Diablo II: Resurrected | PC

diablo-II-resurrected-pc-specs.jpg

بازی Diablo II: Resurrected ، نسخه ی بازسازی شده ی بازی کلاسیک Diablo II است که با گیم پلی اوریجینال و قابلیت های بصری و فنی فراوان، قرار است خاطرات زیادی رو برای گیمرهای قدیمی زنده کند. از جمله اصلی ترین قابلیت های بازی ، اضافه شدن رزولوشن 4k (2160p) و Dolby 7.1 به این نسخه از بازی میباشد.

قابلیت های نسخه ی بازسازی شده

bullet-icon@2x.png
گرافیک ریمستر شده- مانسترها، هیروها، آیتم ها و اسپل ها همه بازسازی شده اند.
bullet-icon@2x.png
یک داستان حماسی در 5 اکت مجزا
bullet-icon@2x.png
بازی با حفظ گیم پلی اورجینال، ریشه های اصلی اش را تغییر نداده است.
bullet-icon@2x.png
پشتیبانی battle.net
bullet-icon@2x.png
قابلیت cross-progression که بازیکن میتواند ادامه ی ماجراجویی اش را در پلتفرم دیگری انجام دهد.
bullet-icon@2x.png
و قابلیت های بسیار دیگر ....

بازگشت "ارباب نابودی"

این نسخه از بازی تمامی محتویات اکسپنشن ®Diablo II: Lord of Destruction رو در بر دارد. از جمله شما میتوانید با دو کلاس Assassin و Droid که در این اکسپنشن قابل بازی بودند، بازی رو تجربه کنید.

کلاس های بازی

بازی دارای 7 کلاس قدرتمند است که هرکدام 30 مهارت منحصر به فرد دارند.

Amazon
Screenshot 2021-06-14 164222.png

کلاس آمازون مهارت بالایی در پرتاب نیزه دارد و در شرایط جنگی با چابکی فرا انسانی خود عمل میکند. او به قدرت جادو وابسته است که مهارت های جنگی خود را افزایش دهد.

Assassin
Screenshot 2021-06-14 164813.png

او عضوی از سلسله ی Vizjerei (وِجِرای) میباشد، که به این منظور پایه گذاری شده است که mage های تبدیل شده به rogue را شکار کند. او یک متخصص هنرهای رزمی است که از تله های مرگبار و تکنیک های سایه برای نابودی دشمنانش استفاده میکند.

Necromancer
Screenshot 2021-06-14 172002.png

تسلط او بر زندگی و مرگ، به او توانایی احضار ارتشی از اسکلت ها و هیولاها را میدهد. او از زهر و نفرین علیه دشمنان خود استفاده میکند.

Barbarian
Screenshot 2021-06-14 172355.png

او یک بیابان گرد سرگردان است که با خشونت و قدرت فیزیکی بالای خود و مهارت در استفاده از سلاح ها از فریادهای خود استفاده میکند که به یارانش قدرت بدهد و دشمنانش را تضعیف کند.

Paladin
Screenshot 2021-06-14 172659.png

ایمان یک پالادین سلاح ها و به خصوص سپرش هستند. او با استفاده از aura های قدرتمندش ، از ترکیب قدرت های رزمی و دفاعی اش بهره میگیرد که شیاطین را نابود کند.

Sorceress
Screenshot 2021-06-14 173018.png

او با تسلط بر عناصر متفاوت، میتواند با فرستادن قدرت های یخی، برق، آتش و ... دشمنان را نابود کند.

Druid
Screenshot 2021-06-14 173348.png
او نگهبان و حافظ حیات وحش و موجودات وحشی است. او میتواند تبدیل به خرس یا گرگینه شود، به حیوانات دستور دهد و جادوهای کهن و بسیار مخرب مربوط به زمین، آتش، باد و یخ را استفاده کند.

ویژگی های اضافه شده به گیم پلی بازی

قابلیت ladder season که در آن بازیکن میتواند پیشرفت خود را با بهترین و قدرتمند ترین پلیرها مقایسه کند.

رابط کاربری بازسازی شده

شما میتوانید اطلاعات کامل کاراکتر خودتون رو ببینید، آیتم ها رو با هم مقایسه کنید و از قابلیت های دیگر رابط کاربری بازسازی شده استفاده کنید.

