Multi Platform Diablo III

Diablo-3-box-art-thumb-550xauto-86309.jpg

و بهشت ها دوباره به لرزه در خواهند آمد...
دو دهه از پا گذاشتن لرد های جهنمی DIABLO ، Ba'al و Mephisto به Sancatury میگذرد ،
بیست سال از حمله ی وحشیانه ی سپاه اهریمنان به انسان ها و کشتاری که هیچ کس وسعت آن را نمیداند ،
اما برای آنان که سال ها با سرکردگان شیاطین جنگیده اند خاطرات خیلی دیر محو می شوند ...

هنگامی که Deckard Cain به کلیسای مخوف Tristam پای نهاد تا اسراری را برای مبارزه با شیاطین بیاموزد ناگهان گلوله ای عظیم و آتشین از آسمان به زمین برخورد کرد و این ورود دوباره ی پادشاه تاریکی و وحشت Lord Diablo به Sancatury بود ، با بازگشت او شایطین باستانی از نیستی برخواستند و قهرمانان Sancatury آماده شدند تا بار دیگر از دنیای فانیشان در برابر Burning Hells دفاع کنند ...

شروعی دوباره بر ترس ، کشتار و البته شجاعت و ایثار ...

پس از سال ها انتظار 15 May سال جاری برابر با 26 اردیبهشت زمان شروع حماسه ی سوم بلیزارد خواهد بود ، به طور جد به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم بازی رو پیش خرید کنند و این اتفاق نادر رو از دست ندهند.
در ضمن هر کس دستش به نسخه ی CE رسید جای ما رو هم خالی کنه:دی

[

dotclear.gif

1. Battle Tag کسانی که بازی رو تهیه کرده اند :

Kourosh : Archangel#2222

GlaDOS : Pain#2810

Quantic Dream : XtraMedical#2362

saeid64 : Lync#2992

Jim_raynor : Conan#2978

douchebag : zigorat#2876

slipkboy : Slipkboy#2598

Hellgate:london : Mashmammad#2523

Sweet Jesus : Dagnir#2171

AghaReza : Reza#2935

DEVIL_Hamit : hamit#2921

RezaRazeR : Akami#2922

Maniac Gamer : FallenAngel#2696

Isildur : ISILDUR#2930

RattleSnake : sawanti#2317

bardi ya : Bardia#2766

The Phenom : ragnarok#2690

POUYA KHAN : POUYAKHAN#2141

Emo_boy : Salar#1568

nimah32 : Nima#1429

Death King : DevilKing#2782

T.M.D.B.B : thefury2009#2405

Amirmahdi_92 : Amirmahdi#2347

Herduss: Herduss#1739
    FPS Doug : amir#2974

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
اینم برا سومین بار یعنی شماها این پست رو نمی بینید یا چون 100 تومن ندارم بدم به بازی جواب نمیدید.......
سلام دوستان من بازی کرک شده رو میرم چند تا سوال داشتم
1این بازی سیو نمیشه؟
2.گرافیک بازی در حالت high بازم پاییینه چرا؟

اینم برا سومین بار یعنی شماها این پست رو نمی بینید یا چون 100 تومن ندارم بدم به بازی جواب نمیدید.......
1این بازی سیو نمیشه؟

شما وقتی به خودت زحمت نمی دی تاپیک مربوط به کرک و مشکلاتش رو پیدا کنی و سوالت رو اونجا بپرسی معلومه انتظار جواب هم نباید داشته باشی

1این بازی سیو نمیشه؟
کسانی که دراین تاپیک میان اکثرا اوریج باز هستند و با مشکلات کرک اصلا اگاهی ندارند .. شما به این تاپیک مراجعه کن
DIABLO III ( نصب کرک و مشکلات گرافیکی) - صفحه 8

کسانی که دراین تاپیک میان اکثرا اوریج باز هستند و با مشکلات کرک اصلا اگاهی ندارند .. شما به این تاپیک مراجعه کن
DIABLO III ( نصب کرک و مشکلات گرافیکی) - صفحه 8

شما وقتی به خودت زحمت نمی دی تاپیک مربوط به کرک و مشکلاتش رو پیدا کنی و سوالت رو اونجا بپرسی معلومه انتظار جواب هم نباید داشته باشی
من الان گفتم مشکل کرک دارم ؟
میخوام بدونم چطور بازی لود میشه لود نداره آیتم ها لود میشه ولی بازی از اول میاد........

صبر داشته باش

دوست عزیز یکمی صبر داشته باش تا کرک بازی بیاد و نمیخواد 100 هزار تومن ناقابل را دود کنی . به راحتی بازی میکنی . حرص و جوش نداره شما هم مثل بقیه ما . به زودی کرک بازی میاد و با

1000 تومن میتونی بازی را بخری و حالشو ببری .

دوست عزیز یکمی صبر داشته باش تا کرک بازی بیاد و نمیخواد 100 هزار تومن ناقابل را دود کنی . به راحتی بازی میکنی . حرص و جوش نداره شما هم مثل بقیه ما . به زودی کرک بازی میاد و با

1000 تومن میتونی بازی را بخری و حالشو ببری .

دود؟
کل عشق و حال این بازی به آنلاینشه
به نظر من ارزششو داره

قیمت بازی تو تهران؟
تهران غير تهران نداره معمولا سايت ها بصورت key ميفروشن كه ارزون ترين جايي كه من ديدم 115 تومن بوده ، حالا شايد ارزون تر هم پيدا بشه
یعنی اوریج بازی 115 تومن؟خوبه آقا.من میرم تهران میگیرم.چون تبریز نیست.
لازم نيست تا تهران بري ميتوني تو تبريز از رو همون سايت cd-key رو بخري ودانلود كني

سلام،

انگار شما مطلب دوست عزیز رو درست متوجه نشدی. بازی رو به صورت Cd Key می فروشن یعنی شما پشت سیستم کامپیوترت می شینی، یه لیوان چایی مشتی می ریزی وارد سایت های فروش Cd Key میشی و لطف می کنی شماره کارت و ... رو می دی و پول از حساب شما کم میشه و به شما Cd Key بازی به صورت Email می یاد و میری بازی می کنی حالشو می بری. نیازی نداره از تبریز بکوبی بیای تهران. چون من توی تهران پک فیزیکی بازی رو ندیدم. گشتم نبود، نگرد نیست.

یاعلی...

با battleping فقط ping خوب میشه اما lag خوب نمیشه
من اصلا لگ ندارم که بخواد خوب بشه ... همیشه هم پینگم سبزه ... دارم میگم با چه سروری و چه پورتی میری شما که میگی خوب شد ؟ چون نمیخوام battleping و pingzapper رو شارژ کنم اگه با چیز پی ان کار کنه ... !

پس شما که همه چیزت خوبه چیز پی ان چرا میخوای؟اما چیز پی ان من سرور هلند هست و چون مستقیم به اروپا وصل میشه برای سرور اروپا عالیه.من فقط diablo بازی نمیکنم یه بازی دیگه را که 1 ساله دارم انجام میدم اونقدر ب چیز پی ان خوب جواب میده که میدونی داشتن حتی یه لگ کلی بهت ضرر میزنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or