Multi Platform Diablo III

Diablo-3-box-art-thumb-550xauto-86309.jpg

و بهشت ها دوباره به لرزه در خواهند آمد...
دو دهه از پا گذاشتن لرد های جهنمی DIABLO ، Ba'al و Mephisto به Sancatury میگذرد ،
بیست سال از حمله ی وحشیانه ی سپاه اهریمنان به انسان ها و کشتاری که هیچ کس وسعت آن را نمیداند ،
اما برای آنان که سال ها با سرکردگان شیاطین جنگیده اند خاطرات خیلی دیر محو می شوند ...

هنگامی که Deckard Cain به کلیسای مخوف Tristam پای نهاد تا اسراری را برای مبارزه با شیاطین بیاموزد ناگهان گلوله ای عظیم و آتشین از آسمان به زمین برخورد کرد و این ورود دوباره ی پادشاه تاریکی و وحشت Lord Diablo به Sancatury بود ، با بازگشت او شایطین باستانی از نیستی برخواستند و قهرمانان Sancatury آماده شدند تا بار دیگر از دنیای فانیشان در برابر Burning Hells دفاع کنند ...

شروعی دوباره بر ترس ، کشتار و البته شجاعت و ایثار ...

پس از سال ها انتظار 15 May سال جاری برابر با 26 اردیبهشت زمان شروع حماسه ی سوم بلیزارد خواهد بود ، به طور جد به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم بازی رو پیش خرید کنند و این اتفاق نادر رو از دست ندهند.
در ضمن هر کس دستش به نسخه ی CE رسید جای ما رو هم خالی کنه:دی

[

dotclear.gif

1. Battle Tag کسانی که بازی رو تهیه کرده اند :

Kourosh : Archangel#2222

GlaDOS : Pain#2810

Quantic Dream : XtraMedical#2362

saeid64 : Lync#2992

Jim_raynor : Conan#2978

douchebag : zigorat#2876

slipkboy : Slipkboy#2598

Hellgate:london : Mashmammad#2523

Sweet Jesus : Dagnir#2171

AghaReza : Reza#2935

DEVIL_Hamit : hamit#2921

RezaRazeR : Akami#2922

Maniac Gamer : FallenAngel#2696

Isildur : ISILDUR#2930

RattleSnake : sawanti#2317

bardi ya : Bardia#2766

The Phenom : ragnarok#2690

POUYA KHAN : POUYAKHAN#2141

Emo_boy : Salar#1568

nimah32 : Nima#1429

Death King : DevilKing#2782

T.M.D.B.B : thefury2009#2405

Amirmahdi_92 : Amirmahdi#2347

Herduss: Herduss#1739
    FPS Doug : amir#2974

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
سلام دوستان من یک دو سالی هست کمابیش دیابلو 3 بازی میکنم و cleanercrazy#2183 هستم . دوستانی که بربر هستن نظر بدن چه میشه کرد dps رو بالا تر برد؟ آیا بیلد بهترین ممکن هست یا بهتر میشه با تشکر

سلام دوستان من یک دو سالی هست کمابیش دیابلو 3 بازی میکنم و cleanercrazy#2183 هستم . دوستانی که بربر هستن نظر بدن چه میشه کرد dps رو بالا تر برد؟ آیا بیلد بهترین ممکن هست یا بهتر میشه با تشکر
خو همین جوری رو هوا که نمیشه نظر داد :d لینک هیروتو بده ببینیم در چه وضعه

دوست عزیز من بتل تگ رو که دادم ..
http://us.battle.net/d3/en/profile/cleanercrazy-2183/hero/24661175

as تبدیل کن به cd کلان به اتک اسپید نیاز نداری همه تبدیل کن
روی لباس و شونه بند دمیج erthguake داشته باش روی شونه cdr داشته باش
کلاه به اون کلاهی که اثر جم دو برابر میکنه بزار (اسمش یادم رفته:d) برای کاهش colodown
اسلحه به imortal تغییر بده
elemmtal damage fire بزار
کمربند blackthorne بزار
حلقه stonr of jordan بزار
گردنبند و حلقه اگر cdr داشته باشه بهتره...
توی اسکایلت erthguake که دمیتج فایر بیشتر میکنه باشه

