Multi Platform Diablo III

Diablo-3-box-art-thumb-550xauto-86309.jpg

و بهشت ها دوباره به لرزه در خواهند آمد...
دو دهه از پا گذاشتن لرد های جهنمی DIABLO ، Ba'al و Mephisto به Sancatury میگذرد ،
بیست سال از حمله ی وحشیانه ی سپاه اهریمنان به انسان ها و کشتاری که هیچ کس وسعت آن را نمیداند ،
اما برای آنان که سال ها با سرکردگان شیاطین جنگیده اند خاطرات خیلی دیر محو می شوند ...

هنگامی که Deckard Cain به کلیسای مخوف Tristam پای نهاد تا اسراری را برای مبارزه با شیاطین بیاموزد ناگهان گلوله ای عظیم و آتشین از آسمان به زمین برخورد کرد و این ورود دوباره ی پادشاه تاریکی و وحشت Lord Diablo به Sancatury بود ، با بازگشت او شایطین باستانی از نیستی برخواستند و قهرمانان Sancatury آماده شدند تا بار دیگر از دنیای فانیشان در برابر Burning Hells دفاع کنند ...

شروعی دوباره بر ترس ، کشتار و البته شجاعت و ایثار ...

پس از سال ها انتظار 15 May سال جاری برابر با 26 اردیبهشت زمان شروع حماسه ی سوم بلیزارد خواهد بود ، به طور جد به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم بازی رو پیش خرید کنند و این اتفاق نادر رو از دست ندهند.
در ضمن هر کس دستش به نسخه ی CE رسید جای ما رو هم خالی کنه:دی

[

dotclear.gif

1. Battle Tag کسانی که بازی رو تهیه کرده اند :

Kourosh : Archangel#2222

GlaDOS : Pain#2810

Quantic Dream : XtraMedical#2362

saeid64 : Lync#2992

Jim_raynor : Conan#2978

douchebag : zigorat#2876

slipkboy : Slipkboy#2598

Hellgate:london : Mashmammad#2523

Sweet Jesus : Dagnir#2171

AghaReza : Reza#2935

DEVIL_Hamit : hamit#2921

RezaRazeR : Akami#2922

Maniac Gamer : FallenAngel#2696

Isildur : ISILDUR#2930

RattleSnake : sawanti#2317

bardi ya : Bardia#2766

The Phenom : ragnarok#2690

POUYA KHAN : POUYAKHAN#2141

Emo_boy : Salar#1568

nimah32 : Nima#1429

Death King : DevilKing#2782

T.M.D.B.B : thefury2009#2405

Amirmahdi_92 : Amirmahdi#2347

Herduss: Herduss#1739
    FPS Doug : amir#2974

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
بچه‌ها زود بیاید Nightmare من تنهایی حال ندارم بازی کنم :دی
من یه عادت بد دارم اونم اینه که هرچه قدر هم بخوام بازی رو سرسری رد کنم بازم نمیتونم ! یه هو به خودم میام میبینم بعد سه ساعت بازی هنوزم تو همون منطقه که بودم هستم و دارم ول میچرخم ! الان تو نرمالش میوندم !

سلام،

خب من امروز از ساعت 3 تا 8 بازی کردم. حالا اومدم نظرمو بگم :

اولین کارکتری که باهاش شروع کردم، Barbar بود. واقعا بازی با Barbar جذابه. فوق العاده من رو تحت تاثیر قرار داد. درسته SP نداره عملا. ولی این هم یه نوع بازیه. بربر رو تا لول 9 اوردم بالا.
کارکتربعدی که آوردم بالا، Witch Doctor بود. بازی با اون فوق العادس. محشره. لذتی که من با دکی بردم از بربر هم بیشتر بود. واقعا توی AoE بی نظیر بود. شاهکار. من اون رو تا لول 5 اوردم بالا

+++++++++++++++
در CooP با رضا شروع کردیم به بازی کردن. اون پیش دستی کرد و Monk رو انتخاب کرد و من Wizard رو انتخاب کردم، یه Melee و یه Range . فوق العادس. بازی در حالت Coop شاهکاره. Random بودن لوت ها و اینکه هر کسی میتونه لوت خودش رو برداره یکی از مزیت های بازی هستش.
در حالت Coop نکته مهم، بیشتر شدن تعداد Monster ها بود. یعنی من که این رو کاملا فهمیدم.

