Devil may cry 4

سلام
من تو قسمت 8 اونجا كه يه چهار راه هست و وسطش سه تا كتيبه نوشته نمي دونم بايد چكار كنم هر راهي رو مي رم باز بر مي گردم پيش كتيبه ها نمي دونم بايد تو اينقسمت چه كار كنم .

من همون اول بازي موندم :blushing: كه تو يه راهرو هست بعد از يه در ميري تو يه اتاق كه ته اتاق گوله هاي اتيش پرتاب ميشه اون چيزايي هم كه بايد 4 تا باشه 3 تاشو گذاشتم حالا يكيش مونده كه پشته اون قفس ها هست اينجا بايد چي كار كنم زود بگيد

سلام
من تو قسمت 8 اونجا كه يه چهار راه هست و وسطش سه تا كتيبه نوشته نمي دونم بايد چكار كنم هر راهي رو مي رم باز بر مي گردم پيش كتيبه ها نمي دونم بايد تو اينقسمت چه كار كنم .

در صفحه های قبل پاسخ سوال شما وجود داشت .

این راه ها رو به ترتیب برو :

مستقيم -راست - چپ

بهتر از خيرش بگذري اون وقت مجبور ميشي 150 هزار تومان براي درست كردن لنز دستگاه پياده بشي ها ...
Next Gen و West Game هر دو Free بازي رو آوردن!

از جنگل خارح شو! برو به همون جاي كه آبشار بود و يك راه داشت توي منطقه يخي برو اونجا ...
stop the game فداي اون آواتارت بشم. اون مرحله 13 بود كه شما داري ميگي نه 14 :biggrin1:
میشه بگی از کدوم جهت من یه بار رفتم سمت اون جایی که با کریدو جنگیدم ولی نمیشد برم تو قلعه چون
قبلا از اون جا اومدم تو جنگل ودرضمن پلش خراب شده یه کم اعصاب خورد کن شده این جنگل

من همون اول بازي موندم :blushing: كه تو يه راهرو هست بعد از يه در ميري تو يه اتاق كه ته اتاق گوله هاي اتيش پرتاب ميشه اون چيزايي هم كه بايد 4 تا باشه 3 تاشو گذاشتم حالا يكيش مونده كه پشته اون قفس ها هست اينجا بايد چي كار كنم زود بگيد
وقتي كه وارد همون اتاقي ميشي كه گلوله آتيش پرتاب ميشه قبل از اين كه برسي به اون راه رويي كه گلوله آتيش مياد يك دونه از اون چيز هايي هست كه وقتي كليد B رو ميزني راه ميوفته كافيه اون رو ببري جلو آتيش و هي حولش بدي تا برسه به اون قسمتي كه آتيش ازش مياد بيرون اون رو از بين ببره. ;)
اقا یک سوال تنوع سلاح ها خوب هست یا نه
تنوع سلاح ها در دانته خيلي بيشتر نسبت به نيرو كلا تنوع سلاح تو بخش دومي بازي زياد ميشه.
اما تنوع تكنيك و... فقط Nero با روش هاي مختلف زدن كليد Y ميتوني حركات جالبي از Nero ببيني كه براي دانته به نسبت كمتر است.

میشه بگی از کدوم جهت من یه بار رفتم سمت اون جایی که با کریدو جنگیدم ولی نمیشد برم تو قلعه چون
قبلا از اون جا اومدم تو جنگل ودرضمن پلش خراب شده یه کم اعصاب خورد کن شده این جنگل
ببين دقيقا داري اشتباه ميري! اونجا كه بايد راست راست و... ميرفتي! فهميدي كجا رو ميگم؟ برو به طرف اون محل فقط بجاي اين كه وارد اون ساختمون بشي تا بري به سمت محل دايره اي شكل دقيقا عكس اون يعني رو بروش تا ته برو يك قسمتي كه بايد بپري روي يك تپه و بعد از روي تپه بپري روي يك تپه ديگه يك راه كه بري ميره مرحله بعد و اونجا باز بايد تا ته بري تا بره مرحله بعد.
دقيق تر اگر بخوام بگم وقتي كه اون غول اژدها يا گل هرچي كه ميگيد رو كشتي همين طور راه بگير بيا تا اول نقشه.
كلا جايي كه با كريدو جنگيدي رو ول كن بل عكس اون حركت كن.
اگر دقيق تر بگم مرحله اي كه توي قصر بودي يخ بندان بود يادت؟ چه جوري اومدي بيرون و رسيدي به جنگل؟ حالا همين راه بايد برگردي.
اگر دقيق متوجه نشدي بگو باز بهتر بگم :biggrin1:

