Multi Platform Diablo III

Diablo-3-box-art-thumb-550xauto-86309.jpg

و بهشت ها دوباره به لرزه در خواهند آمد...
دو دهه از پا گذاشتن لرد های جهنمی DIABLO ، Ba'al و Mephisto به Sancatury میگذرد ،
بیست سال از حمله ی وحشیانه ی سپاه اهریمنان به انسان ها و کشتاری که هیچ کس وسعت آن را نمیداند ،
اما برای آنان که سال ها با سرکردگان شیاطین جنگیده اند خاطرات خیلی دیر محو می شوند ...

هنگامی که Deckard Cain به کلیسای مخوف Tristam پای نهاد تا اسراری را برای مبارزه با شیاطین بیاموزد ناگهان گلوله ای عظیم و آتشین از آسمان به زمین برخورد کرد و این ورود دوباره ی پادشاه تاریکی و وحشت Lord Diablo به Sancatury بود ، با بازگشت او شایطین باستانی از نیستی برخواستند و قهرمانان Sancatury آماده شدند تا بار دیگر از دنیای فانیشان در برابر Burning Hells دفاع کنند ...

شروعی دوباره بر ترس ، کشتار و البته شجاعت و ایثار ...

پس از سال ها انتظار 15 May سال جاری برابر با 26 اردیبهشت زمان شروع حماسه ی سوم بلیزارد خواهد بود ، به طور جد به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم بازی رو پیش خرید کنند و این اتفاق نادر رو از دست ندهند.
در ضمن هر کس دستش به نسخه ی CE رسید جای ما رو هم خالی کنه:دی

[

dotclear.gif

1. Battle Tag کسانی که بازی رو تهیه کرده اند :

Kourosh : Archangel#2222

GlaDOS : Pain#2810

Quantic Dream : XtraMedical#2362

saeid64 : Lync#2992

Jim_raynor : Conan#2978

douchebag : zigorat#2876

slipkboy : Slipkboy#2598

Hellgate:london : Mashmammad#2523

Sweet Jesus : Dagnir#2171

AghaReza : Reza#2935

DEVIL_Hamit : hamit#2921

RezaRazeR : Akami#2922

Maniac Gamer : FallenAngel#2696

Isildur : ISILDUR#2930

RattleSnake : sawanti#2317

bardi ya : Bardia#2766

The Phenom : ragnarok#2690

POUYA KHAN : POUYAKHAN#2141

Emo_boy : Salar#1568

nimah32 : Nima#1429

Death King : DevilKing#2782

T.M.D.B.B : thefury2009#2405

Amirmahdi_92 : Amirmahdi#2347

Herduss: Herduss#1739
    FPS Doug : amir#2974

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
آقا این Heartstone که بازی میکردم، با یه شخص شخیص آلمانی بازی کردم و در نهایت با اختلاف خیلی کمی در حد ۱ جون فاصله باختم :دی بعدش ولی درخواست فرستاد و دوست شدیم، بازی کردیم و فلان. برسم به اینجاش که هر وقت میرم توی بتل‌نت داره یه بازی بلیزارد میکنه و دل من رو آب میکنه :| لامصب همه رو داره... آخر برسم به اینکه من الان خیلی جوگیر شدم یکی از بازی‌های دیابلو ۳ یا استارکرفت ۲ رو بگیرم. حالا چرا اومدم اینجا میگم چون که خودم علاقه‌ی وافری به RPG دارم و دیابلو رو روی ps3 رفتم و قاعدتاً هم ارزش تکرار بازی به خاطر شخصیت‌ها و کلاس‌هاش بیشتر از استارکرفت ۲ ـه. ولی از اون طرف استارکرفت ۲ رو هم شدیداً دوست دارم و یکی از بهترین استراتژی‌هام بوده... به همراه یکش. حالا تو سایت‌های ایرانی که گشتم، دیابلو ۳ مثه همین پست بالایی که گفتین، ۷۰-۷۵ تومن بود. توی سایت‌های خارجی گشتم اولین لینک قیمت خیلی خوبی داشت. 17.75 یورو که دقیقاً میشه ۶۰ هزار تومن :دی قیمت استارکرفت ۲ توی همینجا هم باز خیلی خوبه. 10.69 یوررو! (یک نفر از دوست‌های دیگه‌م رو هم میشناسم که استارکرفت ۲ بازی میکنه و دارش، ولی الان در دسترس نیست...)

