Diablo 3 قاتل جوان تایوانی

• Thread starter Thread starter ke$ha
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

ke$ha

کاربر سایت
رسانه های محلی تایوان: جوانی پس از 40 ساعت بازی کردن Diablo III جان خود را از دست داد.

diablo-iii-logo450.gif

این جوان 18 ساله که تنها نام خانوادگی او شناسایی شده است (Chuang), در یکی از شهر های جنوبی تایوان در یک کافی نت, اتاقی خصوصی در تاریخ 13 جولای برای مدت دو روز
رزرو میکند. جالب اینکه این شخص در این دو روز فقط بازی میکند و لب به چیزی نمی زند.

بر اساس این گزارش: صبح روز 15 جولای یکی از کارکنان کافی نت وارد اتاق او می شود و می بیند چوانگ بر روی میزش افتاده است, آن شخص چوانگ را بیدار می کند و چوانگ چند لحظه
می ایستد و ناگهان بر روی زمین می افتد.

کارکنان کافی نت چوانگ را به بیمارستان می برند اما او پس از ورود به بیمارستان جان خود را از دست می دهد.

پلیس برای فهمیدن علت مرگ این شخص در حال بررسی و کالبد شکافی است. پزشکان بر این باورند نشستن طولانی در برابر مانیتور مشکلات قلبی و عروقی برای چوانگ به وجود آورده
است.

جوان ناکام در این دو روز مشغول به بازی کردن عنوان بزرگ Activision Blizzard یعنی Diablo III بوده است.

منبع

کافی نت اتاق میده کرایه دو شب..؟

دوستان به خودتون امیدوار باشین..

روشی جدید برای خودکشی بدون درد تا پای گور از گیم مورد علاقتان لذت ببرید

تیتر مشکل داره:

Diablo 3 قاتل جوان تایوانی

خریتش باعث مرگش شده نه Diablo 3، شما 2 روز بشینی در دیوار رو هم نگاه کنی هیچی نخوری از جاتم تکون نخوری بلا سرت میاد.

ای خدا! امشب تلویزیون میاد پیاز داغشو زیاد می کنه حالا بیا و درستش کن!
اینو دیابلو 3 نکشت! خودکشی کرد. از حماقت زیاد مرد.

آقا درست نیست, پشت سر مرده اینطوری حرف نزنید !
================================

من خودم سر GEARS OF WAR 3 یازده ساعت متوالی بازی کردم, البته سه تا ساندویچ تو این مدت خوردم !:d

من خودم سر GEARS OF WAR 3 یازده ساعت متوالی بازی کردم, البته سه تا ساندویچ تو این مدت خوردم !:d

افرین مثل خودمی!
منم از ساعت 9شب تا 6-7 صبح بعضی شبا بازی میکنم ولی روزش یخورده سر گیجه دارم با چشم درد:d
چیپس و ماست و... همه چیم میگیرم قایم میکنم واسه نصفه شب

---------- نوشته در 05:44 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:42 PM ارسال شده بود ----------

طرف عاشق بوده بر عاشق هیچ حکمی صادر نیست منم خودم یمدت تراوین بازی میکردم هیچی نمیفهمیدم:dمثل یک گاو:d

من خودم تا 15-16 ساعت هم نشستم اما موقع ناهار و شام میرفتم چیزی میخوردم ...

من کلا گیمری که هیچی وسط بازی نمیخوره درک نمیکنم :|:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or