Multi Platform Diablo III

Diablo-3-box-art-thumb-550xauto-86309.jpg

و بهشت ها دوباره به لرزه در خواهند آمد...
دو دهه از پا گذاشتن لرد های جهنمی DIABLO ، Ba'al و Mephisto به Sancatury میگذرد ،
بیست سال از حمله ی وحشیانه ی سپاه اهریمنان به انسان ها و کشتاری که هیچ کس وسعت آن را نمیداند ،
اما برای آنان که سال ها با سرکردگان شیاطین جنگیده اند خاطرات خیلی دیر محو می شوند ...

هنگامی که Deckard Cain به کلیسای مخوف Tristam پای نهاد تا اسراری را برای مبارزه با شیاطین بیاموزد ناگهان گلوله ای عظیم و آتشین از آسمان به زمین برخورد کرد و این ورود دوباره ی پادشاه تاریکی و وحشت Lord Diablo به Sancatury بود ، با بازگشت او شایطین باستانی از نیستی برخواستند و قهرمانان Sancatury آماده شدند تا بار دیگر از دنیای فانیشان در برابر Burning Hells دفاع کنند ...

شروعی دوباره بر ترس ، کشتار و البته شجاعت و ایثار ...

پس از سال ها انتظار 15 May سال جاری برابر با 26 اردیبهشت زمان شروع حماسه ی سوم بلیزارد خواهد بود ، به طور جد به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم بازی رو پیش خرید کنند و این اتفاق نادر رو از دست ندهند.
در ضمن هر کس دستش به نسخه ی CE رسید جای ما رو هم خالی کنه:دی

[

dotclear.gif

1. Battle Tag کسانی که بازی رو تهیه کرده اند :

Kourosh : Archangel#2222

GlaDOS : Pain#2810

Quantic Dream : XtraMedical#2362

saeid64 : Lync#2992

Jim_raynor : Conan#2978

douchebag : zigorat#2876

slipkboy : Slipkboy#2598

Hellgate:london : Mashmammad#2523

Sweet Jesus : Dagnir#2171

AghaReza : Reza#2935

DEVIL_Hamit : hamit#2921

RezaRazeR : Akami#2922

Maniac Gamer : FallenAngel#2696

Isildur : ISILDUR#2930

RattleSnake : sawanti#2317

bardi ya : Bardia#2766

The Phenom : ragnarok#2690

POUYA KHAN : POUYAKHAN#2141

Emo_boy : Salar#1568

nimah32 : Nima#1429

Death King : DevilKing#2782

T.M.D.B.B : thefury2009#2405

Amirmahdi_92 : Amirmahdi#2347

Herduss: Herduss#1739
    FPS Doug : amir#2974

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
ببین بازی گرافیک فول HD داره 1080P مسلمه اونی که میخواد نهایت گرافیکو استفاده کنه باید سیستم قوی ای داشته باشه
گرافیکت خوبه ولی برای این بازی ضعیفه من GT520 دارم ولی اونم ضعیفه

آها.حالا یه گرافیک با قیمت خوب پیشنهاد کنید که این بازی رو فول بیاره.

---------- نوشته در 01:13 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:07 PM ارسال شده بود ----------

ببین بازی گرافیک فول HD داره 1080P مسلمه اونی که میخواد نهایت گرافیکو استفاده کنه باید سیستم قوی ای داشته باشه
گرافیکت خوبه ولی برای این بازی ضعیفه من GT520 دارم ولی اونم ضعیفه

در ضمن من یه لپ تاپ دارم : 3 گیگ رم و 1.4 گرافیک و 3 هسته ای و .... این چجوره؟ این فول نمیاره؟رو لپتاپ فشار نیاره بزنه کارت مارته گرافیکشو بسوزونه یا هارد و ... .من mass effect 3 رو نصب کردم دهنمو آسفالت کرد.

دوست عزیز پردازش گرافیکی این بازی بسیار بالاست، زیاد حساس نباشید. بر روی سیستم های توصیه و اولیه که در بالا لینک و توضیح داده شده است مشکلی نخواهید داشت و در نهایت با تغییر تنظیمات گرافیک در خود بازی می توانید بدون مشکل استفاده کنید.

