Multi Platform Diablo III

Diablo-3-box-art-thumb-550xauto-86309.jpg

و بهشت ها دوباره به لرزه در خواهند آمد...
دو دهه از پا گذاشتن لرد های جهنمی DIABLO ، Ba'al و Mephisto به Sancatury میگذرد ،
بیست سال از حمله ی وحشیانه ی سپاه اهریمنان به انسان ها و کشتاری که هیچ کس وسعت آن را نمیداند ،
اما برای آنان که سال ها با سرکردگان شیاطین جنگیده اند خاطرات خیلی دیر محو می شوند ...

هنگامی که Deckard Cain به کلیسای مخوف Tristam پای نهاد تا اسراری را برای مبارزه با شیاطین بیاموزد ناگهان گلوله ای عظیم و آتشین از آسمان به زمین برخورد کرد و این ورود دوباره ی پادشاه تاریکی و وحشت Lord Diablo به Sancatury بود ، با بازگشت او شایطین باستانی از نیستی برخواستند و قهرمانان Sancatury آماده شدند تا بار دیگر از دنیای فانیشان در برابر Burning Hells دفاع کنند ...

شروعی دوباره بر ترس ، کشتار و البته شجاعت و ایثار ...

پس از سال ها انتظار 15 May سال جاری برابر با 26 اردیبهشت زمان شروع حماسه ی سوم بلیزارد خواهد بود ، به طور جد به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم بازی رو پیش خرید کنند و این اتفاق نادر رو از دست ندهند.
در ضمن هر کس دستش به نسخه ی CE رسید جای ما رو هم خالی کنه:دی

[

dotclear.gif

1. Battle Tag کسانی که بازی رو تهیه کرده اند :

Kourosh : Archangel#2222

GlaDOS : Pain#2810

Quantic Dream : XtraMedical#2362

saeid64 : Lync#2992

Jim_raynor : Conan#2978

douchebag : zigorat#2876

slipkboy : Slipkboy#2598

Hellgate:london : Mashmammad#2523

Sweet Jesus : Dagnir#2171

AghaReza : Reza#2935

DEVIL_Hamit : hamit#2921

RezaRazeR : Akami#2922

Maniac Gamer : FallenAngel#2696

Isildur : ISILDUR#2930

RattleSnake : sawanti#2317

bardi ya : Bardia#2766

The Phenom : ragnarok#2690

POUYA KHAN : POUYAKHAN#2141

Emo_boy : Salar#1568

nimah32 : Nima#1429

Death King : DevilKing#2782

T.M.D.B.B : thefury2009#2405

Amirmahdi_92 : Amirmahdi#2347

Herduss: Herduss#1739
    FPS Doug : amir#2974

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
اخه من همه بدبختی میکشم تازه پینگمم بالا 200 نمیره وبه همین دلیل اصلا نمیتونم ر بازی کنم کل ذهنم درگیر اینه که الان لگ میده بازی میمیرم.
پینگت بالا 200 نمیره؟خوب اینکه عالیه من با پینگ 300 دیروز راحت بازی می کردم.امروز که تو حالت عادی پینگم 2000 هست و با چیز پی ان هم 700 هست.اصلا هیچ راهی هم برای کم کردن پینگ پیدا نکردم.تازه cd key هم به دست نرسیده.کلا وضع من خیلی خراب
در مورد خود بازی:
تا الان با witch doctor از همه بیشتر حال کردم.سیستم مبارزاتی monk هم از همه بهتره ولی فکر کنم witch doctor یکخورده OP هست و فکر کنم باید برای pvp بالانسش کنن

ping به جاهای مختلف فرق میکنه
باید ببینین پیگ به سرور battle نت چنده نا به ۴.۲.۲.۴
بعضی از چیز پی ان ها پینگ و کم میکنن که بستگی به خیلی چیزا داره .
کسی مشکل با پینگ اش داشت پی ام بده - شاید بشه حل اش کرد .

پینگت بالا 200 نمیره؟خوب اینکه عالیه من با پینگ 300 دیروز راحت بازی می کردم.امروز که تو حالت عادی پینگم 2000 هست و با چیز پی ان هم 700 هست.اصلا هیچ راهی هم برای کم کردن پینگ پیدا نکردم.تازه cd key هم به دست نرسیده.کلا وضع من خیلی خراب
در مورد خود بازی:
تا الان با witch doctor از همه بیشتر حال کردم.سیستم مبارزاتی monk هم از همه بهتره ولی فکر کنم witch doctor یکخورده OP هست و فکر کنم باید برای pvp بالانسش کنن

آقا پس با این اوضاع نگیرم بهتره.نظر شما چیه؟بگیرم یا نه؟ مرسی

ببینید مشکل لگ و سرور و اینا نهایتا با پچ ِ بعدی حَل می‌شه. همین الان دیشب سرورا یه تعمیرات خوردن بخش زیادی از مشکلات حَل شده. نگران بلیزارد نباشید. ببینید وضع اینترنت خودتون چطوره و اینکه بازی رو دوست دارید یا نه اصلا!

