Multi Platform Diablo III

Diablo-3-box-art-thumb-550xauto-86309.jpg

و بهشت ها دوباره به لرزه در خواهند آمد...
دو دهه از پا گذاشتن لرد های جهنمی DIABLO ، Ba'al و Mephisto به Sancatury میگذرد ،
بیست سال از حمله ی وحشیانه ی سپاه اهریمنان به انسان ها و کشتاری که هیچ کس وسعت آن را نمیداند ،
اما برای آنان که سال ها با سرکردگان شیاطین جنگیده اند خاطرات خیلی دیر محو می شوند ...

هنگامی که Deckard Cain به کلیسای مخوف Tristam پای نهاد تا اسراری را برای مبارزه با شیاطین بیاموزد ناگهان گلوله ای عظیم و آتشین از آسمان به زمین برخورد کرد و این ورود دوباره ی پادشاه تاریکی و وحشت Lord Diablo به Sancatury بود ، با بازگشت او شایطین باستانی از نیستی برخواستند و قهرمانان Sancatury آماده شدند تا بار دیگر از دنیای فانیشان در برابر Burning Hells دفاع کنند ...

شروعی دوباره بر ترس ، کشتار و البته شجاعت و ایثار ...

پس از سال ها انتظار 15 May سال جاری برابر با 26 اردیبهشت زمان شروع حماسه ی سوم بلیزارد خواهد بود ، به طور جد به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم بازی رو پیش خرید کنند و این اتفاق نادر رو از دست ندهند.
در ضمن هر کس دستش به نسخه ی CE رسید جای ما رو هم خالی کنه:دی

[

dotclear.gif

1. Battle Tag کسانی که بازی رو تهیه کرده اند :

Kourosh : Archangel#2222

GlaDOS : Pain#2810

Quantic Dream : XtraMedical#2362

saeid64 : Lync#2992

Jim_raynor : Conan#2978

douchebag : zigorat#2876

slipkboy : Slipkboy#2598

Hellgate:london : Mashmammad#2523

Sweet Jesus : Dagnir#2171

AghaReza : Reza#2935

DEVIL_Hamit : hamit#2921

RezaRazeR : Akami#2922

Maniac Gamer : FallenAngel#2696

Isildur : ISILDUR#2930

RattleSnake : sawanti#2317

bardi ya : Bardia#2766

The Phenom : ragnarok#2690

POUYA KHAN : POUYAKHAN#2141

Emo_boy : Salar#1568

nimah32 : Nima#1429

Death King : DevilKing#2782

T.M.D.B.B : thefury2009#2405

Amirmahdi_92 : Amirmahdi#2347

Herduss: Herduss#1739
    FPS Doug : amir#2974

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
سلام به دوستان ... کسانی که بازی کردند بگن که چقدر از حجم شما مصرف میکنه ؟ لطفا مطمئن باشید و بگید.
من قبلا wow بلیزارد بازی میکردم ماهی 5 گیگ مصرف میکرد :|

میخوام بدونم اگر کمتر هست تا منم به جمه دیابلو بازان بپیوندم
این پاسخ سوال منو اگر دوستان بدن خیلی ممنون میشم.

یک خبر جالب در مورد دیابلو 3 ... بازیکنان توسنتن یک محیط مخفی جالب در دیابلو 3 کشف کنند !
http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2012/05/17/diablo-iii-players-uncover-whimsyshire.aspx

diabloIIIwhimsyshire_610.jpg

به ایت سایت برید و راه حلش برای وارد شدن به این مرحله ببینید:
http://www.diablowiki.net/Whimsyshire

آخرین ویرایش:
سیستم آیتم‌های بازی رو من تو این نسل که هیچ، تو نسل پیش هم مشابهش رو ندیدم. گفتم با Vitalityم تو Nightmare مشکل دارم، 5-6 ساعت وقت گذاشتم و خوب Explore کردم محیط رو. یک آیتم رو هم از Auction House خریدم (خیلی فوق‌العادست. با هزینه‌های عجیب و غریب، مثلا 100 هزارتا Gold، می‌تونی آیتمی بخری که دقیقاهرچی می‌خوای داره. هرچند هنوز معتقدم می‌تونه بالانس بازی رو بهم بریزه) و الان تونستم Vitality 200م رو برسونم به 500 بدون اینکه Dexterityم رو خیلی کم کنم. الان جفتشون 500ن و مثل مَرد دارم Nightmare رو بازی میکنم. هرچند سخته بازی هنوزم، ولی شیرین شده دیگه.

