Diablo II: Resurrected | PC

diablo-II-resurrected-pc-specs.jpg

بازی Diablo II: Resurrected ، نسخه ی بازسازی شده ی بازی کلاسیک Diablo II است که با گیم پلی اوریجینال و قابلیت های بصری و فنی فراوان، قرار است خاطرات زیادی رو برای گیمرهای قدیمی زنده کند. از جمله اصلی ترین قابلیت های بازی ، اضافه شدن رزولوشن 4k (2160p) و Dolby 7.1 به این نسخه از بازی میباشد.

قابلیت های نسخه ی بازسازی شده

bullet-icon@2x.png
گرافیک ریمستر شده- مانسترها، هیروها، آیتم ها و اسپل ها همه بازسازی شده اند.
bullet-icon@2x.png
یک داستان حماسی در 5 اکت مجزا
bullet-icon@2x.png
بازی با حفظ گیم پلی اورجینال، ریشه های اصلی اش را تغییر نداده است.
bullet-icon@2x.png
پشتیبانی battle.net
bullet-icon@2x.png
قابلیت cross-progression که بازیکن میتواند ادامه ی ماجراجویی اش را در پلتفرم دیگری انجام دهد.
bullet-icon@2x.png
و قابلیت های بسیار دیگر ....

بازگشت "ارباب نابودی"

این نسخه از بازی تمامی محتویات اکسپنشن ®Diablo II: Lord of Destruction رو در بر دارد. از جمله شما میتوانید با دو کلاس Assassin و Droid که در این اکسپنشن قابل بازی بودند، بازی رو تجربه کنید.

کلاس های بازی

بازی دارای 7 کلاس قدرتمند است که هرکدام 30 مهارت منحصر به فرد دارند.

Amazon
Screenshot 2021-06-14 164222.png

کلاس آمازون مهارت بالایی در پرتاب نیزه دارد و در شرایط جنگی با چابکی فرا انسانی خود عمل میکند. او به قدرت جادو وابسته است که مهارت های جنگی خود را افزایش دهد.

Assassin
Screenshot 2021-06-14 164813.png

او عضوی از سلسله ی Vizjerei (وِجِرای) میباشد، که به این منظور پایه گذاری شده است که mage های تبدیل شده به rogue را شکار کند. او یک متخصص هنرهای رزمی است که از تله های مرگبار و تکنیک های سایه برای نابودی دشمنانش استفاده میکند.

Necromancer
Screenshot 2021-06-14 172002.png

تسلط او بر زندگی و مرگ، به او توانایی احضار ارتشی از اسکلت ها و هیولاها را میدهد. او از زهر و نفرین علیه دشمنان خود استفاده میکند.

Barbarian
Screenshot 2021-06-14 172355.png

او یک بیابان گرد سرگردان است که با خشونت و قدرت فیزیکی بالای خود و مهارت در استفاده از سلاح ها از فریادهای خود استفاده میکند که به یارانش قدرت بدهد و دشمنانش را تضعیف کند.

Paladin
Screenshot 2021-06-14 172659.png

ایمان یک پالادین سلاح ها و به خصوص سپرش هستند. او با استفاده از aura های قدرتمندش ، از ترکیب قدرت های رزمی و دفاعی اش بهره میگیرد که شیاطین را نابود کند.

Sorceress
Screenshot 2021-06-14 173018.png

او با تسلط بر عناصر متفاوت، میتواند با فرستادن قدرت های یخی، برق، آتش و ... دشمنان را نابود کند.

Druid
Screenshot 2021-06-14 173348.png
او نگهبان و حافظ حیات وحش و موجودات وحشی است. او میتواند تبدیل به خرس یا گرگینه شود، به حیوانات دستور دهد و جادوهای کهن و بسیار مخرب مربوط به زمین، آتش، باد و یخ را استفاده کند.

ویژگی های اضافه شده به گیم پلی بازی

قابلیت ladder season که در آن بازیکن میتواند پیشرفت خود را با بهترین و قدرتمند ترین پلیرها مقایسه کند.

رابط کاربری بازسازی شده

شما میتوانید اطلاعات کامل کاراکتر خودتون رو ببینید، آیتم ها رو با هم مقایسه کنید و از قابلیت های دیگر رابط کاربری بازسازی شده استفاده کنید.

استش بزرگتر
در این نسخه از بازی فضای بزرگتری برای آیتم های لوت شده در نظر گرفته شده است و همچنین یک tab shared stash به بازی اضافه شده.
bullet-icon@2x.png
استش شخصی از 8*6 به 10*10 افزایش یافته است.
bullet-icon@2x.png
استش تب مشترک میان تمام کاراکترهای شما در اکانت battle.net
bullet-icon@2x.png
هم اکنون میتوان آیتم ها را بین تمام هیروها به سادگی جابجا کرد

ارتش خود را تشکیل بدهید

یکی از بهترین ویژگی های بازی ، کوآپ 8 نفره است که میتوانید با دوستانتان به لوت کردن و ماجراجویی بپردازید. هرچند با تعداد نفرات بیشتر، قدرت دشمنان نیز افزایش میابد.

