Devil May cry4 Novel

من اتفاقا با موضوع روح کاملا مخالف بودم. اخه مگه الکیه.
نمیدونم چرا ولی باور میکنم پدر نیرو ورجیله اما مردم فورتیونا چون مادر نیرو نمیشناختن بهش گفتن حرومزاده اما احساس میکنم ماد نیرو واقعا ****نیست.در اصل ورجیل خیلی عمل شده کار میکرد

راستی اگه اشتباه نکنم کاپکام خودش این موضوع رو تایید کرده که نرو پسر ورجیله و احتیاجی نیست که حتما از توی رمان به این موضوع پی ببریم ;)

من نمیدونم بحث های زمان رونمایی بازی رو دنبال می کردید؟ کپکام اون زمان صریحاً اعلام کرد که Nero انسان هست و حتی دو رگه هم نیست مثل دانته ...
الان با این اوصاف وقتی بحث میکنیم که Nero پسر ورجیل بوده یعنی به این نتیجه میرسیم Nero هم با این اوصاف دو رگه بوده که با صحبت سازنده ها پارادوکس داره.
یه انسان هم نمیتونه دو رگه باشه نیمی انسان و نیمی اهریمن. البته کپکام همینه کارش همینه بازی میسازه فقط توش پارادوکس داستانی میبینی دفعه اول که DMC3 رو رفتم همش علامت سوال بودم چون کلا بازی نسبت به DMC 1 یه پارادوکس به تمام معنا بود.

من نمیدونم بحث های زمان رونمایی بازی رو دنبال می کردید؟ کپکام اون زمان صریحاً اعلام کرد که Nero انسان هست و حتی دو رگه هم نیست مثل دانته ...
الان با این اوصاف وقتی بحث میکنیم که Nero پسر ورجیل بوده یعنی به این نتیجه میرسیم Nero هم با این اوصاف دو رگه بوده که با صحبت سازنده ها پارادوکس داره.

خوب کدوم انسان واقعی و کاملی یه همچین دستی با همچین قدرتایی داره؟
اگه نیرو پسر ورجیل باشه و با این فرض که مادرش کاملآ انسان باشه یک چهارم از وجودش شیطانه.
سه چهارم دیگه میمونه که اون سه چارم بعد انسانیشه.
یعنی انسان بودن به شیطان بودنش غلبه میکنه.
پس حرف کپکام (انسان بودن نیرو) تا یه حدی درست بوده.

کاپکام احتمالا برای سردرگم کردن هوادارای بازی اون حرف رو زده اگه یادت باشه قبل از بازی حتی خیلی ها فکر میکردن دانته شخصیت منفیه بازیه که دیدیم یه همچین چیزی نبود

در مورد دست نرو هم اینطوری که من فهمیدم ( یادم نمیاد این مطلب رو کجا خوندم ولی اگه اشتباه نکنم توی فروم کاپکام بود ) نرو هنوز به بلوغ کامل نرسیده و به همین دلیله که فقط دستش شیطونیه و وقتی به بلوغ کامل برسه اون موقع مثل دانته و ورجیل یه DT کامل پیدا میکنه ، مثل دانته توی DMC3 که تا قبل از اون فقط انسان بود ولی بعد از کشته شدنش توسط ورجیل نیمه شیطونیش هم بیدار شد

سلام سلام من نبودم چه شلوغ کردین تاپیکو دمتون گرم >:d<
البته چند تا نکته مونده:
1- داستان مورد تایید کاپکوم هست و اینکه کامل شده ی دویل 4 بازی هست بصورت رمان نوشته شده و من هم اینجا نکاتی که از تو رمان استخراج شده و در بازی نبوده نوشتم
2- نویسنده همین آقای بینگو هستش که در نوشتن سناریوی دویل 3و 4 با کاپکوم همکاری داشته ولی در حال حاضر دیگه با کاپکوم کاری نمی کنه.
3- بهاره جون در مورد اون سوالت هم باید بگم Dante never Cry عزیز جوابتون رو داد و درست هم هست.
4- و اما نظر خودم در مورد مادر نیرو باید بگم من هم با آرمین (Nero Turbo) موافقم از اونجایی که ورجیل حساب شده عمل می کرده پس حتما به فکر این بوده که جانشینی داشته باشه پس رابطه ی اون با هر کسی نه برای این بوده که ورجیل عاشق شده یا مثلا..... از این حرفا من فکر می کنم ورجیل صد در صد می خواسته جانشینی داشته باشه که پاشو جای پای اون بزاره !