خوب دوستان سبک بازی چطوری هست؟مثل دوتا 2 هست؟الانینش چطوری هست؟من یه دوتا 2 دارم اگه خوبه اینم بخرم؟تو پست ها خوندم میشه پولم در اورد؟
یه عکس از گیم پلی انلاینش بزارید و اگه یه هیرو رو ساختین و بازی رو تموم کردین تو بتل انلاین دوباره هیرو صفر میشه؟یا با همون لول میاد؟

الان داشتم تغییرات پچ 1.03 رو میخوندم . خیلی تغییرات مهمی قرار صورت بگیره . به نظر من مهمترینش کمتر شدن دمیج دشمنان در سختی های بالاتر و در اکت 2 به بعده . یه تغییر خیلی مهم دیگه تغییر تو بخش جواهر سازیه . بعد از بچ 1.03 برای ساخت یه جواهر بهتر فقط 2 تا جواهر نیاز هست + یک مقدار خیلی کمی پول .
از Wotlk به بعد بلیزارد بد جوری پول پرست شده و اصلا به فکر هارد کور ها نیست و به سمت کژوالها رفته ...... اه

حالا کم کم انقدر آسون می کنند که دیگه لذتش از بین بره...

بازی خیلی سخت بود؟ حالا آسون ترشم کردن !! جلوی رفیقای wow بازم نمتونم سرمو بالا کنم انننقدر این بازی آسونه و آسون ترم میشه !! صبا هم که عین جغد باس از خوابت بزنی واسه بازی و بعد 4 سات ناقابلم بای بای تا فردا.. !!

واقا آدم بعضی اوقات عصبی میشه هر ننه قمری اینفرنوشم میتونه تموم کنه! اصن ریشه ی بدبختیا اینه که....
.
.
سال 2003 که استارت ساخت بازی زده شد ساخت بازی بر عهده Blizzard north بود همون گروهی که زیباترین بازی عمرمو D2 رو ساخت همه چیز عالیی پیش میرفت .. اون گیم پلی سال 2008 رو کسی یادشه چقد عالی بود؟؟ دقت هم میکردین اسپل ها رنک بندی داش اما بعد بلیزارد پول

دوست زد به سرشو بازیو سپرد دست یه گروه دیگه فک کرد الان بهتریبای دنیا رو بیاره یک دیابلوی خوب خواهد ساخت از fallout آورد از این آورد از اون.... بلیزارد نورث هم منحل شد

بالاخره امسال بلیزارد یه بازی خوب و نه یک دیابلوب خوب رو با الزام اتصال به سرور های نیمبندش روی دست ما گزاشت هالا ما موندیمو چشم دوختن به سادگی بازی و سرور های ضعیف و مردن چیزی به نام بیلد و در نهایت.... مرگ دیابلو
فکر کنم تقصیر منه ! درست توضیح ندادم ! قراره نوار سخت تر شدن بازی منظم تر بشه نه اینکه بازی آسون تر بشه .... مثلا خودشون گفتن توی اکت یک توی سختی های بالا باز هم بازی قابل رد کردن هست و واقعا یک بیلد منسجم و قوی نمیخواد ولی بازی در اکت دو ناگهان چنان سخت میشه که برای بیشتری ها مشکل پیش میاد و مجبورن برن از Ah وسایل قویتر بخرند . حالا این یهو سخت شدن میخواد تبدیل بشه به یه رویه که توش اتفاقات یهویی نیوفته !

سلام به همه دوستان
این اولین نامه من در انجمن هستش فلذا کاملا تازه وارد هستم و اگر سوتی چیزی دادم سخت نگیرید و به بزرگی خودتون ببخشید :d

من هفته هاست این تاپیک رو دنبال میکنم و اصولا بحثی نمیکنم اما یک مطلب مهمی بنظرم رسید که لازم دیدم مطرح بشه .
در خصوص دوستانی که تصمیم دارند صبر کنند تا بازی emulate بشه و نسخه 1000تومنی آفلاین یا non-blizzard servers اون رو تهیه کنند .
این اتفاق ممکنه به زودی بیافته ولی مطمئن باشید بعد از یک هفته خودتون با اشتیاق 1000 برابر قبل و رضایت قلبی بازی اصلی را تهیه میکنید .
علت :
بازی 4مرحله normal-Nightmare - Hell و Inferno داره . lvl cap هم که خوب 60 هست , بعبارتی بازی از مرحله 60 شروع میشه که تازه همون موقع inferno باز میشه . act 1 inferno که خوب خذائیش مسخره است . ولی act 2 فوق العاده است . mob جانور اول که به شما میرسه , دقیقآ یکی میزنه و فاتحه . حالا Elite و champions ها بماند . Boss آخر act 2 هم که Belial هست هم که خوب لذت خودش رو داره (مخصوصا بعد از 70-80 try جدی ) .