اطلاعات تکمیلی

ویدیوهای مربوط به بازی

1- مقایسه ی بصری نسخه ی بازسازی شده با نسخه ی کلاسیک

2- تریلر اول

3- تریلر E3

پلتفرم های بازی

Screenshot 2021-06-14 180151.png

نسخه ی ریمستر بازی Diablo II بر روی پلتفرم های PC, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S, PS4, PS5 و Switch عرضه خواهد شد.

نسخه های مختلف بازی همراه با قیمت

این بازی در دو نسخه ی Diablo® II: Resurrected و Diablo ® Prime Evil Collection با قیمت های 39.99 دلار و 59.99 دلار عرضه خواهد شد. نسخه ی Prime Evil، بازی Diablo III را هم شامل میشود.

تاریخ انتشار بازی

این بازی در تاریخ 23 سپتامبر سال جاری ( 1 مهر 1400) عرضه خواهد شد.

پ.ن: در صورت انتشار اطلاعات جدیدتر پست آپدیت خواهد شد.

آخرین ویرایش:
نمیدونستم همچین چیزی داره! چقدر مناسب به نظر میاد.

برای Normal و Nightmare شاید. توی Hell تقریباً کار خاصی نمیکنه. کاراکتر HammerHand که یادته. Shadow و Phoenix Strike رفت. سر Guardian ها پدرش در اومد. البته سر Guardian های Hell پدر هممون در اومد :دی

آخرین ویرایش:
برای Normal و Nightmare شاید. توی Hell تقریباً کار خاصی نمیکنه. کاراکتر HammerHand که یادته. Shadow و Phoenix Strike رفت. سر Guardian ها پدرش در اومد. البته سر Guardian های Hell پدر هممون در اومد :دی

دقیقا میدونم چی میگی .
خب کسی که میخواد Phoenix Strike استفاده کنه باید
اولا مهارت Claw master تا دسته پر باشه
دوما از آیتم هایی استفاده کنه که Attack Rating رو بالا میبرن و صد البته بر پایه ی لول کاراکتر است مثل همین Claw که من دارم 2000 تا Attack Rating مال خودشه . 1000 تا هم ما لول
سوما باید Dexterity بالایی داشته باشی.
ولی در کل بازم مطمئنم که هر کاری که کنی هر کلاسی بالاخره توی Hell اون آخراش کم میاره.
حالا هی برو جون بکن مثلا Hero خفن بساز:cool: . بابات در میاد آخرش هم سه سوته میزنن لهت میکنن:biggrin1::biggrin1::biggrin1:.

شنیدم که قراره دیابلو 3 رو راحت تر بسازن . راسته یا دروغه؟؟
اینجوری اکشنش بالاتر میره ولی یه کم مزش نمیریزه؟؟؟

