Multi Platform Diablo III

Diablo-3-box-art-thumb-550xauto-86309.jpg

و بهشت ها دوباره به لرزه در خواهند آمد...
دو دهه از پا گذاشتن لرد های جهنمی DIABLO ، Ba'al و Mephisto به Sancatury میگذرد ،
بیست سال از حمله ی وحشیانه ی سپاه اهریمنان به انسان ها و کشتاری که هیچ کس وسعت آن را نمیداند ،
اما برای آنان که سال ها با سرکردگان شیاطین جنگیده اند خاطرات خیلی دیر محو می شوند ...

هنگامی که Deckard Cain به کلیسای مخوف Tristam پای نهاد تا اسراری را برای مبارزه با شیاطین بیاموزد ناگهان گلوله ای عظیم و آتشین از آسمان به زمین برخورد کرد و این ورود دوباره ی پادشاه تاریکی و وحشت Lord Diablo به Sancatury بود ، با بازگشت او شایطین باستانی از نیستی برخواستند و قهرمانان Sancatury آماده شدند تا بار دیگر از دنیای فانیشان در برابر Burning Hells دفاع کنند ...

شروعی دوباره بر ترس ، کشتار و البته شجاعت و ایثار ...

پس از سال ها انتظار 15 May سال جاری برابر با 26 اردیبهشت زمان شروع حماسه ی سوم بلیزارد خواهد بود ، به طور جد به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم بازی رو پیش خرید کنند و این اتفاق نادر رو از دست ندهند.
در ضمن هر کس دستش به نسخه ی CE رسید جای ما رو هم خالی کنه:دی

[

dotclear.gif

1. Battle Tag کسانی که بازی رو تهیه کرده اند :

Kourosh : Archangel#2222

GlaDOS : Pain#2810

Quantic Dream : XtraMedical#2362

saeid64 : Lync#2992

Jim_raynor : Conan#2978

douchebag : zigorat#2876

slipkboy : Slipkboy#2598

Hellgate:london : Mashmammad#2523

Sweet Jesus : Dagnir#2171

AghaReza : Reza#2935

DEVIL_Hamit : hamit#2921

RezaRazeR : Akami#2922

Maniac Gamer : FallenAngel#2696

Isildur : ISILDUR#2930

RattleSnake : sawanti#2317

bardi ya : Bardia#2766

The Phenom : ragnarok#2690

POUYA KHAN : POUYAKHAN#2141

Emo_boy : Salar#1568

nimah32 : Nima#1429

Death King : DevilKing#2782

T.M.D.B.B : thefury2009#2405

Amirmahdi_92 : Amirmahdi#2347

Herduss: Herduss#1739
    FPS Doug : amir#2974

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
آقا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اونایی که پینگشون خوبه لطفا ISP شونو بگن من می خوام ISP عوض کنم. چرا هیچکی ISP شو نمی گه. پینگت 5 برابر از من کمتره خوب بگو منم از اون ISP بگیرم دیگه...
1 mb از مخابرات اما باز مشکل داشتم که براحتی با چیز پی ان اروپا مشکلم حل شد

دوستان من میخوام سی دی کی بازی رو بخرم ، یه سوال داشتم ، قبل از خرید Key و اکتیو کردنش توی اکانت میشه بازی رو دانلود کرد ؟ اگه آره چطوری ؟ و حجمش چقدره ؟
ممنون.
اره میشه ! برو توی Battle.net یک اکانت باز کن و client بازی رو بگیر دانلود کن .... باید اینطوری باشه تا جایی که تو یاد دارم
پس میگم اوریجشو بیارن ولی تا آخر تابستون طول میکشه.

راستی الان بازیو کپی بخریم ، هیچجوری نمیشه سنگلش رو زد؟
چه فایده ؟ هرکاری که توی Single انجام میدی و کارکتارت رو میسازی و قوی میکنی از همون مهمات و شخصیت توی Multi هم استفاده میکنی ...به صورت Co-Op بعدا هم قرار PvP بیاد ! در کل نسخه فیزیکش هم زیاد مهم نیست .... میتونی Key بازی رو بخری انلاین ..... مگر اینکه بخوای CE برات بیارن !

ولی به نظرم شما که میخواین حداقل پول یه پک فیزیکی رو بدید برای cd-key خب بهتره فیزیکی تهیه کنید
من خودم هم میخوام فیزیکی بخرمش میتونم رو تعداد بگیرم برای بچه ها ارزون بیوفته
آشنا هم دارم برای چیز چی ان و سـاکـس

ولی به نظرم شما که میخواین حداقل پول یه پک فیزیکی رو بدید برای cd-key خب بهتره فیزیکی تهیه کنید
من خودم هم میخوام فیزیکی بخرمش میتونم رو تعداد بگیرم برای بچه ها ارزون بیوفته
آشنا هم دارم برای چیز چی ان و سـاکـس
منم خیلی دنبال پک فیزیکی هستم اصلا هیچجا نداره مسخره ها اسم خودشونو گیمر هم میزارن.