من تو كشتن اون غول كه دورش يه حاله گرفته و هرچي تير و شمشير مي زنم توش نفوذ نمي كنه و اصلا خونش كم نمي شه نمي دونم چطوري بايد اين غولو بكشم همون كه رو سر مجسمه بود اگه كسي ميدونه راهنمايي كنه من منتظرم
با سپاس

من تو كشتن اون غول كه دورش يه حاله گرفته و هرچي تير و شمشير مي زنم توش نفوذ نمي كنه و اصلا خونش كم نمي شه نمي دونم چطوري بايد اين غولو بكشم همون كه رو سر مجسمه بود اگه كسي ميدونه راهنمايي كنه من منتظرم
با سپاس

rb رو بگیر و با a برو طرفش با شمشیر به حفاظش بزن تا قرمز بشه و بشکنه دوباره برو طرفش وانقدر به شمشیر بزن تا بیفته و بعد بگیرش و سرویسش کن . فقط سعی کن همش توی هوا باشیrb و a

آخرین ویرایش:
rb رو بگیر و با a برو طرفش با شمشیر به حفاظش بزن تا قرمز بشه و بشکنه دوباره برو طرفش وانقدر به شمشیر بزن تا بیفته و بعد بگیرش و سرویسش کن . فقط سعی کن همش توی هوا باشیrb و a

عجب گيري افتادم با هزار بد بختي اون غول گشتم يهو كلين ديسك داد و مجبور شدم بازي رو دوباره شروع كنم نمي دونم چرا در پريدن تو اون قسمت كه بايد از روي ديوار بلند بپرم هر كار مي كنم نمي شه اون قسمت كه تو تا گيره آبي مي ده براي پريدن هر كار مي كنم اول رو مي گيرم و بعد دومي رو ولي روي ديوار نمي تونم ببپرم بيشتر از اين پرش نمي گيره نيم ساعته تو اينقسمت گير كردم با راهنمايي شما اون غول گشتم بخاطر خرابي سي دي دوباره تو اين قسمت گير كردم

عجب گيري افتادم با هزار بد بختي اون غول گشتم يهو كلين ديسك داد و مجبور شدم بازي رو دوباره شروع كنم نمي دونم چرا در پريدن تو اون قسمت كه بايد از روي ديوار بلند بپرم هر كار مي كنم نمي شه اون قسمت كه تو تا گيره آبي مي ده براي پريدن هر كار مي كنم اول رو مي گيرم و بعد دومي رو ولي روي ديوار نمي تونم ببپرم بيشتر از اين پرش نمي گيره نيم ساعته تو اينقسمت گير كردم با راهنمايي شما اون غول گشتم بخاطر خرابي سي دي دوباره تو اين قسمت گير كردم
خيلي ساده است!
وقتي خواستي گوي اولي رو بگيري قبلش يك پرش بزن يك كم كه اومد پايين RB بگير و B بزن بعدش كه رفت بالا باز يك كم اومد پايين براي دومين بار اين كار بكن ميوفته روي ديوار يك لحظه يك استپ ميكنه و فورا بايد A رو بزني!
يك حالتي است كه ميشه دوبار پرش كرد اين حالت اگر بخري اسمش يادم رفته راحت ميتوني اينجارو رد كني! البته من خودم اين حالت رو نداشتم و اين رد كردم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or