Multi Platform Diablo III

Diablo-3-box-art-thumb-550xauto-86309.jpg

و بهشت ها دوباره به لرزه در خواهند آمد...
دو دهه از پا گذاشتن لرد های جهنمی DIABLO ، Ba'al و Mephisto به Sancatury میگذرد ،
بیست سال از حمله ی وحشیانه ی سپاه اهریمنان به انسان ها و کشتاری که هیچ کس وسعت آن را نمیداند ،
اما برای آنان که سال ها با سرکردگان شیاطین جنگیده اند خاطرات خیلی دیر محو می شوند ...

هنگامی که Deckard Cain به کلیسای مخوف Tristam پای نهاد تا اسراری را برای مبارزه با شیاطین بیاموزد ناگهان گلوله ای عظیم و آتشین از آسمان به زمین برخورد کرد و این ورود دوباره ی پادشاه تاریکی و وحشت Lord Diablo به Sancatury بود ، با بازگشت او شایطین باستانی از نیستی برخواستند و قهرمانان Sancatury آماده شدند تا بار دیگر از دنیای فانیشان در برابر Burning Hells دفاع کنند ...

شروعی دوباره بر ترس ، کشتار و البته شجاعت و ایثار ...

پس از سال ها انتظار 15 May سال جاری برابر با 26 اردیبهشت زمان شروع حماسه ی سوم بلیزارد خواهد بود ، به طور جد به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم بازی رو پیش خرید کنند و این اتفاق نادر رو از دست ندهند.
در ضمن هر کس دستش به نسخه ی CE رسید جای ما رو هم خالی کنه:دی

[

dotclear.gif

1. Battle Tag کسانی که بازی رو تهیه کرده اند :

Kourosh : Archangel#2222

GlaDOS : Pain#2810

Quantic Dream : XtraMedical#2362

saeid64 : Lync#2992

Jim_raynor : Conan#2978

douchebag : zigorat#2876

slipkboy : Slipkboy#2598

Hellgate:london : Mashmammad#2523

Sweet Jesus : Dagnir#2171

AghaReza : Reza#2935

DEVIL_Hamit : hamit#2921

RezaRazeR : Akami#2922

Maniac Gamer : FallenAngel#2696

Isildur : ISILDUR#2930

RattleSnake : sawanti#2317

bardi ya : Bardia#2766

The Phenom : ragnarok#2690

POUYA KHAN : POUYAKHAN#2141

Emo_boy : Salar#1568

nimah32 : Nima#1429

Death King : DevilKing#2782

T.M.D.B.B : thefury2009#2405

Amirmahdi_92 : Amirmahdi#2347

Herduss: Herduss#1739
    FPS Doug : amir#2974

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
دیابلو چیزی به اسم DLC نداره، RoS هم یک اکسپنشن بود. کانتنت های معرفی شده دیشب توی Blizzcon همونطور که توی پست قبلیم هم هست یک پچ جدید برای RoS هست که احتمالا با سیزن جدید ارائه خواهد شد.
خدا را شکر یه لحظه داشتم سکته میزدم .... پس دوباره با قسمت champion
یه مدت سرگرمیم

داداش تو چرا تو همه ی هیرو هات ruby میندازی ؟؟ این چه وضغه هیرو تو داری یاد قدیمای خودم افتادم :d
جم سرخ منظورته؟ اینا را همینطور انداختم :dزیاد وقت نمیشه بازی کرد تازه دو ماه پیش رسیدم به پاراگون وقت شد سر سامونشون میدم :p

آخرین ویرایش:
برو بچ یه سوال داشتم
شما وقتی d3 بازی میکنید احساس سرگیجه نمیکنید؟؟
آخه من یه مدت زیاد بازی کردم بعد سرگیجه گرفتم بعد گذاشتم کنار خوب شدم دوباره امرو رفتم سراغش سرگیجه گرفتم :d
فکر کنم به خاطر نورپردازی بازی باشه خیلی تاریکه :d

