Diablo II: Resurrected | PC

diablo-II-resurrected-pc-specs.jpg

بازی Diablo II: Resurrected ، نسخه ی بازسازی شده ی بازی کلاسیک Diablo II است که با گیم پلی اوریجینال و قابلیت های بصری و فنی فراوان، قرار است خاطرات زیادی رو برای گیمرهای قدیمی زنده کند. از جمله اصلی ترین قابلیت های بازی ، اضافه شدن رزولوشن 4k (2160p) و Dolby 7.1 به این نسخه از بازی میباشد.

قابلیت های نسخه ی بازسازی شده

bullet-icon@2x.png
گرافیک ریمستر شده- مانسترها، هیروها، آیتم ها و اسپل ها همه بازسازی شده اند.
bullet-icon@2x.png
یک داستان حماسی در 5 اکت مجزا
bullet-icon@2x.png
بازی با حفظ گیم پلی اورجینال، ریشه های اصلی اش را تغییر نداده است.
bullet-icon@2x.png
پشتیبانی battle.net
bullet-icon@2x.png
قابلیت cross-progression که بازیکن میتواند ادامه ی ماجراجویی اش را در پلتفرم دیگری انجام دهد.
bullet-icon@2x.png
و قابلیت های بسیار دیگر ....

بازگشت "ارباب نابودی"

این نسخه از بازی تمامی محتویات اکسپنشن ®Diablo II: Lord of Destruction رو در بر دارد. از جمله شما میتوانید با دو کلاس Assassin و Droid که در این اکسپنشن قابل بازی بودند، بازی رو تجربه کنید.

کلاس های بازی

بازی دارای 7 کلاس قدرتمند است که هرکدام 30 مهارت منحصر به فرد دارند.

Amazon
Screenshot 2021-06-14 164222.png

کلاس آمازون مهارت بالایی در پرتاب نیزه دارد و در شرایط جنگی با چابکی فرا انسانی خود عمل میکند. او به قدرت جادو وابسته است که مهارت های جنگی خود را افزایش دهد.

Assassin
Screenshot 2021-06-14 164813.png

او عضوی از سلسله ی Vizjerei (وِجِرای) میباشد، که به این منظور پایه گذاری شده است که mage های تبدیل شده به rogue را شکار کند. او یک متخصص هنرهای رزمی است که از تله های مرگبار و تکنیک های سایه برای نابودی دشمنانش استفاده میکند.

Necromancer
Screenshot 2021-06-14 172002.png

تسلط او بر زندگی و مرگ، به او توانایی احضار ارتشی از اسکلت ها و هیولاها را میدهد. او از زهر و نفرین علیه دشمنان خود استفاده میکند.

Barbarian
Screenshot 2021-06-14 172355.png

او یک بیابان گرد سرگردان است که با خشونت و قدرت فیزیکی بالای خود و مهارت در استفاده از سلاح ها از فریادهای خود استفاده میکند که به یارانش قدرت بدهد و دشمنانش را تضعیف کند.

Paladin
Screenshot 2021-06-14 172659.png

ایمان یک پالادین سلاح ها و به خصوص سپرش هستند. او با استفاده از aura های قدرتمندش ، از ترکیب قدرت های رزمی و دفاعی اش بهره میگیرد که شیاطین را نابود کند.

Sorceress
Screenshot 2021-06-14 173018.png

او با تسلط بر عناصر متفاوت، میتواند با فرستادن قدرت های یخی، برق، آتش و ... دشمنان را نابود کند.

Druid
Screenshot 2021-06-14 173348.png
او نگهبان و حافظ حیات وحش و موجودات وحشی است. او میتواند تبدیل به خرس یا گرگینه شود، به حیوانات دستور دهد و جادوهای کهن و بسیار مخرب مربوط به زمین، آتش، باد و یخ را استفاده کند.

ویژگی های اضافه شده به گیم پلی بازی

قابلیت ladder season که در آن بازیکن میتواند پیشرفت خود را با بهترین و قدرتمند ترین پلیرها مقایسه کند.

رابط کاربری بازسازی شده

شما میتوانید اطلاعات کامل کاراکتر خودتون رو ببینید، آیتم ها رو با هم مقایسه کنید و از قابلیت های دیگر رابط کاربری بازسازی شده استفاده کنید.

