Multi Platform Diablo III

Diablo-3-box-art-thumb-550xauto-86309.jpg

و بهشت ها دوباره به لرزه در خواهند آمد...
دو دهه از پا گذاشتن لرد های جهنمی DIABLO ، Ba'al و Mephisto به Sancatury میگذرد ،
بیست سال از حمله ی وحشیانه ی سپاه اهریمنان به انسان ها و کشتاری که هیچ کس وسعت آن را نمیداند ،
اما برای آنان که سال ها با سرکردگان شیاطین جنگیده اند خاطرات خیلی دیر محو می شوند ...

هنگامی که Deckard Cain به کلیسای مخوف Tristam پای نهاد تا اسراری را برای مبارزه با شیاطین بیاموزد ناگهان گلوله ای عظیم و آتشین از آسمان به زمین برخورد کرد و این ورود دوباره ی پادشاه تاریکی و وحشت Lord Diablo به Sancatury بود ، با بازگشت او شایطین باستانی از نیستی برخواستند و قهرمانان Sancatury آماده شدند تا بار دیگر از دنیای فانیشان در برابر Burning Hells دفاع کنند ...

شروعی دوباره بر ترس ، کشتار و البته شجاعت و ایثار ...

پس از سال ها انتظار 15 May سال جاری برابر با 26 اردیبهشت زمان شروع حماسه ی سوم بلیزارد خواهد بود ، به طور جد به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم بازی رو پیش خرید کنند و این اتفاق نادر رو از دست ندهند.
در ضمن هر کس دستش به نسخه ی CE رسید جای ما رو هم خالی کنه:دی

[

dotclear.gif

1. Battle Tag کسانی که بازی رو تهیه کرده اند :

Kourosh : Archangel#2222

GlaDOS : Pain#2810

Quantic Dream : XtraMedical#2362

saeid64 : Lync#2992

Jim_raynor : Conan#2978

douchebag : zigorat#2876

slipkboy : Slipkboy#2598

Hellgate:london : Mashmammad#2523

Sweet Jesus : Dagnir#2171

AghaReza : Reza#2935

DEVIL_Hamit : hamit#2921

RezaRazeR : Akami#2922

Maniac Gamer : FallenAngel#2696

Isildur : ISILDUR#2930

RattleSnake : sawanti#2317

bardi ya : Bardia#2766

The Phenom : ragnarok#2690

POUYA KHAN : POUYAKHAN#2141

Emo_boy : Salar#1568

nimah32 : Nima#1429

Death King : DevilKing#2782

T.M.D.B.B : thefury2009#2405

Amirmahdi_92 : Amirmahdi#2347

Herduss: Herduss#1739
    FPS Doug : amir#2974

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
سلام،

منم الان دسترسی به AH ندارم. برام می نویسه Auction House is currently Unavailable.

من فکر کنم به خاطر این باشه که کشورم ایرانه. من نه اکانتم الان لاک شده و نه اصلا از چیز استفاده کردم. احتمال خیلی زیاد به خاطر کشور عزیز ایرانه.

دوستانی که الان کشورشون ایرانه توی اکانت BN با AH مشکلی ندارن ؟

یاعلی...

lمنم از روزه اول تا حالا AH نداشتم Auction House is currently Unavailable.

امکان نداره بتونی تو هفت ساعت همه Exploreها رو کرده باشی. امکان نداره. اصلا بعضی Eventها و سیاهچال‌ها تو سه چهار بار اول ظاهر نمی‌شن! من هنوز بعد از 60 ساعت بازی نتونستم همه ایونت‌ها و سیاهچال‌ها رو برم.

چه بد. من نسخه بتای Torchlight 2 که فقط شامل act یک میشه رو تو 7 ساعت تموم کردم.
البته رو درجه سختی نرمال و تنهایی.احتمالا درجه سختی های دیگه زمان بیشتری نیاز داره ولی خوب بازم کوتاه هست
امکان نداره بتونی تو هفت ساعت همه Exploreها رو کرده باشی. امکان نداره. اصلا بعضی Eventها و سیاهچال‌ها تو سه چهار بار اول ظاهر نمی‌شن! من هنوز بعد از 60 ساعت بازی نتونستم همه ایونت‌ها و سیاهچال‌ها رو برم.
بابا رو نرمال فقط برای بار اول.من تام سیاهچال ها و جا هایی که دیدم رو رفتم نه اینکه تمام سیاهچال هایی بازی رو Explore کرده باشم.اون که خیلی وقت می خواد.باید 10 بار بازی رو تا آخر بری.مثل اینکه منظورم رو بد رسوندم

آخرین ویرایش:
خُب منظور رو بد می‌رسونید که ملت فکر می‌کنند 7 ساعته بازی. بدو بدو می‌خوای بکنی تو نورمال که بری Nightmare پدرت دربیاد؟ بشین قشنگ فارم کن بابام جان. آروم بگیر.