از Freezerها هم متنفرم. Jailerها انقدر اذیت نمیکنن که این‌ها می‌کنن.

مشکلم بالاخره حل شد.راه حل مشکلم هم چیز پی ان بود.یعنی وقتی فعالش کردم حتی یکدونه لگ هم نداشتم.اونقدر خوب بود که سریع starter edtion رو تموم کردم.دوستانی که مشکل پینگ دارن از چیز پی ان استفاده کنن(سرور های اروپا)خیلی بهتر از Battle ping و ... هست.
این سایت نامرد هم هنوز cd key من رو نداده

این دشمنای Champion مگه قرار نیست رندوم باشن؟‌ هرچی ترکیب عجیب و غریبه نمی‌دونم چرا می‌خوره تور ِ من. یه Vampire - Reflector - Jailer الان به تورم خورد، مجبور شدم فرار کنم Town Portal باز کنم صبر کنم دوباره برگردم بکشمش :دی نمی‌دونم چرا اینطوری شُد. همزمان یه جیل می‌زدم روم، قفل می‌شدم، بعد جون ِ منو می‌کشید بیرون تزریق می‌کرد به خودش، بعد دمیج هم که می‌زدم یه درصدیش رو خودم می‌خوردم. WTF?

دوستان یه Started Edition هم به ما پ.خ کنید . بازی رو دانلود کردم ولی نخریدم :d کرک هم که فعلا خبری نیست . ین استارتر رو بدین شاید شارژ شدم بخرم بازی رو >:d

این دشمنای Champion مگه قرار نیست رندوم باشن؟‌ هرچی ترکیب عجیب و غریبه نمی‌دونم چرا می‌خوره تور ِ من. یه Vampire - Reflector - Jailer الان به تورم خورد، مجبور شدم فرار کنم Town Portal باز کنم صبر کنم دوباره برگردم بکشمش :دی نمی‌دونم چرا اینطوری شُد. همزمان یه جیل می‌زدم روم، قفل می‌شدم، بعد جون ِ منو می‌کشید بیرون تزریق می‌کرد به خودش، بعد دمیج هم که می‌زدم یه درصدیش رو خودم می‌خوردم. WTF?

اونایی که fear میزنن اسمشون چیه؟ من هربار که مردم تقصیر اونا بوده!
نمیدونم هم کیه که اول به اون حمله کنم...
بعضیاشون قشنگ fear lock ت میکنن تا بمیری.

اونایی که fear میزنن اسمشون چیه؟ من هربار که مردم تقصیر اونا بوده!
نمیدونم هم کیه که اول به اون حمله کنم...
بعضیاشون قشنگ fear lock ت میکنن تا بمیری.

این Nightmarishها هم اذیت می‌کنن. یه الف بچه یه بلایی سرت میاره شیش کیلومتر فرار می‌کنی. معلوم نیست چی نشون می‌ده به بدبخت انقدر می‌ترسه :دی کلا زود بیاید Nightmare. تازه از اونجا بازی جون می‌گیره. همینجوری داری بازی می‌کنی یهو می‌بینی یکی کُشتت. بعد جدی می‌گیری قضیه رو.

یه سوال دارم درباره نصب بازی نمیدونستم کجا بزارم واقعا ببخشید اینجا میزارم لطفا اگه کسی میدونه جواب بده...
من اینیستالم آپدیته فایلاش و ازین بابت مشکلی نداره ولی 2 ساعت(دقیقا) روی 5 درصد گیر کرده بود منم بستمش...
ویندوزم 7 سی و دو بیت
تو رو خدا یه مرد بگه چیکار کنم ماهم بیایم تو بازی !!