با رضا خیلی خوشحال بازی کردیم و تا لول 9 یا 10 بود اومدیم بالا. در انتها یه مبارزه نفس گیر داشتیم و به من 2 تا Rare افتاد و برای رضا 1 دونه.
قرار شد که با این دو تا کارکتر به صورت سینگل بازی نکنیم فقط Coop بریم.

+++++++++++++++++++
نظر من در مورد بازی :

من از بازی خیلی خیلی راضیم.
دو بار لگ داشتم توی بازی که مشکلی برای من نبود. من لگ های خیلی بدتر رو توی WoW و SC2 داشتم. ولی مشکلی نیست. توی 5 ساعت بازی 2 تا لگ خوبه.
گرافیک بازی خیلی خوبه. به نظر من عالی
یکم فیزیک Mosnter ها وقتی می میرن غیرمنطقیه. انگار استخوان ندارن وقتی می میرن. ولو میشن روی زمین. یعنی پخ میشن روی زمین.

من اگه بخوام به بازی نمره بدم، بهش 9.5 از 10 میدم.

بسیار ممنونم از بلیزارد که من رو راضی کرد. بازی بیشتر المان Action داره تا RPG. ولی به نظر من شما باید توانایی RPGـتون رو توی Nightmare و Hell بسنجین.

اگر کسی پایه Coop بود بهم ندا بده حتما. البته من ترجیح می دم برای Coop به جز رضا از لول 1 شروع کنم. Wizrd فعلا برای رضا سیوه.

یاعلی...

آخرین ویرایش:
تا الان حدودا ۱۲ ساعت بازی کردم . باید بگم بازی واقعا همون چیزی هست که میخواستیم باشه ! هرچند Skill ها ساده تر به نظر میان اما ترکیب خوبی دارن با کمی بازی کردن دستتون میاد که به اندازه کافی جذاب هستن ! نظر نهایی من این هست که RPG بازی توی درجات سختی بالاتر بیشتر خودش رو نشون میده و هرچند الان اکشنش حدودی از RPGبالاتره اما بازی مثل Diablo 2درگیر کننده هست و این موارد اصلا ازار نمیده ! ضمن اینکه Gameplay عالی هست

این اطلاعات در مورد که تا اینجا به دست اوردم CRAFTING
blacksmith

اولا که هر blacksmith قابلیت اپگرید شدن رو داره که طی این اپگریدها در واقع دانش طرف برای ساخت اصلحه های بهتر بالا میره ضمن اینکه شانس به دست اوردن متریالهای خاص هم بهتر میشه ! حتما اپگریدش کنی .

مراحل اپگرید تا و به ترتبیب زیر هستش

1.Apprentice
2. Journeyman
3. Adept
4. Master
5.Grandmaster
6. Illustrious
7. Magnificent
8. Resplendent
9. Glorious
10. Exalted

شما در طول بازی lootمختلفی میکنید که اسلحه های جادویی زیادی(magical weapons) به صورت رندوم dropمیشن که احتملا ضعیفتر یا قویتر از اونهایی هستن که شما دارید. کافی هست این مجموعه جمع اوری شده رو به blacksmithببرید و تب salvage رو انتخاب کنید تا متریالهای مهم رو استخراج کنید .
حالا !

