Devil may cry 4

آقا من مرحله ی 10 گیر کردم :دی
این آسانسورها رو من میرم بالا بعد یه جا دوباره میرم پایین بعد دوباره همین طور :دی میشه سریع کمک کنین :دی؟
ممنون

رد کردم!

آخرین ویرایش:
غوله آخر مرحله ی 11 رو چی کار باید بکنم ؟ :دی میزنمش ( الان 3 تا خونه از جونش مونده ) ولی میره بالای اون مجسمه ـه و اون مجسمه ـه مشت میزنه!
لطفا سریع کمک کنید :دی

غوله آخر مرحله ی 11 رو چی کار باید بکنم ؟ :دی میزنمش ( الان 3 تا خونه از جونش مونده ) ولی میره بالای اون مجسمه ـه و اون مجسمه ـه مشت میزنه!
لطفا سریع کمک کنید :دی
وقتی که میره بالای مجسمه شما کاری که میکنی اینه که جاخالی میدی دوباره که اومد پایین دخلش رو میاری
خیلی اسونه این باس

اقا من مرحله 5 اخرش گیر کردم انجا که چند تا چیز هست میرسی روشون و هی میری بالا روشون میپری و میری بالا قرمز رنگ هستن بعدش باید چی کار کنم بازم وقتی میام بالا 1 در هست که باز میشه به کلیسا
اگر میشه سریع بگین

بله کشتمش و بعدش خیلی جلوتر هم رفتم و انجا رو هم رد کردم که 6 یا 7 تا از اون نیزه دارها میان انها رو هم کشتم و میرم یه قسمت 1 دکمه سبز هست و انو میزنم و و چند تا جای پرش میاد و از همشون میرم بالا ولی میرسم بالا 1 در هست که باز هم به کلیسا باز میشه همون دری که عکس کشیش رو با لوستر خراب کردیم

بله کشتمش و بعدش خیلی جلوتر هم رفتم و انجا رو هم رد کردم که 6 یا 7 تا از اون نیزه دارها میان انها رو هم کشتم و میرم یه قسمت 1 دکمه سبز هست و انو میزنم و و چند تا جای پرش میاد و از همشون میرم بالا ولی میرسم بالا 1 در هست که باز هم به کلیسا باز میشه همون دری که عکس کشیش رو با لوستر خراب کردیم
اگه اشتباه نکنم باید بری تو پشت بوم کلیسا(البته کلیسا نیست وبازی ربطی به مسیحیت نداره)واز در انتهایی
پشت بوم خارج بشی(اگه اشتباه نکنم البته)چون مرحله های بازی زیاده وادم یادش میره

باید از جهتی که زاویه دوربین هست (که از جلو نشون میده )بری سمت راست و وارد یه در بشی اون خطوط آبی هم که دور دیواراست از بین میره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or