استش بزرگتر
در این نسخه از بازی فضای بزرگتری برای آیتم های لوت شده در نظر گرفته شده است و همچنین یک tab shared stash به بازی اضافه شده.
bullet-icon@2x.png
استش شخصی از 8*6 به 10*10 افزایش یافته است.
bullet-icon@2x.png
استش تب مشترک میان تمام کاراکترهای شما در اکانت battle.net
bullet-icon@2x.png
هم اکنون میتوان آیتم ها را بین تمام هیروها به سادگی جابجا کرد

ارتش خود را تشکیل بدهید

یکی از بهترین ویژگی های بازی ، کوآپ 8 نفره است که میتوانید با دوستانتان به لوت کردن و ماجراجویی بپردازید. هرچند با تعداد نفرات بیشتر، قدرت دشمنان نیز افزایش میابد.

اطلاعات تکمیلی

ویدیوهای مربوط به بازی

1- مقایسه ی بصری نسخه ی بازسازی شده با نسخه ی کلاسیک

2- تریلر اول

3- تریلر E3

پلتفرم های بازی

Screenshot 2021-06-14 180151.png

نسخه ی ریمستر بازی Diablo II بر روی پلتفرم های PC, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S, PS4, PS5 و Switch عرضه خواهد شد.

نسخه های مختلف بازی همراه با قیمت

این بازی در دو نسخه ی Diablo® II: Resurrected و Diablo ® Prime Evil Collection با قیمت های 39.99 دلار و 59.99 دلار عرضه خواهد شد. نسخه ی Prime Evil، بازی Diablo III را هم شامل میشود.

تاریخ انتشار بازی

این بازی در تاریخ 23 سپتامبر سال جاری ( 1 مهر 1400) عرضه خواهد شد.

پ.ن: در صورت انتشار اطلاعات جدیدتر پست آپدیت خواهد شد.

آخرین ویرایش:
واه(تیریپ خفن تعجب:biggrin1:):eek:پارسیا جان این چه bonus ای بوده که یدفه 46 تا Strangth داده؟من نهایتا دیدم 2 یا 3 تا بیشتر StatPoint نمیدن(حالا Strangth یا Energy,...)...تو difficulty های بالاتر از این چیزای خوب میده یا کلا همه جا هست و باید بگردم؟!!!
میدونی تیریپ چیه، خو میدونی که این سیستم آیتمهای Diablo II این جوریه که خصوصیات آیتمها به صورت رَندوم Generate میشه. برای این کار یه سری فرمول داره که توی این فرمولها فاکتورهایی مثل لِـول خودت هم نقش دارن! یعنی هر چی لِولت بالاتر باشه، آیتم خفنتری برات Generate میشه.
توی این فرمولهای Horadric Cube و توی Gamble کردن هم سیستم همین جوریه.

البته این آیتمی که پارسیا داره، Set Item هست و خصوصیات این جور آیتمها دیگه رندوم نیست. اینا یه سری آیتم خاص هستن و میتونی تو سایت بلیزارد بری نیگا کنی هر سِت چه خصوصیاتی داره. پیدا کردن یه سـِت کامل خیلی خیلی سخته.

سلام.
خوب امروز بعد از ظهر مشغول سروكله زدن با مفيستو بوديم و حدود 80 درصدي از خونشو مكيده بوديم كه پدر گرامي كه مشغول لوله‌كشي قسمتي از منزل بود گفت : بچه بدو فلكه آب رو ببند!
ما هم با كمي ناراحتي از بدموقع بودن به اميد اينكه فلكه رو مي‌بنديم و ميريم بقيشو تموم كنيم رفتيم. اما چشمتون روز بدنبينه اين اميد ما تبديل شد به حدود 2 ساعت بيگاري !!!
اما خداييش مفيستو خيلي مرام داشت. اصلا تو اين دو ساعت كاري نداشت باهام و منتظر شد تا من بيام و مردانه مبارزه رو تموم كنيم! :cool:
راستي دومين آيتم ست Isenhart رو هم پيدا كردم. زره :
2zqg5lk.jpg

------------------------------------------------
دوستان از Hell چه خبر ؟؟؟؟
خوش ميگذره اونجا !؟ :)

و باز هم افتخاری دیگر برای کـِلن MaMMaD!

