن آیتم هم خیلی دلم پره!خیلی وقته که هیچ چیز به درد بخور برام دراپ نشده....!کم کم دارم نا امید میشم خودمم!باید منتظر پچ 1.07 هم موند!(راستی مرتضا جون فکر کنم ما بلیزاردو بلاک کردیم نه بلیزارد مارو /:)؟)

نویسنده این مطلب خیلی دلش از دیابلو پر بوده ! دیگه اندازه رزیدنت که بد نبوده !
داش حمید . خیلی ها همین الانم کشیدن بیرون . برگرد عقب ...... توی هر صفحه اسم ده نفرو میبینی که دارند باهم بحث و گفتگو میکنند ولی الان ببین . فقط هر از گاهی منم شمایید . نیما و سه چهار تا دیگه از دوستان هستش .
توی بازی هم برید میبینید بعضی ها بیشتر از 2 ماهه که دیگه لوگ این نکردن توی بازی .
اصلا نمیدونم چی بگم . . . بیشتر از 180 ساعت بازی ولی هنوز هیچی .دراپ گند . ^&^*& .^&^&6.^*^ !!!
بلیزارد واقعا با این بازیش همه رو نا امید کرد . خدا شاهده که هر 10 میلیون نسخه ای که فروخته کوفتشون بشه ! به جای THQ بدبخت این شرکت خون خار (اوه اوه ! ) باید ورشکست بشه .
اگر مارو بلاک نمیکردن من الان استارکرفت بعدی رو سفارش داده بودم و منتظر انتشار میموندم...
راست میگی حق با شماست . پست های قبلتر من اصلا نبودم که ببینم چه خبره . ولی یه تاپیک توی خود فروم بلیزارد دیدم از یه نفر که گویا یه هیرو پاراگون 100 هم داشته . خب تا اینجا میگیم با تجربه هست و هر حرفی هم که زد درست بود . نزدیکه 50 خط مطلب نوشت همه رو خوندم و کشیدم بیرون .

من بعد از این میرم سراغ Path of Exile . گویا دیابلو 2 رو با گرافیک امروزی و گیم پلی بهتر و ... دوباره دارن زنده میکنن .

برای نخریدنش دلایل بهتری هست مثل قیمتش ولی این قضیه بلاک مگه رفع نشده؟ همون موقع که بلاک کردن من ولش کردم تا دو هفته قبل که تست کردم و دیدم وارد میشه و از اون موقع هم دارم بازی میکنم البته مواقعی که پینگ اجازه میده.
خلاصه من فکر میکردم مشکل بلاک رفع شده الان با توجه به حرف شما تعجب میکنم که من چطوری بدون مشکل بازی میکنم و پیجهای بتل نت هم باز میشه. ISP شاتل.

مثل این که این مشکل من: از V*P*N هست...
که درست کار نمیکنه!

il76vqttfaf4mco1q3xn.jpg

1_ از دوستان دو سه تا جا واسه خریدن V*P*N ی که بشه بدون هیچ لگی بازی کرد و توسط خودشون تست شده رو معرفی کنن تو پ.خ

2_ و این که فک کنم بازی من ناقص هست!! حجمش 7.63 گیگه! عکس از فایل ها:

8mgl3d8lvb3y1k8cyued.jpg

اگه فایل هام ناقصه (که احتمالا هست) تو پ.خ لطف کنید و بگید که از کجا میتونم بگیرم.. یا یکی از دوستان رایت کنه و بفرسته، سرعتم کمه اگه یکی بفرسته خییلی بهتره، هزینه ی پست و همه چی هم با خودم...

الان دو روزه Key رو گرفتم ( با قیمت 198 هزار تومن!!) ولی هنوز حتی نتونستم بازی رو نصب کنم...:((:((
خواهش میکنم کمک کنین!
ممنون

آخرین ویرایش:
مثل این که این مشکل من: از V*P*N هست...
که درست کار نمیکنه!

il76vqttfaf4mco1q3xn.jpg

1_ از دوستان دو سه تا جا واسه خریدن V*P*N ی که بشه بدون هیچ لگی بازی کرد و توسط خودشون تست شده رو معرفی کنن تو پ.خ

2_ و این که فک کنم بازی من ناقص هست!! حجمش 7.63 گیگه! عکس از فایل ها:

8mgl3d8lvb3y1k8cyued.jpg

اگه فایل هام ناقصه (که احتمالا هست) تو پ.خ لطف کنید و بگید که از کجا میتونم بگیرم.. یا یکی از دوستان رایت کنه و بفرسته، سرعتم کمه اگه یکی بفرسته خییلی بهتره، هزینه ی پست و همه چی هم با خودم...

