Multi Platform Diablo III

Diablo-3-box-art-thumb-550xauto-86309.jpg

و بهشت ها دوباره به لرزه در خواهند آمد...
دو دهه از پا گذاشتن لرد های جهنمی DIABLO ، Ba'al و Mephisto به Sancatury میگذرد ،
بیست سال از حمله ی وحشیانه ی سپاه اهریمنان به انسان ها و کشتاری که هیچ کس وسعت آن را نمیداند ،
اما برای آنان که سال ها با سرکردگان شیاطین جنگیده اند خاطرات خیلی دیر محو می شوند ...

هنگامی که Deckard Cain به کلیسای مخوف Tristam پای نهاد تا اسراری را برای مبارزه با شیاطین بیاموزد ناگهان گلوله ای عظیم و آتشین از آسمان به زمین برخورد کرد و این ورود دوباره ی پادشاه تاریکی و وحشت Lord Diablo به Sancatury بود ، با بازگشت او شایطین باستانی از نیستی برخواستند و قهرمانان Sancatury آماده شدند تا بار دیگر از دنیای فانیشان در برابر Burning Hells دفاع کنند ...

شروعی دوباره بر ترس ، کشتار و البته شجاعت و ایثار ...

پس از سال ها انتظار 15 May سال جاری برابر با 26 اردیبهشت زمان شروع حماسه ی سوم بلیزارد خواهد بود ، به طور جد به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم بازی رو پیش خرید کنند و این اتفاق نادر رو از دست ندهند.
در ضمن هر کس دستش به نسخه ی CE رسید جای ما رو هم خالی کنه:دی

[

dotclear.gif

1. Battle Tag کسانی که بازی رو تهیه کرده اند :

Kourosh : Archangel#2222

GlaDOS : Pain#2810

Quantic Dream : XtraMedical#2362

saeid64 : Lync#2992

Jim_raynor : Conan#2978

douchebag : zigorat#2876

slipkboy : Slipkboy#2598

Hellgate:london : Mashmammad#2523

Sweet Jesus : Dagnir#2171

AghaReza : Reza#2935

DEVIL_Hamit : hamit#2921

RezaRazeR : Akami#2922

Maniac Gamer : FallenAngel#2696

Isildur : ISILDUR#2930

RattleSnake : sawanti#2317

bardi ya : Bardia#2766

The Phenom : ragnarok#2690

POUYA KHAN : POUYAKHAN#2141

Emo_boy : Salar#1568

nimah32 : Nima#1429

Death King : DevilKing#2782

T.M.D.B.B : thefury2009#2405

Amirmahdi_92 : Amirmahdi#2347

Herduss: Herduss#1739
    FPS Doug : amir#2974

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
این بازی 10- هم زیادیشه.حتی نتونستم 2 دقیقه بازی کنم در صورتی که تو wow به راحتی بدون هیچ لگی بازی می کنم.هیچ راهی هم برای درست کردنش نیست از یک عالمه نرم افزار کاهش پینگ استفاده کردم ولی اصلا تاثیری نداره.واقعا جای تاسفه بعد 3 روز هنوز همچین مشکلاتی باشه که نتونم بازی کنم.واقعا diablo 2 خیلی بهتر بود و لذتش 100 برابر این بازی بود.باز حداقل من می تونم تو بازی برم،یک عالمه پلیر هست که حتی هنوز نتونستن وارد بازی بشن.حیف اون 110 هزاری تومانی که دادم پای این بازیه که برای 2 دقیقه بازی کردنش باید بیچاره بشی

این بازی 10- هم زیادیشه.حتی نتونستم 2 دقیقه بازی کنم در صورتی که تو wow به راحتی بدون هیچ لگی بازی می کنم.هیچ راهی هم برای درست کردنش نیست از یک عالمه نرم افزار کاهش پینگ استفاده کردم ولی اصلا تاثیری نداره.واقعا جای تاسفه بعد 3 روز هنوز همچین مشکلاتی باشه که نتونم بازی کنم.واقعا diablo 2 خیلی بهتر بود و لذتش 100 برابر این بازی بود.باز حداقل من می تونم تو بازی برم،یک عالمه پلیر هست که حتی هنوز نتونستن وارد بازی بشن.حیف اون 110 هزاری تومانی که دادم پای این بازیه که برای 2 دقیقه بازی کردنش باید بیچاره بشی

وضع سرور های امروز خیلی هست پینگ من بدون هیچ برنامه ای 170 هست بعد 2 دقیقه میشه 900 بعد دوباره میاد پایین دوباره میره بالا واقعا خام تو سر این blizz با این حرکتی که زد ادم جون به لب میشه میخواد بازی کنه تا الان 15 بار خواستم به باس برنم اقندر کیفیت سرور ها بالاست که نمیشه هیچ کاری کرد.

