Devil may cry 4

fekr konam ye achivment bede
darbare demo to ye kafe dante va lady va ye zan dige khosho besh mikonan:blushing:

نه اچیومنت نداره ( من هم فکر کنم )
راستی کاش قضیه دمو رو نمی گفتی اخه ادم خیلی تو کفش میمونه فکر می کنه Kiss هست که ...
راستی اگه میشه لطفا فارسی تایپ کن

تورو خدا جواب بدین

دوستان یه سوال داشتم اگه تو style ها حالت gunslinger رو انتخاب کنم چه جوری می تونم وقتی B رو زدم کاری کنم که همه توپ ها با هم شلیک شه؟ اسلحه پاندورا رو میگم ها؟

اخه برا چی این بازی با این جذابیت بالا و نو اوری و اکشن فوق العاده و داستان عالی باید بگیره 8 از گیم اسپات؟:mad::mad::mad::mad::mad::mad: :mad:..............نه واقعا برام عجیبه که بحثش نشده تو این تاپیک
:eek:
وقتی این بازی تو سبک خودش انقد عالیه حقش 10 هست
حتما منتقد های گیم اسپات بلد نبودن بازی کنن از حرصشون گفتن به بازی 8 بدیم:laughing:

بابا جواب بدین!!!

خیلی نامردین 10 بار این سوالو کردم جواب ندادین بابا ایندفعه توروخدا جواب بدین
می خواستم بدونم رو حالت gun slinger چطوری با پاندورا همه ی توپ ها رو با هم شلیک کنم؟

این بازی برای رجیون pal هم امده؟

سوال هایی می پرسیدا ! مگه بازی دیروز ریلیز شده که واسه پال هنوز نیومده باشه

dmc-dante222
دوست عزیز شما اصلا میدونی بحث سر چی بوده ؟ من نگفتم این بازی اچیومنت نداره جمله منو فکر کنم نخوندی

Answer This!!!

می خواستم بدونم رو حالت gun slinger چطوری با پاندورا همه ی توپ ها رو با هم شلیک کنم؟

اگه منظورت همون چمدونه هست باید b رو بزنی و بعد از این که رفت و پشت دستگاه نشست تند تند x رو بزنی...البته فقط چند تا از دهانه ها ازشون توپ میاد بیرون ولی همون برای خلوت کردن دور و برت کافیه ولی کلا سلاح جالبی نیست....من ترکیب شات گان و شمشیر رو بیشتر می پسندم:cheesygri

سلام وقت دویلیتون بخیر یه چند روزی به این تاپیک نیومده بودم گفتم بیام یه خبری بگیرم.میبینم که خیلی بیشتر از قبل شده این تعداد دویل بازا.عشق است دویل چه رو 360 چه ps3 چه pc
شما دوستان چطورید؟خوفید؟Dante DMC؟dmc_dante222؟http://www.bazicenter.com/forums/member.php?u=24279

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or