پیشنهادم به کسایی که بازی و هنوز نخریدن

بازی فوق العاده فوق العاده عالی هست از هر لحاظ من هم دیابلو 2 رو دوست داشتم هم اینو

ولی به نظرم اونایی که مشکل نت دارن اصلا فعلا نگیرن چون واقعا ضد حاله آدم نمیدونه حواسش به دشمنا باشه یا نت خودمون

یهو میبینی یه جمعیت خفن بهت حمله کرده اینترنتت هنگ میکنه حالتو میگیره !!!

عجب مملکتی داریم

بازی فوق العاده فوق العاده عالی هست از هر لحاظ من هم دیابلو 2 رو دوست داشتم هم اینو

ولی به نظرم اونایی که مشکل نت دارن اصلا فعلا نگیرن چون واقعا ضد حاله آدم نمیدونه حواسش به دشمنا باشه یا نت خودمون

عجب مملکتی داریم

من و یکی از دوستان یه برنامه خاصی سره خریدش داریم

کسی میاد فیزیکیش رو بگیریم با قیمت خوب یا علی پ.خ بده ( خرید برای اواسط تیر )

تمومش کردم :d
خیلی باحال بود. cinematic آخرشم جالب بود. داستان هم فوق العاده تموم شد فقط یکی دوتا نکته مبهم داشت....
امیدوارم بعدا تو dlc ئی چیزی روشنشون کنن.
حالا nightmare !!!

عجب مملکتی داریم

دوست عزیز این مشکل سراسری هست و به ایران ربطی نداره یه سر به فروم بتل نت بزنید متوجه میشید

مشکل به زودی حل میشه ...
هر کی می خاد بخره!من خودم همین الان سفارش دادم:d

یک سوال:این درجه سختی inferno که می گفتن خیلی سخته و این حرفا همین الان یک عالمه پلیر این درجه سختی رو تموم کردن.یعنی مثلا این بود که می گفتن خیلی سخته؟من خودم پلیر حرفه ای نیستم ولی دیگه 3 روز بعد ریلیز بازی خیلی ضایع هست

دوست عزیز شما باید 3 بار بازی رو تموم کنی تا inferno برات باز بشه(normal -> nightmare -> hell -> INFERNO) یه بارم اون میشه 4 بار. یعنی شما میگی یه عده هستن که تو همسن چند روز بازیو 4 بار تموم کردن؟ اونم بازی به این سختی؟
هرکدوم از اون سه دفعه هم از دفعه قبل سخت تره.
من باس آخر نرمال رو برای کشتنش مجبور شدم کل item هامو upgarade کنم. پس بدونه item grinding غیر ممکنه بشه بازیو رو inferno تموم کرد.

آخرین ویرایش:
سه دسته هستند که بازی رو الان رو اینفرنو هم تموم کردند.

دسته اول کُره‌ای ها. اینا اصلا یه جور عجیبی بلیزارد بازی می‌کنن. بازی هنوز تو سرورای اروپا مشکلشون حل نشده بود رو Inferno تموم شده بود توسط کُره‌ای ها.
آسیایی‌ها. این‌ها شدت عملشون از کُره‌ای‌ها کمتره. ولی خُب.
دسته سوم، خوره‌ها.

و جالبه اکثر اینا بخاطر "بازی" کردن بازی نکردند. یه جور مرض تموم کردند و Max کردن دارن. دست خودشون نیست. جدی میگم.

برای DLC و ادامه دیابلو دست ِ بلیزارد خیلی بازه. به شخصه دوست دارم اینارو تو بازی ببینم:شدیدا اسپویل

1. Imperius چی شد؟ معلوم نشد که مُرده یا نه. و من فوق‌العاده دوست دارم Imperius رو به عنوان یه Fallen Angel و شخصیت بد ِ داستان ببینم.
2. Adria هنوز زنده‌ست. و کسی که بیست سال زحمت بکشه برای یه چیزی یهو بیخیال اون چیز نمی‌شه.
3. Leah. درسته که هرکس که Diablo تابحال مستقیم از بدنش استفاده کرده مُرده، ولی من دوست دارم Leah رو یه جوری برگردونن.
3. Black Soulstone نابود نشد. جسد دیابلو که سوخت Soulstone سقوط کرد. کجا؟ معلوم نیست.

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or