بالاخره تونستم بازی رو با دیفیکالتی Hell تموم کنم /D:\
این موفقیت رو به تمام اعضای کـِلن تبریک میگم، الان اشک شوق توی چشمهام حلقه زده :crying1:

7890c3cee5d75ec629bb88b11bfcc06c76c564f4.jpg

بنده خدا Baal جسدش یخ زد و ترکید واسه همین در این صحنه مشاهده نمیشه :\

این موفقیت رو به تمام اعضای کـِلن تبریک میگم، الان اشک شوق توی چشمهام حلقه زده :crying1:

من بهت تبریک میگم .. چون واقعا میدونم چه شاخ غولی رو شکسته ای ..
و در اینجا لقب دیابلو مستر DiabloMaster رو بهت اِعطا می کنم.
تو در این راه نه تنها دیابلو و Baal رو .. بلکه دو Druid، یک Assassin و یک NecroMancer مربوط به چهار نفر از دیگر اعضای کِلن (از جمله من بدبخت) رو شکست دادی :دی
من یک Sorceress داشتم که البته Cold بود ولی در لول 22-23 ولش کردم.

توی عکس که توشته Tyrael . من یک لحظه خوندم TyRaX . میگم من اون وسط چیکار میکنم.

پ.ن : خوب به سلامتی میتونیم در تاپیک رو ببندیم بریم سراغ کار و زندگیمون.

سلام .
خوب. خوب. تبريك به برادر حميد بابت اين پيروزي بزرگ.
اين بايد تشويقي باشه واسه بقيه كه پس امكانش هست كه بشه Hell رو هم تموم كرد.
وقتي يه Sorceress بتونه تو Hell دووم بياره پس معلومه يه Druid صد در صد ميتونه !!!!! :-"
خوب البته ما تازه با Level 37 شروع كرديم به Nightmare رفتن تا ببينيم چي ميشه.
------------------------
ميگم اگه پايه باشين بشينيم يه سري RPG ديگه (البته از اون قديمي‌ها) شروع كنيم گروهي و بريم و در موردش صحبت كنيم. مثلا : Divine Divinity (تنها بازي موفق تو مايه‌هاي ديابلو به نظر من) يا Icewind Dale II (اگه شماره يكشو دارين به ما هم بدين! ثواب داره!)
البته يه انتخاب ديگه هم هست مثل Baldur's gate II - Shadows Of Amn اما من شخصا به يك سري دلايل با اين بازي مشكل دارم. (ميگم اگه كسي اكسپنشن اين بازي يعني Throne Of Bhaal رو داره ميتونه يه ثواب بزرگ ببره ها !!!! :biggrin1:)

سلام .
خوب. خوب. تبريك به برادر حميد بابت اين پيروزي بزرگ.
اين بايد تشويقي باشه واسه بقيه كه پس امكانش هست كه بشه Hell رو هم تموم كرد.
وقتي يه Sorceress بتونه تو Hell دووم بياره پس معلومه يه Druid صد در صد ميتونه !!!!! :-"
خوب البته ما تازه با Level 37 شروع كرديم به Nightmare رفتن تا ببينيم چي ميشه.
------------------------
ميگم اگه پايه باشين بشينيم يه سري RPG ديگه (البته از اون قديمي‌ها) شروع كنيم گروهي و بريم و در موردش صحبت كنيم. مثلا : Divine Divinity (تنها بازي موفق تو مايه‌هاي ديابلو به نظر من) يا Icewind Dale II (اگه شماره يكشو دارين به ما هم بدين! ثواب داره!)
البته يه انتخاب ديگه هم هست مثل Baldur's gate II - Shadows Of Amn اما من شخصا به يك سري دلايل با اين بازي مشكل دارم. (ميگم اگه كسي اكسپنشن اين بازي يعني Throne Of Bhaal رو داره ميتونه يه ثواب بزرگ ببره ها !!!! :biggrin1:)

سلام حاجي اينجا مينويسم چون ميدونم ميخوني .اقا چرا به pm ها جواب نميدي؟

به به ببین اینجا چه خبره ، میبینم حاجی مصطفی و سید بعد از سالها پست میزنن
چه عجب این طرفا ، مگه اینکه Diablo باشه شما رو ببینینم

میگم حاجی میبینم که از جرگه جادوگرها خارج شدی رفتی سراغ طرفداران طبیعت :p
دیگه از طرفداری sorceress فقط من موندم

به حمید اقام تبریک میگم ، منم یه رفیق داشتم اون به من diablo رو داد اون زمان صحبت از hell و اینا میکرد؛ منم نمیدونستیم چی میگه

