Devil may cry 4

دوستان يك توضيح درباره اين مرحله آخر پير مرد هست! كه بايد بكشيمش ميشه بديد؟
من براي بار اول ميزنمش! بار دوم هم ميزنم. بار سوم هم ميزنمش ولي وقتي به بار چهارم ميرسه وقتي اون هاله قرمز رنگ دورش رو ميزنم ميوفته زمين يك حالتي ميشه كه نميشه طرفش رفت و فورا هم مياد طرف آدم و پرتم ميكنه.
يك راهنمايي بكنيد.
بعد يك چيزي! من الان هرچي نگاه ميكنم درباره هرچي بخوام صحبت كنم بايد از بخش مخفي كن استفاده كنم! نميشه كه!.
اقا ولي من بازم ميگم شخصيت دانته با نرو فرق داره! تازه احساس ميكنم حداقل من! بازي بيشتر براي دانته طراحي شده تا نرو! آخه نرو همش يك اسلحه بيشتر نداشت ...

اقا یکی جون هرکی که دوست داره بگه اون مرحله که با نرو تو جنگل هستسم و یه سری گوی رنگی هست چه جوری رد کنیم من از راهنمایی های قبل چیزی نفیمیدم

داش میثم خدا بخواد تا اخر بازی رو همینطورمیپرسی!
بپرس
منم براي همين ميپرسم ديگه! بزار انشاالله برسي به جاهايي كه من هستم! متوجه ميشي.
البته من يك سوتي هم توي اون پست دادم من فكر ميكردم توي مرحله 12 هستم و اين بچه ها هم ميگفتن 13 و همونجايي كه بودم! منم كه مخم ياري نداد هي ميگفتم آقا اينجا چي ميشه چقدر هم سرش بدبختي كشيدم.:laughing:
اقا یکی جون هرکی که دوست داره بگه اون مرحله که با نرو تو جنگل هستسم و یه سری گوی رنگی هست چه جوری رد کنیم من از راهنمایی های قبل چیزی نفیمیدم
ميشه كمي بيشتر توضيح بدي؟ منظورت همون ميدونست كه سه تا سر مار داره يا جاي ديگه؟
اگر اونجايي بايد اينكار هارو بكني :

يك ميدون درست؟ چهار تا راه داره اگر راه هارو درست بري! ديگه نميره بخشي كه بايد مبارزه كني پس :
يك بار مستقيم برو. بعد كه برگشت يك بار برو به سمت راست! بعدش هم يك بار برو به سمت چپ!

اگر ميخواي ترتيب رو هم داشته باشي ميتوني نارنجي رو وسط حساب كني و اين چيز هايي كه گفتم رو انجام بدي

من ....رفتم دویل می کرای بگیرم نمیدونم چی شد زد به سرم گست ریکن2گرفتم بعد یه لحظه دموی
دویل می کرای رو دیدم اینجوری:eek:شدم حالا میخواستم بپرسم گیم پلی این بازی چه جوریه گرافیکش
که خیلی خفن بود اینطور که معلومه از این بازیهایی هست که توش زیاد گیر میکنی؟

گیم پلی بازی خوب و رونه.کشتناش خیلی فاز میده
وقتی هم وسایل و قدرتهاتو آپدیت کنی که دیگه.....
من که عاقش این سبک بازی هستم
اما 1نکته من همش فکر میکنم شماره 2 به نسبت خیلی سریع تر
از این بود (شادیم چون خیلی وقت پیشبازی کردم اشتباه میکنم)

گرافیکش به نظر من در حد اندازه های 360 و ps3 نیستش.نسبت به نسل قبل یه مقدار تعداد پولیگون ها زیاد شده و پیکسل شیدر هم اضافه شده.حتی یه موشن بلور هم بهش میدادن وضع خیلی فرق میکرد ولی افسوس...

من جديدا! فهميدم ديگه نبايد بخاطر آخر بازي بشينم يك بازي رو انجام بدم اون از AC كه مزخرفترين حالت ممكنه بود. اينم از اين! اخه چيه؟ اينم شد آخر؟ همينجوري تموم شد بازي! واه واه ... ديگه اين سازندگان شورش در آوردن يك بازي درست ميكنند ميخوان از بقلش 6 تا نسخه بدن بيرون.
اگر آخرش باحالتر ميكردن خيلي قشنگ ميشد.
چي بود هي ميگفتن اين ترش و ليدي تو بازي اند! كو پس؟ چقدر كپكام ميگفت اين ها كار مهمي در بازي ايفا ميكنند! يك صحنه كار مهمي بود :biggrin1:
اين صحنه! از صحنه هايي بود كه يارو ميره پشت ديوار يك گلدان ميندازن ميگه آخ بعدش هم صداش دوبله ميشه :p
آقا من به تلفظ Nero دقت كردم نميشه نرو! بلكه ميشه نيرو يا نيو همچين چيزي ميشه اصلا نرو نميشه.
اردش 20level هست خيلی هم سخته
مگه قرار در حالت عادي 10 مرحله باشه ؟ :laughing:

سلام به همه برادر منم امروز تمومش کرد ... یکمم من بازی کردم البته با دانته ولی بازیه خوبی بود اما به نظرم بهتر از این میشد بشه و فقط شروع طوفانی داشت و بعد از اولین برخورد نرو و دانته بازی خیلی لوس شد ...

البته از نظر سختی خوب بود بازیو برادرم روی لول نرمال یا همون دویل هانتر بدون خون خوردن (منظور آیتم خون هستش) تموم کرد .

در کل توصیه می کنم بازی کنید چون بازی قشنگیه :biggrin1:

سلام به همه
نظر شما چیه ؟ پیشنهاد میکنید بخرم ؟
درباره سبک هم یک توضیح بدین خیلی خوبه ... تو سبک God Hand که نیست چون من متنفرم

به قول دوستون حتما بگیر یه بازی خفن با شمشیر (ببین انقدر خفن که شمشیرش
گاز هم میده :cheesygri )
منم میخوااااااااام
تورو خدا شانسو ببین!!!
2 تا از Next خریدم
1دونه برا دوستم (ea-games)
مال اون سالمه مال من خراب!!!!
یه نقشه شیطانی گفت برم عوضش کنم :evil: