Diablo II: Resurrected | PC

diablo-II-resurrected-pc-specs.jpg

بازی Diablo II: Resurrected ، نسخه ی بازسازی شده ی بازی کلاسیک Diablo II است که با گیم پلی اوریجینال و قابلیت های بصری و فنی فراوان، قرار است خاطرات زیادی رو برای گیمرهای قدیمی زنده کند. از جمله اصلی ترین قابلیت های بازی ، اضافه شدن رزولوشن 4k (2160p) و Dolby 7.1 به این نسخه از بازی میباشد.

قابلیت های نسخه ی بازسازی شده

bullet-icon@2x.png
گرافیک ریمستر شده- مانسترها، هیروها، آیتم ها و اسپل ها همه بازسازی شده اند.
bullet-icon@2x.png
یک داستان حماسی در 5 اکت مجزا
bullet-icon@2x.png
بازی با حفظ گیم پلی اورجینال، ریشه های اصلی اش را تغییر نداده است.
bullet-icon@2x.png
پشتیبانی battle.net
bullet-icon@2x.png
قابلیت cross-progression که بازیکن میتواند ادامه ی ماجراجویی اش را در پلتفرم دیگری انجام دهد.
bullet-icon@2x.png
و قابلیت های بسیار دیگر ....

بازگشت "ارباب نابودی"

این نسخه از بازی تمامی محتویات اکسپنشن ®Diablo II: Lord of Destruction رو در بر دارد. از جمله شما میتوانید با دو کلاس Assassin و Droid که در این اکسپنشن قابل بازی بودند، بازی رو تجربه کنید.

کلاس های بازی

بازی دارای 7 کلاس قدرتمند است که هرکدام 30 مهارت منحصر به فرد دارند.

Amazon
Screenshot 2021-06-14 164222.png

کلاس آمازون مهارت بالایی در پرتاب نیزه دارد و در شرایط جنگی با چابکی فرا انسانی خود عمل میکند. او به قدرت جادو وابسته است که مهارت های جنگی خود را افزایش دهد.

Assassin
Screenshot 2021-06-14 164813.png

او عضوی از سلسله ی Vizjerei (وِجِرای) میباشد، که به این منظور پایه گذاری شده است که mage های تبدیل شده به rogue را شکار کند. او یک متخصص هنرهای رزمی است که از تله های مرگبار و تکنیک های سایه برای نابودی دشمنانش استفاده میکند.

Necromancer
Screenshot 2021-06-14 172002.png

تسلط او بر زندگی و مرگ، به او توانایی احضار ارتشی از اسکلت ها و هیولاها را میدهد. او از زهر و نفرین علیه دشمنان خود استفاده میکند.

Barbarian
Screenshot 2021-06-14 172355.png

او یک بیابان گرد سرگردان است که با خشونت و قدرت فیزیکی بالای خود و مهارت در استفاده از سلاح ها از فریادهای خود استفاده میکند که به یارانش قدرت بدهد و دشمنانش را تضعیف کند.

Paladin
Screenshot 2021-06-14 172659.png

ایمان یک پالادین سلاح ها و به خصوص سپرش هستند. او با استفاده از aura های قدرتمندش ، از ترکیب قدرت های رزمی و دفاعی اش بهره میگیرد که شیاطین را نابود کند.

Sorceress
Screenshot 2021-06-14 173018.png

او با تسلط بر عناصر متفاوت، میتواند با فرستادن قدرت های یخی، برق، آتش و ... دشمنان را نابود کند.

Druid
Screenshot 2021-06-14 173348.png
او نگهبان و حافظ حیات وحش و موجودات وحشی است. او میتواند تبدیل به خرس یا گرگینه شود، به حیوانات دستور دهد و جادوهای کهن و بسیار مخرب مربوط به زمین، آتش، باد و یخ را استفاده کند.

ویژگی های اضافه شده به گیم پلی بازی

قابلیت ladder season که در آن بازیکن میتواند پیشرفت خود را با بهترین و قدرتمند ترین پلیرها مقایسه کند.

رابط کاربری بازسازی شده

شما میتوانید اطلاعات کامل کاراکتر خودتون رو ببینید، آیتم ها رو با هم مقایسه کنید و از قابلیت های دیگر رابط کاربری بازسازی شده استفاده کنید.

استش بزرگتر
در این نسخه از بازی فضای بزرگتری برای آیتم های لوت شده در نظر گرفته شده است و همچنین یک tab shared stash به بازی اضافه شده.
bullet-icon@2x.png
استش شخصی از 8*6 به 10*10 افزایش یافته است.
bullet-icon@2x.png
استش تب مشترک میان تمام کاراکترهای شما در اکانت battle.net
bullet-icon@2x.png
هم اکنون میتوان آیتم ها را بین تمام هیروها به سادگی جابجا کرد

ارتش خود را تشکیل بدهید

یکی از بهترین ویژگی های بازی ، کوآپ 8 نفره است که میتوانید با دوستانتان به لوت کردن و ماجراجویی بپردازید. هرچند با تعداد نفرات بیشتر، قدرت دشمنان نیز افزایش میابد.