با این که بازیهای خوبین ولی قدیمی شدن ، گرافیکشون چنگی به دل نمیزنه . اگه پایه ای ماجول nwn2 یا ماجواهای معروف nwn بازی کنیم

اقا من اصلا از RPG خوشم نمیاد ولی با این همه تعریفی که شما از این بازی میکنین من فکر کنم بزرگترین اشتباهم رو انجام دادم که این بازی رو بازی نکردم میگم حالا اگه من بخوام بازی کنم این بازی از کجا گیر بیارم یه ادرس اگه بدین ممنون میشم بعد اسم بازی دقیقا چیه ؟:blushing:

7890c3cee5d75ec629bb88b11bfcc06c76c564f4.jpg

اولآ خیلی تبریک میگم ! با اینکه خودم اصلآ نمیدونم چی به چیه ولی از هرکی بازی کرده شنیدم برای تموم کردن بازی روی این Difficulty باید برای یه مدتی از زندگی خداحافظی کنی !
حالا کلآ چقدر طول کشید تا تموم شد ؟!!

اولآ خیلی تبریک میگم ! با اینکه خودم اصلآ نمیدونم چی به چیه ولی از هرکی بازی کرده شنیدم برای تموم کردن بازی روی این Difficulty باید برای یه مدتی از زندگی خداحافظی کنی !
حالا کلآ چقدر طول کشید تا تموم شد ؟!!
ممنون :) اینجوری که XFire نشون میده، تقریباً بیشتر از 40 ساعت طول کشیده تا خودِ Hell رو تموم کنم. اما میدونی که برای اینکه اصولاً بتونی Hell رو بازی کنی، باید قبلش 2 بار بازی رو تموم کرده باشی (با دیفیکالتی های پایینتر). یعنی احتمالاً مثلاً 60 ساعت هم قبلش بازی کرده بودم. جمعاً شاید بشه یه چیزی حدود 100 ساعت.

اقا من اصلا از RPG خوشم نمیاد ولی با این همه تعریفی که شما از این بازی میکنین من فکر کنم بزرگترین اشتباهم رو انجام دادم که این بازی رو بازی نکردم میگم حالا اگه من بخوام بازی کنم این بازی از کجا گیر بیارم یه ادرس اگه بدین ممنون میشم بعد اسم بازی دقیقا چیه ؟:blushing:
خوش اومدی :)
اسم خودِ بازی اینه: Diablo II، که سه تا CD ـــه.
یه Expansion Pack هم داره به اسم Lord of Destruction که یه CD ــــه.

اصولاً پیشنهاد میکنم که بدون اکسپنشن اصلاً بازی نکنی. اگه تهران هستی میتونی بری از آبی کامپیوتر بخری، اونجا آرشیو گیم و نرم افزار دارن معمولاً همه چی توش پیدا میشه.

آدرس: میدان فاطمی، بازارچه هدیه، شماره 13
تلفن: 88955519

به به ببین اینجا چه خبره ، میبینم حاجی مصطفی و سید بعد از سالها پست میزنن
چه عجب این طرفا ، مگه اینکه Diablo باشه شما رو ببینینم

میگم حاجی میبینم که از جرگه جادوگرها خارج شدی رفتی سراغ طرفداران طبیعت :p
دیگه از طرفداری sorceress فقط من موندم

به حمید اقام تبریک میگم ، منم یه رفیق داشتم اون به من diablo رو داد اون زمان صحبت از hell و اینا میکرد؛ منم نمیدونستیم چی میگه

با این که بازیهای خوبین ولی قدیمی شدن ، گرافیکشون چنگی به دل نمیزنه . اگه پایه ای ماجول nwn2 یا ماجواهای معروف nwn بازی کنیم

سلام محمد جان خوبی اقا؟:love:
من گاها به سایت میام سر میزنم .در مورد پیشنهادت والا من هر کار میکنم حس neverwinter رو ندارم مثل شماره یکش حال نمیده به من نمیدونم چرا فعلا میخوایم با حاجی بریم تو خط psp

سختیش اولش یه خورده شوکه میکنه آدمو :دی
منم یه Potion Master خوشحال هستم :دی
این یه کلاس جدیده و به یک عدد Barbarian اطلاق میشه که اقذه Potion حمل کنه جا برا Quest Item ـهاش نمونه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or