نکته قضیه اینجاست : شما برای act 2 حداقل مقدار resist all = 300 در آیتم هاتون لازم دارید تا بجای 1shot , شاید 2 یا 3shot بشید و بتونید تا قبل از اون حریف را burst یا kite کنید . جمع کردن آیتمهایی که مجموعآ 300 تا resist به شما بده , از طریق حراجی AH کاری نداره و کمتر از 100.000 طلا لازم داره , ولی اگر روزی روزگاری بازی کرک بشه و شما آفلاین بازی کنید , باید حداقل به مدت چند ماه یا حتی 1 سال boss آخر َct 1 که جناب Butcher هست رو با 5تا NV فارم کنی , شاید بتونید مجموعه ای از آیتمهای لازم برای act 2 رو پیدا کنید .
act 3 هم بین 800 تا 1000 resist میخواد که اصولا تا امروز که patch 1.0.3 نیومده بود , نمیشد آیتمهاش رو جایی غیر از AH و act 3-4 بدست آورد , از این پس هم شاید بشه از act 1 شانسی چیزی بدست آورد ولی به اندازه 1000 برابر اون 120هزار تومن مبلغ بازی اصلی , باید از عمر و وقت ارزشمندتون هزینه کنید . در ضمن به زودی arena و pvp بازی هم شروع میشه که باید جالب باشه و از اون حیفه محروم باشید .

اینکه 120-140 هزار تومن برای یک بازی ارجینال هزینه کنیم , زیاده ! درسته ! مخصوصآ با این سطوح درآمد در ایران . اما بعنوان یک سرگرمی طولانی که شاید تا ماهها و سالها سرگرم باشید , ارزشش رو داره . البته این نظر شخصی منه .
در ضمن من خودم الان آخر Act 3 inferno هستم و اینها همه تجربیات بنده حقیر بود , باور کنید ارزش داره یک شمال رفتن رو کنسل کنید یا 4-5 بار کمتر شام بریم رستوران و بازی رو بخریم .
:-s
موفق باشید .

خوب دوستان سبک بازی چطوری هست؟مثل دوتا 2 هست؟الانینش چطوری هست؟من یه دوتا 2 دارم اگه خوبه اینم بخرم؟تو پست ها خوندم میشه پولم در اورد؟
یه عکس از گیم پلی انلاینش بزارید و اگه یه هیرو رو ساختین و بازی رو تموم کردین تو بتل انلاین دوباره هیرو صفر میشه؟یا با همون لول میاد؟
سبک بازی RPG هست . شما یک شخیت رو انتخاب میکنی و در مراحل بازی پیش میری Level up میکنی و ایتمهای بهتر میگیری ... میشه بازی رو کلا 4 بار در درجه سختی های مختلف تموم کرد که هر درجه ایتمهای جدید و .... بهتر میگیری .
پولم نیاز داری به اکانت معتبر و ... مستر کارت و Pay pal اینا --- نمیدونم تو ایران چه طور میتونید راه بندازید ! اما به خیال فروختن 10-20 دلار نباشید ! خیلی خیلی به ندرت پیش میاد .... من تا الان کلا 13 دلار فروختم دیدم صرف نداره و ایتمهای عالیم هم دلم نمیاد بزارم برا فروش ! لول
همون لول میاد ... به صورت Co op ادامه میده ... در واقع با یک شخصیت میتونی به single و multi جوین شی .
آها.حالا یه گرافیک با قیمت خوب پیشنهاد کنید که این بازی رو فول بیاره.

---------- نوشته در 01:13 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:07 PM ارسال شده بود ----------

در ضمن من یه لپ تاپ دارم : 3 گیگ رم و 1.4 گرافیک و 3 هسته ای و .... این چجوره؟ این فول نمیاره؟رو لپتاپ فشار نیاره بزنه کارت مارته گرافیکشو بسوزونه یا هارد و ... .من mass effect 3 رو نصب کردم دهنمو آسفالت کرد.
والا گرافیک بازی اونقدرها هم سنگین نیست ! یک کارت GTX 460 هم فکر کنم روی Ultra حده اقل 40-50 فریم بده !چه برسه به GTX 560 یا بالاتر - من خودم حوالی 180 فریم میگیرم و تنظمیات هم تا اخر هستش ....
گرافیک لپتاپ چیه ... هر سیستمی داشته باشی نهایتا روی LOW هم اجرا میشه .. حتی سیستمهای چندین سال پیش مثل 9600 اینا یا 9800
---------------------------------------------------
----------------------------------------------------
اقا این پچ جدید هم که ترکوند ! من راحت تا وسطای چپتر 2 رو روی HELL رفتم ... دشمنان damage هاشون کمتر شده اگر یه دسته ایتمها حسابی تنتون باشه !
بیشتر تغییر هم توی Crafting هستش الان هم متریالهای کمتر میخواد هم پول کمتری هم بابت ساخت میدی ! برای جواهر ها دونه ای 40-70 سکه ! برای Upgrade هم خیلی کمتر شد ... از 15 هزار به 4 هزار ..... یک سره هم همه جا Tome of blacksmith jewlcradting میریزه ! لول