سلام بر دوستان.
ماه رمضان رو پشت سر گذاشتيم و بعلت مصرف زياد مواد غذايي شيرين مثل زولبيا، باميه، خرما، چايي شيرين و ... بازم ديابلو در من فعال شده :biggrin1: و قصد دارم با دعاي خير دوستان اگه قابل بدونن و بدرقه راهم بشه، دوباره بپريم تو Hell !!
با توجه به اينكه قبلاً با Druid عزيز و حاجيه خانم جادو جمبل نشان و در نهايت هم با اين نكرو سم افشان بازي رو تموم كردم، كاراكترم رو بايد از بين 4 تاي ديگه انتخاب كنم.:cool:
Barbarian كه Melee هست و همونطور كه در جريان هستيد با وجود Defense بالا و Damage بالا باز هم تموم كردن Hell بسيار سخت و شايدم اگه كوچكترين اشتباهي تو انتخاب اسكيل هات بكني، غير ممكن باشه.
البته ممكنه در آينده گريزي هم به اين كاراكتر خوفناك بزنم!
پالادين هم كاراكتر خوب و قوي هست و بيلدهاي Smiter و Hammerdin اميد زيادي براي تموم كردن Hell دارن. بيلد Hammerdin قبلاً توسط سيد امتحان شده بود كه متاسفانه توي Hell در برابر اون 3 تا Guardian متوقف شد اما من با كلنجار رفتن و گذاشتن زمان بيشتر براي اين سه نفر و البته با سيو هاي خود سيد تونستم شكستشون بدم.:cool:
در كل اين كاراكتر هم اميدهاي زيادي بهش هست اما انتخابهاي ديگر رو هم بايد بررسي كنم.
Assassin هم كاراكتر قدرتمندي هست ولي با توجه به اينكه (طبق فرمايشات برادر پارسيا) يه بابايي چكش بدست با اين خانم رفته بود و جلوي اون 3 تا Guardian متوقف شده بود يه خورده منو به شك انداخته.
البته من تا خودم تست نكنم هيچ وقت چيزي رو تأييد يا تكذيب نميكنم اما با توجه به اين قضيه اين خانم خوب رو هم فعلاً بي خيال ميشم.
و اما ميرسيم به يه خانم خوب ديگه كه همون Amazon باشه. البته من قبلا بازي رو با ايشون شروع كرده بودم منتها چون دوستان از بس تشويقم كردن در دفعات قبلي و Hell رو تموم كردم و كف دستاشون درد گرفته بود، ديگه دست نميزدن و من انگيزه خودمو از دست دادم و ولش كردم!
حالا دوباره ميخوام برم سراغش و البته مجدداً از ابتدا با اين كاراكتر بازي رو شروع كنم.
نكاتي كه در مورد اين كاراكتر وجود داره اينه كه از نظر فيزيكي اين كاراكتر يا به عبارت بهتر قهرمان ما، مثل خيلي از كاراكترهاي ديگه ضعيفه و در مقابل ضربات سهمگين مانسترها تو Hell نميتونه دووم بياره در نتيجه بيلدهايي كه بر اساس Spear و Javelin هستن رو بايد بي خيال شد. دليل ديگه براي بي خيال شدن بيلدهايي كه بر اساس Spear و Javelin ساخته ميشن Elemental Damage اي هست كه اين بيلدها روي اون تمركز دارن و بعلت پايين بودن مقدار اين Elemental Damage ها و همچنين بلاك شدن درصد زيادي از اين Damage ها به خاطر Resistance بالاي مانسترها توي Hell ضربات چندان اثرگذار نخواهد بود. Elemental Damage ها بر اساس دو عنصر Lighting – Poison هستن. Poison كه شخصاً تجربه كردم با نكرو Poisoner و كارايي چنداني تو Hell نداره. تازه آمازون مثل نكرو Lower Resist هم نداره! در نتيجه به جرأت ميتونم بگم اسكيلهايي كه بر اساس Poison كاملاَ بي اثر هستن. اين مورد رو هم اضافه كنين كه اسكيلهاي Poison آمازون مثل نكرو زمان ميبرن تا بصورت كامل اثر كنن و با توجه به زمان بسيار زياد اثرگذاري اين اسكيل ها (بيش از 45 ثانيه براي Poison Javelin و بيش از 10 ثانيه براي Plague Javelin) ديگه ميشه مطمئن شد كه كاملاً بي مصرف هستن. ميومنه فقط اسكيلهايي كه بر اساس Lighting هستن. به دو دليل من معتقدم اين اسكيل‌ها هم كارايي ندارن توي Hell.
اول تجربه اي بود كه برادر حميد (حميدوس) با حاجيه خانم جادو جمبل نشان تو Hell داشت و اسكيلهاي Lighting كه روش كار كرده بود و Damage زيادي وارد ميكردن، كارايي نداشتن به اون صورت. دوم هم چيزي هست كه عقل و منطق حكم ميكنه! اولين دليل منطقي‌: باز هم مثل Poison نداشتن اسكيل Lower Resist هست و همينطور تعداد زياد مانسترهايي هست كه نسبت به Lighting بطور كامل ايمن (Immunity) هستن. دومين دليل منطقي هم همونطور كه دوستان در جريان هستن بصورت كلي اسكيلهاي Lighting با هر كدوم از كاراكترها كه باشين و هر اسكيلي كه باشه به اينصورت هست : 1-X (به جاي X اعداد متفاوتي وجود داره). به عبارت ساده تر يعني يك اسكيل كه مثلاً 2000-1 تا Damage وارد ميكنه، محدوده اثر گذاري و ميزان آسيب وارده بصورت Random محدوده اي بين اين دو عدد هست. حالا بر فرض مثال اگه 2000 تا Damage هميشه وارد بشه به مانستر باز هم رقم قابل توجهي نيست تو Hell چه برسه به اينكه احتمال كمتر بودن اين عدد هم خيلي خيلي زياده و ممكنه در بسياري از ضربات بسيار كم اثر و حتي بي اثر باشه. در نتيجه باز هم ميرسيم به اين قضيه كه Spear و Javelin و بيلدهاي بر اساس اين سلاح ها رو بايد بي خيال شد.
ميرسيم به اسكيل ها و بيلدهايي كه بر اساس تيركمون چوبي (تيركمون سنگي و مگسي نه!!) هست.
اولين بيلد كه خيلي بيشتر استفاده ميشه به نام Bowazon تمركزش روي اسكيلهاي Multiple Shot و Strafe هست به عنوان ابزار وارد كردن Damage و همينطور Valkyrie كه يكي از بهترين اسكيلها هست و ميتونه خيلي خيلي قدرتمندتر و مفيدتر از Hiring باشه. جدا از قدرت، مزيت بسيار بزرگ اين اسكيل اينه كه هر وقت Valkyrie كشته شد ميتوني همون لحظه يكي ديگه Summon كني و نه تنها خرجي برات نداره (پول دوست بودن آدم از اينجا مشخص ميشه!)، بلكه احياجي نيست ناچاراً برگردي به كمپ تا Hiring رو دوباره زنده كني. (يه چيز ديگه بودن آدم هم از اينجا مشخص ميشه!!):biggrin1:
يه نكته ديگه كه البته دوستان ميدونن و فقط ميخوام يه يادآوري بشه اينه كه Valkyrie وقتي Summon ميكني در بعضي مواقع بصورت Random نسبت به يكي از المنت هاي Fire, Cold, Lighting, Poison 100 درصد ايمن ميشه و اين چيزيه كه هيچ وقت نصيب خودت يا Hiring اِت نميشه!!!
بيلد ديگه كه البته من مطلب زيادي در مورد اون نديدم و هنوز دارم روش كار ميكنم بر اساس اسكيلهايي هست كه Elemental Damage وارد ميكنن ولي بدليل تنوع بيشتر اونها (Fire, Cold, Magic) و كارايي بيشترشون نسبت به Poison و Lighting و سرعت بيشتر تيراندازي با كمان، ميتونن بسيار مفيدتر باشن كه البته من دارم فعلا در اين مورد تحقيق ميكنم.
خوب انشاء اله باقي اراجيف بنده در مِنـبـَر بعدي كه معلوم نيست كي باشه خدمت اساتيد و علماء تقديم ميشه!!
التماس دعا.:cheesygri

