گفتم که، رد کردم اونجا رو. باید برمیگشتم!بیشتر توضیح بده.
ببینم کجایی
وقتی که میره بالای مجسمه شما کاری که میکنی اینه که جاخالی میدی دوباره که اومد پایین دخلش رو میاریغوله آخر مرحله ی 11 رو چی کار باید بکنم ؟میزنمش ( الان 3 تا خونه از جونش مونده ) ولی میره بالای اون مجسمه ـه و اون مجسمه ـه مشت میزنه!
لطفا سریع کمک کنید![]()
باس این مرحله که همون قورباقه هست روکشتی؟به همون دری باز میشه که با لوستر امدیم و زدیم به عکس
اگه اشتباه نکنم باید بری تو پشت بوم کلیسا(البته کلیسا نیست وبازی ربطی به مسیحیت نداره)واز در انتهاییبله کشتمش و بعدش خیلی جلوتر هم رفتم و انجا رو هم رد کردم که 6 یا 7 تا از اون نیزه دارها میان انها رو هم کشتم و میرم یه قسمت 1 دکمه سبز هست و انو میزنم و و چند تا جای پرش میاد و از همشون میرم بالا ولی میرسم بالا 1 در هست که باز هم به کلیسا باز میشه همون دری که عکس کشیش رو با لوستر خراب کردیم
بله کشتمش و بعدش خیلی جلوتر هم رفتم و انجا رو هم رد کردم که 6 یا 7 تا از اون نیزه دارها میان انها رو هم کشتم و میرم یه قسمت 1 دکمه سبز هست و انو میزنم و و چند تا جای پرش میاد و از همشون میرم بالا ولی میرسم بالا 1 در هست که باز هم به کلیسا باز میشه همون دری که عکس کشیش رو با لوستر خراب کردیم