Devil May Cry 4 Special Edition | PC

Devil May Cry 4 Special Edition

Developer:Capcom
Genre:Hack And Slash
Platform:PC/Xbox One/PS4
2015 Release Date:24June

3 تیر 1394
بلاخره Copcom بازی محبوب DMC 4 رو برای انتشار بر روی PC تایید کرد.
نسخه باز سازی شده با نام رسمی DMC 4 Special Edition انتشار میابد و شامل همه ی آپدیت ها و همچنین همه بخش های اضافه نیز میشود.
سه شخصیت با نام های Vergil و Lady و Trish قابل بازی هستند و هر کدام گیم پلی خودشان را دارند.
لباس های جدیدی برای شخصیت ها وجود دارد.
همچنین بخش Dark Knight هم در این نسخه وجود دارد.
منبع

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
دوستانی که این بازی رو انجام دادن میتونن بگن چند ساعت گیم پلی داره این بازی؟ توسایت hltb زده 10ساعت ولی بعیدمیدونم .چون با 25گیگ حجم نباید 10ساعته تموم شه
داداش من حجم بازی چه ربطی به زمان گیم پلی داره؟
قدیم بازی می ساختن 700 مگابایت 20 ساعت طول می کشید یا الان بازی میسازن 100 گیگ 10 ساعته تموم میشه
حجم زیاد بخاطر بالا رفتن گرافیک و مولتی و ... چیزاس
این بازی تا جایی که یادمه بین 10 الی 15 ساعت بسته به درجه سختی و بازی خودتون زمان می بره

داداش من حجم بازی چه ربطی به زمان گیم پلی داره؟
قدیم بازی می ساختن 700 مگابایت 20 ساعت طول می کشید یا الان بازی میسازن 100 گیگ 10 ساعته تموم میشه
حجم زیاد بخاطر بالا رفتن گرافیک و مولتی و ... چیزاس
این بازی تا جایی که یادمه بین 10 الی 15 ساعت بسته به درجه سختی و بازی خودتون زمان می بره
درسته.مرسی از پاسختون.
گیم پلی طولانی فقط فارکرای و witcher که50ساعت طول میکشه

• Wow
Reactions: kamyy
  • درود وقت بخیر . زمانیکه داخل مرحله ۶ میشم و میخام داخل در دگیه بشم بازی خارج میشه و ارور میده مشکل از کجاست … لطفا راهنمایی فرمایید با تشکر .
    DXGI_ERROR_DEVICE_REMOVED: mpStagingBuffer->Map(D3D10_MAP_READ_WRITE,0,&pbuf)

سلام دوستان ، من هم نسخه ی کدکس و هم نسخه ی فیت گرل رو دارم و اکثر مود ها رو با تمام شخصیت ها تمام کردم اما لباس های lady dmc 3 و Gloria با اینکه توی نسخه هایی که دارم جزو دی ال سی ها هست اما اصلا نمیان و نمایش داده نمی شن ، چجوری میتونم بگیرمشون ؟ توی مشخصات نسخه فیت گرل هم نوشته که لباس ها هستن ولی من نمی بینم اصلا

اقا من بازی رو نسخه فیتگرل نصب کردم ،
اما موقع اجرا ، میزنم روی ایکون لانچ بازی ، ی صفحه میاد و بعد کرش میخوره مشکلش چیه ؟
رو آیکون بازی راست کلیک کن و Run as Adiministrator رو بزن. اگه رفت که هیچی. اگه نرفت نسخه Codex رو دانلود کن.
نسخه های فیتگرل خوب نیستن. بهترین نسخه ها برای هر کرکی elamigos- codex - flt - rune هستن. elamigos بهترینه.

• Like
Reactions: Dante _Sparda
رو آیکون بازی راست کلیک کن و Run as Adiministrator رو بزن. اگه رفت که هیچی. اگه نرفت نسخه Codex رو دانلود کن.
نسخه های فیتگرل خوب نیستن. بهترین نسخه ها برای هر کرکی elamigos- codex - flt - rune هستن. elamigos بهترینه.
نصف بیشتر بازیهای روی هاردم برای فیت گرل هست جز زمان طولانی نصب خود بازیها مشکلی نداشتن.فیت گرل کلا فشرده سازه قدیمیهاش رو گاهی روی ویدئو کات سین فشرده سازی می کرد و کم کردن کیفیت کاتسین ها بازی فشرده تر می کرد که دیگه خیلی وقته این کارو نمیکنه و فشرده سازیش از طریق دیگه هست ولی روی محتوای اصلی بازی وکرک از همون نسخه کودکس مرحوم والان تمام فشرده هاش طبق نسخه rune هست ومشکلی نداره.در مورد این بازی مشکل کرش و بلک اسکرین حتی توی نسخه اورجینال استیم هم گزارش شده که البته بیشترش ظاهرا به دلیل اجرا رووی ویندوز 7 بوده بعضی گفتن اگه باز رو بافایل اجرایی دایرکت ایکس 9 اجرا بکنید مشکل حل میشه البته بعدا فیکس آپدیت برای اون آمده و ممکنه کرکی که اون زمان توسط فیت گرل استفاده شده نسخه اولیه بوده و باید |پدیت و کرک جدید تری روی اون ریخته بشه که با توجه به اینکه دیگه الان شاید آپدیتها به صورت حدا پیدا نکنید پیشنهاد میکنم همون آخرین نسخه بازی با کرک کودکس دانلود بکنید.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Little John

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or