اطلاعات تکمیلی

ویدیوهای مربوط به بازی

1- مقایسه ی بصری نسخه ی بازسازی شده با نسخه ی کلاسیک

2- تریلر اول

3- تریلر E3

پلتفرم های بازی

Screenshot 2021-06-14 180151.png

نسخه ی ریمستر بازی Diablo II بر روی پلتفرم های PC, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S, PS4, PS5 و Switch عرضه خواهد شد.

نسخه های مختلف بازی همراه با قیمت

این بازی در دو نسخه ی Diablo® II: Resurrected و Diablo ® Prime Evil Collection با قیمت های 39.99 دلار و 59.99 دلار عرضه خواهد شد. نسخه ی Prime Evil، بازی Diablo III را هم شامل میشود.

تاریخ انتشار بازی

این بازی در تاریخ 23 سپتامبر سال جاری ( 1 مهر 1400) عرضه خواهد شد.

پ.ن: در صورت انتشار اطلاعات جدیدتر پست آپدیت خواهد شد.

آخرین ویرایش:
هائوون؟
مگه Artwork های دیابلو 3 رو ندیدی؟ Tyreal هم توشون حضور به هم رسونده خو
به به حمید خان .از این طرفا:biggrin1:
یه چند تا ارتورک دیدم ولی تو هیچکدوم Tyrael رو ندیدم توش:confused:
بهر حال حرفت حجته برای من و مایه امیدواری

من اينجا پست ميدم كه احساس تنهايي نكني چون به تازگي با Necromancer عزيز تا خود نامردش رفتم (همين بابا ديابولو رو ميگم) ولي بد فرم مارو ضايع كرد.

جون دلم برات بگه كه اين حاجيه ما از فرقه Summoner ها بود و يه مشت اسكلت و اين صوبتا دنبالش راه ميفتادن، بيا و ببين، همه محل خدا وكيلي جمع ميشدن تموشاي اين لشگر كيشي ما به ديار كفار، خلوصه كلوم، اين باباي ما با هيچ bossاي مشكل نداشت، كلا من 2 بار مجبور شدم برم باز جك و جونور بكشم و اسكلتشونو در بيارم واسه bossها ولي خود بازي به شدت a walk in the park بود ولي قسمت دشمنت هم نشه، تا رسيديم به همين بابا ديابولو، بد فرم زد تو برجكمون، هيچ رقمه راه نداشت پيشروي و به توصيه MedhiJeyJey در كلانتري 11، عقب نشيني كرديم.

اين خرعبلات رو سرهم كردم كه اولا اثبات كنم كه هيچي بلد نيستم چون تازه اينا همه اش تو Normal بود و بازي ما تموم نشد و دوم اينكه شما اينجا احساس تنهايي نكني كه Necroباز شايد نباشه و سوما هم يكم از خاطرات سال 44 گفته باشم بعد عمري.

اصلا نميدونم چرا كاراكترم رو آپلود كردم در همين لحظه ولي اگه دوست داشتي يه نيگا بزن ببين ايرادش چي بوده:
http://test84.parsaspace.com/Necro A4Q3 Dealing with Diablo.zip
ممنون از همدردیت برادر اما من که هنوز نرفتم که گیر کنم خوب !
در مورد سیوت هم چک کردم, دیابلو رو هم کشتم ! :cheesygri
یه خورده سخت بود و مجبور شدم 6-7 باری برم تیم ملی رو دوباره از نو برپا کنم اما بالاخره کشتمش.
البته من از Necro هنوز اطلاعات زیادی ندارم اما به نظر من ایرادهایی که داشتی مهمترینش این بود که اصلا روی جادوهای Curse کار نکرده بودی! اصلا Necro بدون Curse به زنبور بی نیش ماند !! :cheesygri
مثلا با جادوی Amplify Damge راحت میتونستی Damage اِت رو دو برابر کنی که اصلا این کارو نکردی.
مشکل بعدیت اینه که Summoner هست Necro ای که داری و بدون تیم اسکلت هات Necro اِت با شلغم تفاوتی نداره!
فقط بگو سیوها رو کجا برات آپلود کنم ؟؟؟ من جایی رو بلد نیستم.

بابا ما يه مشت FAQ خونديم و طبق پيشنهادات اونا جلو رفتيم، وگرنه من همون 6،7 باري كه ديابلو رو تموم كردم با خز ترين شخصيت ممكن بوده.

اون بابا هم گفته بود كه يكي از اون 3تا TAB رو فقط برين، منم رفتم دنبال Summoning و به جاي Curse رفتم سراغ اون كه قدرت Skelete ها رو زياد ميكرد (اسمش يادم نيست).

ايراد آخرت رو متوجه نشدم.

هرجا عشقته آپلود كن، با تشكر از وقتي كه گذاشتي، پايه بودي با Dial UP هم پايه ام Co-Op بريم. (البته كاراكتر شما قويتره و دوما 2تا Necro باشيم رسما بايد تخمه بشكنيم چون عملا بيكار ميشيم، مگه اينكه من برسم به مراحل عاليه Hell و اين حرفا كه از حوصله ام خارجه)

بابا ما يه مشت FAQ خونديم و طبق پيشنهادات اونا جلو رفتيم، وگرنه من همون 6،7 باري كه ديابلو رو تموم كردم با خز ترين شخصيت ممكن بوده.

اون بابا هم گفته بود كه يكي از اون 3تا TAB رو فقط برين، منم رفتم دنبال Summoning و به جاي Curse رفتم سراغ اون كه قدرت Skelete ها رو زياد ميكرد (اسمش يادم نيست).

ايراد آخرت رو متوجه نشدم.

هرجا عشقته آپلود كن، با تشكر از وقتي كه گذاشتي، پايه بودي با Dial UP هم پايه ام Co-Op بريم. (البته كاراكتر شما قويتره و دوما 2تا Necro باشيم رسما بايد تخمه بشكنيم چون عملا بيكار ميشيم، مگه اينكه من برسم به مراحل عاليه Hell و اين حرفا كه از حوصله ام خارجه)

سلام.
خوب یه ایراد خیلی بزرگ دیگت یادم رفت بگم.
Hiring !
اصلا شما Hiring نداشتی. چرا ؟
Hiring در خیلی از مواقع مخصوصا تو Hell نقش کلیدی داره و بودن یا نبودنش و اینکه از چه نوعی باشه روی ساده تر شدن روند بازی تأثیر مستقیم داره.
در کل بهترین Hiring ها Hiring های ACT II هستن که مثل پالادین Aura دارن و بسته به اینکه رو چه درجه سختی باشه بازی و چه نوعیش رو برداری Aura اِش فرق میکنه. درجه سختی Hell و نرمالAura های Hiring ها یکی هست اما تو Nightmareکاملا فرق میکنه. معمولا بهترین و پرطرفدارترین Defensive , Aura هست تو Nightmare با Holy Freeze که روی تمامی Monster ها حتی اونایی که Cold immune هستن اثر میذاره و سرعت حرکت اونا رو تا حد زیادی کم میکنه که باعث میشه راحت تر بشه هدف گیری کرد و یه Summoner Necro با تیم ملیش علاوه بر اینکه Damage کمتری بهش وارد میشه میتونه راحت تر دخل همشون رو بیاره.
اما معمولا برای یه Summoner Necro بهترین Hiring از نوع Offensive هست که Might Aura داره و این روی تمامی تیم اسکلت هات و کلا تمامی Summoning هات اثر میزاره و Damage اونا رو تا 2-3 برابر بیشتر میکنه.
یکی از مهمترین رمزهای موفقیت تو Hell هم میزان Damage Per Second هست که خیلی مهمه چون بیشتر Monster ها تو Hell سرعت Heal شدنشون خیلی خیلی بالاست و اگه Damage ای که وارد میکنی کم باشه تقریبا ضرباتت بی اثر میشه چون سریعا Monster خودشو Heal میکنه و هیچ کاری هم نمیشه کرد. (البته میتونی از آیتمی استفاده کنی که قابلیت Prevent Monster Healing داشته باشه و جلو این کارو بگیری)
برای کاراکترهایی که از نظر فیزیکی ضعیف هستن مثل حاجیه خانم جادو جمبل نشان و یا Necro میتونی از Defensive Hiring استفاده کنی البته توی Normal یا Aura. Hell ای که این نوع Hiring داره Defense خودت و تمامی Summoning ها تو بیش از 3 برابر میکنه که باعث میشه جلو ضربات فیزیک Monster ها خیلی خیلی مقاوم تر باشی مثلا وقتی Hiring ات به level های بالا برسه Defense اِش به حدود 8000 تا هم میرسه!
در مورد Curse ها هم بهترین هاش یکی همون Amplify Damage هست که علاوه بر اینکه Damage فیزیکی واره به Monster رو دو برابر میکنه, Immune To Physical رو هم از بین میبره که تو Hell خیلی مهمه واسه یه Summoner چون Damage اسکلت ها Physical هست و در صورت استفاده نکردن از این Curse ضرباتت همه بی اثر هستن روی Monster ای که نسبت به ضربات فیزیک ایمن هست. البته درجات بالاتر این جادو فقط محدوده اثر رو زیاد میکنه پس نباید خیلی زیاد Skill هاتو صرف این کنی. به نظر من 5 تا مناسب به نظر میاد.
Curse خیلی مهم دیگهLower Resist هست که خیلی خیلی تو Hell مهمه البته در اصل واسه Bonmancer و از اون مهمتر Poison Necro هست و Immune بودن رو از روی مانسترها بر میداره. این Curse تا حداکثر اگه اشتباه نکنم 65 درصد تمامی Resistant ها رو کم میکنه. یعنی اگه یه مانستر Fire Immune اش 120 درصد باشه بعد از این Curse ایمن بودنش میشه 55 و این یعنی دیگه اون مانستر نسبت به Fire ایمن نیست.
بقیه Curse ها خیلی کم استفاده میشن و یا اصلا استفاده نمیشن. البته Iron Maiden هم هست ولی چون تو Hell دیگه هیج اثری روی مانسترها نداره باید بی خیالش شد.
شرمنده. زیاد وراجی کردم.
من سایت واسه آپلود فایل اصلا بلد نیستم ! یکی معرفی کن که من برم اونجا آپلود کنم برات.:cool:

