من نیمه اول بازی رو باهاش رفتم. به نظرم خیلی خیلی قویه.
برای لیدی سعی کن اولین چیزایی که براش میخری Charge Shot ها باشه. خصوصا Charge Shot Level 3 برای Shotgun از فاصله نزدیک باس ها و دشمنا رو میترکونه. خفن ترین Charge Shot ـش هم Kalina Ann Level 3 ـه ولی خب ریسکیه و باید بدونی کی ازش استفاده کنی چون برعکس Charge Shot های Shotgun و کلت ها نمیشه موقع شارژ کردن Kalina Ann جابجا شد و باید یه جا ثابت ایستاد.
یه مورد دیگه هم که به نظرم تاثیر زیادی توی موفقیت با لیدی داره، اینه که دکمه سلاح ها که باهاش میشه اسلحه ها رو شارژ کرد رو جایی بزاری که راحت و همیشه دم دستت باشه. یعنی جوری بازی کنی که وقتی داری با بقیه دکمه ها مبارزه میکنی در عین حال همیشه دستت هم روی این دکمه شارژ باشه و در حال شارژ کردن شات گان یا کلتت باشی.
پ.ن: شارژ Shotgun با باقی سلاح ها فرق داره ها حواستون باشه! برای باقی سلاح ها فقط میشه یه تیر زد ولی برای شات گان تا وقتی شارژ اسلحه خالی نشده میتونی پشت هم تیر بزنی. پس وقتی به Level 3 رسیدی به محض اینکه موقعیتش پیش اومد دکمه رو ول کن و بعد پشت سر هم و از فاصله نزدیک تیر بزن تا وقتی شارژت تموم بشه. بعد دوباره دکمه شارژ رو بگیر و سعی کن با حرکات دیگه با دشمنا بجنگی یا ازشون فاصله بگیری تا شارژ شات گانت پر بشه و بعد دوباره همون روند بالا رو تکرار کن.
پ.ن2: یه توصیه کلی که برای دوستان دارم اینه که حتما حتما Turbo Mode رو فعال کنند(توی Options - Game Options) و اینکه یادشون باشه اولین آپگریدی که برای هر شخصیت میخرن حتما Speed باشه. کلا روند بازی خیلی سریعتر و بهتر میشه.