Devil May cry4 Novel

باشه،باشه قبول.
شما منبع رو زود تر میذاشتی حرفی نداشتم. فقط اسمی از مدیریت نیاورده شده!! این طرف که اینو نوشته مثل یه کاربر معمولیه که نظرشو داده.
از خدامه چون بعضی جاهای رمان با عقل جور در نمیاد!!
گفتم که توی یکی از تاپیک های فروم کاپکام یکی از مدیرای فروم این موضوع رو اعلام کرده بود الان لینکش رو ندارم ولی اگه پیدا کردم میزارمش در ضمن همونطوری که آتوسا خانوم هم نوشت توی منبع این جمله ایی که گذاشتم وجود داره
پست اول و دوم رو خوندم راجب بایونتا و دانته بود و چیز دیگه اینداشت؟؟؟
دوستان توجه کنین تو منبع این دو تا جمله اومده:
Morihashi Bingo was the scenario designer for DMC3 and 4 but he has now quit Capcom and is currently working as a free lancer. This novel is one of his free lance works so it's really up to you to decide whether the revelations in this novel are canon.However, Bingo declared in the afterword that there were many scenes that were intended to be included in the game but which didn't make it to the final cut due to various production reasons, so he added these scenes into the novel to "complete" the story.
اخر چیکار کنیم واقعا رمان رسمی یا نه؟؟؟؟

باشه،باشه قبول.
شما منبع رو زود تر میذاشتی حرفی نداشتم. فقط اسمی از مدیریت نیاورده شده!! این طرف که اینو نوشته مثل یه کاربر معمولیه که نظرشو داده.
از خدامه چون بعضی جاهای رمان با عقل جور در نمیاد!!

پست اول و دوم رو خوندم راجب بایونتا و دانته بود و چیز دیگه اینداشت؟؟؟

اخر چیکار کنیم واقعا رمان رسمی یا نه؟؟؟؟
نرو جان شما زیر نام کاربری و آواتارش نگاه کن یه M نوشته که وقتی میری روش مینویسه Moderator

اون بخشی که گذاشتم توی پست قبلیم رو ندیدی ؟!

نگاه کن :

اینم متنش (اون بخشی که قرمز کردم تایید میکنه که هیچکدوم از Novel ها Canon نیستن و اون بخش آبی رنگ هم خط زمانیه بازیه ) :

Based on what I've heard about what materials are considered canon in the Devil May Cry series, the following are currently regarded as canon (listed chronologically):

the Manga series (Dante & Vergil's meeting a year before the events of DMC3)

DMC3

DMC1

The anime series

DMC4

DMC2

The novels for DMC1, DMC2, and DMC4 and the comic books are non-canon. However, the first DMC novel was once considered canon until the events of DMC3 threw it out. Even though it is no longer canon, certain elements from this novel still appear in some of the canon media such as Dante's use of the alias Tony Redgrave and his love for strawberry sundaes.

DmC isn't part of the main series canon and can probably best be classified as an alternate universe, such as what Marvel comics has done with many of their iconic characters. However, it's still possible to see alternate versions of characters from the established canon.

اینم برای اینکه دیگه کاملا مطمئن بشید :

آخرین ویرایش:
هر چند به نظرم بحث درباره داستان بازیی که ریبوت شده کار عجیبیه ولی ... :دی

آتوسا خانوم اینجا رو دقت نکردی دیگه کل جمله اینه : so he added these scenes into the novel to "complete" the story

به نظر نویسنده داستان بازی باید اینطوری باشه ولی کاپکام این داستان رو تایید نکرده و گفته ربطی به سری اصلی نداره ( خیلی واضح دارم توضیح میدم نمیدونم چرا هنوز در مورد این موضوع داریم بحث میکنیم به همون عکس بالایی که گذاشتم مراجعه کنید متوجه میشید چی میگم ، موسقتر از خود کاپکام هم مگه منبعی هست ؟ )