سلام بر دوستان.
ماه رمضان رو پشت سر گذاشتيم و بعلت مصرف زياد مواد غذايي شيرين مثل زولبيا، باميه، خرما، چايي شيرين و ... بازم ديابلو در من فعال شده :biggrin1: و قصد دارم با دعاي خير دوستان اگه قابل بدونن و بدرقه راهم بشه، دوباره بپريم تو Hell !!
با توجه به اينكه قبلاً با Druid عزيز و حاجيه خانم جادو جمبل نشان و در نهايت هم با اين نكرو سم افشان بازي رو تموم كردم، كاراكترم رو بايد از بين 4 تاي ديگه انتخاب كنم.:cool:
Barbarian كه Melee هست و همونطور كه در جريان هستيد با وجود Defense بالا و Damage بالا باز هم تموم كردن Hell بسيار سخت و شايدم اگه كوچكترين اشتباهي تو انتخاب اسكيل هات بكني، غير ممكن باشه.
البته ممكنه در آينده گريزي هم به اين كاراكتر خوفناك بزنم!
پالادين هم كاراكتر خوب و قوي هست و بيلدهاي Smiter و Hammerdin اميد زيادي براي تموم كردن Hell دارن. بيلد Hammerdin قبلاً توسط سيد امتحان شده بود كه متاسفانه توي Hell در برابر اون 3 تا Guardian متوقف شد اما من با كلنجار رفتن و گذاشتن زمان بيشتر براي اين سه نفر و البته با سيو هاي خود سيد تونستم شكستشون بدم.:cool:
در كل اين كاراكتر هم اميدهاي زيادي بهش هست اما انتخابهاي ديگر رو هم بايد بررسي كنم.
Assassin هم كاراكتر قدرتمندي هست ولي با توجه به اينكه (طبق فرمايشات برادر پارسيا) يه بابايي چكش بدست با اين خانم رفته بود و جلوي اون 3 تا Guardian متوقف شده بود يه خورده منو به شك انداخته.
البته من تا خودم تست نكنم هيچ وقت چيزي رو تأييد يا تكذيب نميكنم اما با توجه به اين قضيه اين خانم خوب رو هم فعلاً بي خيال ميشم.
و اما ميرسيم به يه خانم خوب ديگه كه همون Amazon باشه. البته من قبلا بازي رو با ايشون شروع كرده بودم منتها چون دوستان از بس تشويقم كردن در دفعات قبلي و Hell رو تموم كردم و كف دستاشون درد گرفته بود، ديگه دست نميزدن و من انگيزه خودمو از دست دادم و ولش كردم!
حالا دوباره ميخوام برم سراغش و البته مجدداً از ابتدا با اين كاراكتر بازي رو شروع كنم.
نكاتي كه در مورد اين كاراكتر وجود داره اينه كه از نظر فيزيكي اين كاراكتر يا به عبارت بهتر قهرمان ما، مثل خيلي از كاراكترهاي ديگه ضعيفه و در مقابل ضربات سهمگين مانسترها تو Hell نميتونه دووم بياره در نتيجه بيلدهايي كه بر اساس Spear و Javelin هستن رو بايد بي خيال شد. دليل ديگه براي بي خيال شدن بيلدهايي كه بر اساس Spear و Javelin ساخته ميشن Elemental Damage اي هست كه اين بيلدها روي اون تمركز دارن و بعلت پايين بودن مقدار اين Elemental Damage ها و همچنين بلاك شدن درصد زيادي از اين Damage ها به خاطر Resistance بالاي مانسترها توي Hell ضربات چندان اثرگذار نخواهد بود. Elemental Damage ها بر اساس دو عنصر Lighting – Poison هستن. Poison كه شخصاً تجربه كردم با نكرو Poisoner و كارايي چنداني تو Hell نداره. تازه آمازون مثل نكرو Lower Resist هم نداره! در نتيجه به جرأت ميتونم بگم اسكيلهايي كه بر اساس Poison كاملاَ بي اثر هستن. اين مورد رو هم اضافه كنين كه اسكيلهاي Poison آمازون مثل نكرو زمان ميبرن تا بصورت كامل اثر كنن و با توجه به زمان بسيار زياد اثرگذاري اين اسكيل ها (بيش از 45 ثانيه براي Poison Javelin و بيش از 10 ثانيه براي Plague Javelin) ديگه ميشه مطمئن شد كه كاملاً بي مصرف هستن. ميومنه فقط اسكيلهايي كه بر اساس Lighting هستن. به دو دليل من معتقدم اين اسكيل‌ها هم كارايي ندارن توي Hell.