Level of Items

مجموعه متریالهای استخراج شده به ۴ دسته مختلف تقسیم میشن !
1. Normal
2. nightmare
3. hell
4. Inferno
ٔ

هر کدوم از این دسته ها به ترتیب باعث قویتر شدن ایتمی میشن که شما میخواهید بسازیدشون . البته به ترتیب نوشته شده هم به دست اوردن این متریلها سخت میشه و عموما متریلهای hellو infernoرو میشه در مراحل و لوهای بسیار بالاتر و مبارزه با دشمنان قویتر به دست اورد.
مجموعه اسلحه هایی که در بازی پیدا میکنید به ۴ دسته مختلف تقسیم بندی شده اند که البته دسته اول رو نمیشه کرد.

Common (white)این ایتمهای معمولی هستن که به صورت سفید هم نوشته انها دیده میشه . این ایتمها بدون مترلیاهای ارزشمند ساخته شده اند و اگر هم توجه کنید sell valueبسیار پایینی دارن.

Salvaging a Magic (blue) این ایتمهای که به صورت ابی نوشته شده اند همیشه به شما یک magic materialرو میدن که برای عموم اسلحها نیاز هستش برای ساخت ضمن اینکه شانس گرفتن متریال rareو legendaryهم هست.

Salvaging a Rareهمیشه به شما متریال -- رو میده.

Salvaging a Legendaryبهترین متریایهای بازی از این سری اسلحه ها استخراج میشن!

SALVAGIN ITEMS

subbtle essenceو fallen toothعموما از salvageکردن ایتمهای ابی و rareبه دست میان و توی درجه normalهم دسته بندی میشن .

ایتم shimmering essenceهم توی nightmareدسته بندی میشه و از ابی و rareبه دست میاد.

lizard eyeمتریل بسیا ارزشمندی هست که فقط از rsalvageکردن ایتمهای rareبه دست میاد و توی nightmareهم دسته بندی میشه.

دو ایتم wishful essenceو encrusted hoofاز ابی و rareبه دست میان و در hellدسته بندی میشن.

ایتمهای exqusite essence و iridecent tear به ترتبیب از ابی و rareبه دست میان. INFERNO

با ازشمندتریم متریال موجود هم از Legendary itemsبه دست میاد به نام Fiery Brimstone .که از دستهinferno هستش.

آخرین ویرایش:
تا الان حدودا ۱۲ ساعت بازی کردم . باید بگم بازی واقعا همون چیزی هست که میخواستیم باشه ! هرچند Skill ها ساده تر به نظر میان اما ترکیب خوبی دارن با کمی بازی کردن دستتون میاد که به اندازه کافی جذاب هستن ! نظر نهایی من این هست که RPG بازی توی درجات سختی بالاتر بیشتر خودش رو نشون میده و هرچند الان اکشنش حدودی از RPGبالاتره اما بازی مثل Diablo 2درگیر کننده هست و این موارد اصلا ازار نمیده ! ضمن اینکه Gameplay عالی هست

این اطلاعات در مورد که تا اینجا به دست اوردم CRAFTING
blacksmith

اولا که هر blacksmith قابلیت اپگرید شدن رو داره که طی این اپگریدها در واقع دانش طرف برای ساخت اصلحه های بهتر بالا میره ضمن اینکه شانس به دست اوردن متریالهای خاص هم بهتر میشه ! حتما اپگریدش کنی .

مراحل اپگرید تا و به ترتبیب زیر هستش

1.Apprentice
2. Journeyman
3. Adept
4. Master
5.Grandmaster
6. Illustrious
7. Magnificent
8. Resplendent
9. Glorious
10. Exalted

شما در طول بازی lootمختلفی میکنید که اسلحه های جادویی زیادی(magical weapons) به صورت رندوم dropمیشن که احتملا ضعیفتر یا قویتر از اونهایی هستن که شما دارید. کافی هست این مجموعه جمع اوری شده رو به blacksmithببرید و تب salvage رو انتخاب کنید تا متریالهای مهم رو استخراج کنید .
حالا !

