Devil may cry 4

دم در capcom وایسادم واسه دویل5
اون چمدونم همرو شلیک نمیکنه اونش مال دمو بودوخیلی بخوای شلیک کنی شارژ که کردی بیشترشون شلیک میکنن نه همشون و واقعا این مقدار خیلی کافیه

من تو 1 جنگلم با نرو مرحله 8 مارهای رنگی سبز ونارنجی و بنفش نشونه چیه ؟ من میرم تو راه ها همش بر میگردم همون جایی که بودم باید چی کار کنم؟:biggrin1:

من تو 1 جنگلم با نرو مرحله 8 مارهای رنگی سبز ونارنجی و بنفش نشونه چیه ؟ من میرم تو راه ها همش بر میگردم همون جایی که بودم باید چی کار کنم؟:biggrin1:
نمی دونم چی میشد کاپ کام این قسمت 8 و 13 بازی اون 4 راه رو درست نمی کرد همه توش گیر میکنن ( البته اکثرا )
در مرحله 8 به این ترتیب
جلو - عقب - راست ( اگه برگشتی همون 4 راه یعنی درست رفتی اگه نه ...
در مرحله 13 اینجوری
جلو عقب راست چپ

تنها نكته اي كه باعث ميشه اين بازي رو تموم كنيد داستانش و گرنه هيچ چيز خاصي ديده نميشود و اصلا با gow و ninja قابل مقايسه نيست البته از لحاظ گيم پلي و گرنه گرافيك جذاب داستان گيرا و صدا وموزيك قابل قبول و ناشري مشهور خود دليلي موجه براي بزرگي بازي در اين سبك است
باتشكر

تنها نكته اي كه باعث ميشه اين بازي رو تموم كنيد داستانش و گرنه هيچ چيز خاصي ديده نميشود و اصلا با gow و ninja قابل مقايسه نيست البته از لحاظ گيم پلي و گرنه گرافيك جذاب داستان گيرا و صدا وموزيك قابل قبول و ناشري مشهور خود دليلي موجه براي بزرگي بازي در اين سبك است
باتشكر
دوست عزیز لطفا سلیقه خودتون رو به دیگران تحمیل نکنین !
به نظر من این بازی یه سرو گردن از Ninja و Gow بالاتره ( بازم میگم به نظر من )

باتشكر
اصلا این حرفت چه ربطی به این تاپیک داره...:mad:
نظر هات رو هم بذار در کوزه...
یک سرو گردن که هیچی چند سر و گردن بالاتره...
wait for devil may cry 5

از اينكه منتظر بازي هستين كه هنوز حتي ساختش از سمت شركت سازنده يا ناشر تاييد نشده ميشه به حرفه اي بودنتون پي برد!!!!
در ضمن من نظرم روگفتم و به نظر بقيه دوستان هم احترام ميزارم فكر نميكنم بي ربط بوده باشه اما قصد مقايسه نداشتم براي كسايي هم كه به خاطر ضعفشون از يه بازي بد ميگن واقعا از صميم قلب متاسفم به اميد روزي كه بتونند ضعفاشون رو بر طرف كنند راستي بيشتر منظور من اين بود كه نسبت به شماره 3 البته به نظر من ضعيف تر شده و گاهي اوقات يه خورده گيم پلي تكراري ميشخه كه تو شماره 3 احساس نمي شد
با تشكر

از اينكه منتظر بازي هستين كه هنوز حتي ساختش از سمت شركت سازنده يا ناشر تاييد نشده ميشه به حرفه اي بودنتون پي برد!!!!
در ضمن من نظرم روگفتم و به نظر بقيه دوستان هم احترام ميزارم فكر نميكنم بي ربط بوده باشه اما قصد مقايسه نداشتم براي كسايي هم كه به خاطر ضعفشون از يه بازي بد ميگن واقعا از صميم قلب متاسفم به اميد روزي كه بتونند ضعفاشون رو بر طرف كنند راستي بيشتر منظور من اين بود كه نسبت به شماره 3 البته به نظر من ضعيف تر شده و گاهي اوقات يه خورده گيم پلي تكراري ميشخه كه تو شماره 3 احساس نمي شد
با تشكر
دوست عزیز اتفاقا اگر شما نسخه ی سوم بازی را انجام داده باشید متوجه میشید که گیمپلی و داستان بازی کلا نسبت به نسخه ی قبلی تغییر کرده و پیشرفت بسیار بالایی داشته. همچنین اگر به گرافیک محیط بازی توجه داشته باشید این نسخه محیط های وسیع تر و طبیعی تری نسبت به نسخه های قبلی داره و هیچ گونه با نسخه ی قبلی قابل مقایسه نیست.
در ضمن از نظر اینکه بازی گیمپلی تکراری داره اگر این نسخه را بازی کرده باشید متوجه می شوید که شخصیت جدید بازی با نام نرو کارهای جدیدتر و چیزهای جدیدتری با خود به بازی آورده است.
از نظر اینکه DMC 4 با بازی هایی همچون Ninja Guiden و God of War قابل مقایسه نیست نظر شخصی شماست و Fanboy بازی ممنوع !!!

با تشكر
ببین کی به کی میگه ضعیف.نینجارو تو سه هفته با درجه آسون تموم کردم.بعد که وارد شدم تو دو هفته با آخرین درجه سختی تمومش کردم
شما نینجارو با چه درجه ای تموم کردید؟
2.آقای به اصطلاح حرفه ای میشه بگید به جز گرافیک و داستان یه بازی چی باید داشته باشه؟گیم پلیم که تو بازی های هم رده خودش خداست
3.همین که شما نینجا و دویل را با god of war مقایسه میکنید به حرفه ای بودنتون پی بردیم:biggrin1::cheesygri:laughing::)
4.god of war خدای بازی:love:
5.دیگه این تاپیکو منحرف نکنید و ادامه ندید.......:mad:برو تو همون نینجا نظراتتو بگو

سلام اولا مشخص كه بازي از لحاظ گرافيك و وسعت بايد تو نسل بعد بهتر بشه كه شده من 3 و 4 رو تموم كردم اما منم كه گفتم به نظر من تكراري ميشه با نرو هم كه ميري مرحلهي 13 يا 14 بود كه مياد درسته؟ فقط كمي متنوع ميشه بازم نسبت به اون 2 بازي تنوع انچناني در كل بازي ديده نميشه و 2 چيتر اول با نرو جالب ميشه بعد دوباره تكراري ميشه من نينجا رو تو 3روز تموم كردم ساعاتي پيش هم اين افتخار نصيبم شد كه روي درجه مستر تمومش كنم گيم پلي كه تو سبك خودش اصلا خدا نيست با اجازه تون گرافيم مي خواي اطرافت رو نگاه كن داستان مي خواي برو فيلماي هاليوود روببين بازي ها با گاد او وار قابل مقايسه است از كسي كه ميگه گرافيك بازي هاي 360 درز مقابل پي اس3 در حد پي اس 1 است هيچ چيزي بعيد نيست اين بحثم بهتره همينجا تمومش كنيم
با تشكر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or