استش بزرگتر
در این نسخه از بازی فضای بزرگتری برای آیتم های لوت شده در نظر گرفته شده است و همچنین یک tab shared stash به بازی اضافه شده.
bullet-icon@2x.png
استش شخصی از 8*6 به 10*10 افزایش یافته است.
bullet-icon@2x.png
استش تب مشترک میان تمام کاراکترهای شما در اکانت battle.net
bullet-icon@2x.png
هم اکنون میتوان آیتم ها را بین تمام هیروها به سادگی جابجا کرد

ارتش خود را تشکیل بدهید

یکی از بهترین ویژگی های بازی ، کوآپ 8 نفره است که میتوانید با دوستانتان به لوت کردن و ماجراجویی بپردازید. هرچند با تعداد نفرات بیشتر، قدرت دشمنان نیز افزایش میابد.

اطلاعات تکمیلی

ویدیوهای مربوط به بازی

1- مقایسه ی بصری نسخه ی بازسازی شده با نسخه ی کلاسیک

2- تریلر اول

3- تریلر E3

پلتفرم های بازی

Screenshot 2021-06-14 180151.png

نسخه ی ریمستر بازی Diablo II بر روی پلتفرم های PC, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S, PS4, PS5 و Switch عرضه خواهد شد.

نسخه های مختلف بازی همراه با قیمت

این بازی در دو نسخه ی Diablo® II: Resurrected و Diablo ® Prime Evil Collection با قیمت های 39.99 دلار و 59.99 دلار عرضه خواهد شد. نسخه ی Prime Evil، بازی Diablo III را هم شامل میشود.

تاریخ انتشار بازی

این بازی در تاریخ 23 سپتامبر سال جاری ( 1 مهر 1400) عرضه خواهد شد.

پ.ن: در صورت انتشار اطلاعات جدیدتر پست آپدیت خواهد شد.

آخرین ویرایش:
آقا یک انسان خیر پیدا میشه به ما بگه ؟:cheesygri
در باره آن لاین بازی کردن این بازی میخواستم بپرسم چطوریه ممنون میشم.
ُُStep by Step میخواستم اگه ممکنه.

سلام میشه بگید در ACT II که من یک Cube می گیرم برای چه کاری است و اینکه یک چوب دستی هم از بدن آن کرم که کشتم در آوردم ولی نمی دونم باید با اینها چه کار کنم اگر ممکنه یکم راهنمایی کنید بعد یک سوال دیگه من Diablo II Patch 1.12a را نصب کردم و بعد اکسپنشن آن و بعد Patch 1.11b اکسپنشن الان یعنی Hell بازی رد کردنش خیلی سخت شده یا نه و بازی دارد خیلی آیتم خوب می ده و آسان تر شده آآآآ این پچ آخرش Hell را سخت می کنه یا نه؟
ممنون

سلام

احمد می دونه مشکل من چیه که یکم کم پیدا شدم. و به خاطر مشکلی که دارم رجوع کردم باز به دیابلو کبیر.

بروبچ یکم در مورد بخش Multy player بازی توضیح میدید تمام مودهارو می خواستم.;)
آقا یک انسان خیر پیدا میشه به ما بگه ؟
در باره آن لاین بازی کردن این بازی میخواستم بپرسم چطوریه ممنون میشم.
ُُStep by Step میخواستم اگه ممکنه.

خب در این مورد فکر کنم بارها بچه ها گفتن. از پارسیا گرفته تا حمید و خود من. در مورد مولتی بازی کردن دیابلو باید بگم از این ساده تر امکان نداره. هیچ نیازی به Hamachi نداری. فقط کافی ip دستگاتو بدونی. برای این کار
Run
cmd
Ipconfig

ipـت رو می فهمی. حالا توی خود بازی یک نفر باید سرور بشه. که اگه اشتباه نکنم، اخرین باری که مولتی بازی کردم. من ،احمد، سیا و حمید بودیم. البته با سمیر هم بازی کردم و محمد که مدیره.

بی خیال اینا رو

یادتون نره. یکی بشه سرور و توی قسمت مولتی بازی ip طرف سرور رو بدین و بپرین تو.فقط برای اینکه باز سوال نپرسین. حتما حتما Firewall رو خاموش کنین.

این از این. سوالی دیگه در این مورد نپرسین تو رو خدا. یه زحمتی بکشین صفحات قبلی رو بخونین توش کامل هست. من خودم یه بار کامل گفتم.