من دو تا هیرو دارم یکیش بربر . اینم عکسش .... اسمش هم Conan

73117997605880648622.jpg

اینم اون یکیش که یه ویزارده ..... اسمش هم به یاد یه بنده خدایی گذاشتم Morrigan !
01873388078078889624.jpg

منم خیلی دنبال پک فیزیکی هستم اصلا هیچجا نداره مسخره ها اسم خودشونو گیمر هم میزارن.
چه ربطی به گیمر بودن داره !
قیمت پیک فیزیکی با Cdkey تنها که یکی نیست . Cdkey یه 60تومنی ارزونتره

Morrigan یادش بخیر... فضا نوستالژیک شد.
قیمت پیک فیزیکی با Cdkey تنها که یکی نیست . Cdkey یه 60تومنی ارزونتره
دوتا پک داره یکی collectors edition هست که همونطور که میگی گرونه، ولی اونیکی قیمتش تقریبا برابر نسخه دیجیتاله

من pingzapper ریختم درست نشد. بازم 3 4 نفر که میخواد لود کنه یه 10 20 ثانیه چیزی نمی بینم بعدشم کلی تاخیر دارم. ISP بگین بابا. فقط یکی گفت مخابرات اونم گفت خوب نیست. شنیدم صبانت پینگش برای گیم از همه بهتره

ویرایش: اکانت من تا حالا 3 بار قفل شده بازش کردم، ولی درست نشده. قفل شدن مال اینه که با فاصله ی زمانی نزدیک یکبار با چیز پی ان وصل میشی یکبار بدونش.

Morrigan یادش بخیر... فضا نوستالژیک شد.

دوتا پک داره یکی collectors edition هست که همونطور که میگی گرونه، ولی اونیکی قیمتش تقریبا برابر نسخه دیجیتاله

من pingzapper ریختم درست نشد. بازم 3 4 نفر که میخواد لود کنه یه 10 20 ثانیه چیزی نمی بینم بعدشم کلی تاخیر دارم. ISP بگین بابا. فقط یکی گفت مخابرات اونم گفت خوب نیست. شنیدم صبانت پینگش برای گیم از همه بهتره

ویرایش: اکانت من تا حالا 3 بار قفل شده بازش کردم، ولی درست نشده. قفل شدن مال اینه که با فاصله ی زمانی نزدیک یکبار با چیز پی ان وصل میشی یکبار بدونش.
میدونم ! ولی همون پک عادی شم با CDkey تنهاش 50 تومنی تفاوت داره .
تند تند بلاک شدن ممکنه منجر به بن شدن بشه ها . حواستو جمع کن .

کسانی که مشکل پینگ در بازی دارند اینو بگم چیز پی ان معجزه میکنه ... اکونت شما یکبار قفل میشه که دیگه بعدا مشکلی نخواهد داشت راحت بازی میکنید
خب شما از چه نوعی استفاده میکنی؟
V/P/N یا SO/CK/S ؟
سایتی که خرید میکنی هم بگو.

سلام
میخواستم قبله خرید بازی ،یه چند تا سوال بپرسم:
1.اول از همه با این تست میشه بازی کرد؟

2.بازی رو که رو مد داستانی تموم میکنی بعدش چی میشه؟منظورم اینه که چه دلیلی وجود داره که بعد از تموم کردش ادامش بدی؟
(راستی یادم رفت بگم دیابلو 1&2 رو بازی نکردم :d)
3.قضیه سرور چیه؟:d کدومو باید بری؟ شما کدومو میرید؟ اصلا سرور داره که بری توش ؟
4.ارزش این همه پولو داره بدیم اورجینال؟(کل زندگیمو جمع کردم تا رسید به پولش:d)

سلام
میخواستم قبله خرید بازی ،یه چند تا سوال بپرسم:
1.اول از همه با این تست میشه بازی کرد؟

2.بازی رو که رو مد داستانی تموم میکنی بعدش چی میشه؟منظورم اینه که چه دلیلی وجود داره که بعد از تموم کردش ادامش بدی؟
(راستی یادم رفت بگم دیابلو 1&2 رو بازی نکردم :d)
3.قضیه سرور چیه؟:d کدومو باید بری؟ شما کدومو میرید؟ اصلا سرور داره که بری توش ؟
4.ارزش این همه پولو داره بدیم اورجینال؟(کل زندگیمو جمع کردم تا رسید به پولش:d)
1. این که با سرور ایران تست شده ! شما باید به US جایی بزنی ببینی Ping چه قدر هستش !
1. هیچی ... سختیهای بیشتر باز میشه ... چون در دست اول نه میتونی همه ی قابلیتهای شخصیتت رو باز کنی نه میتونی از اسلحه های بهتر بهره ببری نه میتونی همه ایتمهای بازی رو ببینی ! در نهایت نه میتونی از RPG بازی لذت ببری ! بازی درست و حسابیش از دفعه دوم شروع میشه .... دفعه اول خیلی اسون هستش .
3. سرور برای منطقه های امریکا و اروپا این شکلی هست ... به هر کدوم که Ping بهتری داری باید وصل بشه ! (بله که سرور داره بری توش ! چون حتی single بازی هم به صورت انلاین هست به نوعی ... همیشه باید به اینترنت وصل باشی)
4. بازیش که عالی هستش ! باید ببینی واقعا دوستش داری یا نه ! یک سری به diablo 2 بزن ! یا از یه جایی Guest pass گیز بیار بازی رو امتحان کن.

--------------------------------------------
من الان Hell Difficulty شروع کردم=لووول !
این هم عجیب ترین ایتمی که تا الان دارم و دیدم !
lzxss2j83ehh8l902k.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or