اول تجربه اي بود كه برادر حميد (حميدوس) با حاجيه خانم جادو جمبل نشان تو Hell داشت و اسكيلهاي Lighting كه روش كار كرده بود و Damage زيادي وارد ميكردن، كارايي نداشتن به اون صورت. دوم هم چيزي هست كه عقل و منطق حكم ميكنه! اولين دليل منطقي‌: باز هم مثل Poison نداشتن اسكيل Lower Resist هست و همينطور تعداد زياد مانسترهايي هست كه نسبت به Lighting بطور كامل ايمن (Immunity) هستن. دومين دليل منطقي هم همونطور كه دوستان در جريان هستن بصورت كلي اسكيلهاي Lighting با هر كدوم از كاراكترها كه باشين و هر اسكيلي كه باشه به اينصورت هست : 1-X (به جاي X اعداد متفاوتي وجود داره). به عبارت ساده تر يعني يك اسكيل كه مثلاً 2000-1 تا Damage وارد ميكنه، محدوده اثر گذاري و ميزان آسيب وارده بصورت Random محدوده اي بين اين دو عدد هست. حالا بر فرض مثال اگه 2000 تا Damage هميشه وارد بشه به مانستر باز هم رقم قابل توجهي نيست تو Hell چه برسه به اينكه احتمال كمتر بودن اين عدد هم خيلي خيلي زياده و ممكنه در بسياري از ضربات بسيار كم اثر و حتي بي اثر باشه. در نتيجه باز هم ميرسيم به اين قضيه كه Spear و Javelin و بيلدهاي بر اساس اين سلاح ها رو بايد بي خيال شد.
ميرسيم به اسكيل ها و بيلدهايي كه بر اساس تيركمون چوبي (تيركمون سنگي و مگسي نه!!) هست.
اولين بيلد كه خيلي بيشتر استفاده ميشه به نام Bowazon تمركزش روي اسكيلهاي Multiple Shot و Strafe هست به عنوان ابزار وارد كردن Damage و همينطور Valkyrie كه يكي از بهترين اسكيلها هست و ميتونه خيلي خيلي قدرتمندتر و مفيدتر از Hiring باشه. جدا از قدرت، مزيت بسيار بزرگ اين اسكيل اينه كه هر وقت Valkyrie كشته شد ميتوني همون لحظه يكي ديگه Summon كني و نه تنها خرجي برات نداره (پول دوست بودن آدم از اينجا مشخص ميشه!)، بلكه احياجي نيست ناچاراً برگردي به كمپ تا Hiring رو دوباره زنده كني. (يه چيز ديگه بودن آدم هم از اينجا مشخص ميشه!!):biggrin1:
يه نكته ديگه كه البته دوستان ميدونن و فقط ميخوام يه يادآوري بشه اينه كه Valkyrie وقتي Summon ميكني در بعضي مواقع بصورت Random نسبت به يكي از المنت هاي Fire, Cold, Lighting, Poison 100 درصد ايمن ميشه و اين چيزيه كه هيچ وقت نصيب خودت يا Hiring اِت نميشه!!!
بيلد ديگه كه البته من مطلب زيادي در مورد اون نديدم و هنوز دارم روش كار ميكنم بر اساس اسكيلهايي هست كه Elemental Damage وارد ميكنن ولي بدليل تنوع بيشتر اونها (Fire, Cold, Magic) و كارايي بيشترشون نسبت به Poison و Lighting و سرعت بيشتر تيراندازي با كمان، ميتونن بسيار مفيدتر باشن كه البته من دارم فعلا در اين مورد تحقيق ميكنم.
خوب انشاء اله باقي اراجيف بنده در مِنـبـَر بعدي كه معلوم نيست كي باشه خدمت اساتيد و علماء تقديم ميشه!!
التماس دعا.:cheesygri