اینم یک Axe زیبا که امروز دستم اومد !
fa276xi4p2syugcwlt.jpg

اینم Barbar خودم که فعلا 54 شده ...
1n1coy4tbor4jtkvcll7.jpg

اینم شمشیر فعلی که خیلی خوشدست عالی هست ...
yjlhhaocw1fnnc9u0c8a.jpg

اینم یک Set item برای کسانی که Level پایین هستن ! اگه کسی خواست بخره یک ندا بده ! این رو میفروشما ! لول (بین 70 تا 80 هزارتا ) اگر نه که میفرستم AH بالاتر هم میزننش ! (خودتون میدونید که SET و LEGENDARYچه قیمتهایی داره ! لول )

n7grxjgh8m893xvtpxcn.jpg

آخرین ویرایش:
@triangles
یعنی اینقدر آسون شده ؟؟!! عجیبه ...البته اون بخش ساختن جواهرات رو با بلیزارد موافقم . . . ! خیلی گرون و نامردی بود . میرفتیم از AH میخریدیم با صرفه تر بودش .

سبک بازی RPG هست . شما یک شخیت رو انتخاب میکنی و در مراحل بازی پیش میری Level up میکنی و ایتمهای بهتر میگیری ... میشه بازی رو کلا 4 بار در درجه سختی های مختلف تموم کرد که هر درجه ایتمهای جدید و .... بهتر میگیری .
پولم نیاز داری به اکانت معتبر و ... مستر کارت و Pay pal اینا --- نمیدونم تو ایران چه طور میتونید راه بندازید ! اما به خیال فروختن 10-20 دلار نباشید ! خیلی خیلی به ندرت پیش میاد .... من تا الان کلا 13 دلار فروختم دیدم صرف نداره و ایتمهای عالیم هم دلم نمیاد بزارم برا فروش ! لول
همون لول میاد ... به صورت Co op ادامه میده ... در واقع با یک شخصیت میتونی به single و multi جوین شی .

اها مستر اینها مشکلی نیست :)

rpg هم خوراکمه :) البته بیشتر اسکی ریم وفال اوت

پس با یه شخصیت هم میشه سینگل بازی کرد و هم انلاین چه جالب

یه سوال راجب به انلاینش مبازراتش به چه سبکی هست؟باید بایس دشمن رو خراب کرد؟یا خود باس رو بکشی تمومه؟

rpg هم خوراکمه :) البته بیشتر اسکی ریم وفال اوت

پس با یه شخصیت هم میشه سینگل بازی کرد و هم انلاین چه جالب

درستش اسکایرمه .
-----------------------------------------------------------------------------------
مثل اینکه یه بنده خدایی با اسم Kripparrian بازی رو توی حالت هاردکور تو سختی اینفرنو تموم کرده . سبکش هم بربر بوده ! دمش گرم ...

آخرین ویرایش:
دوستان چندتا سوال:به نظرتون بعد هربار آپدیت کردن از طرف بلیز چقدر از حجم نتتو استفاده میکنه؟
سرعت اینترنت من 128K شاتل هست ولی به نسبت مقداره سرعتش,سرعتش خیلی بالاست و یه مدت صبح تا شب WOW میزدم اصلا قطع و وصل و یا حتی کند هم نمیشد انگاری آفلاین داری بازی میکنی.به نظرتون تو اجرای دیابلو خوب جواب میده؟
راستی وضعیت سرورا چطوره؟روز به روز بهتر میشه یا بدتر؟
درضمن دوستان از هیروهاتون عکس بزارین و اگه فکر میکنین آیتم خاصی هیروتون داره عکسشو بزارین مثلا من با آیتم یکی از بچه ها خیلی حال کردم اونی که شمشیرش لیزری و چند رنگ بود
شرمنده انقدر طولانی شد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or