سلام،

الان من یه سوال دارم، چرا من و یا رضا این مشکل رو نداشتن ؟
دوست عزیز، WoW با D3 فرق داره، شما توی WoW برای Dung و Raid ها می رین توی سرور و Content ها رو از روی سرور ورمیدارین. ولی این کلا فرق داره.
تو رو خدا D2 رو با 3 مقایسه نکنین. این دو تا بازی زمین تا آسمون در بالای 80 درصد موارد فرق داره باهم.

خیلی هم نمی خواد نگران دوستان اونور آبی بود که اخ چرا اونا نتونستن بازی کنن.

من مطمئنم که همین دوستانی که دارن اینجا از بد بودن سرور و لگ می نالن، دیری نخواهد گذشت که می یان اینجا میگن اقا خیلی توپه...

در کل، این بازی با این حجم یوزر اولین باره فکرکنم توی تاریخ دنیای گیم دارن به سرورهای قدرتمند بلیزارد وصل میشن. سرورهای WoW و SC2 یکی از بهترین سرورهای انلاین دنیا هست.

کمی صبر. من خودم مشکل داشتم 2 بار ولی خیلی روون اونم توی Coop بازی کردیم با رضا. رضا شاهده.

در ضمن BP موثره. توی WoW که موثر بود برای Raid رفتن. این BP رو تست کنین.

یاعلی...

سلام به دوستان ... کسانی که بازی کردند بگن که چقدر از حجم شما مصرف میکنه ؟ لطفا مطمئن باشید و بگید.
من قبلا wow بلیزارد بازی میکردم ماهی 5 گیگ مصرف میکرد :|

میخوام بدونم اگر کمتر هست تا منم به جمه دیابلو بازان بپیوندم

وضع سرور های امروز خیلی هست پینگ من بدون هیچ برنامه ای 170 هست بعد 2 دقیقه میشه 900 بعد دوباره میاد پایین دوباره میره بالا واقعا خام تو سر این blizz با این حرکتی که زد ادم جون به لب میشه میخواد بازی کنه تا الان 15 بار خواستم به باس برنم اقندر کیفیت سرور ها بالاست که نمیشه هیچ کاری کرد.

من صبح میخواستم بازی کنم دیدم اصلاً نمیشه، لگ وحشتناک بود کلاً هیچ کاری نمیشد کرد، بعدش اومدم بیرون با چیزبی ان اروپا اومدم تو بازی، از اون موقع دارم بازی میکنم کوچکترین مشکلی نداشتم!

نمیدونم چرا برای بعضیها اوضاع اینقدر خرابه من دیروز کلی بازی کردم و هیچ مشکلی نداشتم. حتی یک بارم DC نشد و فقط 1 یا دو بار لگ زد.
امروزم از صبح دارم بازی میکنم و مشکلی نداشتم. لتنسی هم بین 250 تا 350 در تغییر بوده.
از هیچ نرم افزار کاهش پینگ هم استفاده نمیکنم.
من فکر میکنم شما مشکل از نت خدوتون باشه.

نمیدونم چرا برای بعضیها اوضاع اینقدر خرابه من دیروز کلی بازی کردم و هیچ مشکلی نداشتم. حتی یک بارم DC نشد و فقط 1 یا دو بار لگ زد.
امروزم از صبح دارم بازی میکنم و مشکلی نداشتم. لتنسی هم بین 250 تا 350 در تغییر بوده.
خب اگه مشکل از نته من پس چطور wow رو بدون هیچ مشکلی بازی می کنم؟چطور BF3 رو بدون هیچ مشکلی بازی می کنم.فقط مشکل من نیست تو فروم خود دیابلو هم یک عالمه آدم همین مشکل رو دارن.من خودم صبح بازی کردم خوب بود ولی الان داغونه.

منم که بازی کردم هیچ مشکلی نداشتم و خیلی راحت و خوب بود همه چیز!
تازه از هیچ نرم افزاری هم استفاده نمیکنم.
دوستانی که از همون سایت مشهور Cd-Key خریدید یه تیکت زدم اینه جوابش:|
با سلام

ارادتمند

21 تا 24 May ارسال میشه
چیزی برای گفتن ندارم.............................................................

اون وقت چرا من این همه بازی های انلاین دارم و هر روز همشو رو بازی میکنم فقط با diablo 3 مشکل دارم ؟ در صورتی که پینگ من با 4.2.2.4 حدود 130 هست ماکسیممش و پکت لاست ندارم و کلا هیچ مشکلی نداره نت این diablo3 هست که مشکل داره سرور هاش نه من بیچاره.

من که پریروز مرجوع کردم و از جای دیگه خریدم!

این CG آخر ACT I عجیب فک برانداز بود

برای بار چندم من بعد از بتل پینگ هیچ مشکلی ندارم، امتحان کنید مشکل حل خواهد شد.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or