این Nightmarishها هم اذیت می‌کنن. یه الف بچه یه بلایی سرت میاره شیش کیلومتر فرار می‌کنی. معلوم نیست چی نشون می‌ده به بدبخت انقدر می‌ترسه :دی کلا زود بیاید Nightmare. تازه از اونجا بازی جون می‌گیره. همینجوری داری بازی می‌کنی یهو می‌بینی یکی کُشتت. بعد جدی می‌گیری قضیه رو.

یعنی تو nightmare دیگه نمیشه بپری وسطشون همرو تیکه پاره کنی؟ :(

---------- نوشته در 08:00 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:58 PM ارسال شده بود ----------

یه سوال دارم درباره نصب بازی نمیدونستم کجا بزارم واقعا ببخشید اینجا میزارم لطفا اگه کسی میدونه جواب بده...
من اینیستالم آپدیته فایلاش و ازین بابت مشکلی نداره ولی 2 ساعت(دقیقا) روی 5 درصد گیر کرده بود منم بستمش...
ویندوزم 7 سی و دو بیت
کلا اینستالر بعضی جاها شروع میکنه دانلود کردن و 4-5 دقیقه رو یه عدد میمونه ولی 2 ساعت خیلی زیاده...

ویندوزم 7 سی و دو بیت
بزار اینترنتت وصل باشه.یک چند بار دیگه هم امتحان کن شاید درست شد.البته میتونی یک بار دیگه کلانت بازی رو جایی که بازی رو نصب کردی اجرا کنی تا فایلها رو چک کنه شاید فایلی رو دانلود نکرده باشی

سلام،

این Monster هایی که Fear میدن، روی Witch Doctor هم اثر دارن ؟ اخه Witch خودش Fear می کنه ؟ اینو تست کردین ؟ یعنی می خوام بدونم Witch Doctor به Immune ، Fear هست ؟
اگه باشه که یه نکته مثبت برای Witch Doctor.

رضا فکر نکنم روی Nightmare بشه پرید وسطشون دخلشون رو بیاریم. تازه توی Coop سخت تر هم میشه چون تعداد Monster ها بیشتر میشن. خدا به دادمون برسه. خدایا توبه...

یه درخواست برای بهبود روند تاپیک و بحث بهتر دارم، دیگه در مورد لگ و ... اینجا بحثی نکنیم و اینجا رو به بحث در مورد بازی کنیم بیشتر.

حالا:
- دوستانی که بازی کردن تا الان، لطف کنن بیان ایتم هاشون و نحوه Skill هاشون رو بگن و اگه می تونن عکس بزارن. این کمک می کنه که بتونیم کارکترهامون رو با هم بررسی کنیم.
- من تا الان با Demon Hunter و Monk بازی نکردم. البته بازی Monk رو با رضا دیدم. می خوام ببینم اون دوستانی که با Demon Hunter بازی کردن نظرشون رو بیان بگن. رضا که ظاهرا با Demon خیلی راضی نبود به اندازه Monk و Barbar.

یاعلی...

سلام به دوستان ... کسانی که بازی کردند بگن که چقدر از حجم شما مصرف میکنه ؟ لطفا مطمئن باشید و بگید.
من قبلا wow بلیزارد بازی میکردم ماهی 5 گیگ مصرف میکرد :|

میخوام بدونم اگر کمتر هست تا منم به جمه دیابلو بازان بپیوندم
فکر نمیکنم کلا اندازه wow مصرف کنه ! WOW که سیتمش با این فرق داره ! این فقط هر ثانیه داره اطلاعات رو روی سرور بارگزاری میکنه ... نباید حجمه زیادی بگیره کلا

ویندوزم 7 سی و دو بیت
دوباره یک امتحانی بکن ببین رد میشه یا نه . Compatibilty mode رو بزار روی XP SP3 بعدش هم شاید اگه فایلهای Agent رو یک بار از توی Progamm data پاک کنی و بعد دوباره خودش دانلود کنه درست بشه . Cache دانلودها هم توی Blizzard entertainement داخت Programe data هستش ( قسمت Hidden رو یادت باشه روشن کنی ) اما قبل از پاک کردن یک Backup بگیر از اون فایلها بعدش امتجان کن ببین چی میشه .قبل پاک کردنش هم Agent رو از Task manager ببندش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or