اون برادر چکش بدست بالاخره تونست حاجیه خانم زینب (همون Assassin ) رو از سه برادر محافظ رد کنه و Baal رو بزنه. پس اگه خواستی میتونی امتحان کنی .. ولی خوب سخته. اتفاقا دو سه روز پیش در مورد همین Phoenix Strike باهاش حرف میزدم. گفت که خیلی دیر فهمید که Phoenix Strike هم خوبه. شاید Build اش بد بوده که به مشکل برخورده.
یکی از بچه ها با Necro و Skeleton Army به راحتی بازی رو تموم کرده. البته چون فکر کنم شما خودت با Curse تموم کرده بودی (درست گرفتم ؟) دیگه دوباره بازی با نکرو حال نمیده.
همون یکی از بچه ها با Amazon هم تموم کرده. البته من نمیدونم Build و ایناش چی بوده چون اصلا در جریان کاراکترش نبودم.

اون برادر چکش بدست بالاخره تونست حاجیه خانم زینب (همون Assassin ) رو از سه برادر محافظ رد کنه و Baal رو بزنه. پس اگه خواستی میتونی امتحان کنی .. ولی خوب سخته. اتفاقا دو سه روز پیش در مورد همین Phoenix Strike باهاش حرف میزدم. گفت که خیلی دیر فهمید که Phoenix Strike هم خوبه. شاید Build اش بد بوده که به مشکل برخورده.
یکی از بچه ها با Necro و Skeleton Army به راحتی بازی رو تموم کرده. البته چون فکر کنم شما خودت با Curse تموم کرده بودی (درست گرفتم ؟) دیگه دوباره بازی با نکرو حال نمیده.
همون یکی از بچه ها با Amazon هم تموم کرده. البته من نمیدونم Build و ایناش چی بوده چون اصلا در جریان کاراکترش نبودم.
پس با اين حساب اميد هست به Assassin براي تموم كردن بازي! خوبه.
درسته من بيلدم Poisoner بود و تمركزم روي Curse ها و اسكيلهاي Poison بود. البته دو تا بيلد ديگه قدرتمند هم داره. يكيش همون تيم ملي اسكلت ها هست و ديگري هم Bonemancer كه تمركزش روي اسكيلهايي هست كه Magical Damage دارن و بيلد بسيار قدرتمندي هست. البته اون قديمترها و قبل از اومدن پچ 1.11 يه باگ كوچيكم بوده تو بازي كه با استفاده از يه آيتم كه اسمش يادم نيست (فكر كنم يه جفت Bootبود) كلي Synergy ميداده به اسكيلهاي Bone و ميزان Damage اين بيلد سر به فلك ميزده منتها فهميدن اين بليزاردي ها و تو 1.11 به بعد درستش كردن و حال ملت باگ خور كن رو گرفتن!!! :biggrin1:

سلام.
بالاخره پس از كلي كلنجار رفتن با خودم تصميم گرفتم ياد و خاطره مرحوم سيد رو زنده نگه دارم و راه اونو دنبال كنم و با Paladin برم.
بيلد Smiter البته.
اون چيزايي كه در موردش خوندم بدجوري رفته تو مخم كه با اين بيلد برم!
چون تازه شروع كردم و حالا حالاها كار داره تا برسم به Nightmare و بعد از اون Hell فعلا چيزي نمينوسيم تا اطلاعات تجربي ام از اين بيلد بالاتر بره چون همه چيز تئوري نيست و خيلي چيزا هست كه بايد خودت تجربه كني تا فوت و فنش بياد دستت!!
فعلاً از دست من در امانيد! پس با خيال آسوده بخوابيد!!:cheesygri

پ.ن:
منظورم از مرحوم سيد اين نيست كه واقعاً .... اما در دنياي گيم بعله!! !:biggrin1::biggrin1:

سلام.
البته من شبي يكي دو ساعت بدليل مشكلات كار نميتونم بازي كنم اما اين پالادين اصلاً حال نميده!!
يعني كلاً اين Melee نميره تو كـَـتَم!!:cheesygri
در نتيجه پالادين رو با لول 20 ولش كردم رفتم يه Summoner Necro ميسازم تا ببينيم چي ميشه.
بيلد ساده اي هست و ساختنش زياد سخت نيست منتها ترتيب انتخاب اسكيلهات بايد توش دقت بشه تا به مشكل بر نخوري. بعدا براي دوستاني كه ممكنه اطلاعاتي راجع به اين بيلد نداشته باشن توضيح ميدم.
فعلا ...