بچه ها همونطور که گفتم قسمت دوم رمان 22 مورده که می زارم بقیه شو پس با ما باشید >:d

راستی اگه اشتباه نکنم کاپکام خودش این موضوع رو تایید کرده که نرو پسر ورجیله و احتیاجی نیست که حتما از توی رمان به این موضوع پی ببریم ;)
کاملا درسته اما دقیقا صفحه اصلی منبع رو ندارم.:d
منبع گذاشتم اما اگه صفحه اصلی رو پیدا کنید حدودا 30 اکتبر 2010 چنین پستی رو میبینید زیرش هم منبع رسمی کپکام رو زده.
و اما نظر خودم در مورد مادر نیرو باید بگم من هم با آرمین (Nero Turbo) موافقم از اونجایی که ورجیل حساب شده عمل می کرده پس حتما به فکر این بوده که جانشینی داشته باشه پس رابطه ی اون با هر کسی نه برای این بوده که ورجیل عاشق شده یا مثلا..... از این حرفا من فکر می کنم ورجیل صد در صد می خواسته جانشینی داشته باشه که پاشو جای پای اون بزاره !
دقیقا!!ورجیل خیلی تو این فکر جانشین و قدرت بود خیال کنم قضیه مادر نیرو بخاطر اینکه مادر نیرو رو نمیشناختن.
در مورد دست نرو هم اینطوری که من فهمیدم ( یادم نمیاد این مطلب رو کجا خوندم ولی اگه اشتباه نکنم توی فروم کاپکام بود ) نرو هنوز به بلوغ کامل نرسیده و به همین دلیله که فقط دستش شیطونیه و وقتی به بلوغ کامل برسه اون موقع مثل دانته و ورجیل یه DT کامل پیدا میکنه ، مثل دانته توی DMC3 که تا قبل از اون فقط انسان بود ولی بعد از کشته شدنش توسط ورجیل نیمه شیطونیش هم بیدار شد
دقیقا تایید میکنم دانته 19 یا 20 سالشه اما نیرو 17 یا 18 نهایتش باشه پس هوز وجود شیطانیش ظهور نکرده اگه بزرگتر شه وجود شیطانیش مثل دانته وورجیل میشه.

آخرین ویرایش:
آره ، نیرو دقیقا بین 16 تا 17 سالشه و دانته تو دویل 4 ، 34 -35 سالشه ! ( چقدر زود بزرگ شد :d)
از اونجایی که نیرو به سن قانونی نرسیده پس نباید فعلا شیطون کامل بشه :d

آتوسا جان ممنون بابت ترجمه کردن Novel ولی کاپکام هیچوقت این Novel رو تایید نکرده و حتی توی منبعی هم که داری ازش ترجمه میکنی نوشته که نویسنده وقتی این Novel رو مینوشته از کاپکام جدا شده بوده و قبول کردن اینکه با داستان سری ارتباطی داره به عهده خوده خواننده است که بعدا کاپکام اعلام کرده که هیچکدوم از Novel ها ربطی به سری اصلی نداره
این رو توی منبع نوشته بود :
This novel is one of his free lance works so it's really up to you to decide whether the revelations in this novel are canon.

نمیدونم تا الان کسی به این موضوع پی برده یا نه ، ولی DMC و Bayonetta هر دو توی یه Universe هستن و توی این تاپیک هوادارا درخواست یه بازی و برخورد دانته و بیونتا انجام دادن دیدنش خالی از لطف نیست
http://www.capcom-unity.com/devil_m...or_Devil_May_Cry_and_Bayonetta_crossover?pg=1

آخرین ویرایش:
نویسنده وقتی این Novel رو مینوشته از کاپکام جدا شده بوده و قبول کردن اینکه با داستان سری ارتباطی داره به عهده خوده خواننده است
در اصل به نظرم همین ارمانها رو برای سری جدید داشت اما ریبوت کردن.
خیال کنم اگه این دویل ریبوت نشده بود همین مسائل رمات درش مطرح میشد.

