Multi Platform Diablo III

Diablo-3-box-art-thumb-550xauto-86309.jpg

و بهشت ها دوباره به لرزه در خواهند آمد...
دو دهه از پا گذاشتن لرد های جهنمی DIABLO ، Ba'al و Mephisto به Sancatury میگذرد ،
بیست سال از حمله ی وحشیانه ی سپاه اهریمنان به انسان ها و کشتاری که هیچ کس وسعت آن را نمیداند ،
اما برای آنان که سال ها با سرکردگان شیاطین جنگیده اند خاطرات خیلی دیر محو می شوند ...

هنگامی که Deckard Cain به کلیسای مخوف Tristam پای نهاد تا اسراری را برای مبارزه با شیاطین بیاموزد ناگهان گلوله ای عظیم و آتشین از آسمان به زمین برخورد کرد و این ورود دوباره ی پادشاه تاریکی و وحشت Lord Diablo به Sancatury بود ، با بازگشت او شایطین باستانی از نیستی برخواستند و قهرمانان Sancatury آماده شدند تا بار دیگر از دنیای فانیشان در برابر Burning Hells دفاع کنند ...

شروعی دوباره بر ترس ، کشتار و البته شجاعت و ایثار ...

پس از سال ها انتظار 15 May سال جاری برابر با 26 اردیبهشت زمان شروع حماسه ی سوم بلیزارد خواهد بود ، به طور جد به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم بازی رو پیش خرید کنند و این اتفاق نادر رو از دست ندهند.
در ضمن هر کس دستش به نسخه ی CE رسید جای ما رو هم خالی کنه:دی

[

dotclear.gif

1. Battle Tag کسانی که بازی رو تهیه کرده اند :

Kourosh : Archangel#2222

GlaDOS : Pain#2810

Quantic Dream : XtraMedical#2362

saeid64 : Lync#2992

Jim_raynor : Conan#2978

douchebag : zigorat#2876

slipkboy : Slipkboy#2598

Hellgate:london : Mashmammad#2523

Sweet Jesus : Dagnir#2171

AghaReza : Reza#2935

DEVIL_Hamit : hamit#2921

RezaRazeR : Akami#2922

Maniac Gamer : FallenAngel#2696

Isildur : ISILDUR#2930

RattleSnake : sawanti#2317

bardi ya : Bardia#2766

The Phenom : ragnarok#2690

POUYA KHAN : POUYAKHAN#2141

Emo_boy : Salar#1568

nimah32 : Nima#1429

Death King : DevilKing#2782

T.M.D.B.B : thefury2009#2405

Amirmahdi_92 : Amirmahdi#2347

Herduss: Herduss#1739
    FPS Doug : amir#2974

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
چه طور قبل تهیه اش یه هو فهمیدی که " چقدر این بازی زیبا هستش "
در مورد سوالت جوابشو واست پ خ کردم . البته نسخه اصلیشو .

حدود 7.6 گیگ . بعد از نصب حدود 15.5
دمت گرم بابا زیبایی BMW نیازی به خریدنش نداره
اینم مثل BMW میمونه
درضمن در عصری هستیم که تریلر ها غوغا میکنن
همچنان بابت لینک ممنونم:x

سلام،

من باری رو همزمان دارم با 4 کارکتر می رم. بربر من بعد از تموم کردن نرمال الان در Nightmare هستش و خیلی مشکلی ندارم. ولی یه One Hand کاندید کردم که تا الان 4 روزه توی AH هستش و کسی جرات نکرده بره سراغ خریدنش. قیمتش 200K هستش. من حدود 60K لازم دارم که بخرمش. امیدوارم کسی نره سراغش. الان لول 35 هستم و تقریبا اواسط Act I . هیچ عجله ای هم برای تموم کردن بازی ندارم و دارم لذت می برم و بازی می کنم.

کارکتر بعدی که دارم باهاش بازی می کنم. WD هستش. الان لول 19 هستم و اوسط Act II . بازی با WD فوق العادس. حرف نداره. لذتی که از بازی WD می برم از Barbar نمی برم. نکته دیگه Drop یه ایتم Legendary از باس آخر از Act I بود که برای DH خوب بود و دادم بهش.