اتفاقا منم داشتم با paladian میرفتم رو Level 18 ولش کردم. به چند دلیل
1- خیلی پیزوری نمیدونم چرا مرتب هی زارتش در میاد میمیره
2- اصلا حال نمیده
3- جادوی درست و حسابی که بدرد حمله موثر بخوره نداره
4- کاراکتر Melee خوبی نیست ، جادوگر خوبی هم نیست.
5- بیشتر Skill هاش دفاعیند

از همین رو طی یک اقدام انتهاری تصمیم گرفتم با Amazon برم . بینم این دختره چی تو چنته داره:biggrin1:

سلام عليكم جميعاً و رحمت اله و بر KATO And Lift Truck.
خوب راستش چيزي كه اعصابم رو به هم ميريزه اينه كه تو اين Guide هايي كه ملت مينويسن رو اينترنت ميان يه ليست ازEquipment ها مينويسن و تو ميتوني اگه پول كافي جمع كني راحت بهترين تجهيزات رو واسه خودت رديف كني.
حداقل 2000 تا Defense بدون هيچ دردسري. Resistant ها فول. حداقل 5-6 تا +To All Skills و انواع اقسام آيتمها كه Aura هاي پالادين مثل Concentration يا Holy Freeze براي مثلا Barbarian و ...
خلاصه آيتمهايي كه noob ترين بازيكنها هم ميتونن Hell رو تموم كنن رديف ميكنن، تازه اين وسط ميگن اگه جايي كم آوردين برين با يه گروه بازي كنين تا نقاط ضعف كاراكترت رو پوشش بده!!!!
از حق نگذريم همين بچه هاي خودمون و بقيه كساني كه با نسخه هاي كرك شده و آيتمهايي كه با سلام و صلوات بدست ميارن، بازي رو تموم ميكنن خيلي خيلي كارشون سخت تره و شاخ غول شكستن كه ميگن رو اين افراد انجام ميدن نه اونا!!
بگذريم.
و اما براي اينكه پستم حالت اسپم نداشته باشه ميخوام كمي در مورد Horadric Cube و قابليتهايي كه داره بنويسم.
البته دوستان همه خودشون استادن منتها يك سري ها هستن مثل خود من حال و حوصله خوندن و چرخ زدن تو نت رو ندارن. من دارم واسه اونا ميگم چون دركشون ميكنم!!!!
اين جعبه جادويي كارآمد قابليتهاي زيادي داره از جمله تركيب Gem ها و ساختن Gem هاي با كيفيت بالاتر، تركيب Rune ها و ساختن Rune هاي با لـِــوِل بالاتر (سطح پايين ترين و فراوان ترين Rune كه شانس Drop شدنش هم خيلي زياده EL هست كه لول 11 هست و سطح بالاترين هم كه احتمال Drop اش تقريبا يه چيزي نزديك به صفره ZOD هست با لول 69).
اضافه كردن سوكت (سوراخي براي قرار دادن Gemيا Rune و يا Jewel) به يك آيتم يا برداشتن سوكت از روي آيتم.
ساختن Rejuvenation Potion و خيلي كارهاي ديگه كه بعضي‌هاشو در ادامه توضيح ميدم.
يكي از ساده ترين و پركاربردترين امكاناتش تركيب Gem ها هست. با قرار دادن 3 Gem يكسان داخل Cube و Transmute كردن Gem هاي با كيفيت بالاتر بدست مياد.
ترتيب كيفيت Gem ها به اين صورت هست :
Chipped
Flawed
Normal
Flawless
Perfect
به عنوان مثال شما با قراردادن 3 تا Gem Flawed يكسان ميتونين يك Normal Gem بدست بيارين تا در نهايت به Perfect برسين.
سوالي كه ممكنه اين وسط پيش بياد اينه كه اگه ما سه تا Perfect Gem رو بذاريم تو Cube و بعد Transmute رو بزنيم چه اتفاقي ميوفته ؟؟؟؟؟
جواب : هيچ اتفاق خاصي نميوفته خوب!!! :لول
و اما مورد بعد كه بازم ممكنه استفاده بشه تركيب Rune هاست كه اين هم بصورت سه تايي هست منتها يه سدي اين وسط وجود داره. (يا به عبارت بهتر وجود داشت). قبل از ورژن 1.10 نميشد با تركيب كردن Rune ها به بالاترين لول يعني ZOD رسيد اما بعد از عرضه پچ 1.10 و بعد از اون اين مشكل با كمي تغيير حل شد.
در حالت عادي با تركيب 3 عدد از هر كدام از اين Rune ها به Rune لول بالاتر ميرسيد.
3 تا EL نتيجه ELD
3 تا ELD نتيجه TIR
3 تا TIR نتيجه NEF
3 تا NEF نتيجه ETH
3 تا ETH نتيجه ITH
3 تا ITH نتيجه TAL
3 تا TAL نتيجه RAL
3 تا RAL نتيجه ORT
3 تا ORT نتيجه THUL