آتوسا جان ممنون بابت ترجمه کردن Novel ولی کاپکام هیچوقت این Novel رو تایید نکرده و حتی توی منبعی هم که داری ازش ترجمه میکنی نوشته که نویسنده وقتی این Novel رو مینوشته از کاپکام جدا شده بوده و قبول کردن اینکه با داستان سری ارتباطی داره به عهده خوده خواننده است که بعدا کاپکام اعلام کرده که هیچکدوم از Novel ها ربطی به سری اصلی نداره
این رو توی منبع نوشته بود :

نمیدونم تا الان کسی به این موضوع پی برده یا نه ، ولی DMC و Bayonetta هر دو توی یه Universe هستن و توی این تاپیک هوادارا درخواست یه بازی و برخورد دانته و بیونتا انجام دادن دیدنش خالی از لطف نیست
http://www.capcom-
unity.com/devil_may_cry/go/thread/view/7401/28252139/Discussion_and_request_for_Devil_May_Cry_and_Bayonetta_crossover?pg=1

درسته ، درسته من هم تو پست اول این تاپیک گفتم فقط بعدش انگار نظرم عوض شد ولی آره شما راست می گی ;)

به هر حال در بازی و رمان سنکتوش واقعا تهدید نکرد که کایری رو می کشه غیر از مبارزه ی آخر که اون زمان هم سنکتوس در حال شکست خوردن از نیرو بود . هیچ دلیلی نیست که چرا یه آدم شرور و پست مثه سنکتوس از گروگانش به عنوان تهدید استفاده نمی کنه . حتی خود نیرو هم در رمان فکر می کرد که خطری کایری رو تهدید نمی کنه.

3- دانته به چیزایی مثل قسمت و سرنوشت هیچ اعتقادی نداره اما حالا... مسئله فرق داره دانته فکر می کنه ملاقات اون با نیرو شاید قسمت بوده چون که دانته هرگز فکر نمی کرده که کسی غیر از اون هم باشه که شبیه بهش باشه و خونی مشابه در رگهای اون هم باشه. دانته از کجا فهمیده که خونی مشابه در رگهای نیرو جریان داره؟! اون فقط احساس کرده...4

4- این مسئله هیچوقت در بازی بهش اشاره نشده اما اون 3 تا سلاح شیطانی در بازی
DMC4 در اصل ماله دانته

هستن حتی قبل از شروع داستان . دانته او رو تو چند تا از ماموریتهای قبلیش بدست اورده بود . تریش بدون اجازه

آن 3 تا به همرا شمشیر اسپاردا با خودش می بره و به
ORDER میده تا اعتماد اونا رو جلب کنه و بهش اجازه ی ورود به گروهشون رو بدن تا به راحتی بتونه جاسوسی اونها رو به عنوان گلوریا بکنه. رمان می گه دانته اصلا علاقه ای به جمع اوری سلاحهای شیطانی نداره ( البته غیر از اونایی که خانوادگیه!) و اگر هم توی ماموریتهای مختلفش ابزارآلاتی رو بدست میاره و اونا رو نگهداری می کنه برای اینه که زمانیکه به پول احتیاج داشته می تونه چند تایی از اونها رو به علاقمندان به کالکت کردن وسایل شیطانی بفروشه . ( توی انیمه نشون داده شده !)

This novel is one of his free lance works so it's really up to you to decide whether the revelations in this novel are canon.
تو منبع شما به این مسئله رسمی نبودن رمان رو نگفتی؟؟؟ همچین جمله ای در منبع نبود.

خوب کدوم انسان واقعی و کاملی یه همچین دستی با همچین قدرتایی داره؟
اگه نیرو پسر ورجیل باشه و با این فرض که مادرش کاملآ انسان باشه یک چهارم از وجودش شیطانه.
سه چهارم دیگه میمونه که اون سه چارم بعد انسانیشه.
یعنی انسان بودن به شیطان بودنش غلبه میکنه.
پس حرف کپکام (انسان بودن نیرو) تا یه حدی درست بوده.
خیرات که نمی کنند یک چهارم بشه :دی ژنه وقتی رفت دیگه همون منتقل میشه ...
بعد بحث این که Nero توی بازی گفت از وقتی دستم شروع به تغییر کرد خب کاملا واضحه که قبلا دستش اینجوری نبوده.

