Devil may cry 4

اچیومنت
عکس
یک چیزای دیگه هم باز میشه
دویل 3 رو کامپیوتر بود که رمز داشت...این هم فکر کنم رو کامپیوتر رمز داشته باشه...ولی دویل 4 که لباس باز نمیشه...من که رفتم نشد...ولی شنیدم اگه درجه ی بعد از son of sparda رو بری قدرت شیطانیت بینهایت میشه...

نوشته شده توسط dmc_dante222
اچیومنت
عکس
یک چیزای دیگه هم باز میشه
دویل 3 رو کامپیوتر بود که رمز داشت...این هم فکر کنم رو کامپیوتر رمز داشته باشه...ولی دویل 4 که لباس باز نمیشه...من که رفتم نشد...ولی شنیدم اگه درجه ی بعد از son of sparda رو بری قدرت شیطانیت بینهایت میشه...
دویل 3 رو ps2 هم رمز داشت

اگه رو Son Of Sparda تموم کنی حالت Dante Must Die با یک Artwork باز میشه.

ممنون از راهنمایی دوستان ولی هنوز به جواب این سوالیم نرسیدم : اون رمز رو ps2 بازی چی بود که همه ی مدهای بازی باز و همه ی لباسهای دانته باز میشد ؟:confused:

سلام
من بازیرو روی humanتموم کردم حالا رو devilhunter اونجایی که غول آخر رو باید بکشی من هی شیشه هاشو میشکنم و میزنمش تا وقتی که دوتا خط دیگه بیشتر خون نداره وقتی اون موقع شیشه شو میشکنم سریع غیب میشه بعد با شمشیر هی به من حمله 6 الی7 بار همینجوری شد باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام
من بازیرو روی humanتموم کردم حالا رو devilhunter اونجایی که غول آخر رو باید بکشی من هی شیشه هاشو میشکنم و میزنمش تا وقتی که دوتا خط دیگه بیشتر خون نداره وقتی اون موقع شیشه شو میشکنم سریع غیب میشه بعد با شمشیر هی به من حمله 6 الی7 بار همینجوری شد باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

باید با A بپری و جاخالی بدی اگه قابلیت air hike (دوتا A ) رو ازاد کنی راحت تر میتوینی جاخالی بدی و وقتی حملش تموم شد با شمشیر یا تفنگ بزنیش بعدش با دویل هندت داغونش کنی . اگه بازم مشکلی داشتی بگو

اقا اصلا مگه شما رمزی واسه این بازی دیدی توی ایکس باکس؟
والا من که son of sparda رو تموم کردم بعد از اون هم 5 مرحله رفتم ولی هنوز لباسی ندیدم...مطمعا هم هستم که نداره...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or