Devil may cry 4

Razor جان من كه قبلا حسابي برات گفتم!
آقا من الان مرحله ی 7 هستم و دارم با اون اژدها ـه میجنگم. حالا کاری نداریم، سوال من اینه که چرا وقتی ما یه بار این Red Orb ها یا مثلا Green Orb هارو میگیریم، وقتی میبازیم دیگه اونا سر جاشون نیستن ؟ من الان سر اون اژدها ام ولی هر کاری میکنم نمیمیره دلیلش هم اینه که من همون Green Orb هارو یه دفعه گرفتم و دیگه اونا نیستن!

لطفا هر چه سریعتر کمک کنید، ممنون.
رو چه حالتي ميري كه ميميري؟
آخه اين غول اژدها از همه غول هاش راحت تر فقط خداي جا خالي همين! ...
اين غول مرحله آخر جديدا فهميدم يك معماست! كه حلش كني براي بار دوم اينقدر آسون ميشه!!!
آقا هر وقت اين
Red Orb كم آورديد اگر درجه Heavy or Hell براتون بازشده و رفتيد بريد تيو مرحله 19 راحت امتياز بگيريد!!! مثل پشمك بهتون Red orb ميده:biggrin1:

آقا من الان مرحله ی 7 هستم و دارم با اون اژدها ـه میجنگم. حالا کاری نداریم، سوال من اینه که چرا وقتی ما یه بار این Red Orb ها یا مثلا Green Orb هارو میگیریم، وقتی میبازیم دیگه اونا سر جاشون نیستن ؟ من الان سر اون اژدها ام ولی هر کاری میکنم نمیمیره دلیلش هم اینه که من همون Green Orb هارو یه دفعه گرفتم و دیگه اونا نیستن!

الان یه جوری راهنماییت میکنم که بدون red orb و green star ردش کنی خیلی هم اوسنه من بعد از دو سه بار بدون green star ردش کردم
کلا باید قلقشو یاد بگیری و سعی کنی کمتر اشتباه کنی
چیزهایی که خیلی کاربرد دارن برای نرو رو میگم که تو همه ی مرحله ها خیلی مهمه و به کار میاد و قشنگ همونجا که ازادش میکنی نوشته که چجوری باید بزنی
ruellet spin-streak-streak2-split:redqueen.1
devil brigner.2 :هردوتاش
3.air hike:abilties
blue rose.4 : هر سه تاش
فنهای دیگه هم هست ولی اینا خیلی بیشتر به کار میاد و خیلی مهمن و اینارو حتما بخر
یه چیز مهم دیگه هم اون چیزهای تخم مرغ شکل دور بر اون محیطی هست که اون ازدها رو توش میکشی و سه چهار تا جون تو اونها هست و با شمشیرت بهش بزن و جونها رو بگیر که اینهم خیلی میتونه کمکت کنه
وقتی هم میره و از دور میاد که بهت حمله کنه باید با rb و A جاخالی بدی
دیگه فک نمیکنم حتی بدون geern star هم مشکل داشته باشی

آخرین ویرایش:
رو چه حالتي ميري كه ميميري؟
Devil Hunter!

چیزهایی که خیلی کاربرد دارن برای نرو رو میگم که تو همه ی مرحله ها خیلی مهمه و به کار میاد و قشنگ همونجا که ازادش میکنی نوشته که چجوری باید بزنی
ruellet spin-streak-streak2-split:redqueen.1
devil brigner.2 :هردوتاش
3.air hike:abilties
blue rose.4 : هر سه تاش
همه ی اون یارو ( نمیدونم اسمشون چیه، همونایی که باید بدی تا اینا آزاد شن ) رو استفاده کردم و فقط 2500 تا دارم! :( ( Air Hike خیلی خوبه منتها 2700 تاست :دی )
یه چیز مهم دیگه هم اون چیزهای تخم مرغ شکل دور بر اون محیطی هست که اون ازدها رو توش میکشی و سه چهار تا جون تو اونها هست و با شمشیرت بهش بزن و جونها رو بگیر که اینهم خیلی میتونه کمکت کنه
همینارو میگفتم دیگه! اینارو فقط یک بار میشه استفاده کرد!
اصلا سخت نیست
فقط از ش زیاد دور نشو چون با یه ضربه میمیره
بیشتر سعی کن از دکمه (گرفتن) استفاده کنی
این کارو هم کردم ولی نشد :دی

در کل مشکل من سرِ این Boss نیست! سوال من این بود که چرا این green orb ها میرن! در ضمن شما ها اگر نمیدونید بدونید که یک راهه خیلی ساده برای جون کم کردن از این اژدها ـه هست! :دی وقتی که تخم میذاره باید RB+B رو بزنید بعد B رو بزنید! :دی 1 خونه از جونش کم میشه.