کاپکام احتمالا برای سردرگم کردن هوادارای بازی اون حرف رو زده اگه یادت باشه قبل از بازی حتی خیلی ها فکر میکردن دانته شخصیت منفیه بازیه که دیدیم یه همچین چیزی نبود

البته در این که کپکام اصولا شعر نو میگه شکی نیست :دی.
بلوغ کامل؟ نه این درست نیست! دانته هم به بلوغ کامل نرسیده بود خب ولی حالت عادی داشت. بعد Nero تو بازی صریحا میگه از وقتی دستم شروع به تغییر کرد معلومه قبلا اینجوری نبوده و بعدش هم دیدیم دستش رو از اعضای محفل قایم میکرد. حتی کیرا اگر از بچگی دستش اینجوری بوده اینا حتما میدونستن، غیر از اینه؟ دیدیم که اولین کسی که فهمید Nero دستش اینجوری دانته بود معلومه مدت زیادی نیست اینجوری شده ...
بعد حالت D.T رو فهمیدیم با مرگ خوی انسانی روشن میشه و توی مرحله 7 بود فکر کنم دیدیم که Nero توسط Agnus بود؟ کشته شد و بعد ...
درباره دانته هم که گفتی، دانته توی DMC 4 در اصل یک شخصیت بد داشت، شروع کرد به کشتن اعضای محفل، کپکام هم همیشه اشاره میکرد که اعضای محفل دانته رو قاتل میدونند.
دقیقا تایید میکنم دانته 19 یا 20 سالشه اما نیرو 17 یا 18 نهایتش باشه پس هوز وجود شیطانیش ظهور نکرده اگه بزرگتر شه وجود شیطانیش مثل دانته وورجیل میشه.
دانته 19 یا 20 سال؟ این منبع داره؟ یعنی جایی اعلام شده توسط سازندگان؟ چون یه بررسی کوچیک بر اساس تاریخ ها بکنیم دانته سنش خیلی بالا میزه یه چند صد سالی به نظرم :دی. مگر این که پدرش اول زده ملت شیطون رو داغون کرده و بعد چه چند صد سال بعدش رفته زن گرفته :دی.

بلوغ کامل؟ نه این درست نیست! دانته هم به بلوغ کامل نرسیده بود خب ولی حالت عادی داشت. بعد Nero تو بازی صریحا میگه از وقتی دستم شروع به تغییر کرد معلومه قبلا اینجوری نبوده و بعدش هم دیدیم دستش رو از اعضای محفل قایم میکرد. حتی کیرا اگر از بچگی دستش اینجوری بوده اینا حتما میدونستن، غیر از اینه؟ دیدیم که اولین کسی که فهمید Nero دستش اینجوری دانته بود معلومه مدت زیادی نیست اینجوری شده ...
بعد حالت D.T رو فهمیدیم با مرگ خوی انسانی روشن میشه و توی مرحله 7 بود فکر کنم دیدیم که Nero توسط Agnus بود؟ کشته شد و بعد ...
ما هم قبول داریم نیرو از بچگی دستش اینطور نبود. دستش رو برای این باند میزد چون خیال میکرد دستش زخمه. نرو سنش کمتر از دانته شماره سه هست و هنوز توانایی بدست اوردن قدرت جادیی را نداشت. فقط شیطان وجودی نرو برای دفاع کردن از او کمی خود را نشان داد و گرنه شیطان نیرو تکامل نیافته است.
حرف رسمی سازنده در سال 2008 :
بیاین کمی بیشتر درباره Devil Bringer arm صحبت کنیم.هوش من به من میگه که نرو اینچنین متولد نشده پس میشه بگید چطور این اتفاق براش رخ داده؟

نرو ابتدا فکر میکرد که به دست او آسیب رسیده چیزی شبیه به گسترش نوعی عفونت,پس او دستش را با باند می بیندد و آن را از دید مردم پنهان می کند!ولی در بعضی اوقات او می فهمد که توانایی مقابله با شیاطین را دارد,پس او شروع به استفاده از آن می کند البته برای مدت زمانی کسی از این موضوع چیزی نمی فهمد,ولی حالا او از آن در مرحله پیشرفته ای استفاده می کند.
نیرو در اصل حالت عادی داره و دستش بخاطر نبردی با شیاطینه. دانته وقتی به بلوغ کامل نرسیده بود و شیطان وجودی هم نداشت چون مورد خطر جدی واقع نشده بود اما نیرو در حال مرگ بود. نیرو وجودی اون هنوز کامل نشده بود و به همین خاطر مقداری از قدرتش مانند حاله ای ابی از او حفاظت میکرد.
دانته 19 یا 20 سال؟ این منبع داره؟ یعنی جایی اعلام شده توسط سازندگان؟ چون یه بررسی کوچیک بر اساس تاریخ ها بکنیم دانته سنش خیلی بالا میزه یه چند صد سالی به نظرم :biggrin1:. مگر این که پدرش اول زده ملت شیطون رو داغون کرده و بعد چه چند صد سال بعدش رفته زن گرفته :biggrin1:
نبرد اسپاردا 2000 سال طول کشیده اینو در خود بازی متوجه میشید. راستی دقت کردین اسپاردا هم دستش همیشه مخفی بود و به کسی نشون نمیداد.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: hosein_fisher
دانته 19 یا 20 سال؟ این منبع داره؟ یعنی جایی اعلام شده توسط سازندگان؟ چون یه بررسی کوچیک بر اساس تاریخ ها بکنیم دانته سنش خیلی بالا میزه یه چند صد سالی به نظرم :دی. مگر این که پدرش اول زده ملت شیطون رو داغون کرده و بعد چه چند صد سال بعدش رفته زن گرفته :دی.

