Multi Platform Diablo III

Diablo-3-box-art-thumb-550xauto-86309.jpg

و بهشت ها دوباره به لرزه در خواهند آمد...
دو دهه از پا گذاشتن لرد های جهنمی DIABLO ، Ba'al و Mephisto به Sancatury میگذرد ،
بیست سال از حمله ی وحشیانه ی سپاه اهریمنان به انسان ها و کشتاری که هیچ کس وسعت آن را نمیداند ،
اما برای آنان که سال ها با سرکردگان شیاطین جنگیده اند خاطرات خیلی دیر محو می شوند ...

هنگامی که Deckard Cain به کلیسای مخوف Tristam پای نهاد تا اسراری را برای مبارزه با شیاطین بیاموزد ناگهان گلوله ای عظیم و آتشین از آسمان به زمین برخورد کرد و این ورود دوباره ی پادشاه تاریکی و وحشت Lord Diablo به Sancatury بود ، با بازگشت او شایطین باستانی از نیستی برخواستند و قهرمانان Sancatury آماده شدند تا بار دیگر از دنیای فانیشان در برابر Burning Hells دفاع کنند ...

شروعی دوباره بر ترس ، کشتار و البته شجاعت و ایثار ...

پس از سال ها انتظار 15 May سال جاری برابر با 26 اردیبهشت زمان شروع حماسه ی سوم بلیزارد خواهد بود ، به طور جد به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم بازی رو پیش خرید کنند و این اتفاق نادر رو از دست ندهند.
در ضمن هر کس دستش به نسخه ی CE رسید جای ما رو هم خالی کنه:دی

[

dotclear.gif

1. Battle Tag کسانی که بازی رو تهیه کرده اند :

Kourosh : Archangel#2222

GlaDOS : Pain#2810

Quantic Dream : XtraMedical#2362

saeid64 : Lync#2992

Jim_raynor : Conan#2978

douchebag : zigorat#2876

slipkboy : Slipkboy#2598

Hellgate:london : Mashmammad#2523

Sweet Jesus : Dagnir#2171

AghaReza : Reza#2935

DEVIL_Hamit : hamit#2921

RezaRazeR : Akami#2922

Maniac Gamer : FallenAngel#2696

Isildur : ISILDUR#2930

RattleSnake : sawanti#2317

bardi ya : Bardia#2766

The Phenom : ragnarok#2690

POUYA KHAN : POUYAKHAN#2141

Emo_boy : Salar#1568

nimah32 : Nima#1429

Death King : DevilKing#2782

T.M.D.B.B : thefury2009#2405

Amirmahdi_92 : Amirmahdi#2347

Herduss: Herduss#1739
    FPS Doug : amir#2974

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
سلام دوستان منم تازه دیابلو 3 رو گرفتم ولی هنوز پتچ ریپر آف سولز رو نخریدم به نظرتون بگیرم یه نگیرم
اگه بخوام با دوستان بازی کنم حتما باید پتچشو داشته باشم ؟؟
ممنون میشم یکم راهنماییم کنید

سلام دوستان منم تازه دیابلو 3 رو گرفتم ولی هنوز پتچ ریپر آف سولز رو نخریدم به نظرتون بگیرم یه نگیرم

بازی بدونه Reaper of Souls ناقصه! اگر از بازی خوشت اومده پس بگیر! تا نداشته باشی، نمیتونی به بازیه کسانی که دارن Adventure Mode بازی میکنن Join شی! مگه رو Story Mode باشن تا بتونی Join شی به بازیشون که البته تمام کسانی که RoS دارن به کلی داستانی بازی نمیکنن و یه سره Adventure Mode هستن!

اصلا بدون ROS بازی یه جکی بیش نیست البته قبل اومدن ROS بازی بد هم نبود ولی با اومدن ROS اگه بخوای d3 خالی بازی کنی فقط باید تو camp الکی بچرخی و آتین ها که دیگه حرفشم نزن خیلی چرت هستن و کلا بی مزه ست :d

بچه ها توROS سیستم اسکیل بازی تغییر می کنه؟

منظورت چیه دقیقا؟ سیستم اسکیل بازی ینی چی؟ ینی همین اسکیلها جاشون رو بدن به اسکیلهای جدید؟ اگه اینه، که نه! همینا هستن و بقیه که از 60 تا 70 باز میشن به همینا که هستن اضافه میشن! مکانیزم گیم پلی به کل عوض میشه به دلیل آیتمهایی که در لول 70 میوفته! یک اسلات هم برای Passive Skillها باز میشه!

میگم یه سوال بتل نتی، دیگه حالا حالاها بازی های بتل نت تخفیفی مثه بلک فرایدی نمیخورن؟ دوستانی که چند ساله بتل نت فعال هستن، تخفیف های بازی هاش چه موقع ها بوده؟

میگم یه سوال بتل نتی، دیگه حالا حالاها بازی های بتل نت تخفیفی مثه بلک فرایدی نمیخورن؟ دوستانی که چند ساله بتل نت فعال هستن، تخفیف های بازی هاش چه موقع ها بوده؟
معمولا نه، غیر از اینکه مثلا Event خاصی باشه مثل لانچ اکسپنشن جدید و چیزی شبیه به این...
تخفیف های کریسمس هم که نزدیک به 1 ماه برپا بود چند روز پیش تموم شده. تخفیف های ریز هم هر ماه شاید یک بار به بعضی از سرویس ها یا بازی ها بخوره که کاملا هم رندوم هستن.

بستگی داره خب مثلا همین چند ماه پیش بلیزارد قیمت starCraft II رو برای خوده بازی و اکسپنشن 50% به صورت دائم تخفیف داد !!
معمولا چند وقت که از ریلیز بازی بگذره یه تخفیف دائم میده به محصولاتش ولی تخفیف مناسبتی حالا حالا ها فکر نکنم .

من یکی از طرفدارای پر وپا قرص blizzard ام:x
همیشه آرزو داشتم دیابلو 3 رو بازی کنم اما متاسفانه نتونستم=((
وهنوزم دارم دیابلو2 رو بازی می کنم:(
هر وقت هم میام تو این تاپیک حسرت میخورم 8-|
خدا لعنت کنه این بلزاردو با این دیابلو 3ش که هک نشد :d
نسخه starter edition بازیشم که ارزش دانلود رو نداره چون تا لول 13 فکر کنم بیشتر نشه رفت
هی.......:((

سلام یکم در مورد seasonal hero توضیح میدین فعال کردنش خوبه یا بده ؟
والا تا جایی که میدونم آیتم خیلی بهتر از نورمال مود میده و بعد از پایان هر سیزن ایتم هایی که فارم کردی به انتخاب خودت میرن توی اینوتوری نورمالت.
-----------------------------------------
سیزن 2 شروع شده؟ اگه نه کی شروع میشیه؟

والا تا جایی که میدونم آیتم خیلی بهتر از نورمال مود میده و بعد از پایان هر سیزن ایتم هایی که فارم کردی به انتخاب خودت میرن توی اینوتوری نورمالت.
-----------------------------------------
سیزن 2 شروع شده؟ اگه نه کی شروع میشیه؟
میخوام دوباره برم با seasonal hero عجله ندارم خواستین بگین با هم میریم

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or