حالا میخواستم بپرسم که کسی هست از این سایت واسم خرید کنه و بعد من پولشو بدم؟ ریسک کار چقدره؟ از سایت ایرانی و گرون‌تر بخرم بهتره یا همینجا یا سایت‌های خارجی دیگه؟ و سوال آخر اینکه اصن دیابلو ۳ بگیرم یا استارکرفت ۲؟ کدومشون مولتی قوی‌تری داره؟ مرسی

آقا این Heartstone که بازی میکردم، با یه شخص شخیص آلمانی بازی کردم و در نهایت با اختلاف خیلی کمی در حد ۱ جون فاصله باختم :دی بعدش ولی درخواست فرستاد و دوست شدیم، بازی کردیم و فلان. برسم به اینجاش که هر وقت میرم توی بتل‌نت داره یه بازی بلیزارد میکنه و دل من رو آب میکنه :| لامصب همه رو داره... آخر برسم به اینکه من الان خیلی جوگیر شدم یکی از بازی‌های دیابلو ۳ یا استارکرفت ۲ رو بگیرم. حالا چرا اومدم اینجا میگم چون که خودم علاقه‌ی وافری به RPG دارم و دیابلو رو روی ps3 رفتم و قاعدتاً هم ارزش تکرار بازی به خاطر شخصیت‌ها و کلاس‌هاش بیشتر از استارکرفت ۲ ـه. ولی از اون طرف استارکرفت ۲ رو هم شدیداً دوست دارم و یکی از بهترین استراتژی‌هام بوده... به همراه یکش. حالا تو سایت‌های ایرانی که گشتم، دیابلو ۳ مثه همین پست بالایی که گفتین، ۷۰-۷۵ تومن بود. توی سایت‌های خارجی گشتم اولین لینک قیمت خیلی خوبی داشت. 17.75 یورو که دقیقاً میشه ۶۰ هزار تومن :دی قیمت استارکرفت ۲ توی همینجا هم باز خیلی خوبه. 10.69 یوررو! (یک نفر از دوست‌های دیگه‌م رو هم میشناسم که استارکرفت ۲ بازی میکنه و دارش، ولی الان در دسترس نیست...)

حالا میخواستم بپرسم که کسی هست از این سایت واسم خرید کنه و بعد من پولشو بدم؟ ریسک کار چقدره؟ از سایت ایرانی و گرون‌تر بخرم بهتره یا همینجا یا سایت‌های خارجی دیگه؟ و سوال آخر اینکه اصن دیابلو ۳ بگیرم یا استارکرفت ۲؟ کدومشون مولتی قوی‌تری داره؟ مرسی
اولا دادش سایت خارجی باید بشناسی و ریسکش زیاده
بعد تو سایتای ایرانی من برای دیابلو 3 قیمت 70 و ROS 75 سراغ دارم و برای starcraft 2 قیمت 50 تومن و heart of the swarm 55 تومن و اینکه کدوم رو بخری
والا اگه خیلی شاخ گیم هستی starcraft بگیر چون اگه نوب باشی اصلا بهت نمیچسبه ولی اگه حالو حوصله نداری دیابلو 3 بگیر
در باره مولتی قوی تر هم بگم که 100% starcraft اصلا starcraft رو برای مولتیش ساختن و قسمت مود های custom اش که دیگه همه چی داره (حتی tower defence هم داره ) و اصلا این heroes of the storm یه مد بود برا sc بعدا خودش بازی شد
و از خوبی های دیابلو هم اینه که آسونه (خییییلی آسون تر از Sc هست )
و من دوتاشم بازی کردم (به صورت حرفه ای ) استار کرفت حریفت آدمه ولی دیابلو حریفت AI سا همون هوش مصنوعی هست و کلا حالا تو ایران که نه ولی تو خارج جام میزارن و starcraft میتونی پول ببری :d
در کل جفتشون هم برا بلیزه و عالی