سلام میشه بگید در ACT II که من یک Cube می گیرم برای چه کاری است و اینکه یک چوب دستی هم از بدن آن کرم که کشتم در آوردم ولی نمی دونم باید با اینها چه کار کنم اگر ممکنه یکم راهنمایی کنید بعد یک سوال دیگه من Diablo II Patch 1.12a را نصب کردم و بعد اکسپنشن آن و بعد Patch 1.11b اکسپنشن الان یعنی Hell بازی رد کردنش خیلی سخت شده یا نه و بازی دارد خیلی آیتم خوب می ده و آسان تر شده آآآآ این پچ آخرش Hell را سخت می کنه یا نه؟
ممنون

علیک سلام

خب این Cube که شما می گی اسمش هست Horadric Cube.

خب کارش به صورت ساده اینه. جادو جمبل می کنی روی ایتم ها. البته بستگی داره به اینکه چی میزاری توش. تقریبا یه نوع Enchanter هم محسوب میشه به نظر من.

حالا کارش چیه.

شما می توی مثلا یه Weapon که sockets نداره رو با این HC روش socket بزاری. حالا چه جوری :

Adding a single socket to a Rare item:

3 Perfect Skulls + 1 Stone of Jordan + 1 Rare = Sockets that particular rare
Adds one socket. Does not respawn the item, unlike other recipes.

Spawning a normal item of the same type, with sockets:

1 Tal + 1 Thul + 1 Perfect Topaz + Normal Body Armor = Socketed Body Armor
Spawns a socketed armor. 1-6 sockets, restricted by item class.

1 Ral + 1 Amn + 1 Perfect Amethyst + Normal Weapon = Socketed Weapon
Spawns a socketed weapon. 1-6 sockets, restricted by item class.

1 Ral + 1 Thul + 1 Perfect Sapphire + Normal Helm = Socketed Helm
Spawns a socketed helm. 1-6 sockets, restricted by item class.

1 Tal + 1 Amn + 1 Perfect Ruby + Normal Shield = Socketed Shield
Spawns a socketed shield. 1-6 sockets, restricted by item class.

Adding a single socket to a Rare item:

3 Perfect Skulls + 1 Stone of Jordan + 1 Rare = Sockets that particular rare
Adds one socket. Does not respawn the item, unlike other recipes.

Spawning a normal item of the same type, with sockets:

1 Tal + 1 Thul + 1 Perfect Topaz + Normal Body Armor = Socketed Body Armor
Spawns a socketed armor. 1-6 sockets, restricted by item class.

1 Ral + 1 Amn + 1 Perfect Amethyst + Normal Weapon = Socketed Weapon
Spawns a socketed weapon. 1-6 sockets, restricted by item class.

1 Ral + 1 Thul + 1 Perfect Sapphire + Normal Helm = Socketed Helm
Spawns a socketed helm. 1-6 sockets, restricted by item class.

1 Tal + 1 Amn + 1 Perfect Ruby + Normal Shield = Socketed Shield
Spawns a socketed shield. 1-6 sockets, restricted by item class.

یا حتی شما می تونی یه ایتمی رو که روی یک اسلحه یا سپر گذاشتی رو با همین Cube برداری.

این جوری :

1 Hel Rune + Scroll of Town Portal + Any Socketed Item = Unsocket that item​

یا حتی می تونی Gem رو اپدیت کنی . این جوری :

3Chipped Gems = 1 Flawed Gem
3 Flawed Gems = 1 Normal Gem
3 Normal Gems = 1 Flawless Gem
3 Flawless Gems = 1 Perfect Gem

ترتیب این Gem ها این جوری دیگه : Chipped - Flawed - Normal - Flawless - Perfect

در مورد Rune هم این HC کارهای خوفی می کنه :

3El Runes = Eld Rune
3 Eld Runes = Tir Rune
3 Tir Runes = Nef Rune
3 Nef Runes = Eth Rune
3 Eth Runes = Ith Rune
3 Ith Runes = Tal Rune
3 Tal Runes = Ral Rune
3 Ral Runes = Ort Rune
3 Ort Runes = Thul Rune
3 Thul Runes + 1 Chipped Topaz = Amn Rune
3 Amn Runes + 1 Chipped Amethyst = Sol Rune
3 Sol Runes + 1 Chipped Sapphire = Shael Rune
3 Shael Runes + 1 Chipped Ruby = Dol Rune​

سوالی بود هستم. یه سری عکس مکس گرفتم از بازیم که به همون دلیلی که احمد می دونه از گذاشتنش فعلا معذورم.