دوستان مثل اینکه مشکل جدید در گیر کردن در مرحله retrieving hero list در هنگام وصل شدن به اکانت وجود اومده که من هم دارم.توی بقیه سرور ها به جز اروپا مشکلی نیست.کسی دیگه هم مشکل داره؟یک چیز دیگه اینکه به نظرم هر کسی راهنمایی چیزی درباره ساختن بیلید های خوب داره اینجا بزاره یکخورده ما رو کمک کنه.

اول از همه کوتاهی بازی بود به طوری که میشه توی نرمال با کشتن تمام دمشن ها و رفتن تمام سیاهچال ها سر 7 ساعت بازی رو تموم کرد.
من 4 ساعت دارم بازی میکنم هنوز به mini boss اول یعنی .. خطر اسپویلر
Skeleton king
نرسیدم بعد چجوری شما در عرض 7 ساعت بازی تموم کردی :|
دوستان مثل اینکه مشکل جدید در گیر کردن در مرحله retrieving hero list در هنگام وصل شدن به اکانت وجود اومده که من هم دارم
من یکبار یک ارور دادم که نفهمیدم چی بود ولی بعدش دوباره زدم وارد شد.

من 4 ساعت دارم بازی میکنم هنوز به mini boss اول یعنی .. خطر اسپویلر
متن پنهان:
Skeleton king

نرسیدم بعد چجوری شما در عرض 7 ساعت بازی تموم کردی :|
تموم کردم دیگه چه میدونم ولی میدونم که تمام جاها و سیاهچال های موجود تو بار اول رو رفتم.والا پایین تر از این همه تو نرمال برای اولین بار رفتن!تازه act 1 ,2 طولانی تر از بقیه هستن و Act 4 خیلی کوتاه هست

من الان که بازی رو روی Nightmare تموم کردم رفتم دیدم برام 44 ساعت ثبت شده، اصل Diablo به همینه توی دنیاش غرق بشی و تک تک قسمت های بازی رو بگردی. تازه من با این وضعیت وقتی Nightmare رو شروع کردم بازی برام سخت شده بود و بعید میدونم کسی که 7 ساعته بازی رو تموم کنه بتونه اصلا توی همون مراحل اولیه Nightmare هم دووم بیاره!
دوستان من این رو گفتم الان یه بار دیگه هم میگم لطفا اگه امکانش هست یه نفر بره Auction House رو چک کنه ببینه Gem و Crafting Materials رو میشه خرید یا نه! چون هرچی اینارو سرچ میکنم میزنه: "Item Not Found" تا همین 3 روز پیش هیچ مشکلی نداشت!
راستی اگه کسی طرفای Level 52 هست لطفا منو Add کنه(Dandelion#2560) تا Hell رو با همدیگه بریم.
ممنون

خب من خودم با monk خیلی سریعتر از بقیه کلاس ها می تونستم برم چون همه کلاس ها رو امتحان کرده بودم.لولی هم که تموم کردم 33 بود.ولی خوب هنوز nightmare رو به لطف سرور های قدرتمند بلیزارد نرفتم.شاید هم من بعضی جاها رو رد دادم خودم نفهمیدم!البته خوب چون همه چی رندوم هست ممکنه برای بعضی ها بیشتر و بعضی ها کمتر طول بکشه.راستی الان به روزترین ارور 37 هست.واقعا دم بلیزارد گرم اصلا آدم رو خسته نمی کنه هر لحظه یک ارور جدید می ده

شما گویا با همین ah معمولی مشکل داری، ولی account ـت Lock نشده تا حالا ؟
بعد از یه بار مشکل پیش اومدن واسه account، دسترسی به real money AH قطع میشه.باید authenticator رو فعال کنی تا بتونی دوباره به ah دسترسی پیدا کنی. اگر دوباره مشکل پیش بیاد بطور دائم دسترسی به ah قطع میشه. نمیدونم مشکل شما هم به این مربوطه یا نه.

چرا اکانتم یک بار بلوک شد
چجوری authenticator فعال کنم من نه اندرویید دار موبایل دارم! نه pager دارم!:|
ممنون

آخرین ویرایش:
تموم کردم دیگه چه میدونم ولی میدونم که تمام جاها و سیاهچال های موجود تو بار اول رو رفتم.والا پایین تر از این همه تو نرمال برای اولین بار رفتن!تازه act 1 ,2 طولانی تر از بقیه هستن و Act 4 خیلی کوتاه هست
من بش از 15 ساعت بازی کردم هنوز به اکت سه نرسیدم ! باور کنید ولگردی هم نکردم :d یعنی تقریبا نکردم ;;) !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or