Multi Platform Diablo III

Diablo-3-box-art-thumb-550xauto-86309.jpg

و بهشت ها دوباره به لرزه در خواهند آمد...
دو دهه از پا گذاشتن لرد های جهنمی DIABLO ، Ba'al و Mephisto به Sancatury میگذرد ،
بیست سال از حمله ی وحشیانه ی سپاه اهریمنان به انسان ها و کشتاری که هیچ کس وسعت آن را نمیداند ،
اما برای آنان که سال ها با سرکردگان شیاطین جنگیده اند خاطرات خیلی دیر محو می شوند ...

هنگامی که Deckard Cain به کلیسای مخوف Tristam پای نهاد تا اسراری را برای مبارزه با شیاطین بیاموزد ناگهان گلوله ای عظیم و آتشین از آسمان به زمین برخورد کرد و این ورود دوباره ی پادشاه تاریکی و وحشت Lord Diablo به Sancatury بود ، با بازگشت او شایطین باستانی از نیستی برخواستند و قهرمانان Sancatury آماده شدند تا بار دیگر از دنیای فانیشان در برابر Burning Hells دفاع کنند ...

شروعی دوباره بر ترس ، کشتار و البته شجاعت و ایثار ...

پس از سال ها انتظار 15 May سال جاری برابر با 26 اردیبهشت زمان شروع حماسه ی سوم بلیزارد خواهد بود ، به طور جد به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم بازی رو پیش خرید کنند و این اتفاق نادر رو از دست ندهند.
در ضمن هر کس دستش به نسخه ی CE رسید جای ما رو هم خالی کنه:دی

[

dotclear.gif

1. Battle Tag کسانی که بازی رو تهیه کرده اند :

Kourosh : Archangel#2222

GlaDOS : Pain#2810

Quantic Dream : XtraMedical#2362

saeid64 : Lync#2992

Jim_raynor : Conan#2978

douchebag : zigorat#2876

slipkboy : Slipkboy#2598

Hellgate:london : Mashmammad#2523

Sweet Jesus : Dagnir#2171

AghaReza : Reza#2935

DEVIL_Hamit : hamit#2921

RezaRazeR : Akami#2922

Maniac Gamer : FallenAngel#2696

Isildur : ISILDUR#2930

RattleSnake : sawanti#2317

bardi ya : Bardia#2766

The Phenom : ragnarok#2690

POUYA KHAN : POUYAKHAN#2141

Emo_boy : Salar#1568

nimah32 : Nima#1429

Death King : DevilKing#2782

T.M.D.B.B : thefury2009#2405

Amirmahdi_92 : Amirmahdi#2347

Herduss: Herduss#1739
    FPS Doug : amir#2974

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
خدایااا منم انسانم منم پول دادم منم دلم موخواد بازی کننممممم !!!
چرا نتونم بعد از ظهر بازی کنم؟؟
عزیزان تو رو چیزی که میپرستید یه انسان به من بگه ظهر به بعد نمیتونه بازی کنه تا راحت شم !! جان من کسی مشکل داره بگه من بفهمم مشکل نتمه یا نه.......

منم شیفته ی این بازی شدم
از دوستان کسی Guest Key نداره به ما بده بریم بینیم نتمون می کشه یا نه؟:d
من خیلی وقت بود منتظر کرک شدن بازی بودم
ولی تا دیدم مثل Emulator , wOw داره قیدشو زدم
قشنگ 1 2 ماه دیگه کار داره تا بازی Fix بشه8-x

عزیزان تو رو چیزی که میپرستید یه انسان به من بگه ظهر به بعد نمیتونه بازی کنه تا راحت شم !! جان من کسی مشکل داره بگه من بفهمم مشکل نتمه یا نه.......

اول اینکه اشکمو در آوردی بس که پر سوز و گداز کامنتیدیو بعدشم اینکه منم از ظهر به بعد جا برو واسه لالا تا فردا با نت مخابراتم اما:دی

اول اینکه اشکمو در آوردی بس که پر سوز و گداز کامنتیدیو بعدشم اینکه منم از ظهر به بعد جا برو واسه لالا تا فردا با نت مخابراتم اما:دی
داداشیم پس !! منم مخابراتم
کسی اگه با isp دیگه ای همچین مشکلی داره مرحمت بفرماد و بگه...

