Multi Platform Diablo III

Diablo-3-box-art-thumb-550xauto-86309.jpg

و بهشت ها دوباره به لرزه در خواهند آمد...
دو دهه از پا گذاشتن لرد های جهنمی DIABLO ، Ba'al و Mephisto به Sancatury میگذرد ،
بیست سال از حمله ی وحشیانه ی سپاه اهریمنان به انسان ها و کشتاری که هیچ کس وسعت آن را نمیداند ،
اما برای آنان که سال ها با سرکردگان شیاطین جنگیده اند خاطرات خیلی دیر محو می شوند ...

هنگامی که Deckard Cain به کلیسای مخوف Tristam پای نهاد تا اسراری را برای مبارزه با شیاطین بیاموزد ناگهان گلوله ای عظیم و آتشین از آسمان به زمین برخورد کرد و این ورود دوباره ی پادشاه تاریکی و وحشت Lord Diablo به Sancatury بود ، با بازگشت او شایطین باستانی از نیستی برخواستند و قهرمانان Sancatury آماده شدند تا بار دیگر از دنیای فانیشان در برابر Burning Hells دفاع کنند ...

شروعی دوباره بر ترس ، کشتار و البته شجاعت و ایثار ...

پس از سال ها انتظار 15 May سال جاری برابر با 26 اردیبهشت زمان شروع حماسه ی سوم بلیزارد خواهد بود ، به طور جد به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم بازی رو پیش خرید کنند و این اتفاق نادر رو از دست ندهند.
در ضمن هر کس دستش به نسخه ی CE رسید جای ما رو هم خالی کنه:دی

[

dotclear.gif

1. Battle Tag کسانی که بازی رو تهیه کرده اند :

Kourosh : Archangel#2222

GlaDOS : Pain#2810

Quantic Dream : XtraMedical#2362

saeid64 : Lync#2992

Jim_raynor : Conan#2978

douchebag : zigorat#2876

slipkboy : Slipkboy#2598

Hellgate:london : Mashmammad#2523

Sweet Jesus : Dagnir#2171

AghaReza : Reza#2935

DEVIL_Hamit : hamit#2921

RezaRazeR : Akami#2922

Maniac Gamer : FallenAngel#2696

Isildur : ISILDUR#2930

RattleSnake : sawanti#2317

bardi ya : Bardia#2766

The Phenom : ragnarok#2690

POUYA KHAN : POUYAKHAN#2141

Emo_boy : Salar#1568

nimah32 : Nima#1429

Death King : DevilKing#2782

T.M.D.B.B : thefury2009#2405

Amirmahdi_92 : Amirmahdi#2347

Herduss: Herduss#1739
    FPS Doug : amir#2974

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
سلام به دوستان این AH مثل AH در WOW هست ؟ یا از پول واقعی استفاده میکنه ؟ یک توضیح دهید ممنون میشم

---------- نوشته در 04:40 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:39 PM ارسال شده بود ----------

مسلما اگر ایران باشه کسی نمیتونه از AH استفاده کنه یا مثل wow میشه و ربطی نداره؟

بچه‌ها یه تاپیک بزنیم توش Auction House درست کنیم بین خودمون؟‌ کلی آیتم به من شخصا رسیده که نه استفاده‌ای دارم براشون، نه فروششون اونقدری بهم سود می‌رسونه. با یه قیمت معقولتر از Auction House خود بازی می‌تونیم بفروشیم به همدیگه. هم استفاده کنیم هم پول دربیاریم. (پول=Gold)

اگه بگردی بعید میدونم تو دنیا کشوری پیدا کنی نتش اینقدر داغون باشه البته به جز ایران !!!

تو 188 کشور رتبه 187 داریم ماشالا تکنولوژی

بابا اونم بکن 188 بره پی کارش.دیگه ببین افغانستان چیه که اینترنتش از ما بالاتره...)x

---------- نوشته در 05:09 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:06 PM ارسال شده بود ----------

واس چه کنسولایی اومده؟ برا ps3 بیاد چند میشه؟

بابا اونم بکن 188 بره پی کارش.دیگه ببین افغانستان چیه که اینترنتش از ما بالاتره...)x

---------- نوشته در 05:09 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:06 PM ارسال شده بود ----------

واس چه کنسولایی اومده؟ برا ps3 بیاد چند میشه؟
تا جایی که من میدونم نسخه کنسولیش رو کنسل کردن ولی اگه بیاد قسمت معمولی بازی های PS3 باید باشه دیگه(من خودم اطلاع ندارم)

سلام به دوستان این AH مثل AH در WOW هست ؟ یا از پول واقعی استفاده میکنه ؟ یک توضیح دهید ممنون میشم

---------- نوشته در 04:40 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:39 PM ارسال شده بود ----------

مسلما اگر ایران باشه کسی نمیتونه از AH استفاده کنه یا مثل wow میشه و ربطی نداره؟

بازی دوتا AH داره. یکیش مثل wow هست که معاملات با واحد پول رایج diablo که gold هست انجام میشه (همون سکه بهار آزادی خدمون. ولی طرح قدیمش)
یکی هم با پول واقعی هست. البته AH پول واقعی هنوز راه اندازی نشده. و فعلا فقط همون اولی فعاله.

بازی دوتا AH داره. یکیش مثل wow هست که معاملات با واحد پول رایج diablo که gold هست انجام میشه (همون سکه بهار آزادی خدمون. ولی طرح قدیمش)
یکی هم با پول واقعی هست. البته AH پول واقعی هنوز راه اندازی نشده. و فعلا فقط همون اولی فعاله.
این AH با پول واقعی بالانس رو بهم نمیزنه؟خیلی مزخرف هست که

نه چرا بهم بزنه؟ هرچی بخوای اونجا بخری از AH معمولی هم میتونی. تازه تو خیلی کشورا هم unavailable هست پس تاثیر زیادی روی ah معمولی هم نداره.
بالانس رو که نه ولی یک نفر که پول داره بدون هیچ زحمتی می تونه خفن ترین آیتم ها رو بگیره.بیشتر به نظرم بازی رو آسون می کنه

اخطار اخطار

اسپویلر آخر ACT III

عجب twist خفنی داشت آخر act 3 واقعا کف کردم! :-o
خیلی اسپویلر بیشتر اگر بازی نکردین نخونین
یعنی کل ماجرا از زمان مرگ دیابلو تا اینجا نقشه بود؟

من الان همه tab های stash رو خریدم و هموشونم پرن. اون دوتا کیف دیگرو چجوری میتونم unlock کنم؟

یه راهنمایی هم به دوستانی که تازه بازیو شروع کردن بکنم. حتما یه item که فاصله برداشتن طلا و Health رو افزایش میده بردارین. هم سرعتتون زیاد میشه هم خیلی تو زنده موندن موئثره. بارها منو نجات داده.
بیشتر از یکی هم بر ندارین چون این قابلیت stack نمیشه و فقط اونیکه از همه قویتره تاثیر میذاره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or