با سلام به تمامی دوستان ، بنده تعدادی سوال مهم در مورد خود بازی دیابلو3 داشتم و همچنین در مورد یکی دیگر از بازی ها ی بلیزارد به نام استارکرافت که اگه لطف کنید جواب بدید ممنونتان خواهم شد :

1 - من شنیده ام که در بازی wow علاوه بر اینکه باید هزینه ی سی دی کی را برای بازی بدهیم ، باید ماهیانه نیز مبلغی را به بلیزارد بدهیم !!!! آیا این مطلب در مورد بازی دیابلو و استارکرافت نیز صادق است ؟؟ یا با خرید سی دی کی بازی و اکتیو کردن آن میتوان بازی را انجام داد و از تمامی امکانات این دو بازی نیز استفاده کرد ؟؟

2- آیا این نسخه جدید از دیابلو 3 به نام ROS ، ادامه ی داستان قبلی دیابلو است یا یک DLC روی دیابلو ؟؟؟ یا فقط یک پک آپدیت روی قبلی است ؟؟ اگه توضیح دهید عالی می شود !

3 - من در بتل نت یک اکانت ساختم و با ip ایران من رو میشناسه ! آیا از چیز ... ان استفاده کنم اون ip ایران که برای من تو اکانتم هست تغییر میکنه ؟ آیا برای شما ها تغییر میکنه ؟؟
چون شنیده ام بلیزارد با تغییر Ip واکنش بدی نشون میده و اگه متوجه بشه اکانت رو بن میکنه ؟؟؟
با این اوصاف اصلا میشه از چی .. ان استفاده کرد ؟ اگر آره چطور ؟ آیا با ساختن اکانتی با یک ip دیگر مشکل حل میشه ؟؟

4- اوضای نت باید چطوری باشد که بتوان خوب بازی کرد ؟ بنده مخابرات 512 نامحدود دارم آیا کافی است ؟؟؟

5- چون قیمت بازی های دیابلو و استارکرافت تخفیف خورده میخوام این بازی ها رو بگیرم ! آیا ارزشش را دارد به نظرتون که این کارو بکنم با این اوضای نت ایران ؟؟؟

6- نسخه ی جدید استارکرافت معرفی شده ( نسخه ی سوم ) ، آیا برای بازی کردن این نسخه باید نخسه های قبلی را نیز تهیه کرده باشیم ؟؟ منظورم سی دی کی بازی هاست ؟؟
چون برای نسخه ی دوم باید نسخه ی اول را داشت !!

-- اگر فکر میکنید ی که مطلب دیگری هست که باید بدانم ، ممنون میشم لطف کنید بهم بگید :D

با تشکر از تمامی دوستان ;)

با سلام به تمامی دوستان ، بنده تعدادی سوال مهم در مورد خود بازی دیابلو3 داشتم و همچنین در مورد یکی دیگر از بازی ها ی بلیزارد به نام استارکرافت که اگه لطف کنید جواب بدید ممنونتان خواهم شد :

1 - من شنیده ام که در بازی wow علاوه بر اینکه باید هزینه ی سی دی کی را برای بازی بدهیم ، باید ماهیانه نیز مبلغی را به بلیزارد بدهیم !!!! آیا این مطلب در مورد بازی دیابلو و استارکرافت نیز صادق است ؟؟ یا با خرید سی دی کی بازی و اکتیو کردن آن میتوان بازی را انجام داد و از تمامی امکانات این دو بازی نیز استفاده کرد ؟؟

2- آیا این نسخه جدید از دیابلو 3 به نام ROS ، ادامه ی داستان قبلی دیابلو است یا یک DLC روی دیابلو ؟؟؟ یا فقط یک پک آپدیت روی قبلی است ؟؟ اگه توضیح دهید عالی می شود !