برای من دقیقا حجمش 7.78 گیگی هست .
دوستان باور کنید با چیز پی ان مشکلتون حل میشه .
من خودم از اول لگ داشتم ولی زمانیکه چیز پی ان زدم مشکلم حل شد .
الان 2 بار بازی رو تموم کردم . یکبار با بربر و یکبار با ویزارد
دوستان پیشنهاد میدید با کدوم کلاس ایندفعه برم ؟؟؟

60 ميليون نسخه تو هفته اول فروخت !
دمش گرم:d
این آمار فروش رو از کجا در اوردی ؟؟
6.3 میلون نسخه در هفته اول + حدود 1 میلیون هم رایگان برای کسانی که AP WoW رو خریده بودند !

---------- نوشته در 04:26 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:24 PM ارسال شده بود ----------

سی دی کی چنده؟

الان تو تهران قیمت اوریج بازی 140ـه؟

این شاهکار داره منو دیوونه میکنه.
CDkey تنها حدود 125 هزار تومن . تهران رو نمیدونم .

CDkey تنها حدود 125 هزار تومن . تهران رو نمیدونم .

اگه بازی رو اوریج بخریم همراهش هست؟

یه سوال دیگه الان من اگه بازیه کپی رو بگیرم بخوام سینگلش رو بازی کنم ، سی دی کی میخواد؟ چی میخواد؟

---------- نوشته در 05:37 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:36 PM ارسال شده بود ----------

یه سوال دیگه: بازی کپیش بیرون اومده یا شماها دانلود کردین؟

برای من شانسیه !! امروز صبح نتونستم بازی کنم . ولی دیروز عصر تا آخر نصفه شب پاش بودم بدون هیچ مشکلی . تا بیشتر شبو هم داشتم Co-op میزدم 3 و 4 نفره .

نوشته شده توسط Little John;2064166 الان 2 بار بازی رو تموم کردم . یکبار با بربر و یکبار با ویزارد دوستان پیشنهاد میدید با کدوم کلاس ایندفعه برم ؟؟؟[/QUOTE:
با یکی از کلاس هایی که تموم کردی برو رو سختی بالاتر تا آیتمه های بهتر گیرت بیاد . یه خورده هم اشکت درات !! دو روز دیگه PvP آزاد میشه اونوقت آیتم خوب نداری ...

اگه بازی رو اوریج بخریم همراهش هست؟

یه سوال دیگه الان من اگه بازیه کپی رو بگیرم بخوام سینگلش رو بازی کنم ، سی دی کی میخواد؟ چی میخواد؟

یه سوال دیگه: بازی کپیش بیرون اومده یا شماها دانلود کردین؟
چی ؟؟ Cdkey ??? آره هست ...
منظورت از کپی چیه ؟؟اگر کرک منظورته باید بگم که 2.3 درصد کرک شده .
شما حتی برای دیدن منو بازی Cdkey رو میخوای . من Cdkey رو تو اکانتم توی بتل نت وارد کردم و بعدش بازی رو دانلود کردم و نصبش کردم و در نهایت یوزر و پسوردمو وارد بازی کردم و به این صورت بازیم فعال شد .

دوستان فعلا با چیز پی ان همه چیز درسته البته اگر اونم مال اروپا باشه خیلی عالی به سرور اروپا وصل میشید من 4 نفره هم هیچ مشکلی ندارم اما اگر توی این پروسه اونجور که شایعه شده اختلالی ایجاد بشه باید کلا این بازی را بزاریم کنار

چیز چی ان چی مثلا ؟! چه portی ؟ من که با PPTP , HTTPS وصل شدم اصلا نشد ...
فقط با battleping و pingzapper میشه ! اونم 2-3 روز مونده trialش تموم شه بعد دیگه باید بخرم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or