اصلا سخت نیست
درسته
در کل مشکل من سرِ این Boss نیست! سوال من این بود که چرا این green orb ها میرن! در ضمن شما ها اگر نمیدونید بدونید که یک راهه خیلی ساده برای جون کم کردن از این اژدها ـه هست! :biggrin1: وقتی که تخم میذاره باید RB+B رو بزنید بعد B رو بزنید! :biggrin1: 1 خونه از جونش کم میشه.

اخه اصل کاری همونه .چون فک میکردیم میدونی نگفتیم دیگه :) تازه بیشتر از یه خونه کم میشه ولی من دکمه ی خاصی برا کم کردن جونش پیدا نکردم و فقط با دسته کشتی میگرفتم تا بیشتر مشت لگد بزنم بهش (یعنی همه ی دکمه ها رو با هم تند تند میزدم:laughing:)
؟ من الان سر اون اژدها ام ولی هر کاری میکنم نمیمیره دلیلش هم اینه که من همون Green Orb هارو یه دفعه گرفتم و دیگه اونا نیستن!

این پستت هم با این پست پایینیت جور در نمیاد بالاخره گیر کردی یا نکردی ؟:confused:

در کل مشکل من سرِ این Boss نیست! سوال من این بود که چرا این green orb ها میرن! در ضمن شما ها اگر نمیدونید بدونید که یک راهه خیلی ساده برای جون کم کردن از این اژدها ـه هست! :biggrin1: وقتی که تخم میذاره باید RB+B رو بزنید بعد B رو بزنید! :biggrin1: 1 خونه از جونش کم میشه.

همه ی اون یارو ( نمیدونم اسمشون چیه، همونایی که باید بدی تا اینا آزاد شن ) رو استفاده کردم و فقط 2500 تا دارم! :( ( Air Hike خیلی خوبه منتها 2700 تاست :biggrin1: )

بهتره یه دونه از اون blue rose ها رو پس بدی

آخرین ویرایش:
ببخشید لطفا می شود من را کمک کنید...من توی مرحله 6 سره Boss( غول ) گیر کردم همون غولی که عینکی هستش خودش پشت پنجره هست و به طرفه ما شمشیر پرت می کنه چه جوری نا بودش کنم شمشیر ها را می زنم بازم می ایند اتفاقی رخ نمی دهد می شود راهنماییم کنید.مرسی

ببخشید لطفا می شود من را کمک کنید...من توی مرحله 6 سره Boss( غول ) گیر کردم همون غولی که عینکی هستش خودش پشت پنجره هست و به طرفه ما شمشیر پرت می کنه چه جوری نا بودش کنم شمشیر ها را می زنم بازم می ایند اتفاقی رخ نمی دهد می شود راهنماییم کنید.مرسی
شمشیرا رو با B بگیر بکوب به شیشه
انقدر بزن تا شیشه بشکنه
و بعد....

devil may cry زیاد به دستگاه فشار نمیاره ؟ خیلی گرم نمیکنه ؟

توی مبارزه با غولهاش مخصوصا اولینشون و حشتناک فشار میاره ، کنسول من که توی چندین بازی اخیر گرم نمیکرد توی این بازی کم آورد (البته فقط توی قسمتایی که گفتم)

اقا حالا اگه از دختره محافظت نکنیم اونوقت بمیره چی میشه اخه من بازی دادم رفت اون موقع هم از دختره محافظت کردم دیدم دموش رو حالا میخواستم بدونم چی میشه اگه بمیره؟:confused:

اقا حالا اگه از دختره محافظت نکنیم اونوقت بمیره چی میشه اخه من بازی دادم رفت اون موقع هم از دختره محافظت کردم دیدم دموش رو حالا میخواستم بدونم چی میشه اگه بمیره؟:confused:

................

بمیره یه دمو نشون میده .نمیره یه دمو . که من اولی دیدم که در باره نرو و دختر هست اون یکی درباره دانته هست

Last edited by a moderator:
اقا حالا اگه از دختره محافظت نکنیم اونوقت بمیره چی میشه اخه من بازی دادم رفت اون موقع هم از دختره محافظت کردم دیدم دموش رو حالا میخواستم بدونم چی میشه اگه بمیره؟

...................
اگه بمیره دموهایی که بعد از حفاظت از دختره دیدی رو نمیتونستی ببینی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or