دوست عزیز من بتل تگ رو که دادم ..
http://us.battle.net/d3/en/profile/cleanercrazy-2183/hero/24661175
والا من این بتل تگی رو که دادی زدم تو EU اصلا دیدم بربر نداره :d حالا الان معلوم شد که تو آمریکا پلی میکنی (اصلا به ذهنم خطورهم نکرد) دمیجت خوبه ولی همون طور که Dexon گفت به جای دو تا سلاح 1 هند یه immortal بنداز و برا بربر حتما سعی کن از bonous ست black thron استفاده کنی ;)

سلام به همگی و تشکر از نظرات
من همون تهران هستم! و مشکل پینگ هم دارم ولی صبح ها تا ساعت 12-1 و شب ها هم بعد ساعت 1-2 میشه بازی کرد البته من با پینک 500 هم خوب بازی میکنم و مشکل ندارم و نکته اینکه من اون اول که بازی و خریدم نمیدونستم اروپا پینگش بهتره و یه مدت که بازی کردم فهمیدم که اینطوریه.. اما بعدش که یک مقدار با اروپا بازی کردم متوجه شدم پینگ اروپا هم وقتی پینگ امریکا زیاده اونم عملا خرابه و نمیشه بازی کرد.. کلا 100ms از امریکا بهتره اونم وقتی پینگ خرابه میره رو 1500 تا 2000 که عملا فرقی نمیکه اروپا یا امریکا (البته با اینترنت من که مخابرات و 512 هست) قصدم اینه که برم سرعت 10mb حجمی بگیرم میخواستم بدونم پینگ اون بهتره یا همینه؟ نکته دیگه اینکه وقتی کاراکتر جدید درست میکنی (منظورم هیرو) تا وقتی قبل از لول 70 هستی پینگ عالیه ینی شب تا صبح امریکا سبزه! ولی وقتی بازی رو میبری جلوتر پینگ کم کم خراب میشه ... یعنی ترافیک سرور ها هم تاثیر داره فکنم ای پی که از خارج امریکا یا اروپا باشه اولویت پائین تری برا ترنسفر اطلاعات داشته باشه ...

- - -ویرایش - - -

as تبدیل کن به cd کلان به اتک اسپید نیاز نداری همه تبدیل کن
روی لباس و شونه بند دمیج erthguake داشته باش روی شونه cdr داشته باش
کلاه به اون کلاهی که اثر جم دو برابر میکنه بزار (اسمش یادم رفته:d) برای کاهش colodown
اسلحه به imortal تغییر بده
elemmtal damage fire بزار
کمربند blackthorne بزار
حلقه stonr of jordan بزار
گردنبند و حلقه اگر cdr داشته باشه بهتره...
توی اسکایلت erthguake که دمیتج فایر بیشتر میکنه باشه
سلام دوست عزیز و تشکر از نظرت
attack speed رو با critical hit damage روی shoulder عوض کردم و تاثیر مثبت داشت ممنون ولی روی gear های دیگه همچین انتخابی ندارم و اونایی که as دارن گزینه cd بهم نمیده که عوض کنم در کل تشکر
damage earthquake گزینش رو ندارم رو لباس اونی که باشه تغییر میدم یا اینکه چیز جدید پیداکنم...
اون کلاه رو دارم که اثر دوبرابر میکنه اما دیدم تغریبا 25% cooldown میکنه و اگه کلاه immortal رو بردارم call of ancient رو ازدست میدم چون اسلحه hmmortal که دارم مالی نیست و dps به شدت کاهش میده 30% کلا به این نتیجه رسیدم 2hand ها دمیج منو خیلی کاهش میدن یا اینکه من خوبشو گیرنیاوردم و یا این 1hand هام خیلی خوبن! کلا الان من خوب درو میکنم این eliteها رو...
کمربند blackthrone بزارم دمیج 6% کم میشه ایا میارزه؟ در ضمن برا اینکه blackthrone کل ست بوناس هارو بگیرم یه ایتم دیگه باید blackthrone بیندازم که منجر به نابود شدن immortal میشه...
انگشتر stone of jordan الان ندارم شاید داشتم salv کردم! اگه باز گیرم اومد بررسی میکنم
گردنبند و حلقه بهترین که دارم و میشه تغییر داد رو انجام دادم باید مورد جدید پیدا کنم تا این موارد رو بهبود بدم تشکر
من از earthquake تو ست بوناس ....of eath استفاده میکنم و لذا اصلا اسکیلشو انتخاب نکردم که stone مورد نظر رو انتخاب کنم و اگه skill earthquake رو انتخاب کنم یه چیز دیگه رو ازدست میدم
با هم تشکر از همفکری و خوشحال میشم بیشتر بدونم

