Multi Platform Diablo III

Diablo-3-box-art-thumb-550xauto-86309.jpg

و بهشت ها دوباره به لرزه در خواهند آمد...
دو دهه از پا گذاشتن لرد های جهنمی DIABLO ، Ba'al و Mephisto به Sancatury میگذرد ،
بیست سال از حمله ی وحشیانه ی سپاه اهریمنان به انسان ها و کشتاری که هیچ کس وسعت آن را نمیداند ،
اما برای آنان که سال ها با سرکردگان شیاطین جنگیده اند خاطرات خیلی دیر محو می شوند ...

هنگامی که Deckard Cain به کلیسای مخوف Tristam پای نهاد تا اسراری را برای مبارزه با شیاطین بیاموزد ناگهان گلوله ای عظیم و آتشین از آسمان به زمین برخورد کرد و این ورود دوباره ی پادشاه تاریکی و وحشت Lord Diablo به Sancatury بود ، با بازگشت او شایطین باستانی از نیستی برخواستند و قهرمانان Sancatury آماده شدند تا بار دیگر از دنیای فانیشان در برابر Burning Hells دفاع کنند ...

شروعی دوباره بر ترس ، کشتار و البته شجاعت و ایثار ...

پس از سال ها انتظار 15 May سال جاری برابر با 26 اردیبهشت زمان شروع حماسه ی سوم بلیزارد خواهد بود ، به طور جد به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم بازی رو پیش خرید کنند و این اتفاق نادر رو از دست ندهند.
در ضمن هر کس دستش به نسخه ی CE رسید جای ما رو هم خالی کنه:دی

[

dotclear.gif

1. Battle Tag کسانی که بازی رو تهیه کرده اند :

Kourosh : Archangel#2222

GlaDOS : Pain#2810

Quantic Dream : XtraMedical#2362

saeid64 : Lync#2992

Jim_raynor : Conan#2978

douchebag : zigorat#2876

slipkboy : Slipkboy#2598

Hellgate:london : Mashmammad#2523

Sweet Jesus : Dagnir#2171

AghaReza : Reza#2935

DEVIL_Hamit : hamit#2921

RezaRazeR : Akami#2922

Maniac Gamer : FallenAngel#2696

Isildur : ISILDUR#2930

RattleSnake : sawanti#2317

bardi ya : Bardia#2766

The Phenom : ragnarok#2690

POUYA KHAN : POUYAKHAN#2141

Emo_boy : Salar#1568

nimah32 : Nima#1429

Death King : DevilKing#2782

T.M.D.B.B : thefury2009#2405

Amirmahdi_92 : Amirmahdi#2347

Herduss: Herduss#1739
    FPS Doug : amir#2974

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
دوستان من تازه با این بازی اشنا شدم .سوالی که واسم پیش اومده اینه که مگه نمیشه این بازی رو به صورت سینگل و افلاین بازی کرد که همه دنبال پینگ و وصل شدن به سرور هستند؟ معمولا بازی ها برای کو اپ و مالتی احتیاج به نت دارن. چرا اول افلاین تموم نمی کنید بازیو؟ نمیدونم چجوریاس لطفا یکی توضیح کامل بده

آخرین ویرایش:
دوستان من تازه با این بازی اشنا شدم .سوالی که واسم پیش اومده اینه که مگه نمیشه این بازی رو به صورت سینگل و افلاین بازی کرد که همه دنبال پینگ و وصل شدن به سرور هستند؟ معمولا بازی ها برای کو اپ و مالتی احتیاج به نت دارن. چرا اول افلاین تموم نمی کنید بازیو؟ نمیدونم چجوریاس لطفا یکی توضیح کامل بده
این بازی برای جلوگیری از پایرسی پلیر رو مجبور می کنه که در همه حالت ها از جمله سینگل هم آنلاین باشه که خودش یک نکته منفی هست

این بازی برای جلوگیری از پایرسی پلیر رو مجبور می کنه که در همه حالت ها از جمله سینگل هم آنلاین باشه که خودش یک نکته منفی هست
یعنی اگه بازی رو به صورت اورجینال هم تهیه کنیم بازم باید بری تو نت واسه بازی کردن؟ خوب شاید یه عده تو دنیا نتونن 24 ساعت واسه بازی کردن تو نت باشن

بهاییه که PC Gamerها باید بپردازن برای بلایی که خودشون سر PC Gaming آوردن.

---------- نوشته در 12:51 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:48 PM ارسال شده بود ----------

دوستان تو ACT 2 یه موجودات پرنده ای هست مثل پروانه که موقع حمله 5 6 تا هم از بچه هاش رو هم میفرسته . اونا خیلی به من Damage وارد میکنن . راه خاصی وجود داره یا زرهی باید بسازم یا بخرم که کمتر آسیب ببینم ؟؟؟

روش اول: از جلوی راهشون برو کنار.
روش دوم: از جلوشون برو کنار.
روش سوم:‌ ترکیب روش اول و دوم و داشتن Vitality و Armor بالا.

یعنی اگه بازی رو به صورت اورجینال هم تهیه کنیم بازم باید بری تو نت واسه بازی کردن؟ خوب شاید یه عده تو دنیا نتونن 24 ساعت واسه بازی کردن تو نت باشن

اگه بگردی بعید میدونم تو دنیا کشوری پیدا کنی نتش اینقدر داغون باشه البته به جز ایران !!!

تو 188 کشور رتبه 187 داریم ماشالا تکنولوژی

فقط به خاطره Pricy نبوده ... یکی از دلایلش هم راه اندازی بخش Auction house با پول واقعی که نیاز به امنیت خیلی بالایی داره که هر لحظه بایستی توسط Blizzard اطلاعات بارگزاری و Secure بشن.

نسخه کرک شدش رو فک میکنم بشه بدونه وصل شدن به سرور سولو بازی کرد درسته؟ البته تا بیاد دیگه

احتمالا باید یک Server Simulator بسازن که اونم مثل نسخه کرکی WOW بشه که اصلا به درد نمیخوره !!!! خب ادم پول میده هم از امکانات پچ ها راحت بهره میبره هم لذت بازی انلاین خودش ارزش بسیار زیادی داره . اگر بازی کنی متوجه میشی.

دوستان جایی سراغ دارید بشه نسخه اورجینال یا کرکی بازی ازش خرید کرد من سی دی کی بازی دارم ولی توانایی دانلود 9 گیگ بازی ندارم:(...

این اون ویدئویی که گفتم. بابت حجم شرمنده. حال نداشتم دیگه حجمش رو کَم کنم. 4-5 دقیقه‌ست
من که دارم دانلود میکنم ببینم چیکار کردی :d ! میتونی از Xfire کنی . اول کیفیت ظبط رو ببر بالا و بعد Encode کن . کیفیتش قابل قول هست هر چی باشه ولی حجمش 10 مگ هم نمیشه :d

99 درصد حسش تو صدای بازی بود که با یک موزیک خزش کردی رفت :|:d خیلی ضعیف از پشت صحنه یه کم صدا میاد فقط . کارتم خوب بود :>>:d

آخرین ویرایش:

آقا یه سوال

این طلا که مثلا تو اکشن هوس طرف آیتم و میفروشه مثلا 50000 طلا میگیره خوب این همه طلا رو چیکار میکنه ؟؟؟

بالاخره بازی و میشه با همون طلایی که تو بازی آدم بدست میاره تموم کنه با بقیه طلاها چیکار میکنه ؟؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or