3 - من در بتل نت یک اکانت ساختم و با ip ایران من رو میشناسه ! آیا از چیز ... ان استفاده کنم اون ip ایران که برای من تو اکانتم هست تغییر میکنه ؟ آیا برای شما ها تغییر میکنه ؟؟
چون شنیده ام بلیزارد با تغییر Ip واکنش بدی نشون میده و اگه متوجه بشه اکانت رو بن میکنه ؟؟؟
با این اوصاف اصلا میشه از چی .. ان استفاده کرد ؟ اگر آره چطور ؟ آیا با ساختن اکانتی با یک ip دیگر مشکل حل میشه ؟؟

4- اوضای نت باید چطوری باشد که بتوان خوب بازی کرد ؟ بنده مخابرات 512 نامحدود دارم آیا کافی است ؟؟؟

5- چون قیمت بازی های دیابلو و استارکرافت تخفیف خورده میخوام این بازی ها رو بگیرم ! آیا ارزشش را دارد به نظرتون که این کارو بکنم با این اوضای نت ایران ؟؟؟

6- نسخه ی جدید استارکرافت معرفی شده ( نسخه ی سوم ) ، آیا برای بازی کردن این نسخه باید نخسه های قبلی را نیز تهیه کرده باشیم ؟؟ منظورم سی دی کی بازی هاست ؟؟
چون برای نسخه ی دوم باید نسخه ی اول را داشت !!

-- اگر فکر میکنید ی که مطلب دیگری هست که باید بدانم ، ممنون میشم لطف کنید بهم بگید :D

با تشکر از تمامی دوستان ;)

1-دیابلو و استارکرافت نیازی به پرداخت ماهیانه نداره
2- یک dlc هست
3-مشکلی با ایران ندارند!
4-دیابلو با یه نت متوسط میشه بازی کرد
5-بله
6-خیر

نیازی به اطلاعات خاصی دیگه نداره...

2- یک dlc هست
3-مشکلی با ایران ندارند!
5-بله
6-خیر

6 امی رو اشتباه گفتی دیگه !!
آیا برای بازی کردن legacy of the void نباید دو نسخه قبلی رو داشت به نظرت ؟ آیا سر کار گذاشتن مردم کار خوبیست :d

آیا برای بازی کردن legacy of the void نباید دو نسخه قبلی رو داشت به نظرت ؟ آیا سر کار گذاشتن مردم کار خوبیست :d

دوستان ممنون از جواب هایی که دادین ! ;););)

راستی چرا لانچر بتلنتم رو initializing گیر کرده و حرکت نمی کنه ؟؟؟؟؟؟؟ دارم diablo رو دانلود می کنم !

- - -ویرایش - - -

2- یک dlc هست
3-مشکلی با ایران ندارند!
5-بله
6-خیر

ممنون دوست عزیز ;)

نخیر نباید داشت . استند الونه . یکم اطلاعاتتون رو ببرین بالا تر بعد به بقیه تیکه بندازین.

نخیر نباید داشت . استند الونه . یکم اطلاعاتتون رو ببرین بالا تر بعد به بقیه تیکه بندازین.
حاجی این سومین اکسپنشن برای بازی starcraft2 خواهد بود بازی جدید نیست که و حتما نیاز به دو نسخه ی قبلی داره و منظورم هم اصل بازی هست نه نسخه ی کرکی

حاجی این سومین اکسپنشن برای بازی starcraft2 خواهد بود بازی جدید نیست که و حتما نیاز به دو نسخه ی قبلی داره و منظورم هم اصل بازی هست نه نسخه ی کرکی
خدایی چرا یه سرچ نمیزنی تو گوگل حداقل
میگم این نسخه استند الونه . نیاز به دوتا بازی قبل نداره
BlizzCon 2014: Starcraft 2: Legacy of the Void is a Standalone Game - IGN

دوستان چرا تو initializing لانچر دیابلو گیر کردم ؟؟؟؟ :(
ایده ای ندارید که چکار کنم ؟؟

اصلا لینک مستقیم برای این بازی نیست که نخوام از این لانچر کنم ؟؟؟؟

دوستان چرا تو initializing لانچر دیابلو گیر کردم ؟؟؟؟ :(
ایده ای ندارید که چکار کنم ؟؟

اصلا لینک مستقیم برای این بازی نیست که نخوام از این لانچر کنم ؟؟؟؟
نه بدون لانچر نمیشه
از چیز پی ان استفاده کن ببین درست میشه
احتمالا از نتته

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or