Multi Platform Diablo III

Diablo-3-box-art-thumb-550xauto-86309.jpg

و بهشت ها دوباره به لرزه در خواهند آمد...
دو دهه از پا گذاشتن لرد های جهنمی DIABLO ، Ba'al و Mephisto به Sancatury میگذرد ،
بیست سال از حمله ی وحشیانه ی سپاه اهریمنان به انسان ها و کشتاری که هیچ کس وسعت آن را نمیداند ،
اما برای آنان که سال ها با سرکردگان شیاطین جنگیده اند خاطرات خیلی دیر محو می شوند ...

هنگامی که Deckard Cain به کلیسای مخوف Tristam پای نهاد تا اسراری را برای مبارزه با شیاطین بیاموزد ناگهان گلوله ای عظیم و آتشین از آسمان به زمین برخورد کرد و این ورود دوباره ی پادشاه تاریکی و وحشت Lord Diablo به Sancatury بود ، با بازگشت او شایطین باستانی از نیستی برخواستند و قهرمانان Sancatury آماده شدند تا بار دیگر از دنیای فانیشان در برابر Burning Hells دفاع کنند ...

شروعی دوباره بر ترس ، کشتار و البته شجاعت و ایثار ...

پس از سال ها انتظار 15 May سال جاری برابر با 26 اردیبهشت زمان شروع حماسه ی سوم بلیزارد خواهد بود ، به طور جد به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم بازی رو پیش خرید کنند و این اتفاق نادر رو از دست ندهند.
در ضمن هر کس دستش به نسخه ی CE رسید جای ما رو هم خالی کنه:دی

[

dotclear.gif

1. Battle Tag کسانی که بازی رو تهیه کرده اند :

Kourosh : Archangel#2222

GlaDOS : Pain#2810

Quantic Dream : XtraMedical#2362

saeid64 : Lync#2992

Jim_raynor : Conan#2978

douchebag : zigorat#2876

slipkboy : Slipkboy#2598

Hellgate:london : Mashmammad#2523

Sweet Jesus : Dagnir#2171

AghaReza : Reza#2935

DEVIL_Hamit : hamit#2921

RezaRazeR : Akami#2922

Maniac Gamer : FallenAngel#2696

Isildur : ISILDUR#2930

RattleSnake : sawanti#2317

bardi ya : Bardia#2766

The Phenom : ragnarok#2690

POUYA KHAN : POUYAKHAN#2141

Emo_boy : Salar#1568

nimah32 : Nima#1429

Death King : DevilKing#2782

T.M.D.B.B : thefury2009#2405

Amirmahdi_92 : Amirmahdi#2347

Herduss: Herduss#1739
    FPS Doug : amir#2974

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
سلام بالاخره منم سی دیکی بازی را گرفتم و اکتیو کردم بعد فایل ستاپ را دان کردم حالا حجمش چقدر هست ? از خود نرم افزار بزارم دان شه بهتره یا جدا از این سایتای ایرانی بگیرم وجایگزین کنم ؟ اگه وسط کار اینترت قطع بشه میتونم از ادامش بگیرم؟

آخرین ویرایش:
سلام بالاخره منم سی دیکی بازی را گرفتم و اکتیو کردم بعد فایل ستاپ را دان کردم حالا حجمش چقدر هست ? از خود نرم افزار بزارم دان شه بهتره یا جدا از این سایتای ایرانی بگیرم وجایگزین کنم ؟ اگه وسط کار اینترت قطع بشه میتونم از ادامش بگیرم؟

فکر نکنم بتونی ادامه بدی باید از اول بگیری بهتره جایگزین کنی

کسی اینجا یه Guest Key اضاف نداره بده ما:-/
بازی رو دانلود کردم
با Emu هم اجرا کردم
دیدم با این وضعیت فقط جیگر خونی داره
نتیجه گرفتم بیام انلاین بازی کنم
فقط می خواستم ببینم نتم می کشه یا نه
اخه خیلی سوز داره بری بازی رو بخری بد نتونی اون لذتی که می خوای رو ازش ببری:-$