ساله انسانیش رو گفته برادر! :d خوده کاپکوم میگه که دانته از نظر شیطانی چند صد سالیش هست اما از نظر انسانی و ظاهری مثله همه ی انسانها بزرگ میشه بنابراین تو مبنع هم اورده شده که دانته تو دویل 4 ، 34 سالشه!

آرمین جان ، اون جمله ی آبی رنگ که آقا علی گفتن تو منبع اورده شده ، حالا باز هم من یه سرچ می کنم ببینم کاپکوم اینو تایید کرده یا نه برای دست نیرو هم نکته ی شماره ی 10 رو بخونین!

10- در رمان در ممورد زمانیکه نیرو متوجه تغییر دستش میشه اومده که روزی که کایری به همراه چند بچه از یتیم خانه به جنگل رفته بودند مورد حمله ی تعدادی از شیاطین قرار می گیرند . order گروهی سه نفر رو برای محافظت

از اونها می فرسته اما نیرو به تنهایی و جدا از گروه راه می افته . احتملا نیرو فکر می کرده به نوعی بیماری پوستی

مبتلا شده (
LOL) توی رمن اورده شده که یکی از سه نفر به اسم جاش در حین دفاع از کایری کشته میشه و دست نیرو هم همون موقع تغییر می کنه ( دیگه گفته نشده
چه زمانی دست نیرو تغییر پیدا می کنه و یا چجوری تغییر پیدا می کنه مثلا اول پوست دستش کشیده میشه و
دست از حالت

انسانی خارج میشه به همرا خونریزی و کثیف کاری یا اینکه خیلی جادویی دور دست نورانی میشه و یهو میشه اینی که می
بینین!!!) خب نه آقای بینگو و نه کاپکوم هیچ چیز در مورد جزئیاتی که ما علاقمندیم بدونیم چیزی نگفته ! اما صبر
کنید آخر قسمت

دوم رمان اورده شده که چطور نیرو با این دست کنار میاد و می پذیره که این دست برای این بهش داده شده تا با
شیاطین مبارزه

کنه نیرو در واقع در آخر به این نتیجه می رسه که حالا دست واقعی خودش رو بدست آورده ، در داستان با این
جمله بیان شده (
just like how a caterpillar transforms into a pupa and then a butterfl

) نیرو در واقع پیش خودش به این نتیجه می رسه که برای اولین بار در زندگیش کسی شده که انتظارش رو داشته و باید می شده. اما نکته ی جالب اینه که آقای بینگو و یا کاپکوم فراموش کرده که توضیح بده با اینکه نیرو ربع شیطان هست ( از اونجایی که ورجیل پدر نیرو میشه و نیمه شیطانه پس نیرو باید ربع شیطان باشه نه؟! ) چطور دستی که مربوط به تمامی شیطان هست در فرم انسانی اون حضور داره . پس باز هم اینجا نکته ی ابهامی هست که امیدواریم آقای بینگو و یا کاپکوم برای ما روشنش کنن!!!

دوستان توجه کنین تو منبع این دو تا جمله اومده:
Morihashi Bingo was the scenario designer for DMC3 and 4 but he has now quit Capcom and is currently working as a free lancer. This novel is one of his free lance works so it's really up to you to decide whether the revelations in this novel are canon.However, Bingo declared in the afterword that there were many scenes that were intended to be included in the game but which didn't make it to the final cut due to various production reasons, so he added these scenes into the novel to "complete" the story.