آخرین ویرایش:
آقا دستت درد نكنه، شرمنده كرده كل محل رو.
من Hiring دارم، فك كنم وقتي شما سيو رو لود كردي، طرف از آخرين دفعه اي كه بازي كرده بودم مرده بوده و بايد ميرفتين تو Act III و revive اش ميكردين، هرچند زياد آدم شاخي نبود anyway.

كلي شرمنده شدم، شما حرف از Hell ميزني، ما سر ديابلوش مونده بوديم، البته من تو فروم diii.net هم اين مشكلو مطرح كردم و موجوداتي با من هم عقيده بودن كه زدن ديابولو با Necro كار راحتي نيست و level هاي بالايي رو پيشنهاد داده بودن، چون فكر ميكنم چيزايي كه به من پيشنهاد دادن رو already ميدوني، ديگه لينك نميدم ولي اگه خواستي بگو.

يكم اوضاع مخ بهتر بشه، دوباره ميشينم سرش.

خيلي متشكر بخاطر پست با ارزشت. :love:

سلام.
خوب این ACT V بد جوری عرق منو در آورده !
4 تا ACT گذشته راحت بود. حتی ACT II که یکی از سخت ترین هاست رو راحت رفتم و نه Sorceress ام و نه Hiring ام مشکلی نداشتیم اما تو این ACT که Hiring ام کشک !
با هفت هزار و خورده ای Defense در کسری از ثانیه سَقط میشه !
فعلا خودم دارم تنهایی میرم . level 84 هستم و Meteor ام Damage اش حدود 7376-7001 تاست.
حدودا نصف این ACT رو رفتم و امیدوارم بقیه اش هم به خوبی و خوشی تموم شه و یه بار دیگه پَک و پوزه Baal رو بمالم به در دیفال !! :cheesygri

===================================================
خوب.
زندگی شیرین می شود !
جاتون خالی همین چند دقیقه پیش Ancient ها رو هم کشتم !
فقط مونده Baal که اونم فردا حالشو میگیرم.
فکر کنم فردا بهترین روز عید زندگیم باشه . :love:
(بدترین عید واسه Baal ! )

آخرین ویرایش:
سلام .
خوب دوستان.
مرگ حقه و باید این واقعیت رو پذیرفت. ما هم یه روز میریم.
همون طور که امروز Baal رفت !! :biggrin1:

n4fk74.jpg

29d8dq1.jpg

====================================================

نوبتی هم که باشه نوبت Necro عزیزم هست. :love:

خو منم دوباره شروع کردم :دی ایندفعه بصورت اورجینال خور :دی
دوستان یه سوال :دی شما علاقه دارین 99 تا اسکلت پشت سرتون بدون ، یا 9 تا اسکلت با اسکیل خفن پشت سرتون بدون ؟ :دی

خو منم دوباره شروع کردم :دی ایندفعه بصورت اورجینال خور :دی
دوستان یه سوال :دی شما علاقه دارین 99 تا اسکلت پشت سرتون بدون ، یا 9 تا اسکلت با اسکیل خفن پشت سرتون بدون ؟ :دی
جواب سوالتون رو با یه سوال میدم.
شما دوست داری هفته ها وقت بزارین برسین به Hell , بعد با هزار بدبختی (اگه بشه) 4 تا ACT اول رو رد کنی بعد تو ACT V برسی به Ancient ها و 9 یا 99 تا اسکلتتون تو یک ابسیلون ثانیه پودر بشن و دیگه هم نتونین برگردین که تیم درست کنین (چون باید Ancient ها رو یه ضرب زد) و یه قدم مونده به پایان Hell گیر کنین و حالتون گرفته شه ؟؟؟؟؟ ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or