و بعد از عرضه پچ 1.10 براي دستيابي به Rune هاي لول بالاتر بايد علاوه بر تعداد 3 و 2 نياز به يك Gem هم هست كه در مراحل ابتدايي از Gem هاي Chipped و براي Rune هاي لول بالاتر از Flawless استفاده كنيد كه البته چون كاربرد زيادي نداره در حالت سينگل پلير كه ماها ميريم از ذكر فرمولها خودداري ميكنم.
در اين قسمت به اين نتيجه ميرسيم كه Perfect Gem ها اصولاً استفاده خاصي ندارن بجز اينكه 3 تاش رو بذاريم توي Cube و Transmute رو بزنيم و مطمئن بشيم كه اتفاق خاصي نميوفته و خيالمون راحت بشه!!!!!! :دي
و اما يكي از استفاده‌هاي ديگه ساختن Rejuvenation Potion هست. البته معمولاً در طول بازي تعداد زيادي از اونا رو بدست مياريم و لازم نميشه كه بخوايم بسازيم منتها هميجوري واسه تنوع و اينكه يخورده بخنديم و شاد باشيم ميگم خدمتتون!!
از تركيب 3 تا Health Potion به اضافه 3 تا Mana Potion اضافه 1 عدد Chiped Gem Or Skull يه Rejuvenation Potion بدست مياد.
از تركيب 3 تا Rejuvenation Potion يك عدد Full Rejuvenation Potion بدست مياد.
اگه بخوايم يـِــيهويي و مستقيم Full Rejuvenation Potion بدست بياريم از همون فرمول بالا استفاده ميكنيم منتها به جاي Chiped ازNormal Gem Or Skull استفاده ميكنيم.
همونطور كه ملاحظه ميكنيد در اينجا هم Perfect Gem ها استفاده نميشن و تأييد ديگري است بر نظريه اينجانب!!!!!! :دي
و اما مورد بعدي كه شايد از همه مواردي كه گفتم جذابتر باشه اضافه كردن سوكت به آيتمها هستش.
نكاتي بصورت كلي وجود داره كه لازمه ذكر كنم :
اول : آيتم مورد استفاده بايد يه آيتم نرمال و بدون سوكت باشه و آيتمهايي كه Low Quality و يا Superior باشن قابليت اضافه كردن سوكت رو ندارن.
دوم : تعداد سوكتهاي ايجاد شده بر روي آيتم بسته به نوع آيتم (سلاح باشه يا Armor و اينكه از چه نوعي باشه) بين 1 تا 6 بصورت تصادفي متغير هست و فرمول ثابتي نداره. مثلا براي زره حداكثر 4 سوكت، براي سلاح ها حداكثر 6 سوكت، براي كلاه خود حداكثر 3 سوكت و براي سپر حداكثر 4 سوكت بصورت تصادفي ايجاد ميشه و نكته ديگه اي كه اين وسط وجود داره اينه كه معمولا شانس اينكه تعداد سوكتها زيادترين حد باشه بيشتر از اينه كه كمترين حد باشه! (چه خوب!)
سوم : براي ساختن آيتم سوكت دار تركيبي از Rune و Gem و آيتم نرمال لازمه.
و اما فرمول ها.
ساختن زره سوكت دار :
يك عدد Tal Rune به اضافه يك عدد Thul Rune به اضافه يك عدد Perfect Topaz به اضافه يك زره معمولي
ساختن سلاح سوكت دار :
يك عدد Ral Rune به اضافه يك عدد Amn Rune به اضافه يك عدد Perfect Amethyst به اضافه يك سلاح معمولي
ساختن كلاه خود سوكت دار :
يك عدد Ral Rune به اضافه يك عدد Thul Rune به اضافه يك عدد Perfect Sapphire به اضافه يك كلاه خود معمولي
ساختن سپر سوكت دار :
يك عدد Tal Rune به اضافه يك عدد Amn Rune به اضافه يك عدد Perfect Ruby به اضافه يك عدد سپر معمولي

نتيجه اي كه ميشه اينجا گرفت اينه كه نظريه من كه بالاتر گفتم حرف مفتي بيش نبوده و از سر شكم سيري حالا يه چيزي گفتم كه يه چيزي گفته باشم!!!! :لول

اينا رو فعلا داشته باشين تا بعدا در مورد آيتمهايي نارنجي رنگي كه Crafted Items ناميده ميشن صحبت كنم.

آخرین ویرایش:
@Kain

مطلب خیلی خوبی بود. :happy:
یک سوال! این Full Rejuvenation Potion اصلاً تو بازی drop می‌شه؟ من اول فکر می‌کردم شاید فقط توی Nightmare و Hell گیر میاد ولی تو Nightmare هم مجبورم خودم همیشه درست کنم (با همون 3 تا Rejuvenation Potion).

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or