---------- نوشته در 11:17 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:52 AM ارسال شده بود ----------

5- دانته با Echidna و Dagon و Berial یا Gilgamesh,Pandora و Lusifer مربوطه مبارزه کرد. برعکس بازی دانته سلاح شیطانی مربوطه رو قبل از جنگیدن با باس مشخص بدست میاره. در مقابل Echidna اون ابتدا Rising Dragon انجام داد و جنگ رو با تیر اسلحه تمام کرد. در مقابل Dagon تقریبا مشابه اعمالی رو انجام داد که در صحنه ی Pandora در بازی نشان داده شد . در مقابل Berial اون تقریبا 20 تا شمشیر در بدنش فرو کرد . ( توضیحات بیشتر در مورد جنگهای دانته با باسها در منبع اورده شده )6

6- ظاهرا
Berial متوجه Lucifer شد زمانیکه دانته اونو پس گرفت. لوسیفر قبلا خودش یه شیطان بوده و اون شوکه

شده بود که چطور حالا در دستهای دانته مثل یه سلاح شیطانی داره کار می کنه. در واقع دو تا علت داره که چطور
یه شیطان می تونه به سلاح شیطانی تبدیل بشه (
devil Arm) :A) درست مثله Cerberus ( و بقیه) در DMC 3

وقتی که در جنگها شکست می خوردند و متوجه قدرت برنده می شدند ، قدرتشون رو به عنوان ابزار شیطانی در
اختیار فرد پیروز مبارزه می زاره.
B) ممکنه که خوده شیطان متوجه قدرت حریف نشده باشه اما در اعماق وجودیش

این احساس رو داره پس خلاف میلش تبدیل به یه سلاح شیطانی میشه که حریف می تونه ازش در جنگهای بعدی
استفاده کنه. مورد دوم در مورد لوسیفر صدق می کنه.

7-2000 سال پیش وقتیکه Berial فقط یه چیزه خیلی کوچیک بود . متوجه شد که اسپاردا که اون زمان به نوعی دست راست موندوس بوده . موندوس به کمک اسپاردا قادر بود که دنیای شیطانی رو فتح کنه . در واقع برای Berial

این مسئله بی پاسخ مونده بود که چرا اسپاردا به نوع خودش خیانت کرد تا به انسانهای ضعیف کمک کنه موجوداتی
که تصور می کرد فقط برای این هستند تا غذای شیاطین باشند. در پایان جنگ با دانته ، اون استنتاج می کنه جواب

این سوالش رو که (Whim of a moment) . اون استنتاج می کنه که جوابی از دانته که بدون هیچ دلیلی با آخرین حمله اون رو هدف قرار داده بود (Whim of the moment…. Just like his son)

.8-دانته قبلا هیچوقت از یاماتو استفاده اما در طول بازی یا رمان دقیقا حرکات ورجیل رو اجاره می کنه که به این
حالت گفته میشه ( تقلید) . فکر می کنم کاپکوم این رو به عهده ی خوده ما گذاشته که چطور دانته می تونسته تمام
حرکات ویژه ی برادرش رو فقط با به یاد سپردن اونها و حتی بدون تمرین قبلی انجام بده. ( ادامه ی مطلب در منبع =

مشکل در ترجمه )

آخرین ویرایش:
تو منبع شما به این مسئله رسمی نبودن رمان رو نگفتی؟؟؟ همچین جمله ای در منبع نبود.

گفتم که توی یکی از تاپیک های فروم کاپکام یکی از مدیرای فروم این موضوع رو اعلام کرده بود الان لینکش رو ندارم ولی اگه پیدا کردم میزارمش در ضمن همونطوری که آتوسا خانوم هم نوشت توی منبع این جمله ایی که گذاشتم وجود داره

Edit : الان لینکش رو پیدا کردم پست شماره 23 مدیر فروم کاپکام این موضوع رو تایید کرده

اینم متنش (اون بخشی که قرمز کردم تایید میکنه که هیچکدوم از Novel ها Canon نیستن و اون بخش آبی رنگ هم خط زمانیه بازیه ) :

Based on what I've heard about what materials are considered canon in the Devil May Cry series, the following are currently regarded as canon (listed chronologically):

the Manga series (Dante & Vergil's meeting a year before the events of DMC3)

DMC3

DMC1

The anime series

DMC4

DMC2

The novels for DMC1, DMC2, and DMC4 and the comic books are non-canon. However, the first DMC novel was once considered canon until the events of DMC3 threw it out. Even though it is no longer canon, certain elements from this novel still appear in some of the canon media such as Dante's use of the alias Tony Redgrave and his love for strawberry sundaes.

DmC isn't part of the main series canon and can probably best be classified as an alternate universe, such as what Marvel comics has done with many of their iconic characters. However, it's still possible to see alternate versions of characters from the established canon.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or