در مورد Hell هم فکر کنم 3 نفر از بچه های بازی سنتر این افتخار رو دارن. حمید - مصطفی و محمد . حمید و محمد فکر کنم با Soc رفتن. مصطفی هم با Druid . یک Try منجر به شکست هم داشتیم در قسمت اون سه تا نره غول کار کوروش بود که فکر کنم Palaبود و از نوع Hammerdin . در سخت بودن Hell شک نکن. شک اصلا به خودت راه نده. واقعا سخته.

اینم یه جا خوندم.

برای Fast Baal Runs اینا میگن لازمه. در عرض 3 سوت فاتحش خوندس :

3Hammer Paladins (one of these could do chaos or teleport to throne)
1 Conviction/FOH Paladin
1 Sorceress (any type)
1 BO Barbarian
1 Lightning Javazon
1 Necromancer with Lower Resist -any type
سوالی بود هستم باز.

البته با اجازه اساتید.

یا علی ...

آخرین ویرایش:
آقا خیلی ممنون فقط یک مشکلی می مونه آن هم این است که من مثلا در Act I ز مانی که آن پیر مرده را نجات می دادیم یک اسلحه ای شبیه به قیف پیدا کردم که نمی شد فروخت همچنین چیز جالبی هم برای استفاده نبود یا تو Act II که آن چوب دستی را از بدن کرمه می گیریم البته این یکی خوب بود ولی اگر من این ها را بندازم بره بعدا مشکلی پیش نمیاد من باید با اینها چه کار کنم بعد خیلی عذر می خوام ولی اگر مقدور هست میشه به فارسی بنویسید مسایل مربوط به آن مکعب را
ممنون

آخرین ویرایش:
آقا خیلی ممنون فقط یک مشکلی می مونه آن هم این است که من مثلا در Act I ز مانی که آن پیر مرده را نجات می دادیم یک اسلحه ای شبیه به قیف پیدا کردم که نمی شد فروخت همچنین چیز جالبی هم برای استفاده نبود یا تو Act II که آن چوب دستی را از بدن کرمه می گیریم البته این یکی خوب بود ولی اگر من این ها را بندازم بره بعدا مشکلی پیش نمیاد من باید با اینها چه کار کنم بعد خیلی عذر می خوام ولی اگر مقدور هست میشه به فارسی بنویسید مسایل مربوط به آن مکعب را
ممنون
سلام.
با اجازه اساتید.
خوب اون مکعب Horadric Cube یه جاهایی هم نیاز خود بازی هست و بدون اون نمیشه بازی رو رد کرد.
اون چوب دستی که از بعد از کشتن اون کرم بزرگ بدست آوردی رو باید نگهداری و توی یه قسمت دیگه یه چیزی شبیه تاج کوچیک پیدا میکنی که واسه قسمت سر عصا هست.
این دو تا رو با هم میندازی تو Cube , بعدش اون دکمه پایین رو میزنی و عصا کامل میشه.
این عصا رو توی Tomb Of Talrasha باید استفاده کنی که یه راه مخفی برای ورود به مخفی گاه Duriel برات باز میشه که میری Duriel رو میکشی و Tyrael عشق سید :biggrin1: رو آزاد میکنی و بعد میری Act III.
یا توی Act III هم باید 4 تا آیتم مخصوص رو پیدا کنی و با هم ترکیب کنی و یه سلاح مخصوص بدست بیاری تا بتونی به مخفی گاه Mephisto دست پیدا کنی.
اون آیتمی هم که گفتی تو ACT I پیدا کردی در حقیقت یه پای مصنوعی هست. از اینایی که دزدای دریایی میزارن جای پای قطع شدشون! :biggrin1:
بعد از اینکه ACT V رو تموم کردی و Baal رو کشتی وارد اون Portal ای که Tyrael برات باز میکنه نشو. برو به ACT I و تو همون کمپ اصلی این پای مصنوعی رو با یه Teleport Scroll بنداز تو Cube و اون دکمه رو بزن. یه Portal برات باز میشه که میری کشتارگاه, گاو کشی. منتها باید خیلی مواظب باشی که اینجا همه چی برعکسه ! گاوا چاقو دستشونه و آدما سلاخی شدن !!!
استفاده های دیگه Cube هم خیلی زیاده که باور کن حال و حوصله ندارم بگم!