یه حدیث قدیمی هست که میگه : هر چی که از بلیز رسد خوش رسد :d

آها اینم بگم که مدت زمان یاد گیری دیالبو 2-3 ماه هست ولی starcraft شاید 2 سال طول بکشه که build هاشو یاد بگیری

آها مرسی. اگه ویزا کارت داشتم که خودم میگرفتم ولی ندارم لامصب...
شاخ گیم که نیستم، نه بابا ولی سبک استارکرفت رو هم خیلب دوس دارم. در حد اینکه کمپین های نسخه اصلی و HoS رو رفته باشم کفایت نمیکنه؟
مثه اینکه خودت همچین استارکرفت رو بیشتر توصیه میکنی و علاقه داری :دی
اون سال های یادگیریش هم بالاخره وقت زیاده آدم یاد میگیره دیگه مهم خریدنشه :))

آها مرسی. اگه ویزا کارت داشتم که خودم میگرفتم ولی ندارم لامصب...
شاخ گیم که نیستم، نه بابا ولی سبک استارکرفت رو هم خیلب دوس دارم. در حد اینکه کمپین های نسخه اصلی و HoS رو رفته باشم کفایت نمیکنه؟
مثه اینکه خودت همچین استارکرفت رو بیشتر توصیه میکنی و علاقه داری :دی
اون سال های یادگیریش هم بالاخره وقت زیاده آدم یاد میگیره دیگه مهم خریدنشه :))
من خودم چون باهاش زندگی کردم اینجوریه و شاید برا شما اینطوری جذاب نباشه و نه در حد اینکه فقط camp زده باشید که چیزی نیست و باز با این حال تصمیم با خودتونه
یه چیز دیگه هم هست که تو دیابلو بو بکس زیاد هستن ایرانی ها و کلا ارانی ها بیشتر با دیابلو حال میکنن :d

بروبکس ایرونی کیلو چنده بابا، بازی آنلاین که ایرانی میرانی بحث نیست :دی
من باز از یه استارکرفت باز دیگه مثه خودت هم پرسیدم، خیلی کیف میکنه و ترغیبم کرد همینو بخرم.گفت که 1v1 ش خیلی سخته، بقیه مودهاش خوبه. توی لیگی میری که با هم سطح هات بازی کنی...اینا رو به اضافه ی تعریف های خودت هم بکنی تتیجه میشه اینکه الان واقعا هایپ شدم واسه استارکرفت :دی

این Build های بالا در مقایل یه Wizard چیزی نیستن فقط محض اطلاع :d
شصت درصد، شصت درصــد :دی
-
امین خوشحال من مانک خودمو نگفتم مانک هولی الکی که نیست 1000 نوع آیتم خاص داره که من فقط اون اولیه هاش رو دارم !
مانک سورنا رو برو ببین بعد ببینم **یه میکنی بری باهاش pvp بزنی یا نه ؟ :دی

شصت درصد، شصت درصــد :دی
-
امین خوشحال من مانک خودمو نگفتم مانک هولی الکی که نیست 1000 نوع آیتم خاص داره که من فقط اون اولیه هاش رو دارم !
مانک سورنا رو برو ببین بعد ببینم **یه میکنی بری باهاش pvp بزنی یا نه ؟ :دی
همین از داشته ها بگو و شاخ و شونه بکش باهاش :d من 2 هفته بیشتر بازی نکردم RoS رو و همون مقدار منو ارضاء کرد دیگه بیشتر بازی نمیکنم ولی ویزارد خفنی به دست آوردم :d البته در نوع خودش xD

همین از داشته ها بگو و شاخ و شونه بکش باهاش :d من 2 هفته بیشتر بازی نکردم RoS رو و همون مقدار منو ارضاء کرد دیگه بیشتر بازی نمیکنم ولی ویزارد خفنی به دست آوردم :d البته در نوع خودش xD
بازی تازه بعد patch 2.1 شد بازی قبلش که وقت تلف کردن بود خدایی
الان اون آیتم هایی رو که میخای رو به راحتی بدست میاری (البته به جز wand of woh و tasker لا مصب دراپ نمیشه )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or