الان دو روزه Key رو گرفتم ( با قیمت 198 هزار تومن!!) ولی هنوز حتی نتونستم بازی رو نصب کنم...:((:((
خواهش میکنم کمک کنین!
ممنون

ببینم بازی رو به صورت پارت به پارت دانلود کردی از سایتی

از همه ی دوستانی که کمکم کردن ممنونم، مخصوصا از Death King و Aryanath و Dexon و...
بازی وااااقعا آخرشه، اصن نمیتونم بیانش کنم! فقط یه کوچولو لگ داره و لتنسی (که فک کنم همون پینگ هست) زیاده که اذیت میکنه(بیشتر رو قرمزه :() ...
مرسی از همه ی دوستان.
Salar#1568 :d

از همه ی دوستانی که کمکم کردن ممنونم، مخصوصا از Death King و Aryanath و Dexon و...
بازی وااااقعا آخرشه، اصن نمیتونم بیانش کنم! فقط یه کوچولو لگ داره و لتنسی (که فک کنم همون پینگ هست) زیاده که اذیت میکنه(بیشتر رو قرمزه :() ...
مرسی از همه ی دوستان.
خدا رو شکر که درست شد بهت تبریک میگم وارد دارودسته دیابلو بازها شدی
درمورد پینگم بهت بگم که نمیشه کاریش کرد وضعیت افتضاح خرابه برای اینکه بتونی راحت بازی کنی فقط باید سحر خیز باشی به این صورت که ساعت 5 صبح بلند شو دست و صورتت روبشور بشین پای بازی و از پینگ سبز لذت ببر:d
من و اکثر دوستان به این صورت بازی میکنیم
خوشحال میشم باهم بازی کنیم DevilKing#2872

مرسی از همه ی دوستان.
تبریک میگم برادر :دی مارو هم اد کنید خوشحال میشیم :دی Nima#1429 !

دوستان برای تیم اسپیک این توضیح ادمین سرور هستش برای در دسترس نبودن
سلام .
سرور سالمه. فقط مشکل آدرس داریم چند روزه. به این آی پی یا آدرس بیاین:
siarc.se
37.123.153.56
موقتا از این آدرس ها استفاده کنید تا بعد
در مورد نحوه نصب و راه اندازیش به صفخات قبل مراجعه کنید کامل توضیح دادم

بابا میرفتین چند صفحه قبل بودا:d
دوستان بالاخره با پیگیری های من و تو زحمت افتادن دوست عزیزی به نام سیاوش که سرور تیم اسپیک دارن، تونستیم چنل Diablo 3 Kings رو راه بندازیم برای اون دسته از عزیزانی که مایل باشن در حین بازی به مکالمه بپردازن.
برای اینستال برنامه team speak به این لینک مراجعه کنید
در راستای این کار عزیزانی که میخوان بیان چنل لطفا روی http://ts3server://ahurapc.comHere کلیک کنند و بعد دنبال چنل Diablo 3 Kings بگردید و با دبل کلیک وارد چنل بشید
در حال حاضر چون تعداد ممکنه کم باشه چنل اصلی به 1 sub channel تقسیم شده ولی در آینده اگه زیاد بشیم هر گروهی که فعال باشن و نیاز به داشتن sub channel جداگونه برای گروهشون و پسورد گزاشتن روش داشته باشن میتونن درخواستشونو به من بگن تا براشون ok کنم

1 برنامه رو نصب میکنید نشخه client
2 روی Here کلیک می کنید
3 یه صفحه کوچیک میاد که ok میکنید برنامه باز میشه و صفحه مربوط به سرور Iranian Gamers میاد
4 اون بالا یه گزینه هست به اسم bookmark اونو کلیک کنید و Add to bookmarks رو بزنید و تو صفحه باز شده ok کنید
5 تو لیست درختی سمت چپ برنامه تا ته بیایید پایین و چنل diablo 3 kings رو دبل کلیک کنید و وارد چنل بشید و صحبت کنید
اینا تنظیمات ساده هستش برای ورود به چنل
ولی یه سری تنظیمات هست برای تنظیم کردن میکروفونتون و...
برنامه اگه بعد از نصب برای اولین بار باز میشه یه صفحه wizard میاد که چند صفحه به صورت next next هستش
اولین صفحه رو next کنید
دومین صفحه برای استمون هست که تو TS به اون اسم شناخته میشید
سومین صفحه یه گزینه داره به اسم Voice Activation Detection اونو انتخاب کنید
چهارمین صفحه یه نوار هست برای تنظیم میکروفونتون که حساسیتشو بالا ببره یا پایین بیاره گزینه begin test رو بزنید و شروع کنید به صحبت کردن و تور هرجا دوست داشتید حساسیتشو تنطیم کنید من خودم رو 20- تنظیم کردم برای شبها خوبه با صدای کم بازی میکنم
پنجمین صفحه برای تنظیم Hot key هستش اگه نیاز داشتین استفاده کنید که من استفاده نکردم
ششمین صفحه تنظیم صدای کاراکتر مجازی خود برنامه هستش که میتونید زن یا مرد بودنشو انتخاب کنید سلیقه ای هستش
هفتمین صفحه رو بدون تیک بزنید بره صفحه بعد
هشتمین صفحه یا آخرین صفحه 23 تا گزینه داره بدون تیک بزاریدش و finish رو بزنید

---------- نوشته در 12:11 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:09 AM ارسال شده بود ----------

فقط جای آدرس که کانکت میشید اون آدرس های پست قبلی رو بزنید

این همه سال رو صرف انتظار برای ریلیز چی کردیم؟ یه dungeon دیابلو2 میرزه به کله این آشغالی که ساختن... اگه بخوانم میتونن درستش کنن اما اینو نمیخوان.. میخوان نم نمک از همه بچاپن.. خیلی بهم برخورده بلیزارد به مشتریاش فحش داده با اینی که ساخته... البته من هنوز بازی میکنم اما حسرت میخورم چرا بازیی که میتونست بهترین بازی دهه بشه هالا همه رو نا امید کرده...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or