------------------------------------------

اساتید خوب من الان ACT 5 هستم با حاجیه خانم جادو جمبل نشان و به زودی Hell با این بابا هم تموم میشه.
میخوام برم سراغ Necromancer اما موندم کدوم Build اِش تو Hell بیشتر دووم میاره. چیز میز زیاد خوندم اما هر کی یه چیز میگه.
اما فک کنم تیم ملی اسکلت ها بهترین باشه آره ؟:biggrin1:

خوب من همچنان دارم در مورد Build های مختلف Necro تحقیق میکنم. در مورد Summoner یه مشکلی هست که البته خودم فکر میکنم اینجوری باشه. Summoner Necro تو Hell در مقابل Guardian ها چطور میتونه دووم بیاره ؟؟؟
کل تمرکز این Build رویSummoning ها هستش. که تمامشون در مقابل اون 3 تا سوسکی بیش نیستن. هر چی که میخوان باشن تو سه سوت اون 3 تا Guardian سوسکشون میکنن و فقط Necro تنها میمونه با این سه تا . Necro که هیچ قابلیت دیگه ای واسه Damage وارد کردن نداره همونجا تسلیم باید بشه!
من که حال و حوصله ندارم کلی وقت بذارم و یه پله مونده تا Hell تموم شه گیر کنم.
خوب فقط میمونه 2 تا Build دیگه. یکی Poisoner و یکی دیگه Bonmancer.
Poisoner خیلی خوبه و Damage بالایی داره اما دو تا مشکل داره ظاهرا. یکی اینکه جادوهای Poison مدت نسبتا زیادی زمان میبرن تا اثر کنن. (البته به جز Poison Nova) و یکی دیگه اینکه در طول بازی موجودات زیادی هستن که به Poison ایمن هستن. البته با جادوهای Curse میشه ایمن بودن را برداشت اما خوب بازم نسبتا سخته.
فقط میمونه Bonmancer که فک کنم از بقیه بهتر به نظر میاد. جادوهای این Build مثل Hammerdin از نوع Magical هستن که Monster های خیلی کمی هستن تو Hell که به این جادوها ایمن هستن. هرچند که بازم میشه ایمن بودن رو برداشت.
در نتیجه میشه تعداد زیادی از Monster ها رو با خیال راحت کشت.
خلاصه فعلا بدجوری موندم که دقیقا با کدوم Build بازی کنم.
اگه از دوستان کسی هست که با Necro بازی رو تو Hell تموم کرده لطفا بگه با کدوم Build رفته و تونسته با کمترین مشکل بازی رو تموم کنه.
ممنون.

من اينجا پست ميدم كه احساس تنهايي نكني چون به تازگي با Necromancer عزيز تا خود نامردش رفتم (همين بابا ديابولو رو ميگم) ولي بد فرم مارو ضايع كرد.

جون دلم برات بگه كه اين حاجيه ما از فرقه Summoner ها بود و يه مشت اسكلت و اين صوبتا دنبالش راه ميفتادن، بيا و ببين، همه محل خدا وكيلي جمع ميشدن تموشاي اين لشگر كيشي ما به ديار كفار، خلوصه كلوم، اين باباي ما با هيچ bossاي مشكل نداشت، كلا من 2 بار مجبور شدم برم باز جك و جونور بكشم و اسكلتشونو در بيارم واسه bossها ولي خود بازي به شدت a walk in the park بود ولي قسمت دشمنت هم نشه، تا رسيديم به همين بابا ديابولو، بد فرم زد تو برجكمون، هيچ رقمه راه نداشت پيشروي و به توصيه MedhiJeyJey در كلانتري 11، عقب نشيني كرديم.

اين خرعبلات رو سرهم كردم كه اولا اثبات كنم كه هيچي بلد نيستم چون تازه اينا همه اش تو Normal بود و بازي ما تموم نشد و دوم اينكه شما اينجا احساس تنهايي نكني كه Necroباز شايد نباشه و سوما هم يكم از خاطرات سال 44 گفته باشم بعد عمري.

اصلا نميدونم چرا كاراكترم رو آپلود كردم در همين لحظه ولي اگه دوست داشتي يه نيگا بزن ببين ايرادش چي بوده:
http://test84.parsaspace.com/Necro A4Q3 Dealing with Diablo.zip

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or