کسی اینجا یه Guest Key اضاف نداره بده ما:-/
بازی رو دانلود کردم
با Emu هم اجرا کردم
دیدم با این وضعیت فقط جیگر خونی داره
نتیجه گرفتم بیام انلاین بازی کنم
فقط می خواستم ببینم نتم می کشه یا نه
اخه خیلی سوز داره بری بازی رو بخری بد نتونی اون لذتی که می خوای رو ازش ببری:-$

به صورت رایگان خیر اما اگر تمایل به خرید داشتید برای کد ساخت اکانت استارتر نسخه اروپا و نسخه امریکا که با این کد اکانت شما قابلیت بازی تا لول 13 را دارید ولی از امکانات Auction House بی بهره خواهید بود. این کد بعدا قابل ارتقا به نسخه اصلی هست، پیغام خصوصی بدید.

آخرین ویرایش:
Auction House چی هست؟میشه یکم توضیح بدید.
option هست در منوی اولیه بازی که ایتمهایی که در بازی بدست اوردید (هرگونش از بدش تا بهترینش) در دو نرخ متفاوت ( پول واقعی و نرخ خوده بازی که طلا هست ) به فروش میزاید ... حالا میشه ایتمهای رو سری خرید یا به صورت BID زدن در زمان 24 ساعت قیمت پیشنهادی بدین و اگر کسی رو دسته قیمت شما نزد ایتم رو ببرید !
کلا چیزه جالبی هست .... قبلا در diablo 2 همه به صورت trade در طول بازی انجام میدادن یا حتی بهم میفروختن .. الان بلیزارد با دادن این auction house به عنوان محل فروش و خرید خیال همه رو از امنیت خریدن و فروختن راحت کرد و رفت !

option هست در منوی اولیه بازی که ایتمهایی که در بازی بدست اوردید (هرگونش از بدش تا بهترینش) در دو نرخ متفاوت ( پول واقعی و نرخ خوده بازی که طلا هست ) به فروش میزاید ... حالا میشه ایتمهای رو سری خرید یا به صورت BID زدن در زمان 24 ساعت قیمت پیشنهادی بدین و اگر کسی رو دسته قیمت شما نزد ایتم رو ببرید !
کلا چیزه جالبی هست .... قبلا در diablo 2 همه به صورت trade در طول بازی انجام میدادن یا حتی بهم میفروختن .. الان بلیزارد با دادن این auction house به عنوان محل فروش و خرید خیال همه رو از امنیت خریدن و فروختن راحت کرد و رفت !

تو نسخه های اوریج هست؟

دوستان من الان بازی رو از دوستم بگیرم فایلش رو تو هارد بریزم بعدش می تونم بازی کنم ( سی دی کی رو کجا می زنند ؟! برای اکانت ساختن توی Battle.Net ؟ )

یعنی باید فایل نصبیش رو داشته باشم آخه آخرین آپدیت رو می خواستم از دوستم بگیرم
اگر کسی می تونه به ما به صورت هدیه یه Guest Key بده خیلی ممنونش میشم !

دوستان من الان بازی رو از دوستم بگیرم فایلش رو تو هارد بریزم بعدش می تونم بازی کنم ( سی دی کی رو کجا می زنند ؟! برای اکانت ساختن توی Battle.Net ؟ )

یعنی باید فایل نصبیش رو داشته باشم آخه آخرین آپدیت رو می خواستم از دوستم بگیرم
اگر کسی می تونه به ما به صورت هدیه یه Guest Key بده خیلی ممنونش میشم !

cd key رو توی سایت battle.net وقتی که اکانتت رو ساختی یک جایی هست به نام Add game ! باید همونجا cd key رو وارد کنی !
من خودم فایل نصب شده رو کپی کردم کار کرد ! فقط patch هاش مونده بود که خودش دانلود کرد ... !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or