کارکتر بعدی که دارم DH هستش که الان لول 10 هستش. از بازی با DH خیلی لذت نمی برم. چون اگه بحث Range DPS ها باشه ترجیح می دم با WD بازی کنم تا DH

کارکتر بعدی که دارم باهاش بازی می کنم Wizard هستش که الان لول 11 هستش.

یه نکته مهمی که از این روش بازی کردم به نظر میشه بدست آورد این هستش که Loot های کارکترهای لول بالات به درد کارکترهای لول پایینت می خورن و این خودش باعث می شه کارکترهای لول پایین از همون لول های پایین Gear خوبی داشته باشن و این یعنی راحت شدن بازی برای بازی کردن. الان من WDـم تا لول 26-27 Gear داره اونم همه Rare و هیچ مشکلی نداره و از اون طرف همزمان با WD دارم Gear مناسب رو برای DH می گیرم و این خودش بازی رو با DH راحت می کنه.

+++++++
هنوز بازی رو با Monk انجام ندادم.

+++++++
نکته مهم اینکه از دیشب پینگ من شدید توی Diablo خوب شده. اونم ساعت 7-8 شب. من قبلا اصلا نمی تونستم بازی کنم و فقط 5 صبح از خوابم می زدم و D3 می رفتم. ولی از دیشب پینگ من توی بازی حدود 230-240 هستش و خیلی رون شده. البته این نکته رو بگم ها. هنوز به خاطر تمرکز بیشتر، بازی رو به صورت جدی همون 5 صبح ادامه می دم. فکر کنم دوشنبه بازی رو توی Act II با WD تموم کنم و Act I رو هم با بربر توی Nightmare.

یاعلی...

قصد داشتم emo hunter بردارم ، ولی با دیدن کمبت ویدئو ها و رویوهاش پشیمون شدم ، خیلی ها از ناکارآمد بودن اسپل های defensive ش و اینکه نمی شه موقع فرار تیراندازی کرد ناراضی بودن (توی اینفرنو) . ولی حتما برای Alt برش میدارم . فعلا که درگیر امتحانات ترمم ،ولی بزودی میام پدری از این بازی در میارم :دی با WD :دی

اکانتم بلاک شد الان دارم انبلاکش میکنم . به خاطر WPN ه. خطر داره دوباره استفاده کنم ؟
اخه بدونه WPN تو بازی نمیره و رو صفحه ی Loading می مونه. پینگمم با 4.2.2.4 حدوده 160ه. بتل پینگم تست کردم نشد.

دوستان برای آنلاین باید نسخه ی اصلو داشته باشیم؟

در ضمن کد میخواد؟

قیمت بازی رو تو آمریکا میشه بگید و اینکه اگه اینو از اونجا بیارن احتمال داره مثله خیلی از بازیها نصب نشه یا حتماً حتماً نصب میشه؟
راستی این استیم پولیه و اینکه باید استیم داشته باشیم برای آنلاینش؟

دوستان آنلاین بازی نیاز به نسخه ی اوریج و کد داره؟
بازی حتی قسمت Single هم به صورت انلاین باید بازی کنی ! کلا نیاز به کد اریج داری ... باید به بازی Log in شی هر دفعه ! کلا همه چی توش انلاین هست .
استیم هم نیازی نداره ... Diablo و همه بازیهای Blizzard با سرویس Battle net کار میکنن ... باید اکانت بسازی اونجا بعدش Key اصلی بازی رو بخری و فعال کنی سپس میتونی به بازی بپردازی !
قیمت بازی تو US هم باید 49 یا 59 دلار باشه ....کدش میشه US وقتی اکانت Battle,ent باز میکنی باید با US باشه. نصبه بازی که الان هم میتونی دانلود کنی نصب کنی بره ! منتها برای وارد شدن نیاز به خریدن key داری.