Level of Items

مجموعه متریالهای استخراج شده به ۴ دسته مختلف تقسیم میشن !
1. Normal
2. nightmare
3. hell
4. Inferno
ٔ

هر کدوم از این دسته ها به ترتیب باعث قویتر شدن ایتمی میشن که شما میخواهید بسازیدشون . البته به ترتیب نوشته شده هم به دست اوردن این متریلها سخت میشه و عموما متریلهای hellو infernoرو میشه در مراحل و لوهای بسیار بالاتر و مبارزه با دشمنان قویتر به دست اورد.
مجموعه اسلحه هایی که در بازی پیدا میکنید به ۴ دسته مختلف تقسیم بندی شده اند که البته دسته اول رو نمیشه کرد.

Common (white)این ایتمهای معمولی هستن که به صورت سفید هم نوشته انها دیده میشه . این ایتمها بدون مترلیاهای ارزشمند ساخته شده اند و اگر هم توجه کنید sell valueبسیار پایینی دارن.

Salvaging a Magic (blue) این ایتمهای که به صورت ابی نوشته شده اند همیشه به شما یک magic materialرو میدن که برای عموم اسلحها نیاز هستش برای ساخت ضمن اینکه شانس گرفتن متریال rareو legendaryهم هست.

Salvaging a Rareهمیشه به شما متریال -- رو میده.

Salvaging a Legendaryبهترین متریایهای بازی از این سری اسلحه ها استخراج میشن!

SALVAGIN ITEMS

subbtle essenceو fallen toothعموما از salvageکردن ایتمهای ابی و rareبه دست میان و توی درجه normalهم دسته بندی میشن .

ایتم shimmering essenceهم توی nightmareدسته بندی میشه و از ابی و rareبه دست میاد.

lizard eyeمتریل بسیا ارزشمندی هست که فقط از rsalvageکردن ایتمهای rareبه دست میاد و توی nightmareهم دسته بندی میشه.

دو ایتم wishful essenceو encrusted hoofاز ابی و rareبه دست میان و در hellدسته بندی میشن.

ایتمهای exqusite essence و iridecent tear به ترتبیب از ابی و rareبه دست میان. INFERNO

با ازشمندتریم متریال موجود هم از Legendary itemsبه دست میاد به نام Fiery Brimstone .که از دستهinferno هستش.
آقا این مطلب بسیار راهنمای خوبی بود از این مطالب اگر بازم دارید بزارید. ممنون

در CooP با رضا شروع کردیم به بازی کردن. اون پیش دستی کرد و Monk رو انتخاب کرد و من Wizard رو انتخاب کردم، یه Melee و یه Range . فوق العادس. بازی در حالت Coop شاهکاره. Random بودن لوت ها و اینکه هر کسی میتونه لوت خودش رو برداره یکی از مزیت های بازی هستش.
در حالت Coop نکته مهم، بیشتر شدن تعداد Monster ها بود. یعنی من که این رو کاملا فهمیدم.

با رضا خیلی خوشحال بازی کردیم و تا لول 9 یا 10 بود اومدیم بالا. در انتها یه مبارزه نفس گیر داشتیم و به من 2 تا Rare افتاد و برای رضا 1 دونه.
قرار شد که با این دو تا کارکتر به صورت سینگل بازی نکنیم فقط Coop بریم.