اصلا این Novel حتی رسما جزئی از Novel های سری Devil May Cry هم نیست این لینک مربوط به ویکیپدیاست و فقط Novel های DMC 1 و DMC 2 رو رسمی اعلام کرده که با اومدن بازی DMC3 اون دو تا هم Non-Canon اعلام شدن و داستانشون ربطی به داستان سری بازی های DMC نداره

لینک از ویکیپدیا

آخرین ویرایش:
اما خوب د اصل حساب کنیم مقصود نوسنده از ساختن این داستان ها این بوده یعنی ادامه بازی به عهده همین اقاست پس باید ادامه داستان رو این موضوع باشه.
خوب کپکام انیمه رو تایید نکرده خوب جز داستان کلا نبود انیمه یه زندگی جزئی دانته رو نمایش میداد.
اما این اسرار سری چهارم رو فاش میکنه. درسته کپکام تایید نمیکنه اما اصل ماجرا نویسنده بازیه که داستان رو مینویسه.

اما خوب د اصل حساب کنیم مقصود نوسنده از ساختن این داستان ها این بوده یعنی ادامه بازی به عهده همین اقاست پس باید ادامه داستان رو این موضوع باشه.
خوب کپکام انیمه رو تایید نکرده خوب جز داستان کلا نبود انیمه یه زندگی جزئی دانته رو نمایش میداد.
اما این اسرار سری چهارم رو فاش میکنه. درسته کپکام تایید نمیکنه اما اصل ماجرا نویسنده بازیه که داستان رو مینویسه.
نه دیگه آرمین جان دقت نکردی نویسنده از Capcom جدا شده و دیگه قرار نیست با کاپکام همکاری کنه ، در ضمن چون IP متعلق به کاپکام هست نویسنده نمیتونه داستان بازی رو تعیین کنه مگر اینکه اول کاپکام این موضوع رو تایید کنه ، که اینکار رو نکرده

البته فعلا که بازی افتاده دست NT و داره ریبوت میشه پس کلا داستان نسخه های قبلی از بین رفته و مهم نیست

یه خبر دارم براتون دست اول ، دیگه خوب یا بدش رو خودتون باید بگین، همین الان یکی از دوستان با ذکر منبع از سایت رسمی کاپکوم گفتش که رمان تایید شده ! :d

[FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot] راجب رمان تحقیق کردم و به تنایج جالبی رسیدم.[/FONT]
1- [FONT=&quot]بسیاری از فروم ها درباره رمان بحثزیادی را کرده بودند از جمله فروم های کپکام[/FONT].
2- [FONT=&quot]در ابتدا کپکام رمان رو رد کرد و خواستار داستانی جدید برای دویل بود و دلیل داشت و نمیخواست داستان اصلیش فاش بشه و داستان برای همه سوپرایز بشه[/FONT].
3-[FONT=&quot]باید بگویم پس از ریبوت شدن نسخه ی بعدیو ادامه ندادن بخاطر مشغله کپکام یکی از اعضای معتبر سایت از طرف مدیران به طور رسمی تایید کرد که رمان ها کاملا رسمی اند و تمام راز های ان مورد تایید کپکام است[/FONT].

[FONT=&quot]منبع[/FONT]
[FONT=&quot]با این خال که نویسنده از کپکام جدا شده اما تمام رمان او توسط کپکام تایید شده است. اگر متوجه شده باشد در ابتدا چنین مطلبی مشاهد میشه که فردی که نوشته یه تاییدی از خواننده هاش گرفته[/FONT].

واقعا ممنونم از علی آقا و آرمین خان و همچنینی بانو آتوسا بابت زحمتی که کشیدن (گرچه نمیدونم که دیگه به اینجا سر میزنن یانه !!!!!!!)
راستی این تغییر نگرش در مورد بعضی از شخصیتهای بازی از طرف دوستان (از اول تایپیک تا آخر اون که من امشب همشو خوندم ) جالب بودش
شرمنده . اصلا توضیح نمیدم ولی یه حسرت و افسوس در خصوص تاپیک برا من میمونه. چون به تصمیم گیری شخصی شما دوستان بر میگرده و بیشتر از این نمیگم
بازم ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or