- - -ویرایش - - -

راستی من torment 4 رو خیلی عالی میرم جلو .

سلام
شرمنده یکی برام این بازی رو بیزحمت توضیح بده کلا :d
قشنگه؟آنلاینه؟آنلاینش پولی یا هک شدس؟

قشنگیش که حرف نداره فوق العادست.5 6 نوع کلاس داره و میتونید هرکدومو خواستین انتخاب کنین و بشینین بازی کنین.تمومی نداره اصلا بازی
رو PC فقط انلاینه رو کنسولا افلاینم میشه بازیش کرد.هک نشده باید سی دی کیشو از سایتهای ایرانی بخرین و با برنامه مخصوص خودش دانلودش کنین و بازیش کنین.

دوستان 'من می خوام بیام سمته این بازی 'ولی قبلش میشه یکی منو راهنمایی کنه
۱'باید برای بازی سی دی کی نسخه ی اصلی بازی رو بگیرم یا نسخه ی اکسپشنش که تازه اومده?
۲'بخش چند نفره ی بازی چه طوری است ?یکی میشه کاملا توضیح بده که به چند بخش تقسیم میشه و چه ویژگی هایی دارد?

دوستان 'من می خوام بیام سمته این بازی 'ولی قبلش میشه یکی منو راهنمایی کنه
۱'باید برای بازی سی دی کی نسخه ی اصلی بازی رو بگیرم یا نسخه ی اکسپشنش که تازه اومده?
۲'بخش چند نفره ی بازی چه طوری است ?یکی میشه کاملا توضیح بده که به چند بخش تقسیم میشه و چه ویژگی هایی دارد?
1.نه اول باید خود بازی رو بگیری بعد اکسپنشن بدون بازی اکسپنشن فعال نمیشه
2.کلا بازی vs AI هست و coop میشه گفت یه جورایی و دشمن هات شیاطین هستن. 6 تا کلاس هست که میتونی بسازی و آپ کنی و هرکدون قابلیت های خودشون رو دارن
در کل هر چی بیشتر کلیک کنی بیشتر میکشی :d
کرک هم نداره

1.نه اول باید خود بازی رو بگیری بعد اکسپنشن بدون بازی اکسپنشن فعال نمیشه
2.کلا بازی vs AI هست و coop میشه گفت یه جورایی و دشمن هات شیاطین هستن. 6 تا کلاس هست که میتونی بسازی و آپ کنی و هرکدون قابلیت های خودشون رو دارن
در کل هر چی بیشتر کلیک کنی بیشتر میکشی :d
کرک هم نداره
یعنی بخشه چند نفرش در واقع به درد نمی خوره با این حرف شما ؟:( بخشی نداره علیه بازی کن های دیگه بازی کرد؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or