---------- نوشته در 12:32 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:29 AM ارسال شده بود ----------

سلام،

من باری رو همزمان دارم با 4 کارکتر می رم. بربر من بعد از تموم کردن نرمال الان در Nightmare هستش و خیلی مشکلی ندارم. ولی یه One Hand کاندید کردم که تا الان 4 روزه توی AH هستش و کسی جرات نکرده بره سراغ خریدنش. قیمتش 200K هستش. من حدود 60K لازم دارم که بخرمش. امیدوارم کسی نره سراغش. الان لول 35 هستم و تقریبا اواسط Act I . هیچ عجله ای هم برای تموم کردن بازی ندارم و دارم لذت می برم و بازی می کنم.
200K چی هست حالا ؟ خیلی از این ایتمهایی که تو AH هست کلا قیمتش رو پرت میندازن ! میان میزنن 200 هزارتا که کمه تا 1 ملیون هم هست ! اگر BID خسابی نخرده ببین Stat های حده اقل داغون نباشه ... اما خیلی ها رو میشه با قیمتهای خیلی پایینتر پیدا کرد !
من الان خودم 10 تای legendary دارم با 4-3 تا Set ! قبلا یکیشون که نهایتا 30 هزارتا عرضش داشت رو حوالی 350 هزارتا فروختم ! کافی Starting bid رو هوایی بزنی ! دیگه شانس باشه بیشتر هم میزنن ! لوووووول !

کسانی که مشکل پینگ در بازی دارند اینو بگم چیز پی ان معجزه میکنه ... اکونت شما یکبار قفل میشه که دیگه بعدا مشکلی نخواهد داشت راحت بازی میکنید

خدایی این AH خیلی مسخرس. برا اولین بار رفتم ازش خرید کردم.با حدود 20k گلد کل ایتم هام رو عوض کردم همه هم Rare . بعضی از قیمتا خوبه متعادله اما بعضیا خیلی مسخرس.
مثلا یه Belt ریر که 30 تا Str میداد + 20 تا Vitality + چندتا مجیک دیگه رو خریدم 400 گلد :|.
کلا با AH حال نکردم . کل حالش به اینه که به زور ایتم لوت کنی نه اینکه ایتما جلوت باشن بینشون انتخاب کنی.
الان خیلی راحت میشه فقط درصد لوت گلد رو زیاد کنی مثل اب خوردت پول جمع کنی بری AH فول ایتم شی برگردی.
پ.ن. تازه LVL 20م.

دوستان من میخوام سی دی کی بازی رو بخرم ، یه سوال داشتم ، قبل از خرید Key و اکتیو کردنش توی اکانت میشه بازی رو دانلود کرد ؟ اگه آره چطوری ؟ و حجمش چقدره ؟
ممنون.

بازی حتی قسمت Single هم به صورت انلاین باید بازی کنی ! کلا نیاز به کد اریج داری ... باید به بازی Log in شی هر دفعه ! کلا همه چی توش انلاین هست .
استیم هم نیازی نداره ... Diablo و همه بازیهای Blizzard با سرویس Battle net کار میکنن ... باید اکانت بسازی اونجا بعدش Key اصلی بازی رو بخری و فعال کنی سپس میتونی به بازی بپردازی !
قیمت بازی تو US هم باید 49 یا 59 دلار باشه ....کدش میشه US وقتی اکانت Battle,ent باز میکنی باید با US باشه. نصبه بازی که الان هم میتونی دانلود کنی نصب کنی بره ! منتها برای وارد شدن نیاز به خریدن key داری.

پس میگم اوریجشو بیارن ولی تا آخر تابستون طول میکشه.

راستی الان بازیو کپی بخریم ، هیچجوری نمیشه سنگلش رو زد؟

اوریجشو از سایت بلیزارد بخری میتونی دانلود کنی بازی کنی. نمی خواد فیزیکیشو بری بیاری. هجمش 7 گیگه. قبل از release شدن بازی میشد بدون خریدش دانلود کرد الانم فکر کنم بشه اگه بگردی. ولی باید بخری که بتونی بازی کنی چون با اکانت battlenet لاگین باید کنی.

آقا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اونایی که پینگشون خوبه لطفا ISP شونو بگن من می خوام ISP عوض کنم. چرا هیچکی ISP شو نمی گه. پینگت 5 برابر از من کمتره خوب بگو منم از اون ISP بگیرم دیگه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or