مخلص مش ممد! :d
راست میگه co-op خیلی لذت بخش بود. من اصلا فکر نمیکردم co-op اینقدر از تک نفرش با حال تر باشه.
دشمنا هم یه کمی قوی ترن و به وضوح تعدادشون بیشتره. دراپها هم کیفیت نسبتا بهتری دارن.

monk هم که باید بگم خداس! من که خیلی لذت بردم. خدا نصیب همه بکنه :d

---------- نوشته در 11:31 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:16 AM ارسال شده بود ----------

دوتا سوال.
اول اینکه این ایتمهایی که تو اسمشون mighty داره یعنی چی؟ مثلا mighty belt
دوم اینکه تو ویدئوهایی که من از beta میدیدم اکثرا یه pet هایی داشتن که براشون gold هارو از رو زمین جمع میکرد. اونارو از کجا باید پیدا کرد؟

دوستان این برنامه که آقا کوروش معرفی کردن واسه با ثبات کردن کانکشن و کمتر کردن تاخیر و لگ کارساز هست . چونکه روتینگ شما با سرور رو تقویت میکنه . ولی من الان سایتش رو چک میکردم دیدم سرورهایی که شما به اون وصل میشید از طریق این برنامه بیشتر رو آسیا و آمریکا هستن که به هیچ وجه پینگشون واسه ما خوب نیست . فقط هم یه سرور تو اروپا داشت کا ماله هلند بود . پینگ گرفتم پینگم باهاش 160 بود . فکر کنم پینگم با سرور هلند 60 باشه و سرور هلند تا سرور اصلی بلیزارد بخش اروپا بین 10 تا 40 تا باشه که پینگم فکر کنم همینطوری میشه 190 . پینگ 190 بدون لگ و تاخیر واقعا عالی میشه . 3 تا سرور انگلیس هم داشت پینگشون خوب بود . 158 !

خب بالاخره منم بازی رو تجربه کردم.اول از همه باید بگم که گرافیک هنری بازی فوق العاده به طوری که من در هیچ بازی دیگه ای ندیدم و قشنگ گرافیک ضعیف فنیش رو پوشش می ده.من بدون هیچ مشکلی وصل شدم ولی خب یک خورده لگ داشتم که فکر کنم اگه battle ping بگیرم مشکلم حل بشه.بازی رو با witch doctor شروع کردم که واقعا کلاسی فوق العاده ای هست.صدا گذاری خیلی باحالی هم داره.اما خب جنبه RPG بازی یکخورده کم تر شده ولی مشکل حادی ایجاد نکرده و هنوز هم جذابه.
متاسفانه هنوز cd key اصلی بازی دستم نرسیده که به شدت منو داره عصبانی می کنه

آقا این مطلب بسیار راهنمای خوبی بود از این مطالب اگر بازم دارید بزارید. ممنون
سعی میکنم هر چند بار که اطلاعات جدید به دست اوردن همینچا بزارم عزیز !
اون هم در طی زمان کاملترش رو میزارم
کسی Guest Code داشت استقبال میکنم :)
شاید تا شب 1-2 داسته باشم ! البته به دوستان سپردم ! نوبت رسید برات میفرستم ... اگر نشد شرمنده

حالا که یکخورده دیگه رفتم لگ خیلی زیاد شد.واقعا خیلی زور داره ادم توی سینگل پلیر این قدر لگ داشته باشه که اصلا اون لذت بازی رو می گیره.من توی wow اینقدر تا حالا لگ نداشتم که تو این بازی دارم
ویرایش:
حالا که بیشتر بازی کردم کاملا به اونایی که 0 دادم حق می دم.نه تنها مشکل لگ بود بلکه بار دومی که رفتم داخل مشکل گرافیکی هم پیدا کرد و فریم اومد پایین ولی باز اول حتی یک خورده فریم پایین نیومد.لگ هم اینقدر زیاد که اصلا نمیشه بازی کرد.به جای اینکه بازی کنم فقط فکرم اینکه که لگ می زنه.واقعا از این کار بلیزارد حالم بهم خورد

آخرین ویرایش:
خب از اونجایی که لینک سایتی که بنچ مرکهای دیابلو 3 رو گزاشته بود و منم گزاشتم اینجا پاک کردن ( با تشکر فراوان ) خودم تصویر مربوط به نتایج پرفورمنس بازی رو میزارم !
1920.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or